Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asu ve meyra yol arkadaşlarınızın yeni yaşı hayırlı olsun birlikte nice yaşlar görün...

__

Asu mesajımı gördün dimi face de paylaşmıştım onu senin de görmeni istedim...

Asu ve meyra yol arkadaşlarınızın yeni yaşı hayırlı olsun birlikte nice yaşlar görün...

__

Asu mesajımı gördün dimi face de paylaşmıştım onu senin de görmeni istedim...
Kızının ellerine sağlık size de afiyet olsun canım ben de severim Köstebek pastayı :)) bizim ki hazırdı daha kalorili malesef
Mesajını gördüm canım çok tatlısınız çok duygulandım

Pişman olma yemediğine...senin yerine yedik biz....

son iki hafta beslenme ve diğer açılardan kötü idi...
Umarım yarın itibaren daha iradeli olurum..

Adaş onu da yapıp yiyelim de eksik kalmayalım :))

Ben üşenmem de sensiz de yemem yapmayım en iyisi :)
Bu hafta işi sıkı tutalım inşallah
tamam adaş sıkı tutalım inş. gerçi beslenme filan hiçbişey düşünecek durumda değilim yatılı misafirler geldi ve biz günlük toplanmalara başladık bile bizim kınada perşembe o akşamda benim yatılılar gelicek bu ara pek uğrayamayabilirimde evdeysem kahve molalarında gelirimde bağzen geçmişi filan okuyamıyorum....

yaa yeni ayakabılarım bu akşam ayağımı vurdu ayaklarımın arkası yara oldu napsam

Haklısın canım senin bu hafta işin zor diyet Düşünme bence yoğunluktan fırsatın da olmaz zaten sanırım ama gereksiz mamaları abartmamaya çalış yine de
Merhem felan sürsen yara için daha çabuk iyileşmesini sağlayacak

Zor senin için bu ara düzenli beslenmek, abartmamaya çalışman bile yeterli olaaktır bu süreçte..hep hareket halin de olacaksın çünkü...
ayakkabının vurması çok can acıtır..geçmiş olsun...ne yapılır bilemiyorum ki bir daha giydiğin de yara bandı yapıştır o kısımlara...

''Her canlı ölümü tadacaktır'' ne kadar doğru...Netekim paşa da geberdi sonun da..
yeri değil ama yazmazsam içim de kalacaktı :))
ne kadar ilginç dimi adamın anayasası yüzde 91 halk oylamasıyla kabul oluyor o kadar destek bulmuş! sonrasında çekilen çileler aldığı cezalar ve halkın nefretini kazanıyor sonuç sadece kocaman bir 0 halaa onun anayasasını kullanıyoruz ....

Çok teşekkür ederim cevabınız için.Hemen adapte olmaya çalışıcam inşallah bu sefer cidden kilolar gitsin istiyorum :)

sağolun kızlar benim ayaklar su toplayıp patladı bile açık yara oldu ayakkabı sıkmıyorda neyse çekicez artık yara bandı kullanayım evet merhem ne iyi gelir bilmiyorumda benim yaralarım çabuk iyileşmez zaten .....

O dönemin istatistiğini okudum, korkunç ötesi...
az çok hatırlıyorum ama bilinçli değildim...
ben anlamıyorum bir türlü yasanın anasını babasını..neye göre hangi kıstasa göre şekilleniyor anlamıyorum...İkidebir de değişmiyormu.?

değişiyor ama her gelen kendi istekleri dorultusunda değiştiriyor son çıkan güvenlik yasası gibii yada polisin yetkilerinin artırılması gibii .....ama esas olan yarısına yinede hiç dokunulmuyor demek ki gelen iktidarlarında işine geliyor ....diye düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…