Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol meyracım
Aaa benim eşim de 10 Mayıs doğumlu :)

Yeliz anladığım kadarıyla böbrekleri korumak için bebeğin sürekli antibiyotik kullanması lazım dimii ?

İdrar böbreğemi kaçıyor ?

Bak bebişin rahatsızlığı takip durumunu geçmiş yanlış anlamasan bir uzman bulup tedaviye başlayın benimde 2 yiğenim böbrek hastası biri ameliyat da oldu diğerinin ilaçları yurtdışından geliyor zaten

canım avatarın çok tatlı: )

inş canım, canım sonuçları bir doktor görsün belki düşündüğünüz gibi bir durum yoktur.
rabbim korktuğundan uzak etsin inş.

amin.
Saol canım 2. oğluma hamişken üye olmuştum ozmn bu zaman aynı avatarım :)
çok geçmiş olsun canım nekadarlık bebeğin
benim oğullarımda gebelikten itibaren genişleme vardı zamanla geçti ama sanıyorumki sizinki farklı biz ilaç kullanmıyorduk çünkü nerde yaşıyordun bu arada hangi hastaneye gidiyorsun

kahvaltı 3 dilim kızarmış kepek ekmeği domates peynir
öğle yoğurt
ara öğün elma
ara öğün 4 5 specıl k kraker kepekli ve ıkı ısırık peynirli dürüm (oğlanlara dısarı cıkardım yufja ekmeğiyle dürüm ve ayran aldım yanıma ondan aldım ısırık )
akşam 1 tabak buharda haslanmış sebze yoğurtlu 1.5 dilim kızarmış tost ekmeği
oglrn 30 dk spor
aksam en az 30 daha yapıcam inş

Neye useniyon kizim ya bebikinizmi var benim gibi
Ya harfiyen uymakmi lazim yani oglen haslanmis kabak diyo aksam zeytinyagli diyo yap bi tencere kabak yemegi ye iste millet neler yapiyo len

ne kızıyon be hayret bişi hergün çorbam oluyo zaten başka bişey yemeyip üç öğün ikitabak çorba yesem o bile kurtarcak durumuda bende iş yok anacım..

Ya kizlar beikin sonuclari kotu cikti bobrek 8 cm di 9.5 cm olmus doktoruna gosteremedik napalim diye yarin tekrar gidilecek yani zaten bu ara huysuz acaba ilaca bagisiklik kazandida fayda etmiyomu tekrardan idrar yoku enfeksiyonu gecirmez insallah

Rabbim şifa versin canım...

Iste bizim sorunumuz henuz bi teshis konulamamis olmasi zaten bi sefer voiding yaptirdik alttan sonda takilip ilac veriliyo bibreklere gidisi izleniyo sonra bide o siviyi isemesi gerekiyo ama bizimki o kadar agladiki doktorlar kiyamayip kaldirdi epey bi beklemislersi yapsun diye ama yapmadi sonra bobrwkte hasar varmi diye sintigrafi cekilicekti onada gittik damar yolu bulamadilar kucuk oldugu icin ustu basi kan oldu dayanamadim bende aglayinca esim tamam birakin yapmayalim dedi doktorda koruyicu antibiyotik verdi onu kullaniyorduk iste ama sanirim bagisiklik kazandi cunku yine idrar yolu enfeksiyonu geciriyor sanirim istahsizlik ates halsizlik yeniden basladi cunku doktorumuzda iyi simdilik bi bakalim yarin ne diyecek olmazsa bi tane cocuk uroloji doktiru buldum ona gotururuz
1 yasini yeni doldurdu canim bebbegim istanbuldayim ben gata ya gidiyoruz hastane olarak esimin amca kizi orada hemsire sagolsun cok yardimci oluyo
Yelizcim gecmis olsun tekrardan ya bundan sonraki adim ne olucak peki belli bi oranmi var hani onu gecerse falanmi bisey yapilcak bilmedigimden soruyorum arkadasim yanlis anlama nolur
valla canim bende bilmoyorum ama 7 10 arasi hafif sayiliyomus neyseki agir olanlari dusunemiyorum bile benimki 9.5 la boyle Allah herkesin yardimcisi olsun bebiklerimizi kotu hastaliklardan korusun

Canım simdi 88 ile89 civarında kilom

Selam kızlar.Bugün yavaş tan diyete basladm.ama istedigim gibi gitmedi yine d3 yazaym yediklerimi
Sabah.2 haşlanmş yumurta
1kk peynir
3 zeytin 2 minik domates
1d ekmek

Ara.bikac. hurma

Öğlen. Yarm paket cubuk kraker
Sekersiz nescafe

Aksam 8 kaşık pilavv
6 kaşık kuru sebze yemegi
Yesillik 1d ekmek biraz cilek

anlıyorum canım senin anlatığın tahlilerin hepsini yiğenlerim oluyor belki daha fazlasınıda inşallah senin bebeğinin durumu hafifdir en azından uzman bir dr. korkulmaması gerektiğini söylerse sende rahatlarsın fakat anlatığın tahlilerin yarısı narkozla yapılıyor!!! benim yiğenlerim özelikle 1 tanesi 6 ayda bir bu tahlileri yaptırıyoruz ama narkozdayken uzman cerah yapıyor anlatmak istediğimde asistan hekimlerin eline filan verip çocuğu hırpalamayın bu çocuk hareket halinde çıkan sonuçta doğru olmaz sonra ben sana bir hoca tavsiye edicem bu benim yiğenlerimin doktoru fakat çok araştır aklına yatarsa götürürsün ..
http://www.academichospital.com.tr/tr/hekimler/prof-dr-ayse-oner

Rabbim şifa versin cnm tam ismini unuttum genişleme sanırım benim oğlanlarda olandan onlarınki küçülfü umarım küçülür sizinde canım
Canım simdi 88 ile89 civarında kilom
inş bu konudada benzeriz :) 5 ayda 10 kilo vermişsin neler yaptın canım

Yelızcim çok geçmiş olsun canım....Rabbim nerde varsa tüm hastalara şifa versin...

Özellikle çocuk hastalar beni çok etkiliyor....
Fridaya ben de katılıyorum...Mali yönden sizi zorlamazsa iyi bir hocaya baktırıp tedavisini öyle devam ettirmeniz...
Buna benzer sorunları biz de oğlum da yaşadık...teşhis konduktan sonra iyi bir pediatrı kardiyolog uzman bulup takibi ve tedavisi aynı kişi tarafından yürütüldü...Örneğin oğlumun her gittiğimiz de usg bakılırdı onu uyutan rahatlatan bir şurup içirirlerdi doktor da rahat bir şekil de bakardı....

Ben bu hafta kilo bildirmek istemiyorum..Tuhaf bir şekil de günüm iyi geçiyor..işyerin de abartmadan besleniyorum plan yapıyorum gelirken şunu şunu yapıp sonrasın da yürüyeceğim diye...
Yok..birşey oluyor ve ben dolabın için de buluyorum kendimi...
Nedir bu anlamadım lanet var sanki üzerim de..herşey yolun da giderken birden bozuluyor düzen...

Bunun dışın da çocuk şenliklerine oğlanın sınıfını seçmişler..23 nisan da üsküp oynamışlardı. 4 farklı okul da aynı gösteriyi yapacaklar ve ben izlemeye gidemeyecğim..
Bakıcımız ben giderim siz zorlamayın kendinizi diyor ama kötüyüm..Ben olmalıyım orada.

Kafam zaten çok dolu,sürekli plan yapıyorum evin düzeni yemeği minibüste bunları düşünüyorum..Arkamda ve önümde oturan iki üç tanış siyaset tartışıyor bağıra bağıra..fikir ayrılığına düştülermi başladılarmı öküzleşmeye...
Çok sıkıldım ve bağırmaya başladım bunlara, sizi dinlemek zorunda değiliz hele ucuz kahramanlığınızı daracık, sıcacık ve havasız dolmuşun için de hiç dinlemek zorunda değiliz dedim...
Dönmüş kocaman adam bana hanımefendi o zamana siz koyunsunuz herşeyi kabul edin demezmi...Siz de gerizekalısınız o zaman dedim..Şoför de polat alemdarmış meğer :)) devreye girip bacımıza ne diyorsun dedi ve indirdi onları..İşte beyleyken beyle....
ay ne sıkıcı şeyler yazmışım ben bile sıkıldım...

Yenacım iyice yoruldun bunaldın bu sıralar keşke birkaç gün dinlenebilsen resmi tatillerde bari izin verselerdi iyi gelirdi aslında
Barış'ın gösterilerinin bir ya da ikisine gidebilirsin belki farklı günlerde olur herhalde belki bir şekilde fırsatın olur inşallah

Evet çok bunaldım haklısın..yaklaşık bir yıldır hiç dinlenmeden çalışıyorum...
bir de şu vicdan muhasebesi oğluma karşı olan beni asıl o yoruyor sanırım..bir şekil de başka şeye kanalize olamıyorum...
Yemişim çocukta yaparım kariyer de tezini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…