- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bizde yoktur hiç öyle şeyler ben görmedim de yapmadım da ama son 18 Yıldır doğumgünümüz var :))Neysee....Hıdırellez ateşi varmı sizin oralar da...Kızım dilek dileyip bahçede ki gül fidesinin dibine gömdü :))
Herşeye yetişmen mümkün değil canım o nedenle yetişmeye çalışma az rahat bırak kendini
Siz de yıllık iZin yok mu az biraz kullansan
Bizde yoktur hiç öyle şeyler ben görmedim de yapmadım da ama son 18 Yıldır doğumgünümüz var :))
Inşallah gönlünce olur canımİzin konusun da tuhaf bir katılığı var kurumun...Çok eski çalışanları var sanırım onlar da öyle alıştırmış...
Kamu gibi olmuyor özeller maalesef hem para konusun da hem şartlar..
hazirandan sonnra bir hafta alıcam gibi..Sonrasın da okullar açılınca yarı zamanlı düşünüyorum bakalım şimdilik kesin birşey yok...Şunun için diyorum seneye sisizn durumunuz da biz olacağız sınava hazırlanma süresi...
Ege şenlikli desene :)Burada sokaklar da ateş yakılıyor gençler çocuklar üzerinden atlıyor :) Eglenceli ama biz çıkmadık dışarı...
Ege şenlikli desene :)
Ben bugün boyoz yedim bir merakımı daha gidermiş oldum :))
Arkadaş ısıttı güzeldi ama sade yedim paket servis de yaptı sabah da Yumurtayla yerim olmazsa :))Evet sorcaktım sana yaglı hamur boyozmu yoksa diye :))
Ama onu fırından çıkar çıkmaz sıcak yiyecektin.yanın da yumurta yedinmi.?
Afiyet olsun yağ olmasın kan olsun demir olsun :)
Kızın ne diledi acaba
Arkadaş ısıttı güzeldi ama sade yedim paket servis de yaptı sabah da Yumurtayla yerim olmazsa :))
herşey diledikleri gibi olsun inşallahSınav haftası ya bol bol basarı.:) egitim hayatıyla ilgili şeyler...barışta diledi :)
aynı kağıda yazdılar :) annecim dedim beni de yaz annem zayıflasın :)))
--
Senin kızın yarınmı doğum günü..?
Aslında yemeyi düşünmüyordum ama sabah olsun da bakalım :))Yumurtalı yemelisin.??
hoşbuldummmHoşgeldiniz aramıza...
Azminiz daim olur inşallah sağlıkla hedefinize varırsınız....
Ben aslında söylemeye bile çekiniyorumKaratayı takip ediyorum ya...Yemeklerini resimliyor bir çoğu...biri karnabahar mantısı yapmış çok leziz görünüyordu...Deneyeniniz varmı.??Kısırınıda duymuştum onu da dukancılar yapıyordu...
Ya resimlemek iyi de bir yönden kötü de..Yani alan var alamayan,yapamayan var...mesela güneyli bir üye...Allahım nasıl şeyler paylaşıyor kuru dolmalar,içli köfteler,adana kebap vb.
Üstüme alındım yanılmadıysam çok sağol Zeynepcimrabbim hayırlı huzurlu sağlıklı bi ömür versin inş ablacım....
Âmin canım sağolasucum,
güzel kızımızın yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun...dilerim tüm istekleri gerçekleşir ..
Kocaman öpücük ve sevgimi yoluyorum...
aynen...isim yazmadığımı farketmedim...gerçek ablam gibi gördüğüm için...Üstüme alındım yanılmadıysam çok sağol Zeynepcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?