Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin elifcim
Eşin için geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

merhabalar ben meral, benide aranıza alırsanız çok sevinirim :)
benim vücudumda oluşan tümörler sebebi ile yağ yakımı yapılmıyor ama aşırı ödem birikmiş tam 20 aydır 110 kilodayım ne indim ne çıktım. doğru düzgün yemek yiyen biri değilim ama bari ödemlerimi atayım kendimi hiç iyi hissetmiyorum zayıflamak istiyorum!! 10 kilo verebilirsem tümörler alınacak, bende doktorumun önerisiyle ww diyetine başlıyorum bu gün başladım açıkçası benide alın aranıza beraber zayıflayalım hem bana da moral olur :)

ve aleykümselam...
hoş geldin canım çok geçmiş olsun hepinize inş tekrarlamaz yenıden

Aleykum selam hosgeldiniz aramiza..Esinize acil sifalar diliyorum.

Hoşgeldin elifcim
Eşin için geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
herkese coookk tesekkurler..

Sizler de hosgeldinizz.. bu topik cookk guzel insanlarla dolu hepsi bize yardimci olur :)

Canım bu ilk hafta. Ilk haftalarda iyi gidiyo :) dikkat ediyorum ve yuruyus yapiyorum hergun bu kadarcik :) aksam menude paylasirim :)

Evettt sabah 30 fk yürüyüş yaptım biraz öncede 3 mil yaptım inş boyle devam ederimm...
cumartedi 4 den sonra diyete ve spora başladım lakin listede olmak istiyorum
verilen kilolar yapılan sporlar ne zaman bildiriliyor

selamün aleyküm...
esranın dediği geldi aklıma, bugün yine huysuzluğum üstümde diyordu ya bazen bende aynen bugün öyleyim: D
bugün bir huysuzluk var üstümde uyandığımdan beri, atamadım bir üstümden
bu saate kadar huysuzluğumdan kafamın içinde gerekli gereksiz kimlere kızdım durdum bir bilseniz: )

Son düzenleme:
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz burada olmaya devam ederseniz başarılı olacaginiza inaniyorum

Mavipatikler yarin kilo ve spor bildirimi yapıyoruz canım öğlene kadar yaparsin sende

öf dışarı nasıl sıcak öyle....
benim evimin bir kısmı kuzeyde, oyüzden benim ev şuan buz gibi, eviminde ısınmasını bekliyorum, ısınır ısınmaz temizliğime kalkcam inş. bende, yoksa terle soğu hasta olurum öyle soğuk yani evin içi.
gündüz bile bile pencereleri açıyorum dışarının sıcağı içeri girsin dengelensin diye, iyide oluyor böyle yapmam.
biran önce ısınsada bende ev işimi bitirsem... kafamda takıntı evin yaz temizliği.

hoşgeldin canım: )

hep hareket halinde olunca yakarsın ablacım yediklerini: )
telin içinde geçmiş olsun, belki vardır onda da bir hayır.

bende merak ediyordum seni canım, hoşgeldin tekrardan...
eşinede çok geçmiş olsun, rabbim bi daha yaşatmasın inş.

hoşgeldin aramıza...

hoşgeldin aramıza sende canım...
rabbim şifa versin inş, çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…