- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Sağol meyracımkızının doğum günü kutlu olsun ablacım: )
rabbim sevdikleriyle birlikte hayırlı uzun ömür versin inş kızına.
bonus geçmiş olsun canım.
bende öööyle düşünüyorum hala bişey gelmedi aklıma ve bu sene eşimin doğum günüyle aynı güne denk geldi anneler günü: D
annelerim benim: DD
oyüzden hediye konusunda kafam iyice karıştı benim bu sene...
Sağol meyracım
Aaa benim eşim de 10 Mayıs doğumlu :)
Saol canım 2. oğluma hamişken üye olmuştum ozmn bu zaman aynı avatarım :)canım avatarın çok tatlı: )
inş canım, canım sonuçları bir doktor görsün belki düşündüğünüz gibi bir durum yoktur.
rabbim korktuğundan uzak etsin inş.
amin.
çok geçmiş olsun canım nekadarlık bebeğinSagol canim bobrek buyumesivar bebegimde
insallah canim sagol aslinda enfeksiyon olsa anlarim 2 kere gecirdi yuksek atesli kusmali falan ama ates bildigin ates degil disardan yok gibi bi olcuyosun 40 derece ama o kadarda huysyz ki acaba diyorum iste
Meyra senin msjinida alintilamistim cikmamis canim sagolasin
Neye useniyon kizim ya bebikinizmi var benim gibi
Ya harfiyen uymakmi lazim yani oglen haslanmis kabak diyo aksam zeytinyagli diyo yap bi tencere kabak yemegi ye iste millet neler yapiyo len
Ya kizlar beikin sonuclari kotu cikti bobrek 8 cm di 9.5 cm olmus doktoruna gosteremedik napalim diye yarin tekrar gidilecek yani zaten bu ara huysuz acaba ilaca bagisiklik kazandida fayda etmiyomu tekrardan idrar yoku enfeksiyonu gecirmez insallah
Iste bizim sorunumuz henuz bi teshis konulamamis olmasi zaten bi sefer voiding yaptirdik alttan sonda takilip ilac veriliyo bibreklere gidisi izleniyo sonra bide o siviyi isemesi gerekiyo ama bizimki o kadar agladiki doktorlar kiyamayip kaldirdi epey bi beklemislersi yapsun diye ama yapmadi sonra bobrwkte hasar varmi diye sintigrafi cekilicekti onada gittik damar yolu bulamadilar kucuk oldugu icin ustu basi kan oldu dayanamadim bende aglayinca esim tamam birakin yapmayalim dedi doktorda koruyicu antibiyotik verdi onu kullaniyorduk iste ama sanirim bagisiklik kazandi cunku yine idrar yolu enfeksiyonu geciriyor sanirim istahsizlik ates halsizlik yeniden basladi cunku doktorumuzda iyi simdilik bi bakalim yarin ne diyecek olmazsa bi tane cocuk uroloji doktiru buldum ona gotururuzYeliz anladığım kadarıyla böbrekleri korumak için bebeğin sürekli antibiyotik kullanması lazım dimii ?
İdrar böbreğemi kaçıyor ?
Bak bebişin rahatsızlığı takip durumunu geçmiş yanlış anlamasan bir uzman bulup tedaviye başlayın benimde 2 yiğenim böbrek hastası biri ameliyat da oldu diğerinin ilaçları yurtdışından geliyor zaten
1 yasini yeni doldurdu canim bebbegim istanbuldayim ben gata ya gidiyoruz hastane olarak esimin amca kizi orada hemsire sagolsun cok yardimci oluyoSaol canım 2. oğluma hamişken üye olmuştum ozmn bu zaman aynı avatarım :)
çok geçmiş olsun canım nekadarlık bebeğin
benim oğullarımda gebelikten itibaren genişleme vardı zamanla geçti ama sanıyorumki sizinki farklı biz ilaç kullanmıyorduk çünkü nerde yaşıyordun bu arada hangi hastaneye gidiyorsun
valla canim bende bilmoyorum ama 7 10 arasi hafif sayiliyomus neyseki agir olanlari dusunemiyorum bile benimki 9.5 la boyle Allah herkesin yardimcisi olsun bebiklerimizi kotu hastaliklardan korusunYelizcim gecmis olsun tekrardan ya bundan sonraki adim ne olucak peki belli bi oranmi var hani onu gecerse falanmi bisey yapilcak bilmedigimden soruyorum arkadasim yanlis anlama nolur
Canım simdi 88 ile89 civarında kilomgerçekten çok fazla ortak noktamız var şimdi kaç kilosun acaba hipotroti için verilmio kilo yazıo cogu kişi nette oylemiki
2 ay 25 lik ilaç kullandım 1 aydır 50 lik haziran başında yine gidicem bakalım
rabbim bütün hastalara şifa versin
Iste bizim sorunumuz henuz bi teshis konulamamis olmasi zaten bi sefer voiding yaptirdik alttan sonda takilip ilac veriliyo bibreklere gidisi izleniyo sonra bide o siviyi isemesi gerekiyo ama bizimki o kadar agladiki doktorlar kiyamayip kaldirdi epey bi beklemislersi yapsun diye ama yapmadi sonra bobrwkte hasar varmi diye sintigrafi cekilicekti onada gittik damar yolu bulamadilar kucuk oldugu icin ustu basi kan oldu dayanamadim bende aglayinca esim tamam birakin yapmayalim dedi doktorda koruyicu antibiyotik verdi onu kullaniyorduk iste ama sanirim bagisiklik kazandi cunku yine idrar yolu enfeksiyonu geciriyor sanirim istahsizlik ates halsizlik yeniden basladi cunku doktorumuzda iyi simdilik bi bakalim yarin ne diyecek olmazsa bi tane cocuk uroloji doktiru buldum ona gotururuz
1 yasini yeni doldurdu canim bebbegim istanbuldayim ben gata ya gidiyoruz hastane olarak esimin amca kizi orada hemsire sagolsun cok yardimci oluyo
valla canim bende bilmoyorum ama 7 10 arasi hafif sayiliyomus neyseki agir olanlari dusunemiyorum bile benimki 9.5 la boyle Allah herkesin yardimcisi olsun bebiklerimizi kotu hastaliklardan korusun
Rabbim şifa versin cnm tam ismini unuttum genişleme sanırım benim oğlanlarda olandan onlarınki küçülfü umarım küçülür sizinde canımIste bizim sorunumuz henuz bi teshis konulamamis olmasi zaten bi sefer voiding yaptirdik alttan sonda takilip ilac veriliyo bibreklere gidisi izleniyo sonra bide o siviyi isemesi gerekiyo ama bizimki o kadar agladiki doktorlar kiyamayip kaldirdi epey bi beklemislersi yapsun diye ama yapmadi sonra bobrwkte hasar varmi diye sintigrafi cekilicekti onada gittik damar yolu bulamadilar kucuk oldugu icin ustu basi kan oldu dayanamadim bende aglayinca esim tamam birakin yapmayalim dedi doktorda koruyicu antibiyotik verdi onu kullaniyorduk iste ama sanirim bagisiklik kazandi cunku yine idrar yolu enfeksiyonu geciriyor sanirim istahsizlik ates halsizlik yeniden basladi cunku doktorumuzda iyi simdilik bi bakalim yarin ne diyecek olmazsa bi tane cocuk uroloji doktiru buldum ona gotururuz
1 yasini yeni doldurdu canim bebbegim istanbuldayim ben gata ya gidiyoruz hastane olarak esimin amca kizi orada hemsire sagolsun cok yardimci oluyo
valla canim bende bilmoyorum ama 7 10 arasi hafif sayiliyomus neyseki agir olanlari dusunemiyorum bile benimki 9.5 la boyle Allah herkesin yardimcisi olsun bebiklerimizi kotu hastaliklardan korusun
inş bu konudada benzeriz :) 5 ayda 10 kilo vermişsin neler yaptın canımCanım simdi 88 ile89 civarında kilom
Yenacım iyice yoruldun bunaldın bu sıralar keşke birkaç gün dinlenebilsen resmi tatillerde bari izin verselerdi iyi gelirdi aslında
Barış'ın gösterilerinin bir ya da ikisine gidebilirsin belki farklı günlerde olur herhalde belki bir şekilde fırsatın olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?