Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kayinvalden icin peki.:))
Benim icin buruk bir gun o gun ama yengeme ve kayinvaldeme aliyorum her yil..
Aslında ikisine de gitmek istemiyorum pazar günü ama naparız bir fikrim yok
Annem için de kardeşlerimle ortak bişeyler olursa diye aklımdan geçiyor
Aslında ben pek sevmiyorum böyle günleri ama

günaydın herkese
Bonus geçmiş olsun canım kızına
anneler gününe granit tencere yada tava almayı düşünüyorum dökümde olabilir indirimlere göre değişir :)
dün akşam sporumu yapamadım malesef
Kahvaltıda 3 dilim kızarmış kepek ekmeği 1 domates 1 salatalık buyuk bı dılım keçi peyniri yedim bide oğlum piriç ve mısır patlaklı birsey yiyodu tuzlu bi tane ondan yedim malesef kenarı koşeşi derken yedim
dün akşamda kotu bırsey yaptım saat 10 11 gibi domates peynir yedim keçi peyniri yağlı oluyo cok pısman oldum yuruyemedimde
şimdi telafi sporu yapıcam :)

Son düzenleme:
Gunaydin dun isim coktu oglende kiz rahatsizlandi dr falan bakamadim.

Abartmamaya calisiyorum. Evde 1 kisinin diyet yapmasi haksizlik.

bebike geçmiş olsun canım üşütümü acaba ?

heee dün akşam iyi kekledin benii yok diyorum nilüşle bir sorun yokda kardeşimde aynı burçtan olunca durmadanda didişiriz dedim ahaaa doğrumuki ecep demek o benim kardeşimin pikopatlığından mış :)))

yalancı tiremusu tarifi istedin yazdım ama istediğine pişman oldun dimiii :)) dedim yaa annem yapmıştı diye gerçi oda ölçülü yapmamıştır çünkü keki normal kek gibi yapmıştı neskafesinide fazla kaçırmıştı ...

kardeşim telefonumun gogle geçmişinde kek tarifi baktığımı görünce yuh abla interneten tarifmi bakıyorsun dedi bende evet unutuyorum ben dedim fazla sık yapmadığımız için şimdi nette var uğraşmıyoruz öyle tarif defteri filan hep atım gitti ...:)

Anneler gunu icin hediye secenekleri yazarmisiniz arkadaslar.neler dusunuyorsunuz ve neler olabilir ornegin..

ben bu sene almıycam anneme dedim bu seneki anneler gününü askıya alıyoruz düğün vurdu benii

Aslında ikisine de gitmek istemiyorum pazar günü ama naparız bir fikrim yok
Annem için de kardeşlerimle ortak bişeyler olursa diye aklımdan geçiyor
Aslında ben pek sevmiyorum böyle günleri ama

adaş bende sevmiyorum anneler günü , babalar günü ne öylee... neyse baksana ne diycem sen geçen gün pandispanya kekinin tarifini vermiştin ölçülüü bende okumuştum ve pandispanyada işte budur demiştim :) heh işte o kekin tarifini ölçülü olarak verirmisin YENA istedide ona vercem :)))))

hayatım dünki lsten o kadar zorluyduki akşamleyin öyle bir ekmek peynir olayı yaşaman normal olmuş biraz tabiki her zaman olmaz ama sakin biraz yavaştan git ki yolumuz çok uzun sonra bir yerde dayanamaz bırakırsın ......

bende zevk için yeme gibi bi durum oluştu işletim bitip oturduysam birşey yemeliyim sanki ozellikle akşamları dün hiç ekmek yemedim akşam 3 4 domates ve peynir yedim domates neysede dunku peynıre pişmanım bunun için masum atıştırmalık lazım bana atıştırasım gelio çünkü
bugun dunden karnıbahar yemeğim var sebze haslamam var cocuklara makarna yaptım bide işim yok 30 dk yürüyüşümü yaptım kitap okuyorum
aslında yaz meyvelerinden alsam süper olur ama hafta içi çok useniyorum markete gitmeye haftasonu gidiyorum karpuzu diyetime katmalıyım

adaş yazayım hemen
3 yumurta
1 bardak şeker
1bardak un
vanilya azcık kabartma tozu
hepsi bu kadar kabartma tozu da yok aslında ama ben psikolojik olarak ekliyorum az da olsa :))
bu tarifi 4 yumurta ile yapıp şeker ve unu az artırabiriz o da normal pastalar için iyi bir pandispanya oluyor
tiramisuyu da ben öyle yaıyorum
keki kakaolu yapıp ikiye bölüyorum içine krema aaaa canım çekti sustum artık

tamam sağol ilk önce şekerle yumurtalar iyice çırpılıyordu değil mii ? evet evet öyleydi hatırladım şincik :)) kabartma tozu bende katıyorum sen kızın doğum gününe yapcan yaa muzlu çikolatalıı boşver tiramisuyu

bence sen doğum gününü hafta sonuna ertele kızınada dersinki kızım hafta sonu geniş vakitte pastanı daha güzel yapmak istiyorum filan olmaz mıı ?

Fridacim guldurdun beni Allahta seni guldursun.:))
Tamam o pandispanya isi haloldu ben de..:))

Haklisin hediye konusunda ekonomini zorladi giysiler dugun masrafi..

trt de şu an kolay tiramisu tarifi veryorlar Allahım yaa kaçamadım tiramisudan

karnım aç zati temizlik yapıyorum markete de gidesim yok ben ne yiycem yaaa aslında melemen vardı aklımda ama yumurtaları sabah annemle birlikte yedik

tiramisuyu cagiriyor beynin ama sen yuzune bakma ih tiramisu s3nden nefret ediyorum
ben tiremusu sevmiyorum zaten onuda yalancı malancı diyoruz şekerini fazlalaştırıp normal pastaya çeviriyoruz tiramisu aslında şekeri çok az olan bir tatlı yemeye deymez

oysa adaşın yaptığın çukulatalı , muzlu pasta öyle mii

Adaşım benim büyük kız cadı 18 olacak bir de sınav stresi var erteleme isteğim hoş karşılanmaz
Bu sefer pastayı ben yapmayacağım babası alacak yani işim daha kötü benim :)
Benim de markete gitmem lazım çilek istiyor canım
Yumurta ve şekeri en az 5 dk iyice çırpmak lazım yena sen de duy bunu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…