Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şimdi netten baktımda leslie ye bir çok video var özellikle izlediğiniz varmı yani yararlı bulduğunuz varsa link rica edicem
Sen 45 dk yuruyosun 3 mil yapabilirsin. 2 yi dene yap az gelirse 3 mil yaparsin.
Her 3 milde ayni degil icerik farki var bazisi karin bazisi ust bolge calistiriyo bazisi daha tempolu oluyo.

Spor bolumunde bununla ilgili konular vardi bir bak istersen.

cevap için teşekkürler bakalım amlamaya çalışıcam
link yollayan olursa sevinirim

Selamün aleykümm...

Eki Görüntüle 1518186

Salatalik diyetini begenmeyenlere bir fikir daha...

Acaba bende emzirirken yapabilirmiyim?

bak bak fırsat buldun ez bakalım hıhh ben bunuda beğenmedim nolcak şimdii...:))

Sağol canım Allah razı olsun bak etkili oldu karatay kahvaltısı yaptım elimde tam üç günlük malzeme var zaten bugun başladım bi daha akşam beş altı gibi yerim....spor zor ama belki bikaç bacak hareketi yaparım zahmetsiz olanından

merhabalar umarım keyifler yerindedir

bendende idare eder işte evi temizliyorum temizliyorum amaaaa bitmiyoooooor

dün akşam gümüşlüğümün içini yıkadım salonun ortasında duruyor bu sabahta gümüşlüğü çekip arka duvarlarını sildim içinden atılacakları ayıkladım şimdide ince tozunu alıp yerine çektikten sonra içini yerleştirecem
çok kirlenmişti şaşırdım sonra bir düşündüm ben kendi vitrinimi temizledikten sonra anneminkini herhalde 4 kere filan temizlemiştim demekki görsel hafızayla kendi vitrinimide temiz zannediyorum

bonus lesliye başlamışsın ne güzel tebrik ederim daim olsun ben bu hafta sporada ara verdim önümüzdeki haftada gidebileceğimi sanmıyorum düğünden sonra misafirler gidince tam gaz devam ama hatda haftada bir günde havuza gitmeyi düşünüyorum .....

sağolasın bize yine liste bulmuşsun bizimde oynamaya niyetimiz yok yerim dar diyoruz evde dolapta hiçbişey kalmadı maddi manevi dışarı çıkıp alışverişte yapamıyorum şu evin işini biraz hafifleteyim diyee ama yarın arkadaşa kahvaltıya kaçmayı planlıyorum davetiyeri dağıtmam lazım o ara eve de yiyecek bişeyler alırım herhalde....

Fridacim kuzum

Al mutlaka eve biseyler bisey olmadimi en zor bize oluyo herkes makarna yer kalkar biz yedikmi bize sadece agirlik yapiyo. Abur cubura verene kadar meyveye sebzeye vericiz napalim.

Biraz once kara kara dusunuyodum ne yemek yiycem diye sebzecimiz var o gecti kapidan patlican biber aldim zeytinyagli yapim kendime birilerine duyurulur adi lazim degil bas harfi yolcu

Adama dedim kabak getir bak biz alicaz satamiyo diye getirmiyomus artik farz oldu almak.
Hem kalorisi dusuk hem guzel. Bugun face de diyete basliyorum sayfasinda yeterli meyve yemediginizdede tatli krizleriniz olur diyodu bunu dikkate alicim insallah..

Hatta aldim bile mis gibi cilek vardi cok canim istedi valla yemek yememistim

6-7 tane buyuk cilek 1 fincanda tarcinli sut 2 form biskuvi yedim kahvaltida biraz fazla peynir yemistimde....

Beyleyken beyle

ohh mis olmuştur evin valla ben hiç girişmiyom düğünden sonra dip köşe gircem inş...kolay gelsin...

bana bak bonus kafa ne uğraşıyon benle be bi kere bugun başladım diyete taammmı şuandada bol salata yiyorum ve akşama belki bir bardak süt içerim okadar hıhh...ayrıca sen ugraş dur ben simdi sebzeylede ugraşamam bu hafta tembellik yapcam işte...

Asuman abla gule gule oynayin :)

Yav cilekle sut cok guzeldide o bana napar duygu corbasini bitiremedi kalanini ben yedim acim cunku

bende şimdi 2 tane kiwiye 3 kaşık lor peyniri katım çayla yedim akşama nolur bilemeyorum

sağol canım bende dört dörtlük değilde yarı yarıya bişeyler yapmaya çalışıyorum yapamadığım düğünden sonra ya kalıcak havalar geç ısındı erken başlıyamadım ellimde ağır zaten hiç olmasa misafirim geldiğinde biraz rahat etmek istiyorum ...

Hayırlı olsun hediyen çok şeker gözüküyo bende katılmıştım ama sonucuna bakmayı unuttum kazansam mail gelirdi heralde
bu linktekini yaptım 26 dk kısmını sadece oglumun servisi geldi almaya indim yarım kaldı sorularım var
1. Doğru programmı bu
2.Bunun tamamını yapınca 3 mil mi yapmış oluyorum
3. Arada 1 mil yazısı cıktı yazı cıktıgında 1 mil bitmişmi oluyor
4.1 mil yazdıktan sonra lastik kullandı alıcam hafta sonu ama baska birseye ilerkeyen millerde ihtiyaç olcakmı
yanıtlarsanız mutlu olucam madem işe yarıyor düzenli yapıyım indirmek mümkünmü acaba bide

tebrik ediyorum bonusum harikasın böyle devam et bak bi işe yaramıyo falan sanma sakın vucudun alışçak ve vermeye başlıycaksın yavaş yavaş. Ben sana çok güveniyoru bütün kalbimle inanıyorum herşey çok güzel olucak. Her daim yanındayım bil istedim

Sagol canim cok tatlının bi kerede daha konusu gecmisti ilk katıldığım zamanlar hatırlatmadan normal aslinda cok olmalıyım bu konuya canim çünkü bu bebek bize sürpriz oldu esim doğurması istemedi cunku kizlar büyümüştü ve biz tekrardan eskiye dönmek istemedik sonra doğurmaya karar verdik bu seferde kalp atışı oluşmadı önce bos kese olabilir dendi biraz daha bekledik 7. Haftada kalp atışları göründü sonra down sendromu dendi ambulansa yapildi falan temiz cikti cok sukur ama içimizde hep bi korkuyla gecti zaman sonra detaylı ultrason da sırtında kamburluk var dendi bi kac ay da boyle gecti yani anlayacağım zor bi süreçti şimdi tekrar hastalıklarla uğraşıyor yavrum cok zorlu geçiyor onun icin geçen bi hemsire beyaz önlük sendromu oluşmuş bu çocukta dedi nerde görse hemen agliyo canini başvuracaklar zannediyor ay uzattım ya anlayacağın kafam hep onda aslinda diğer çocukları unutuyorum bazen neyse cok uzattım aglamadan konuyu kapatiyorum
Sonuclarimizi gösterdik canim doktor büyümenin iyi olmadığını söyledi tekrar kan ve idrar verdik bugun kanın biri temiz biri yüksek cikti idrar tahlili temiz ama kültüre göre yönlendirme yapacak doktor
Ay bu çok tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…