Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel canım..Eşinden de Allah razı olsun...

Allah senden de Eşinden de razı olsun sizin evlatlarınız da size yaparlar inşallah

Aaa bir görünüp yine kaybolacaksın demek (
öyle olacak asucum

hayırlısı sizin köy şimdi yemyeşildir ne güzel

keyifler yerindedir inşallah :)
evet canım çok güzel. dün ikbal gürpınar gelmiş çok güzl bir köy demiş methiyler dizmiş.

aleyküm selam ablacım, hoşgeldin...
bizde seni özledik
köyde neler yapıyosun?
canım benim
köyde bütün gün ayaktayım hep hareket halindeyim ama hep hamur işi yiyorum

hoş bulduk canımın içi nler yapıyorsun
kızlar köyden hiç gelesim yok telefonum güzel çekse birde internetim olsa kalırım orda
bir süredir telfonumda yoktu. mahrumiyet bölgsinde gibiydim. telfonuma virüs gelmiş. günlerdir tamircideydi. en sonunda fabrika ayarlarına geri dönmüşler. içindeki herşey gitmiş. yedeklememiştimde. bütün numaralar gitti

Gunaydin...

Dafi ablacim hosgeldin bende ozledim seni.

Kasimpati sende hosgeldin yoklugun belli oldu

Ben bide daykoyu cok ozledim pis adi kadin

Yena...zeytinyagli yenmedi planladigim gibi olmadi...stop.

Birak eksi cikmayi bugun gecen haftaki gibi cikmak icin ustumdeki herseyi cikarmam gerekti...

Yilmak yok bugun devam herseye...en cokta niyete.

Nur

mavipatikler,
leslie iin baktınmı kk da spor bölümün de linkler var..
Ordan faydalanabilirsin...
yenacım arastırdım biraz cok cesıt var tam anlamadım 3 mil indirdim iki tane birinde tek başına yapıyor diğerinde bı grupla yapıyor ve 2. Mil de lastik kullanıyor hangisi daha iyi bilemedim
herkese günaydın :)
Guzel güneşli bir gün dün bunalımdaydım bugun gune neseli basladım kahvaltımızı yaptık oğlumla sporuma geçicem şimdi
gününüz güzel geçsin iyki bu gruba katılmısım iyki varsınız :)

Selamn aleykm. .. ben bi zamanlar buralardaydim : ogretmenimcanimbenim olarak... hatirlayan olur mu bilmiyorum
Zor bi ailevi dönem gecirdim gelemedim araniza. Esim bipolardi. Tekrar nuksetti rahatsizligi. Atlattik sukur..
Simdi tekrar araniza donmek istiyorum kabul ederseniz.

ve aleykümselam...
hoş geldin canım çok geçmiş olsun hepinize inş tekrarlamaz yenıden

Merhabalar arkadaslarim...

Bugun hava kapali ve soguk burda,kis geri geldi sanki..hic havasi olmasada bir taraftan valizleri bosaltiyor camasirlari yikiyor ve ütülüyorum, diger taraftan da tr'den getirdigim envai cesit otlarin bir kismini pisiriyor digerini nofrosa atiyorum aksama ot ziyafeti var anlayacaginiz...:)

Gecmisin bir kismini okudum aklimda kaldigi kadari ile....

Dafi abla hosgeldin,köyde dogal yasam ne güzeldir simdi,ayrilmak istememen cok normal..:)

Nhtylz bebeginin durumuna cok üzüldüm,Mevlam su mübarek zaman dilimleri hürmetine evladina sifa-i acili Ihsan eylesin.yasadigin su zor günler güzel günlere kapilar acsin insallah..

Derin sahsi mesajini okuyamadim ama arkadaslarin yazdiklarindan anladigim kadari ile bir sIkIntin var sanirim,Rabbim ferahlatsin insallah..

Frida basin agriyormus cok gecmis olsun,umarim daha iyisindir..bu arada düyün hazirliklari nasil gidiyor?

Asuman abla koltuk konusunda kararsiz kalmissin umarim hersey icine sinen sekilde olur..bayozu denemene sevindim,beyendin mi?

Yena'cim dilerim en yakin zamanda cocuklarin ve ailen ile sIkIntili ve yogun gecen günlerini unutturacak güzel bir tatil nasip olur..otobus aninida tebessüm ederek okudum,agir abi söför ne iyi yapmis haketmisler zira...:)

Bonus'um azim dolu yazilarini okumak cok eylenceliydi,azmin daimi olsun, ipincecik hatun olasin...:)

Bengisu menulerin her zamanki gibi cok guzel,yaza fit hatun olursun bu gidisle masallah..

Mavipatikler arimiza hosgeldiniz..

yolcu,dayko,meyra ve Ismini sayamadigim tüm arkadaslarim sizler de iyisinizdir umarim...

Aleykum selam hosgeldiniz aramiza..Esinize acil sifalar diliyorum.

Bonus bu arada bebeğin doğmuş diye anladim gecmisten :)
Ilk Hamile oldugunu öğrendiğin zamani hatirliyorum..
Anali babali buyusun insallah :)

canim cok Sagol Allah razi olsun hosgeldin sende

Selamün aleykümm...

nasılsınızz...

dafi ablaaa hoşgeldin diyemeden gittin yaa özledik senii...

kasımpatı hoşgeldin canım..bizde iyiyiz düğün iyice yaklaştı telaşemiz var yani...bugunda kızımın okuma bayramı var anneanneler babaanneler hepberaber gidicez heyecanlıyımm...inş kızım bizi görünce heyecan yapmaz çok çekingendir çünkü...

kızz bonuss akşam planladığım gibi geçmedi eşim olacak adam sen tut fırından sıcacık ekmek getir bende hem söylendim hem reçele bana bana yedim....ama bugun yeniden güzel bir kahvaltıyla başladım inş devamıda gelir...

he bide elif hoşgeldin tekrardan canım..geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın canım o sıkıntıları...

ya bide bu dayko nerde arada bir uğrasa selam verse elinemi yapısır hayret bişii..okuyosan gör diye söyleniyom he ona göre...

Kasımpatı hoşbuldummmm

Elifcim memnun oldum bi. Haftada iyi kilo vermişsin bi sırrı varmı ?
yolcu aleyküm selam benim oğlumda 1. Sınıfta bu yıl tam bir ergen gibi asi okuma bayramınız kutlu olsun diyim bizim ilk dönemdi inş heycan yapmaz küçük hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…