3 günük patitis yok ki o dediğin beşte beşcan sıkıntısında salatalık kemiriyorum şuan...tabi sabahtan beri yediklerimi demiyom hiçç...üç günlük pattis şeysinemi başlasam yarım bilemedimki...yoğurtuda sade nasıl yiceksem...
3 günük patitis yok ki o dediğin beşte beş
bonus geçen gün bir salatalık şeysi söylemişti ama benim bakmaya vaktim olmadıı sen bi bak hele yaawwss
bonusum tamam kızdığın konu arka sayfada kaldıı konuşmayalım artık :)))
sen bize salatalık şeysini anlat yada linki filan varsa verin bakalım yoğurtlu detox yapmak istemiyorum sıkıldım ben
http://www.kilovermeninyollari.net/ender-saracin-3-gunluk-salatalik-diyeti-listesi/fridacım googleye salatalık şeysi yazsam çıkarmı
baktım şimdi ama benlik değil...üşenirim ona...http://www.kilovermeninyollari.net/ender-saracin-3-gunluk-salatalik-diyeti-listesi/
şöyle bişey buldun ama bana çok uzak göründü yorgunum uğraşamıycam sanki tabi doğru liste bu mu bilmiyoruum bonus bir baksın olmadı o bize söylesin
bende 1 yumurtayla acılı peynirli bir melemen yedim bayağıda yedim sanki akşama bir sütlü kahveyle bitirebilirim
baktım şimdi ama benlik değil...üşenirim ona...
ama bişey dimmi biz zaten kahvaltıda iki salatalık bi yumurta bi dilimde peynir yesek öğleyin bi çorba bide ne yemek varsa ondan accık yesek akşamda bi çorba içsek ve günü kapatsak zaten eksi oluruzkii...bence yaniii...atıştırmalar mahvediyo beni bakıyom ekmek var ban reçele ye aklım orda hep salak gibi çilek güzel diye bir sürü almıştık doyuncaya kadar yedik kalanıda reçel yaptım gözüm doymuyo resmen..
Te allahim diyet topiginin haline bak
ahan da fena yakalandık adaş sürecekler bizi burdanEyyyy motivasyon ruhu nerelerdesin...
Gel ruh gel... geldiysen fridayla asumana 3 cimdik ativer
gerçekten çok fazla ortak noktamız var şimdi kaç kilosun acaba hipotroti için verilmio kilo yazıo cogu kişi nette oylemikiMavi patikler gecen kendini tanitmissin ne kadar ortak noktamz var.tabi yanlis hatirlamiyorsam ben de 28 yasindaym ve boy aynı 168 cm. kilo da ayniydi ama ben verdm.kasimda 98 falandm.bende de hipotroit var ve yumurta takibi yaptırıyorum..
cok geçmiş olsun canım ne olduğunu anlamadım ama rabbim şifa versinYa kizlar beikin sonuclari kotu cikti bobrek 8 cm di 9.5 cm olmus doktoruna gosteremedik napalim diye yarin tekrar gidilecek yani zaten bu ara huysuz acaba ilaca bagisiklik kazandida fayda etmiyomu tekrardan idrar yoku enfeksiyonu gecirmez insallah
Geçmiş olsun canım aklına kötüyü getirme inşallah korktuğun olmazYa kizlar beikin sonuclari kotu cikti bobrek 8 cm di 9.5 cm olmus doktoruna gosteremedik napalim diye yarin tekrar gidilecek yani zaten bu ara huysuz acaba ilaca bagisiklik kazandida fayda etmiyomu tekrardan idrar yoku enfeksiyonu gecirmez insallah
Meyracım aleykümselam
Ya kizlar beikin sonuclari kotu cikti bobrek 8 cm di 9.5 cm olmus doktoruna gosteremedik napalim diye yarin tekrar gidilecek yani zaten bu ara huysuz acaba ilaca bagisiklik kazandida fayda etmiyomu tekrardan idrar yoku enfeksiyonu gecirmez insallah
Geçmiş olsun canım aklına kötüyü getirme inşallah korktuğun olmaz
Sagol canim bobrek buyumesivar bebegimdecok geçmiş olsun canım ne olduğunu anlamadım ama rabbim şifa versin
insallah canim sagol aslinda enfeksiyon olsa anlarim 2 kere gecirdi yuksek atesli kusmali falan ama ates bildigin ates degil disardan yok gibi bi olcuyosun 40 derece ama o kadarda huysyz ki acaba diyorum isteGeçmiş olsun canım aklına kötüyü getirme inşallah korktuğun olmaz
Bugün ben de simit alırken Gözüme pastalar çikolatalar takıldı nedense :)
Neyse Çarşamba büyük kızımın doğumgünü pasta sever o küçük kızım gibi değil
Büyük ihtimal muzlu Çikolatalı pasta yerim artık :)
Yarını hafif geçirebilsem bari yaa
Gunaydin dun isim coktu oglende kiz rahatsizlandi dr falan bakamadim.
Abartmamaya calisiyorum. Evde 1 kisinin diyet yapmasi haksizlik.
Anneler gunu icin hediye secenekleri yazarmisiniz arkadaslar.neler dusunuyorsunuz ve neler olabilir ornegin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?