Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herşeye yetişmen mümkün değil canım o nedenle yetişmeye çalışma az rahat bırak kendini
Siz de yıllık iZin yok mu az biraz kullansan

İzin konusun da tuhaf bir katılığı var kurumun...Çok eski çalışanları var sanırım onlar da öyle alıştırmış...
Kamu gibi olmuyor özeller maalesef hem para konusun da hem şartlar..
hazirandan sonnra bir hafta alıcam gibi..Sonrasın da okullar açılınca yarı zamanlı düşünüyorum bakalım şimdilik kesin birşey yok...Şunun için diyorum seneye sisizn durumunuz da biz olacağız sınava hazırlanma süresi...

Inşallah gönlünce olur canım
Seneye kızının sana faydası olmaz olsa da sen istemezsin zaten
Ben bir soru fazla çözsün diye neler yapıyorum :)

Ege şenlikli desene :)
Ben bugün boyoz yedim bir merakımı daha gidermiş oldum :))

Evet sorcaktım sana yaglı hamur boyozmu yoksa diye :))
Ama onu fırından çıkar çıkmaz sıcak yiyecektin.yanın da yumurta yedinmi.?
Afiyet olsun yağ olmasın kan olsun demir olsun :)

Evet sorcaktım sana yaglı hamur boyozmu yoksa diye :))
Ama onu fırından çıkar çıkmaz sıcak yiyecektin.yanın da yumurta yedinmi.?
Afiyet olsun yağ olmasın kan olsun demir olsun :)
Arkadaş ısıttı güzeldi ama sade yedim paket servis de yaptı sabah da Yumurtayla yerim olmazsa :))

Kızın ne diledi acaba

Sınav haftası ya bol bol basarı.:) egitim hayatıyla ilgili şeyler...barışta diledi :)
aynı kağıda yazdılar :) annecim dedim beni de yaz annem zayıflasın :)))

--

Senin kızın yarınmı doğum günü..?

herşey diledikleri gibi olsun inşallah
Evet 6 Mayıs'ta doğdu canım Hıdırellez bebesi :))
Yumurtalı yemelisin.??
Aslında yemeyi düşünmüyordum ama sabah olsun da bakalım :))

Hoşgeldiniz aramıza...
Azminiz daim olur inşallah sağlıkla hedefinize varırsınız....
hoşbuldummm
inşallah hep beraber zayıflarız....
akşam sporum kaldı malesef buyuk oğlum uyudu kucuk oğlum yatalım dedi yatıyoruz ev sakin ve karanlık hiç yürüyesim yok normalde buyuk 12 de kucuk 1 de yatar nolduysa bu ara

Karatayı takip ediyorum ya...Yemeklerini resimliyor bir çoğu...biri karnabahar mantısı yapmış çok leziz görünüyordu...Deneyeniniz varmı.??Kısırınıda duymuştum onu da dukancılar yapıyordu...

Ya resimlemek iyi de bir yönden kötü de..Yani alan var alamayan,yapamayan var...mesela güneyli bir üye...Allahım nasıl şeyler paylaşıyor kuru dolmalar,içli köfteler,adana kebap vb.

Ben aslında söylemeye bile çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…