Geçmiş olsun canımbaşım ağrıyor ilaç içtim ama artık yerleri sildiğim son kova suyumda eğilip kalkarken başım dönüyordu akşamleyin de bir büyük kupa sütlü neskefeyle 2 avuç fıstık yedim bendeki durumlar böylee ...bayağı yoruldum cumartesi ve pazar gitmemiz gereken düğünler var çok sıkıcı
pazartesiye ayarlıyabilirsek annemi gelinleri kızkardeşimi alıp hamama gidecez şöyle bir masaj yaptırsam kendime gelirim belki...
asuman ablaa hediyen güzelmişşş iyi zamana denk gelmiş hakkaten ana kız oynarsınız artık..
Daha ne olduğu belli canim ama şüphelenilen biseyde bu
Ben geldimmmm,hepinize huzur dolu aksamlar...
Samimiyet ile ifade ediyorum ki hepinizi cok özledim,internete girme imkanim olsa da gerek telimde olan anlayamadigimiz arizadan dolayi gerekse yogunluktan dolayi giremedim siteye..Aklimdaydiniz ama..:)
diyet acisindan cok fenaydi tatil tahmin edersiniz,verdigim tüm kilolari geri almis olabilirim o derece yani...:)
henuz valizleri bosaltamadim,yerlestirip ütüleyip kaldirmak nasil da agir geliyor,sanirim tatilin en sevmedigim tarafi bu..:)neyse yarina hallederim insallah..Sizler nasilsiniz?umarim sizler icin huzur,mutluluk ve azimle gecmis bir hafta olmustur..vakit buldugumda gecmiside okurum insallah..
HoşgeldinBen geldimmmm,hepinize huzur dolu aksamlar...
Samimiyet ile ifade ediyorum ki hepinizi cok özledim,internete girme imkanim olsa da gerek telimde olan anlayamadigimiz arizadan dolayi gerekse yogunluktan dolayi giremedim siteye..Aklimdaydiniz ama..:)
diyet acisindan cok fenaydi tatil tahmin edersiniz,verdigim tüm kilolari geri almis olabilirim o derece yani...:)
henuz valizleri bosaltamadim,yerlestirip ütüleyip kaldirmak nasil da agir geliyor,sanirim tatilin en sevmedigim tarafi bu..:)neyse yarina hallederim insallah..Sizler nasilsiniz?umarim sizler icin huzur,mutluluk ve azimle gecmis bir hafta olmustur..vakit buldugumda gecmiside okurum insallah..
Hoşgeldin...Merak ediyorduk seni bir haftayı geçtiği için...nasıl geçti diyeceğim ama tatilin kötüsü olmaz tabiii..
Hoşgeldin
Aldıklarını takma halledersin kısa zamanda
Hepiniz mi 90 kilonun ustundesiniz 60 kilo olan yokmu
Asuman abla ve yena sizlere hos muhabbetler diliyorum,simdi cikmam gerekiyor..pc yi esim istiyor...hayirli geceler diliyorum...
Bişey yoktu 60 kilo olanlar sohbete katilabirmi diye soracaktım. Neyse size iyi sohbetler.
Iyi geceler canımAsuman abla ve yena sizlere hos muhabbetler diliyorum,simdi cikmam gerekiyor..pc yi esim istiyor...hayirli geceler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?