Bil kazan hediyem geldi:)Eki Görüntüle 1518523
Sagol canim cok tatlının bi kerede daha konusu gecmisti ilk katıldığım zamanlar hatırlatmadan normal aslinda cok olmalıyım bu konuya canim çünkü bu bebek bize sürpriz oldu esim doğurması istemedi cunku kizlar büyümüştü ve biz tekrardan eskiye dönmek istemedik sonra doğurmaya karar verdik bu seferde kalp atışı oluşmadı önce bos kese olabilir dendi biraz daha bekledik 7. Haftada kalp atışları göründü sonra down sendromu dendi ambulansa yapildi falan temiz cikti cok sukur ama içimizde hep bi korkuyla gecti zaman sonra detaylı ultrason da sırtında kamburluk var dendi bi kac ay da boyle gecti yani anlayacağım zor bi süreçti şimdi tekrar hastalıklarla uğraşıyor yavrum cok zorlu geçiyor onun icin geçen bi hemsire beyaz önlük sendromu oluşmuş bu çocukta dedi nerde görse hemen agliyo canini başvuracaklar zannediyor ay uzattım ya anlayacağın kafam hep onda aslinda diğer çocukları unutuyorum bazen neyse cok uzattım aglamadan konuyu kapatiyorum
Sonuclarimizi gösterdik canim doktor büyümenin iyi olmadığını söyledi tekrar kan ve idrar verdik bugun kanın biri temiz biri yüksek cikti idrar tahlili temiz ama kültüre göre yönlendirme yapacak doktor
Ay bu çok tatli
ben bugün tartıldım aldım ağzımın payını, +2kg..
En azından senin giden2 den fazla kilon duruyor çok şüküray ablam çok tatlıymış, güle güle kullanın: )
biri yastık heralde: )
büyük kızının nasibiymiş: )
çok geçmiş olsun, rabbim tez şifa versin inş.
ozaman ogleden once spor yapmalıyımYeni gelen arkadaslar hosgeldiniz burada olmaya devam ederseniz başarılı olacaginiza inaniyorum
Mavipatikler yarin kilo ve spor bildirimi yapıyoruz canım öğlene kadar yaparsin sende
En azından senin giden2 den fazla kilon duruyor çok şükür
Ben bugün +1 dim yarına ne olurum kim bilir
Biri yastık canım evet :))
ozaman ogleden once spor yapmalıyımogleden onceki cumanın sonrakıler obur cumanınmı acep
yeliz hiç ekmek yememişsin ne güzel ben sabah 1.5 yumurta 2 dilim ekmek karpuz peybir
ara ogun elma
ogle 1 tabak sehrıye corbasu
aksam azıcık sebze yemegı oğğ geldi ondan doktum cope karpuz peynır 3 dılım ekmwjekmekler kızarmıs kepek ekmeği
suclu hissetim şimdi kızarmıs ve kepej olunca sankı bırsey yapmıo cok yedim
bu arada hafta sonu dısarda oluyorum avm de yurumek spor sayılırmıkı adım matık taksaö
aksamda annemde kalıorum genelde kosu bandı yapamamda belki 3 mile yaparım
10 aydır eşinle ayrı şehirlede yaşıyoruz iş sebebiyle onun içinhafra sonu annemle dışarsayım alıs veriş vshalkediyorum hafta içi cıkmıorum meyvem ekmeğim bitti hafta sonunu bekliorum bı kac elmam kaldıaksama gelirken sunu al demek buyuk nimetmiş
öf dışarı nasıl sıcak öyle....
benim evimin bir kısmı kuzeyde, oyüzden benim ev şuan buz gibi, eviminde ısınmasını bekliyorum, ısınır ısınmaz temizliğime kalkcam inş. bende, yoksa terle soğu hasta olurum öyle soğuk yani evin içi.
gündüz bile bile pencereleri açıyorum dışarının sıcağı içeri girsin dengelensin diye, iyide oluyor böyle yapmam.
biran önce ısınsada bende ev işimi bitirsem... kafamda takıntı evin yaz temizliği.
hoşgeldin canım: )
hep hareket halinde olunca yakarsın ablacım yediklerini: )
telin içinde geçmiş olsun, belki vardır onda da bir hayır.
bende merak ediyordum seni canım, hoşgeldin tekrardan...
eşinede çok geçmiş olsun, rabbim bi daha yaşatmasın inş.
hoşgeldin aramıza...
hoşgeldin aramıza sende canım...
rabbim şifa versin inş, çok geçmiş olsun.
avmde 5 6 saat geziorum belki daha cok ben 30 dk yuruyusumu yapmış sayıyıyım onu 30 mili yapım evde oyleyse ne yiyceksem orda hadi hayırlısıinş yarına daha az olur artın ablacım.
cvplar için cok saol canım ♥
evet avm yada başka yerde yaptığın tüm yürüyüşler spordan sayılıyor canım, toplam dakikasını yazarsın işte, 10dk dahi olsa spordur yazabilirsin.
evet öğlen 13den sonraki sporlar haftaya kalıyor malesef: )
Olur olur ha gayret canim :)avmde 5 6 saat geziorum belki daha cok ben 30 dk yuruyusumu yapmış sayıyıyım onu 30 mili yapım evde oyleyse ne yiyceksem orda hadi hayırlısı
eşimde spor ve diyet yapıo bayadır protein diyeti fln haberi yok ama aynı kılomuz cok moral bozucu bu hatta 2 kılo az benden bi ay sonra ankaraya gelicek ozamana kadar gozle gorulur bi değişiklik olur inş
Sen kendi metabolizmani daha iyi tanirsin canim. Ben bu sekilde verebiliyorum ancak.. aslinda oglen daha fazla yesem daha iyi olacak ama okulda bu kadar oluyo.. oglen ara ogun gibi oluyo aksam da 4-5 gibi yiyorum ben yetiyo bana.Ya siz baya az yiyosunuz pılav vs yemiorum kızarmıs kepek ekmegındede 3 dılımı asmıyım bari
ben kahvaltı yapmıyorum normalde kahvaltı yapmaya basladım ama lıht diye peyniri kepekli die ekmeği fazla kacırdım bugun sanırım 5 den sonra atıstırasım gelio erik çilek fln alcamSen kendi metabolizmani daha iyi tanirsin canim. Ben bu sekilde verebiliyorum ancak.. aslinda oglen daha fazla yesem daha iyi olacak ama okulda bu kadar oluyo.. oglen ara ogun gibi oluyo aksam da 4-5 gibi yiyorum ben yetiyo bana.
sen yesil cay icebiliyo musun ya
meyraaaaa hosbuldum canim :) temizlik derdi bende de var ama sanirim daha var yapmama..
bu arada ben yeni geldimya hemen listeye girebiliyor muyum ki??
bi de listeyi kim yapiyo simdi
avmde 5 6 saat geziorum belki daha cok ben 30 dk yuruyusumu yapmış sayıyıyım onu 30 mili yapım evde oyleyse ne yiyceksem orda hadi hayırlısı
eşimde spor ve diyet yapıo bayadır protein diyeti fln haberi yok ama aynı kılomuz cok moral bozucu bu hatta 2 kılo az benden bi ay sonra ankaraya gelicek ozamana kadar gozle gorulur bi değişiklik olur inş
Hava yagmurlu...bonus duygusal...dinler durur...
Durur durur uyur ihtimal...
Iyi geceler
Hosbuldum bonus :) hallolur insallah hersey bakalim.. anali babali buyusun bebegin :)Iyi aksamlar herkese :)
Bol yagmur simsek gok gurultusu... Simdi sakin gibi disarisi.
Kasimpati kolay gelsin bi kac gun ugrasirsin artik :)
O ne o bi örtmenmi gördüm acaba :) hocam hosgeldin yeniden sevgiler saygilar. Daha gecen gun aklima geldin tahmin ettim niye gelemedigini... Rabbim ferahlik versin sifa versin ins sevgiyle askla cozulmeyecek sorun yoktur bence. Insan yipranabilir sorunlarla ama seviyosak yipranmaya deger...
Bebik dogdu sukur ellerinden oper 3,5 aylik oluyo darisi size ins.
Bir ogretmenimiz daha var bengisuu :)
Tamam canim tesekkur ederim :)yena ile nursena yapıyo canım...
onlar bilir galiba listeye girme işini, sen yinede bildirim yap ve ilet isteğinide bildirimle: )
rahatsızlığın içinde çok geçmiş olsun canım, rabbim tez şifa versin inş.
bir avmde 5-6saat yürümekmi...
napıyon kız o kadar saat avmde... ben olsam çatlarım...
hep yürüyorsan 5-6saat içinde neden 30dk sayasınki bence 180dk eder o 5-6saat...
bu adamda ne kadar yaşlanmış öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?