Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yelizcim zor bi süreç geçirmişsiniz rabbim bebeğine saglık sıhat versın inşallah anladıgım kadarıyla pelvık darlıgı var bebegının bundan dolayı buyume oluyo geri kaçış yok demekki olsa amelyat derlerdi inş küçülür bundan sonra deilse zor hastanelerde küçük çocukla

Daha ne olduğu belli canim ama şüphelenilen biseyde bu

bahçedeki hıdırellez oturması güzeldi, 6gibi dağıldık, ama çok yorulmuşum ben: )
az önce çöp atmaya gidince farkettim, öyle hoplayıp zıplamadıkta sadece oturduk ama işte bildiğiniz üzere benim vitrin bebeği meselem: )
birde gün boyunca ben nereye kaçtıysam güneş beni buldu, en son gölgeye gel dediler en gölgeye oturttular orayada geldi güneş 5dk içinde: )
yandım yani, bi yönden iyi oldu aslında güneşlenmiş oldum, biraz güneşten tek kolum kabardı fısır fısır: )
öğlen 2,5gibi çıktık işte.
bu senenin ilk pikniğini yapmış bulunuyorum: )
bazı arkideşler ev mev çizdiler, gül ağacının dibine bişeyler yaptılar soktular: ))))
bende gül ağacının dibine paramı soksam dedim: )
iyi fikir dediler biri onuda yaptı ama ben hiç birini yapmadım aman batıldır dedim: DDD
komşumun biri 3katlı ev çizmiş, birini kiraya vercekmiş, birine kendi oturcakmış, üstte teras katmış: DD
ben ancak yedim piknikmiş nasıl olsa diye: )
çok yedim çok: (

afiyet olsun yarın bende dikkat etsem keşke ama arkadaşa kahvaltıya gidicem

güzel bir günmüş güneş çarpmıştır hem temiz hava insanı yorar meyroş dinlen bu akşam sen :)

afiyet olsun yarın bende dikkat etsem keşke ama arkadaşa kahvaltıya gidicem

güzel bir günmüş güneş çarpmıştır hem temiz hava insanı yorar meyroş dinlen bu akşam sen :)
Benim niyetim o yönde ama biz de arkadaşlarla epeydir görüşemedik yarın görüşelim diyoruz ama olmadı kahvaltıyı evd etaplar sadece kahveye giderim yoksa cumaya durum vahim

başım ağrıyor ilaç içtim ama artık yerleri sildiğim son kova suyumda eğilip kalkarken başım dönüyordu akşamleyin de bir büyük kupa sütlü neskefeyle 2 avuç fıstık yedim bendeki durumlar böylee ...bayağı yoruldum cumartesi ve pazar gitmemiz gereken düğünler var çok sıkıcı
pazartesiye ayarlıyabilirsek annemi gelinleri kızkardeşimi alıp hamama gidecez şöyle bir masaj yaptırsam kendime gelirim belki...

selamun aleyküm güğzeller
hepinizi özledim
hepiniz iyisinizdir inşallah

aleyküm selam ablacım, hoşgeldin...
bizde seni özledik
köyde neler yapıyosun?

temem: )
kasımpatı emin değilim ama 1hafta demişti sanki....

Benim niyetim o yönde ama biz de arkadaşlarla epeydir görüşemedik yarın görüşelim diyoruz ama olmadı kahvaltıyı evd etaplar sadece kahveye giderim yoksa cumaya durum vahim

yarın hiç tartılmak istemiyorum, çünkü hastalıkla verdiğim kiloyu geri aldığımı görmek istemiyorum: )
belkide almadım ama bilemiyorum artık son durumumu.

ayyy masaj insanı çok rahatlatıyor yaaa: )
geçmiş olsun canım başın için, yorgunluktan ağrıyordur heralde...
dinlen artık sende...
bak ben artık an itibariyle yelkenlerimi suya saldım artık....
sende sal hadi: D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…