Yav sen ne zaman burç uzmanı oldun meyra biliyor bikerem :)))
Pro üye olunca görüyorsun tabii kim var kim yokDerinnn nasılsın.? toparlandın umarım...
------
İyi geceler adaşgiller,bol muhabbetler...
Bugün ben de simit alırken Gözüme pastalar çikolatalar takıldı nedense :)Asu annem biz gitmeden yapmıştı yalancı tiramisu vardı ama ben nedense gidip gelip çukulata yedim ...
Tiramisuda güzel olmuştu ...
meyroş benim burcum akrep yaa benim zıt burcum ne ?
bide sen aylık olarak ay hangi burçta diye takip ediyormusun ? yani ayın insan üzerindeki etkilerine dikkat ediyormusun ?
adaş zor bir durum ki bu durumda bende çok kalırım :) 1000 tl sadece yüz için çok fazla yine 3. bir seçenekde şöyle koltuklarının iskeleti sağamsa 1500 tl filan singeriyle birlikte kompile yüzünü kaplama olarak yenilesen ? yada buda uymasa biraz daha araştır uygun bir örtü al o kadar para örtüye verirsen bu sefer yine verdiğin para yüzünden koltuk alma işi uzadıkça uzayacak he ne dersin....
Adaş dediğin gibi komple yenilemeye kalksam 2 milyarı geçiyor
Kısa vadede koltuk almam zaten zor görünüyor ben sanırım pazarlık felan yapıp diktirecek gibiyim
Ben de eksi bildirmek istiyorum ama bugün fena oldu nefsime hakim olamadım bunda yorulmamın etkisi var sanırım kan Şekerim düştü ondan sapıttım gözüm döndü ama şimdi hem karnım aç hem midem kötü
saka canim benim.cok gecmis olsun.ben hasta olursam kuzuma kim bakcak o perisan olur.asla...
saka canim benim.cok gecmis olsun.ben hasta olursam kuzuma kim bakcak o perisan olur.
ayy kiyamam. basin sagolsun canim.uzulme her canlinin sonu sonucta.bi daha alda kusun tek kalmasin.selamün aleyküm...
günaydın kızlar...
1saat önce kadar eşim işten geldi evden bişey almak için ona uyandım, sonra kuşum gece çok hastaydı o geldi aklıma bir bakayım naaptı ki dedim, birde baktımki ölmüş: ((((
eşim aldı bahçeye gömdü, nasılda güzel ölmüş kuşum: (
çok güzel bir kuştu, güzelde ölmüş: (
ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum...
baya ağladım ama yapacak bişeyim yok, ömrü bu kadarmış: (
iyikide eşim varmış aldı kafesten, eşimde baya üzüldü. 5,5-6yaşındaydı, bi yerde babamdanda yadigardı da çünkü bekarlıktan kuşumdu.
erkek kuşta farkında öldüğünün ve üzgün o da: (
ayy kiyamam. basin sagolsun canim.uzulme her canlinin sonu sonucta.bi daha alda kusun tek kalmasin.
kizinin dogum gunu kutlu olsun saglikli huzurlu mutlu bi omur gecirsin insallah canimBugün ben de simit alırken Gözüme pastalar çikolatalar takıldı nedense :)
Neyse Çarşamba büyük kızımın doğumgünü pasta sever o küçük kızım gibi değil
Büyük ihtimal muzlu Çikolatalı pasta yerim artık :)
Yarını hafif geçirebilsem bari yaa
Âmin çok teşekkür ederim canımkizinin dogum gunu kutlu olsun saglikli huzurlu mutlu bi omur gecirsin insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?