Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaaa demek narkozlu yapiyolar bizimkine vermiyolar devlet hastanesi oldugu icin heralde bende istedim vermelerini ama vermediler ozellerde fiyatlar neler bilmiyorum
Senin oglunun nesi var canim gecmis olsun
Soforler bayanlara daha dikkatli oluyolar laf soyletmiyolar bi kerede ben 2 cocukla minibuse binmistim.kimse yer vermemisti sofor dediki abla gel ben kalkim buraya otur herkesin duyacagi bi sekilde hemde ama yinede kimse orali olmamisti

Senin oglunun nesi var canim gecmis olsun

Oğlumun doğuştan kalp anamolisi yaklaşık 5 mm açıklık vardı kalbin de..
ilk 6 ay ilaçla desteklendi sonrasın da 3 ay da bir kontrol çok şükür 2,5-3 yaşın da tamamen iyileşti..

Bize ilk tanı ege üniversitesin de kondu baktık çok ileri tarihe gün veriliyor yine aynı hastaneden klinik şefi doçent önerdiler kendi alanın da çok iyi..Gerçekten öyle büyük bir şans dı bizim için...Hala hatırladıkça gözlerim dolar....

Yeliz aklıma geldi site de sizin problemle ilgili konu aç. belki aynı durum da olanlar vardır fikir alışverişin de bulunursunuz..daha fazla doktor ismi daha fazla deneyim okursun...Ben örneğin o dönem bir kaç bebek çocuk sitesine üye olmuştum sürekli araştırıyordum...

yiğenlerinede geçmiş olsun canım.

amin.

Bizde yoktur hiç öyle şeyler ben görmedim de yapmadım da ama son 18 Yıldır doğumgünümüz var :))

: ))))

İYİ GECELER CANLAAR

meyroşcum sağol tatlım yiğenlerim iyi şimdi çok şükür işte düzenli konturoleri var sürekli takip altında olucaklar ...

yeliz mağlesef bildiğim kadarıyla bizim Dr.unda da herhangi bir kurumla anlaşması yok ve muayne fiyatı çok yüksek artı güvendiği kendi tanıdığı cerehlarada tahlil için gönderiyor benim yiğenlerim mardindeler 6 ayda bir konturole geliyorlar ...

yenacım bayağı sıkılmışsın barışın gösterisinede gidemeyecek olman seni yıpratmış inş. bir yolu bulunurda gidebilirsin son olarak hem senin hemde adaşın kızlarınızın dilekleri kabul olsun şansları bahtları açık olsun

Gunaydin gunaydin gunaydin pek kiymetli aziz arkadaslarim :)

Hec bana gore bir giris olmadi :) aksam bi ara baktim yazamadim ama az once okudum. Hepinizi cok seviyorum gercekten

Simdi nerden baslasam okurken her mesaja bir cebap hazirlamistim.
Oncelikle YENA bacimsin diyorum ve seni bagrima basiyorum adami hasta etme yaz kilonu.
Bende ayni durumdayim sabahtan plan program aksama dogru oluyo noluyosa bi bakiyorum elimde hic arti bisey yok. Yavas ilerledigimiz kesin bi ara hic ugrasmiyoduk en azindan simdi bir cabamiz var.
100 un altina inmek ilk hedefimiz ne cabuk unuttun koyverme bak binerim tepene

Barisa olan hassasiyetini anlayabiliyorum ama calisan bir anne olarak bunu biraz hafifletmen lazim oda etkileniyodur senden.. Zaten balik burcu yavrum :)

Yeliz senin icin icimden gecen biseyi soylemek istiyorum. Ne kadar hassas oldugunu tahmin etmem zor degil ama cok guclu oldugunda kesin.

Kac aydir yaziyosun buraya ve ilk kez okudum ben bu sıkıntını. Yazdinda gozumden kactimi bilmiyorum...
Bu senin ne kadar metanetli sabirili oldugunu gosteriyo bana. Sadece buna odaklanip kendini birakmadigin kilo vermeye calistigin icin seni yurekten tebrik ediyorum.

Rabbim yavruna sifa versin bilmedigim bir hastalik o yuzden yorum yapamiyorum fikir yurutemiyorum.

Selaam....bugün erkenciyim dısarda biraz isim var.sonrası da okul.gecen esime diyorum 7 yaşından beri okula gidiyorum.gercekren cok seviyorum okulu.hatırlıyorm dda okula baslamadan aglardm ben de okula gidecem diye.hatta cok sevdigum bi komsumuz vardı derdi ki bekle kardeşin büyüsü n beraber gidin derdi.ben de aglardm o büyüyene kadar ben ölürüm derdm.:))mavipatikler zayiflama konusunda fazla bisey yapamiyorum.sadece dikkat ediyorum.gec saatte yemiyorum.bi de tavsiyem leslie diye bi yürü yüs var ben onu yaparken iyi veerdm.

Aleykümselam meyra...
günaydın herkese gününüz güzel geçsin....
bengisu iyi hatırlattın canım bakıcaktım o videoya unutmuşum. Yeliz ne zaman sonuç gostericeksin merak ettim ben cocuklarla hastanelerde ugrasmak acıllerde yatmak nedir bilirim hele amelyat olayları cok zor

Ayyy öldümm lesli sezonunu actim 2 mille az fazla geldi ama zorladim kendimi sezeryanli karnimla plates neyin yapamiyorum en iyisi bu ama belim agridi

Cocukla zor oluyo ayagima dolaniyo kapi caldi bide tam koyveriyodum dedm bu kadar isindin yena icin yolcu icin dayanmalisin

Bakin sizide motive etmek icin zorladim kendimi devami gelicek ins sizde baslayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…