Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ablam çok tatlıymış, güle güle kullanın: )
biri yastık heralde: )
büyük kızının nasibiymiş: )

çok geçmiş olsun, rabbim tez şifa versin inş.

ben bugün tartıldım aldım ağzımın payını, +2kg..

ay ablam çok tatlıymış, güle güle kullanın: )
biri yastık heralde: )
büyük kızının nasibiymiş: )

çok geçmiş olsun, rabbim tez şifa versin inş.
En azından senin giden2 den fazla kilon duruyor çok şükür
Ben bugün +1 dim yarına ne olurum kim bilir
Biri yastık canım evet :))

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz burada olmaya devam ederseniz başarılı olacaginiza inaniyorum

Mavipatikler yarin kilo ve spor bildirimi yapıyoruz canım öğlene kadar yaparsin sende
ozaman ogleden once spor yapmalıyım ogleden onceki cumanın sonrakıler obur cumanınmı acep
yeliz hiç ekmek yememişsin ne güzel ben sabah 1.5 yumurta 2 dilim ekmek karpuz peybir
ara ogun elma
ogle 1 tabak sehrıye corbasu
aksam azıcık sebze yemegı oğğ geldi ondan doktum cope karpuz peynır 3 dılım ekmwj ekmekler kızarmıs kepek ekmeği
suclu hissetim şimdi kızarmıs ve kepej olunca sankı bırsey yapmıo cok yedim
bu arada hafta sonu dısarda oluyorum avm de yurumek spor sayılırmıkı adım matık taksaö
aksamda annemde kalıorum genelde kosu bandı yapamamda belki 3 mile yaparım
10 aydır eşinle ayrı şehirlede yaşıyoruz iş sebebiyle onun içinhafra sonu annemle dışarsayım alıs veriş vshalkediyorum hafta içi cıkmıorum meyvem ekmeğim bitti hafta sonunu bekliorum bı kac elmam kaldı aksama gelirken sunu al demek buyuk nimetmiş

En azından senin giden2 den fazla kilon duruyor çok şükür
Ben bugün +1 dim yarına ne olurum kim bilir
Biri yastık canım evet :))

inş yarına daha az olur artın ablacım.

evet avm yada başka yerde yaptığın tüm yürüyüşler spordan sayılıyor canım, toplam dakikasını yazarsın işte, 10dk dahi olsa spordur yazabilirsin.
evet öğlen 13den sonraki sporlar haftaya kalıyor malesef: )

meyraaaaa hosbuldum canim :) temizlik derdi bende de var ama sanirim daha var yapmama..
bu arada ben yeni geldimya hemen listeye girebiliyor muyum ki??
bi de listeyi kim yapiyo simdi

Menumu de yazayim bismillah deyip..

Kahvalti
1 haşlanmış yumurta
30 gr beyaz peynir
1 adet sivri biber
1 salatalik
5 zeytin
1 dilim kepek ek.
1 bardak sut

Ogle
1 tane elma

Aksam
5 yemek kasigi kuskus salatası
1 kase cacık

Bugun nobetciydim okulda o yuzden yürüyüş yapamicam yorgunum. .

avmde 5 6 saat geziorum belki daha cok ben 30 dk yuruyusumu yapmış sayıyıyım onu 30 mili yapım evde oyleyse ne yiyceksem orda hadi hayırlısı
eşimde spor ve diyet yapıo bayadır protein diyeti fln haberi yok ama aynı kılomuz cok moral bozucu bu hatta 2 kılo az benden bi ay sonra ankaraya gelicek ozamana kadar gozle gorulur bi değişiklik olur inş

Yilbasindan beri adet düzensizliği yaşıyorum. Strese bagladim once.. gecen hafta persembe gunu doktora gittim kilodan dedi. Yag hucreleri ostrojen salgiliyomus o da engelliyomus.. cok sinirlendim kendime tekrar basladim hemen diyete cuma gunu..
1 haftadir sabahlari asagi yukari ayni kahvalti aksam da salatayla 3 kilo verdim. Hergun de yuruyus yaptim. Hic kacamaksiz oldu ilk haftam cok sukur..

Olur olur ha gayret canim :)

Ya siz baya az yiyosunuz pılav vs yemiorum kızarmıs kepek ekmegındede 3 dılımı asmıyım bari
Sen kendi metabolizmani daha iyi tanirsin canim. Ben bu sekilde verebiliyorum ancak.. aslinda oglen daha fazla yesem daha iyi olacak ama okulda bu kadar oluyo.. oglen ara ogun gibi oluyo aksam da 4-5 gibi yiyorum ben yetiyo bana.
sen yesil cay icebiliyo musun ya

ben kahvaltı yapmıyorum normalde kahvaltı yapmaya basladım ama lıht diye peyniri kepekli die ekmeği fazla kacırdım bugun sanırım 5 den sonra atıstırasım gelio erik çilek fln alcam
yeşil cay fln içemiorum bi tiksindim ole dvm edio canım

Iyi aksamlar herkese :)

Bol yagmur simsek gok gurultusu... Simdi sakin gibi disarisi.
Kasimpati kolay gelsin bi kac gun ugrasirsin artik :)

O ne o bi örtmenmi gördüm acaba :) hocam hosgeldin yeniden sevgiler saygilar. Daha gecen gun aklima geldin tahmin ettim niye gelemedigini... Rabbim ferahlik versin sifa versin ins sevgiyle askla cozulmeyecek sorun yoktur bence. Insan yipranabilir sorunlarla ama seviyosak yipranmaya deger...

Bebik dogdu sukur ellerinden oper 3,5 aylik oluyo darisi size ins.
Bir ogretmenimiz daha var bengisuu :)

Son düzenleme:
meyraaaaa hosbuldum canim :) temizlik derdi bende de var ama sanirim daha var yapmama..
bu arada ben yeni geldimya hemen listeye girebiliyor muyum ki??
bi de listeyi kim yapiyo simdi

yena ile nursena yapıyo canım...
onlar bilir galiba listeye girme işini, sen yinede bildirim yap ve ilet isteğinide bildirimle: )
rahatsızlığın içinde çok geçmiş olsun canım, rabbim tez şifa versin inş.

bir avmde 5-6saat yürümekmi...
napıyon kız o kadar saat avmde... ben olsam çatlarım...
hep yürüyorsan 5-6saat içinde neden 30dk sayasınki bence 180dk eder o 5-6saat...

Hava yagmurlu...bonus duygusal...dinler durur...
Durur durur uyur ihtimal...

Iyi geceler

bu adamda ne kadar yaşlanmış öyle.

Hosbuldum bonus :) hallolur insallah hersey bakalim.. anali babali buyusun bebegin :)

Tamam canim tesekkur ederim :)

Sevgili yena ve nursena :) ben de bir zamanlar burdaydm ama hastalk sebebiyle bi suredir yoktum beni de bu hafta listeye alabilir misiniz lutfeeenn :)

Ben gecen cuma diyete basladim.
baslangc kilom: 96.4 tü
Simdi

Guncel kilo: 93.7
spor: 360 dk

Insallah beni de aliverirsiniz :) sevgilerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…