Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

can sıkıntısında salatalık kemiriyorum şuan...tabi sabahtan beri yediklerimi demiyom hiçç...üç günlük pattis şeysinemi başlasam yarım bilemedimki...yoğurtuda sade nasıl yiceksem...
3 günük patitis yok ki o dediğin beşte beş

bonus geçen gün bir salatalık şeysi söylemişti ama benim bakmaya vaktim olmadıı sen bi bak hele yaawwss

bonusum tamam kızdığın konu arka sayfada kaldıı konuşmayalım artık :)))

sen bize salatalık şeysini anlat yada linki filan varsa verin bakalım yoğurtlu detox yapmak istemiyorum sıkıldım ben

ben yapıca olur o üç günlük hayret bişii.. 3te 3 olur nolcakki...

o salatalık şeysi nedir bilmiyomki anlatsın bonus yapalım...

evet ya bencede yoğurtsuz bişey yapalımm

baktım şimdi ama benlik değil...üşenirim ona...
ama bişey dimmi biz zaten kahvaltıda iki salatalık bi yumurta bi dilimde peynir yesek öğleyin bi çorba bide ne yemek varsa ondan accık yesek akşamda bi çorba içsek ve günü kapatsak zaten eksi oluruzkii...bence yaniii...atıştırmalar mahvediyo beni bakıyom ekmek var ban reçele ye aklım orda hep salak gibi çilek güzel diye bir sürü almıştık doyuncaya kadar yedik kalanıda reçel yaptım gözüm doymuyo resmen..

Neye useniyon kizim ya bebikinizmi var benim gibi
Ya harfiyen uymakmi lazim yani oglen haslanmis kabak diyo aksam zeytinyagli diyo yap bi tencere kabak yemegi ye iste millet neler yapiyo len

Te allahim diyet topiginin haline bak

Eyyyy motivasyon ruhu nerelerdesin...
Gel ruh gel... geldiysen fridayla asumana 3 cimdik ativer
ahan da fena yakalandık adaş sürecekler bizi burdan
neyse dediğin gibi geçmişte kaldı
ben de markete gittim çileği beğenmedim taze fasülye semizotu aldım fasülye pişiyor semizotunu da ben yoğurtlar yerim
gelrken arkadaşa uğradım izmirden sabah geldi ordan getirdiği yağlı hamurişi şeysinden yedirdi ısrarla neyseki 1 taneyle kurtardım
ben bu hafta sabite razı olmak zorunda kalacağım gibi görünüyor hatta sabit olsam memnun bile olabilirim

Mavi patikler gecen kendini tanitmissin ne kadar ortak noktamz var.tabi yanlis hatirlamiyorsam ben de 28 yasindaym ve boy aynı 168 cm. kilo da ayniydi ama ben verdm.kasimda 98 falandm.bende de hipotroit var ve yumurta takibi yaptırıyorum..
gerçekten çok fazla ortak noktamız var şimdi kaç kilosun acaba hipotroti için verilmio kilo yazıo cogu kişi nette oylemiki
2 ay 25 lik ilaç kullandım 1 aydır 50 lik haziran başında yine gidicem bakalım
rabbim bütün hastalara şifa versin

Ya kizlar beikin sonuclari kotu cikti bobrek 8 cm di 9.5 cm olmus doktoruna gosteremedik napalim diye yarin tekrar gidilecek yani zaten bu ara huysuz acaba ilaca bagisiklik kazandida fayda etmiyomu tekrardan idrar yoku enfeksiyonu gecirmez insallah

Bugunku menun

Sabah
2 kasik yulaf kepegini suyla haslayip icine biraz sut 1 muz ve tarcin koyup yedim (tadi kotuydu ama)

Ara
10 badem

Ogle
Yumurtali mercimek salatasi
Ayran

Aksam
6 tane Kofte
Biraz patates kizartmasi

Spor
60 dk yuruyus
20 sguat
Agirlik kaldirma 20 kere

Su
2 litre

Ya kizlar beikin sonuclari kotu cikti bobrek 8 cm di 9.5 cm olmus doktoruna gosteremedik napalim diye yarin tekrar gidilecek yani zaten bu ara huysuz acaba ilaca bagisiklik kazandida fayda etmiyomu tekrardan idrar yoku enfeksiyonu gecirmez insallah
cok geçmiş olsun canım ne olduğunu anlamadım ama rabbim şifa versin

Geçmiş olsun canım aklına kötüyü getirme inşallah korktuğun olmaz

Meyracım aleykümselam

canım avatarın çok tatlı: )

inş canım, canım sonuçları bir doktor görsün belki düşündüğünüz gibi bir durum yoktur.
rabbim korktuğundan uzak etsin inş.

amin.

cok geçmiş olsun canım ne olduğunu anlamadım ama rabbim şifa versin
Sagol canim bobrek buyumesivar bebegimde
insallah canim sagol aslinda enfeksiyon olsa anlarim 2 kere gecirdi yuksek atesli kusmali falan ama ates bildigin ates degil disardan yok gibi bi olcuyosun 40 derece ama o kadarda huysyz ki acaba diyorum iste

Meyra senin msjinida alintilamistim cikmamis canim sagolasin

kızının doğum günü kutlu olsun ablacım: )
rabbim sevdikleriyle birlikte hayırlı uzun ömür versin inş kızına.

Gunaydin dun isim coktu oglende kiz rahatsizlandi dr falan bakamadim.

Abartmamaya calisiyorum. Evde 1 kisinin diyet yapmasi haksizlik.

bonus geçmiş olsun canım.

Anneler gunu icin hediye secenekleri yazarmisiniz arkadaslar.neler dusunuyorsunuz ve neler olabilir ornegin..

bende öööyle düşünüyorum hala bişey gelmedi aklıma ve bu sene eşimin doğum günüyle aynı güne denk geldi anneler günü: D
annelerim benim: DD
oyüzden hediye konusunda kafam iyice karıştı benim bu sene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…