Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asu annem biz gitmeden yapmıştı yalancı tiramisu vardı ama ben nedense gidip gelip çukulata yedim ...

Tiramisuda güzel olmuştu ...
Bugün ben de simit alırken Gözüme pastalar çikolatalar takıldı nedense :)
Neyse Çarşamba büyük kızımın doğumgünü pasta sever o küçük kızım gibi değil
Büyük ihtimal muzlu Çikolatalı pasta yerim artık :)
Yarını hafif geçirebilsem bari yaa

yenacim atlatamiuorum şoku üzerinden okul kapanırsa onları gormuycem belki daha çabuk unuturum arada ookula gidiyorum cunki bazen annem eşim ben hangimiz uyarsa gidiyoruz bugün gittim okula yüzlerini gördüm sinirlerim bozuldu birde haftaya okul gezisi var izmir e gelicez sasaliya kızım için gidicem ama aynı otobüste aynı yerde geriliyorum ..cocuktur anlamiyir surekli onlarin yaninda durmak istiyecek bugun bile okul cikisi onlarla oynuyor biz ogretmenle konusuyorduk engelliyemiyorsun..neyse bende bu arada jafam dagilsin diye kac gündür bahar temizliğimi yapıyorum bugün mutfaktaydim en zoru bitti şükür...bir günlük isim kaldı yarin biter oda kapilari silinecek iyi geceler herkese...

Canım akrebin tersi boğadır: )
Kovanın terside aslandır: )
Yok ben ay etkilerini hiç bilmiyorum canımcım.
: **

Eheheh bişey daha dicem: DD
Annemgil bizim kanepelere çok eskiden ortu dikmişlerdi, ve kumaş 2tarafllı idi, tabiki dikişte ona göre çift taraflıydı.
O çok iyi olmuştu, sıkılınca diğer tarafını kullanıyorduk: )
Bi tarafı açık renk bi tarafı koyu renkti.
Bu da sana bir fikir olabilir ablacım: D
: **

ayy kiyamam. basin sagolsun canim.uzulme her canlinin sonu sonucta.bi daha alda kusun tek kalmasin.

kizinin dogum gunu kutlu olsun saglikli huzurlu mutlu bi omur gecirsin insallah canim

Kapali ama cok sicak izmir sabahindan gunaydin...

Bonuscum gecmis olsun hangisi hasta.?

Fridacim duydunmu meyrayi, bilimsel olarakta anlasabiliyoruz..
Yalanci tiramisuyu vatsaptan yazarmisin bi zahmet..

Derincim, dayanmalisin artik cocugun icin..peki seneye ayni okuldami olacaklar...bir de hic ozur dileme gibi girisim de bulunmuyorlarmi..
''Bir kahvenin kirk yil hatiri var'' cok eskide kaldi artik ne uzucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…