Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım
Yoruldun ama iyi iş de yaptın
Ben2 gün çalıştım 3 gündür tık yok :)

Ben geldimmmm,hepinize huzur dolu aksamlar...

Samimiyet ile ifade ediyorum ki hepinizi cok özledim,internete girme imkanim olsa da gerek telimde olan anlayamadigimiz arizadan dolayi gerekse yogunluktan dolayi giremedim siteye..Aklimdaydiniz ama..:)
diyet acisindan cok fenaydi tatil tahmin edersiniz,verdigim tüm kilolari geri almis olabilirim o derece yani...:)
henuz valizleri bosaltamadim,yerlestirip ütüleyip kaldirmak nasil da agir geliyor,sanirim tatilin en sevmedigim tarafi bu..:)neyse yarina hallederim insallah..Sizler nasilsiniz?umarim sizler icin huzur,mutluluk ve azimle gecmis bir hafta olmustur..vakit buldugumda gecmiside okurum insallah..

Hoşgeldin...Merak ediyorduk seni bir haftayı geçtiği için...nasıl geçti diyeceğim ama tatilin kötüsü olmaz tabiii..

Hoşgeldin
Aldıklarını takma halledersin kısa zamanda

Bonuscum taze anne..Çok tatlısın daha önce söylemişmiydim :))
Beni böyle topluma kazandırma çaban süper...İyi ki varsın..

naaptın, zeytinyağlı yiyebildinmi.? :))

---

fridacım görsel hafızan yanıltıyor demek seni :))) İnanırmısın benim de sıfırdır.:))
Temizlik yapmışsın güle güle kirlensin..hamam fikri çok cezbedici..

---
asucum hediyelerine bayıldım..Çok iyi denk geldi..Kargo parasını senmi ödedin onlarmı ödemiş.? merak ettim..:)

---
Dafi kuzusu hoşgelmişin..

Hoşgeldin...Merak ediyorduk seni bir haftayı geçtiği için...nasıl geçti diyeceğim ama tatilin kötüsü olmaz tabiii..

Hosbulduk yena,aslinda pazar dönecektik ama akrabalarimizin düyünü olunca katilabilmek icin birkac gün daha uzattik..tatil güzel gecti cok sükür...

Hoşgeldin
Aldıklarını takma halledersin kısa zamanda

Hosbulduk Asuman abla.insallah,keske almak kadar kolay olsaydi kilo vermek dimi...

iyi geceler kızlar bahar temizliğim bitmek üzere annemlerinde son gecesi bende yarin evlerine gidiyorlar..esim sabah balikesire giturecek babami ordanda evine gelecek bizde sabah anneme gideriz onlari yerlestireyim evlerine kız evladı ışte yinede içim buruk zor bir bir ay geçirdik ama helal hoş olsun insallah evlatlarimizda bize yapar esi mde sağolsun birgün sürat asmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…