Hoşgeldin elifcimSelamn aleykm. .. ben bi zamanlar buralardaydim : ogretmenimcanimbenim olarak... hatirlayan olur mu bilmiyorum
Zor bi ailevi dönem gecirdim gelemedim araniza. Esim bipolardi. Tekrar nuksetti rahatsizligi. Atlattik sukur..
Simdi tekrar araniza donmek istiyorum kabul ederseniz.
ve aleykümselam...
hoş geldin canım çok geçmiş olsun hepinize inş tekrarlamaz yenıden
Aleykum selam hosgeldiniz aramiza..Esinize acil sifalar diliyorum.
Selamün aleykümm...
nasılsınızz...
dafi ablaaa hoşgeldin diyemeden gittin yaa özledik senii...
kasımpatı hoşgeldin canım..bizde iyiyiz düğün iyice yaklaştı telaşemiz var yani...bugunda kızımın okuma bayramı var anneanneler babaanneler hepberaber gidicez heyecanlıyımm...inş kızım bizi görünce heyecan yapmaz çok çekingendir çünkü...
kızz bonuss akşam planladığım gibi geçmedi eşim olacak adam sen tut fırından sıcacık ekmek getir bende hem söylendim hem reçele bana bana yedim....ama bugun yeniden güzel bir kahvaltıyla başladım inş devamıda gelir...
he bide elif hoşgeldin tekrardan canım..geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın canım o sıkıntıları...
ya bide bu dayko nerde arada bir uğrasa selam verse elinemi yapısır hayret bişii..okuyosan gör diye söyleniyom he ona göre...
herkese coookk tesekkurler..Hoşgeldin elifcim
Eşin için geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Slm arkadaşlar ben Şubat'ta doğum yaptım ve 93 kg tim kilolarından kurtulmak istiorum emzirecektir veririm diyordum Ama sütümde çok olmadı buzun diyetlere sabır gösteremiorum ve bu kilolu halim acayip psikolojimi bozuyor insanın özguvenını etkiliyor((( yardımcı olursanız sevınırım
merhabalar ben meral, benide aranıza alırsanız çok sevinirim :)
benim vücudumda oluşan tümörler sebebi ile yağ yakımı yapılmıyor ama aşırı ödem birikmiş tam 20 aydır 110 kilodayım ne indim ne çıktım. doğru düzgün yemek yiyen biri değilim ama bari ödemlerimi atayım kendimi hiç iyi hissetmiyorum zayıflamak istiyorum!! 10 kilo verebilirsem tümörler alınacak, bende doktorumun önerisiyle ww diyetine başlıyorum bu gün başladım açıkçası benide alın aranıza beraber zayıflayalım hem bana da moral olur :)
Canım bu ilk hafta. Ilk haftalarda iyi gidiyo :) dikkat ediyorum ve yuruyus yapiyorum hergun bu kadarcik :) aksam menude paylasirim :)Kasımpatı hoşbuldummmm
Elifcim memnun oldumbi. Haftada iyi kilo vermişsin bi sırrı varmı ?
yolcu aleyküm selam benim oğlumda 1. Sınıfta bu yıl tam bir ergen gibi asiokuma bayramınız kutlu olsun diyim bizim ilk dönemdi inş heycan yapmaz küçük hanım
Kiz kime mesaj gonderiyon
Kiz kime mesaj gonderiyon
Ben geldimmmm,hepinize huzur dolu aksamlar...
Samimiyet ile ifade ediyorum ki hepinizi cok özledim,internete girme imkanim olsa da gerek telimde olan anlayamadigimiz arizadan dolayi gerekse yogunluktan dolayi giremedim siteye..Aklimdaydiniz ama..:)
diyet acisindan cok fenaydi tatil tahmin edersiniz,verdigim tüm kilolari geri almis olabilirim o derece yani...:)
henuz valizleri bosaltamadim,yerlestirip ütüleyip kaldirmak nasil da agir geliyor,sanirim tatilin en sevmedigim tarafi bu..:)neyse yarina hallederim insallah..Sizler nasilsiniz?umarim sizler icin huzur,mutluluk ve azimle gecmis bir hafta olmustur..vakit buldugumda gecmiside okurum insallah..
öyle olacak asucum
evet canım çok güzel. dün ikbal gürpınar gelmiş çok güzl bir köy demiş methiyler dizmiş.
canım benim
köyde bütün gün ayaktayım hep hareket halindeyim ama hep hamur işi yiyorum
hoş bulduk canımın içi nler yapıyorsun
kızlar köyden hiç gelesim yok telefonum güzel çekse birde internetim olsa kalırım orda
bir süredir telfonumda yoktu. mahrumiyet bölgsinde gibiydim. telfonuma virüs gelmiş. günlerdir tamircideydi. en sonunda fabrika ayarlarına geri dönmüşler. içindeki herşey gitmiş. yedeklememiştimde. bütün numaralar gitti
Selamn aleykm. .. ben bi zamanlar buralardaydim : ogretmenimcanimbenim olarak... hatirlayan olur mu bilmiyorum
Zor bi ailevi dönem gecirdim gelemedim araniza. Esim bipolardi. Tekrar nuksetti rahatsizligi. Atlattik sukur..
Simdi tekrar araniza donmek istiyorum kabul ederseniz.
Slm arkadaşlar ben Şubat'ta doğum yaptım ve 93 kg tim kilolarından kurtulmak istiorum emzirecektir veririm diyordum Ama sütümde çok olmadı buzun diyetlere sabır gösteremiorum ve bu kilolu halim acayip psikolojimi bozuyor insanın özguvenını etkiliyor((( yardımcı olursanız sevınırım
merhabalar ben meral, benide aranıza alırsanız çok sevinirim :)
benim vücudumda oluşan tümörler sebebi ile yağ yakımı yapılmıyor ama aşırı ödem birikmiş tam 20 aydır 110 kilodayım ne indim ne çıktım. doğru düzgün yemek yiyen biri değilim ama bari ödemlerimi atayım kendimi hiç iyi hissetmiyorum zayıflamak istiyorum!! 10 kilo verebilirsem tümörler alınacak, bende doktorumun önerisiyle ww diyetine başlıyorum bu gün başladım açıkçası benide alın aranıza beraber zayıflayalım hem bana da moral olur :)
Ben de kendi kendimi yaktım bugün taze ekmekle
Ben de yarın tartılmak istemiyorum bananee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?