aynen...isim yazmadığımı farketmedim...gerçek ablam gibi gördüğüm için...
iyiki varsın varsınız...
zeynepçim,işte bizim ki duygusal yiyicilik..
Allah başka keder vermesin ne diim düzeleck inşş..
Yaaaa demek narkozlu yapiyolar bizimkine vermiyolar devlet hastanesi oldugu icin heralde bende istedim vermelerini ama vermediler ozellerde fiyatlar neler bilmiyorumanlıyorum canım senin anlatığın tahlilerin hepsini yiğenlerim oluyor belki daha fazlasınıda inşallah senin bebeğinin durumu hafifdir en azından uzman bir dr. korkulmaması gerektiğini söylerse sende rahatlarsın fakat anlatığın tahlilerin yarısı narkozla yapılıyor!!! benim yiğenlerim özelikle 1 tanesi 6 ayda bir bu tahlileri yaptırıyoruz ama narkozdayken uzman cerah yapıyor anlatmak istediğimde asistan hekimlerin eline filan verip çocuğu hırpalamayın bu çocuk hareket halinde çıkan sonuçta doğru olmaz sonra ben sana bir hoca tavsiye edicem bu benim yiğenlerimin doktoru fakat çok araştır aklına yatarsa götürürsün ..
http://www.academichospital.com.tr/tr/hekimler/prof-dr-ayse-oner
Senin oglunun nesi var canim gecmis olsunYelızcim çok geçmiş olsun canım....Rabbim nerde varsa tüm hastalara şifa versin...
Özellikle çocuk hastalar beni çok etkiliyor....
Fridaya ben de katılıyorum...Mali yönden sizi zorlamazsa iyi bir hocaya baktırıp tedavisini öyle devam ettirmeniz...
Buna benzer sorunları biz de oğlum da yaşadık...teşhis konduktan sonra iyi bir pediatrı kardiyolog uzman bulup takibi ve tedavisi aynı kişi tarafından yürütüldü...Örneğin oğlumun her gittiğimiz de usg bakılırdı onu uyutan rahatlatan bir şurup içirirlerdi doktor da rahat bir şekil de bakardı....
Soforler bayanlara daha dikkatli oluyolar laf soyletmiyolar bi kerede ben 2 cocukla minibuse binmistim.kimse yer vermemisti sofor dediki abla gel ben kalkim buraya otur herkesin duyacagi bi sekilde hemde ama yinede kimse orali olmamistiBen bu hafta kilo bildirmek istemiyorum..Tuhaf bir şekil de günüm iyi geçiyor..işyerin de abartmadan besleniyorum plan yapıyorum gelirken şunu şunu yapıp sonrasın da yürüyeceğim diye...
Yok..birşey oluyor ve ben dolabın için de buluyorum kendimi...
Nedir bu anlamadım lanet var sanki üzerim de..herşey yolun da giderken birden bozuluyor düzen...
Bunun dışın da çocuk şenliklerine oğlanın sınıfını seçmişler..23 nisan da üsküp oynamışlardı. 4 farklı okul da aynı gösteriyi yapacaklar ve ben izlemeye gidemeyecğim..
Bakıcımız ben giderim siz zorlamayın kendinizi diyor ama kötüyüm..Ben olmalıyım orada.
Kafam zaten çok dolu,sürekli plan yapıyorum evin düzeni yemeği minibüste bunları düşünüyorum..Arkamda ve önümde oturan iki üç tanış siyaset tartışıyor bağıra bağıra..fikir ayrılığına düştülermi başladılarmı öküzleşmeye...
Çok sıkıldım ve bağırmaya başladım bunlara, sizi dinlemek zorunda değiliz hele ucuz kahramanlığınızı daracık, sıcacık ve havasız dolmuşun için de hiç dinlemek zorunda değiliz dedim...
Dönmüş kocaman adam bana hanımefendi o zamana siz koyunsunuz herşeyi kabul edin demezmi...Siz de gerizekalısınız o zaman dedim..Şoför de polat alemdarmış meğer :)) devreye girip bacımıza ne diyorsun dedi ve indirdi onları..İşte beyleyken beyle....
ay ne sıkıcı şeyler yazmışım ben bile sıkıldım...
Senin oglunun nesi var canim gecmis olsun
Allah rahatlık versin canımİyi geceler arkadaşlar,tatlı rüyalar arkadaşlar....
Yeliz anladığım kadarıyla böbrekleri korumak için bebeğin sürekli antibiyotik kullanması lazım dimii ?
İdrar böbreğemi kaçıyor ?
Bak bebişin rahatsızlığı takip durumunu geçmiş yanlış anlamasan bir uzman bulup tedaviye başlayın benimde 2 yiğenim böbrek hastası biri ameliyat da oldu diğerinin ilaçları yurtdışından geliyor zaten
Yelızcim çok geçmiş olsun canım....Rabbim nerde varsa tüm hastalara şifa versin...
Özellikle çocuk hastalar beni çok etkiliyor....
Fridaya ben de katılıyorum...Mali yönden sizi zorlamazsa iyi bir hocaya baktırıp tedavisini öyle devam ettirmeniz...
Buna benzer sorunları biz de oğlum da yaşadık...teşhis konduktan sonra iyi bir pediatrı kardiyolog uzman bulup takibi ve tedavisi aynı kişi tarafından yürütüldü...Örneğin oğlumun her gittiğimiz de usg bakılırdı onu uyutan rahatlatan bir şurup içirirlerdi doktor da rahat bir şekil de bakardı....
Bizde yoktur hiç öyle şeyler ben görmedim de yapmadım da ama son 18 Yıldır doğumgünümüz var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?