iyi geceler kızlar bahar temizliğim bitmek üzere annemlerinde son gecesi bende yarin evlerine gidiyorlar..esim sabah balikesire giturecek babami ordanda evine gelecek bizde sabah anneme gideriz onlari yerlestireyim evlerine kız evladı ışte yinede içim buruk zor bir bir ay geçirdik ama helal hoş olsun insallah evlatlarimizda bize yapar esi mde sağolsun birgün sürat asmadi..
Allah senden de Eşinden de razı olsun sizin evlatlarınız da size yaparlar inşallahiyi geceler kızlar bahar temizliğim bitmek üzere annemlerinde son gecesi bende yarin evlerine gidiyorlar..esim sabah balikesire giturecek babami ordanda evine gelecek bizde sabah anneme gideriz onlari yerlestireyim evlerine kız evladı ışte yinede içim buruk zor bir bir ay geçirdik ama helal hoş olsun insallah evlatlarimizda bize yapar esi mde sağolsun birgün sürat asmadi..
öyle olacak asucumAaa bir görünüp yine kaybolacaksın demek(
evet canım çok güzel. dün ikbal gürpınar gelmiş çok güzl bir köy demiş methiyler dizmiş.hayırlısı sizin köy şimdi yemyeşildir ne güzel
keyifler yerindedir inşallah :)
canım benimaleyküm selam ablacım, hoşgeldin...
bizde seni özledik
köyde neler yapıyosun?
hoş bulduk canımın içi nler yapıyorsunBonuscum taze anne..Çok tatlısın daha önce söylemişmiydim :))
Beni böyle topluma kazandırma çaban süper...İyi ki varsın..
naaptın, zeytinyağlı yiyebildinmi.? :))
---
fridacım görsel hafızan yanıltıyor demek seni :))) İnanırmısın benim de sıfırdır.:))
Temizlik yapmışsın güle güle kirlensin..hamam fikri çok cezbedici..
---
asucum hediyelerine bayıldım..Çok iyi denk geldi..Kargo parasını senmi ödedin onlarmı ödemiş.? merak ettim..:)
---
Dafi kuzusu hoşgelmişin..
yenacım arastırdım biraz cok cesıt var tam anlamadım 3 mil indirdim iki tane birinde tek başına yapıyor diğerinde bı grupla yapıyor ve 2. Mil de lastik kullanıyor hangisi daha iyi bilemedimmavipatikler,
leslie iin baktınmı kk da spor bölümün de linkler var..
Ordan faydalanabilirsin...
ve aleykümselam...Selamn aleykm. .. ben bi zamanlar buralardaydim : ogretmenimcanimbenim olarak... hatirlayan olur mu bilmiyorum
Zor bi ailevi dönem gecirdim gelemedim araniza. Esim bipolardi. Tekrar nuksetti rahatsizligi. Atlattik sukur..
Simdi tekrar araniza donmek istiyorum kabul ederseniz.
Selamn aleykm. .. ben bi zamanlar buralardaydim : ogretmenimcanimbenim olarak... hatirlayan olur mu bilmiyorum
Zor bi ailevi dönem gecirdim gelemedim araniza. Esim bipolardi. Tekrar nuksetti rahatsizligi. Atlattik sukur..
Simdi tekrar araniza donmek istiyorum kabul ederseniz.
Gunaydin...
Dafi ablacim hosgeldin bende ozledim seni.
Kasimpati sende hosgeldin yoklugun belli oldu
Ben bide daykoyu cok ozledim pis adi kadin
Yena...zeytinyagli yenmedi planladigim gibi olmadi...stop.
Birak eksi cikmayi bugun gecen haftaki gibi cikmak icin ustumdeki herseyi cikarmam gerekti...
Yilmak yok bugun devam herseye...en cokta niyete.
Nur
canim cok Sagol Allah razi olsun hosgeldin sendeGecmisin bir kismini okudum aklimda kaldigi kadari ile....
Dafi abla hosgeldin,köyde dogal yasam ne güzeldir simdi,ayrilmak istememen cok normal..:)
Nhtylz bebeginin durumuna cok üzüldüm,Mevlam su mübarek zaman dilimleri hürmetine evladina sifa-i acili Ihsan eylesin.yasadigin su zor günler güzel günlere kapilar acsin insallah..
Derin sahsi mesajini okuyamadim ama arkadaslarin yazdiklarindan anladigim kadari ile bir sIkIntin var sanirim,Rabbim ferahlatsin insallah..
Frida basin agriyormus cok gecmis olsun,umarim daha iyisindir..bu arada düyün hazirliklari nasil gidiyor?
Asuman abla koltuk konusunda kararsiz kalmissin umarim hersey icine sinen sekilde olur..bayozu denemene sevindim,beyendin mi?
Yena'cim dilerim en yakin zamanda cocuklarin ve ailen ile sIkIntili ve yogun gecen günlerini unutturacak güzel bir tatil nasip olur..otobus aninida tebessüm ederek okudum,agir abi söför ne iyi yapmis haketmisler zira...:)
Bonus'um azim dolu yazilarini okumak cok eylenceliydi,azmin daimi olsun, ipincecik hatun olasin...:)
Bengisu menulerin her zamanki gibi cok guzel,yaza fit hatun olursun bu gidisle masallah..
Mavipatikler arimiza hosgeldiniz..
yolcu,dayko,meyra ve Ismini sayamadigim tüm arkadaslarim sizler de iyisinizdir umarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?