Kayinvalden icin peki.:))Bonuscum geçmiş sun minik mi hastalandı
Yenacım ben de annem için düşünüyorum da bilemedim
bonusum gecmis olsun canim umarim simdi iyidirGunaydin dun isim coktu oglende kiz rahatsizlandi dr falan bakamadim.
Abartmamaya calisiyorum. Evde 1 kisinin diyet yapmasi haksizlik.
Aslında ikisine de gitmek istemiyorum pazar günü ama naparız bir fikrim yokKayinvalden icin peki.:))
Benim icin buruk bir gun o gun ama yengeme ve kayinvaldeme aliyorum her yil..
Gunaydin dun isim coktu oglende kiz rahatsizlandi dr falan bakamadim.
Abartmamaya calisiyorum. Evde 1 kisinin diyet yapmasi haksizlik.
Kapali ama cok sicak izmir sabahindan gunaydin...
Bonuscum gecmis olsun hangisi hasta.?
Fridacim duydunmu meyrayi, bilimsel olarakta anlasabiliyoruz..
Yalanci tiramisuyu vatsaptan yazarmisin bi zahmet..
Derincim, dayanmalisin artik cocugun icin..peki seneye ayni okuldami olacaklar...bir de hic ozur dileme gibi girisim de bulunmuyorlarmi..
''Bir kahvenin kirk yil hatiri var'' cok eskide kaldi artik ne uzucu..
Anneler gunu icin hediye secenekleri yazarmisiniz arkadaslar.neler dusunuyorsunuz ve neler olabilir ornegin..
Aslında ikisine de gitmek istemiyorum pazar günü ama naparız bir fikrim yok
Annem için de kardeşlerimle ortak bişeyler olursa diye aklımdan geçiyor
Aslında ben pek sevmiyorum böyle günleri ama
günaydın herkese
Bonus geçmiş olsun canım kızına
anneler gününe granit tencere yada tava almayı düşünüyorum dökümde olabilir indirimlere göre değişir :)
dün akşam sporumu yapamadım malesef
Kahvaltıda 3 dilim kızarmış kepek ekmeği 1 domates 1 salatalık buyuk bı dılım keçi peyniri yedim bide oğlum piriç ve mısır patlaklı birsey yiyodu tuzlu bi tane ondan yedim malesef kenarı koşeşi derken yedim
dün akşamda kotu bırsey yaptım saat 10 11 gibi domates peynir yedim keçi peyniri yağlı oluyo cok pısman oldum yuruyemedimde
şimdi telafi sporu yapıcam:)
bende zevk için yeme gibi bi durum oluştu işletim bitip oturduysam birşey yemeliyim sankiadaş bende sevmiyorum anneler günü , babalar günü ne öylee... neyse baksana ne diycem sen geçen gün pandispanya kekinin tarifini vermiştin ölçülüü bende okumuştum ve pandispanyada işte budur demiştim :) heh işte o kekin tarifini ölçülü olarak verirmisin YENA istedide ona vercem :)))))
hayatım dünki lsten o kadar zorluyduki akşamleyin öyle bir ekmek peynir olayı yaşaman normal olmuş biraz tabiki her zaman olmaz ama sakin biraz yavaştan git ki yolumuz çok uzun sonra bir yerde dayanamaz bırakırsın ......
tiramisuyu cagiriyor beynintrt de şu an kolay tiramisu tarifi veryorlar Allahım yaa kaçamadım tiramisudan
tiramisuyu cagiriyor beyninama sen yuzune bakma ih tiramisu s3nden nefret ediyorum
❤
adaş yazayım hemen
3 yumurta
1 bardak şeker
1bardak un
vanilya azcık kabartma tozu
hepsi bu kadar kabartma tozu da yok aslında ama ben psikolojik olarak ekliyorum az da olsa :))
bu tarifi 4 yumurta ile yapıp şeker ve unu az artırabiriz o da normal pastalar için iyi bir pandispanya oluyor
tiramisuyu da ben öyle yaıyorum
keki kakaolu yapıp ikiye bölüyorum içine krema aaaa canım çekti sustum artık
Fridacim guldurdun beni Allahta seni guldursun.:))
Tamam o pandispanya isi haloldu ben de..:))
Haklisin hediye konusunda ekonomini zorladi giysiler dugun masrafi..
trt de şu an kolay tiramisu tarifi veryorlar Allahım yaa kaçamadım tiramisudan
ben tiremusu sevmiyorum zaten onuda yalancı malancı diyoruz şekerini fazlalaştırıp normal pastaya çeviriyoruz tiramisu aslında şekeri çok az olan bir tatlı yemeye deymeztiramisuyu cagiriyor beyninama sen yuzune bakma ih tiramisu s3nden nefret ediyorum
❤
ben tiremusu sevmiyorum zaten onuda yalancı malancı diyoruz şekerini fazlalaştırıp normal pastaya çeviriyoruz tiramisu aslında şekeri çok az olan bir tatlı yemeye deymez
oysa adaşın yaptığın çukulatalı , muzlu pasta öyle mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?