Normal çekirdek olan tuzlu tabiii...tuzsuzu da var çünkü :))
Kızım köstebek pasta yapmış anneler günü nedeniyle hani hazır olanlar var ya dr outker..Ben bir ara oğlanı dışarı çıkardım gidip almış marketten hazırlamış canım benim...
Kızının ellerine sağlık size de afiyet olsun canım ben de severim Köstebek pastayı :)) bizim ki hazırdı daha kalorili malesefAsu ve meyra yol arkadaşlarınızın yeni yaşı hayırlı olsun birlikte nice yaşlar görün...
__
Asu mesajımı gördün dimi face de paylaşmıştım onu senin de görmeni istedim...
iyi geceler arkadaşlar bir düğün zede olarak ben geldiim
düğün zedeliğim bizim düğünden değil dün ve bu akşam akraba ve komşu çocuğu düğünleriydi bende düzenli beslenemedim ama pastada yiyemedim ay bari keşke köstebek pasta filan yiyeydim bak şimdi pişman olduum
Adaş onu da yapıp yiyelim de eksik kalmayalım :))iyi geceler arkadaşlar bir düğün zede olarak ben geldiim
düğün zedeliğim bizim düğünden değil dün ve bu akşam akraba ve komşu çocuğu düğünleriydi bende düzenli beslenemedim ama pastada yiyemedim ay bari keşke köstebek pasta filan yiyeydim bak şimdi pişman olduum
Pişman olma yemediğine...senin yerine yedik biz....
son iki hafta beslenme ve diğer açılardan kötü idi...
Umarım yarın itibaren daha iradeli olurum..
Adaş onu da yapıp yiyelim de eksik kalmayalım :))
Ben üşenmem de sensiz de yemem yapmayım en iyisi :)ay evet iradeli olalım umarımtabi tabiii
adaş hazır olsaydı yerdimde üşenirim ben yapmaya
tamam adaş sıkı tutalım inş. gerçi beslenme filan hiçbişey düşünecek durumda değilim yatılı misafirler geldi ve biz günlük toplanmalara başladık bile bizim kınada perşembe o akşamda benim yatılılar gelicek bu ara pek uğrayamayabilirimde evdeysem kahve molalarında gelirimde bağzen geçmişi filan okuyamıyorum....Ben üşenmem de sensiz de yemem yapmayım en iyisi :)
Bu hafta işi sıkı tutalım inşallah
Haklısın canım senin bu hafta işin zor diyet Düşünme bence yoğunluktan fırsatın da olmaz zaten sanırım ama gereksiz mamaları abartmamaya çalış yine detamam adaş sıkı tutalım inş. gerçi beslenme filan hiçbişey düşünecek durumda değilim yatılı misafirler geldi ve biz günlük toplanmalara başladık bile bizim kınada perşembe o akşamda benim yatılılar gelicek bu ara pek uğrayamayabilirimde evdeysem kahve molalarında gelirimde bağzen geçmişi filan okuyamıyorum....
yaa yeni ayakabılarım bu akşam ayağımı vurdu ayaklarımın arkası yara oldu napsam
tamam adaş sıkı tutalım inş. gerçi beslenme filan hiçbişey düşünecek durumda değilim yatılı misafirler geldi ve biz günlük toplanmalara başladık bile bizim kınada perşembe o akşamda benim yatılılar gelicek bu ara pek uğrayamayabilirimde evdeysem kahve molalarında gelirimde bağzen geçmişi filan okuyamıyorum....
yaa yeni ayakabılarım bu akşam ayağımı vurdu ayaklarımın arkası yara oldu napsam
ne kadar ilginç dimi adamın anayasası yüzde 91 halk oylamasıyla kabul oluyor o kadar destek bulmuş! sonrasında çekilen çileler aldığı cezalar ve halkın nefretini kazanıyor sonuç sadece kocaman bir 0 halaa onun anayasasını kullanıyoruz ....''Her canlı ölümü tadacaktır'' ne kadar doğru...Netekim paşa da geberdi sonun da..
yeri değil ama yazmazsam içim de kalacaktı :))
Oncelikle hosgeldin. Burda Menu ve spor paylasimi yapiyoruz. Birbirimizi motive edip destek olmaya çalışıyoruz. Bildiklerimizi birbirimize anlatiyoruz. BilmedikleRimizi ogreniyoruz. Arkadas oluyoruz bu yolda birbirimize. Herkesin amaci bir :)
Her cuma gunu kilo bildirimi ve spor bildirimi yapiyoruz haftalik.. olay bu :)
Haklısın canım senin bu hafta işin zor diyet Düşünme bence yoğunluktan fırsatın da olmaz zaten sanırım ama gereksiz mamaları abartmamaya çalış yine de
Merhem felan sürsen yara için daha çabuk iyileşmesini sağlayacak
sağolun kızlar benim ayaklar su toplayıp patladı bile açık yara oldu ayakkabı sıkmıyorda neyse çekicez artık yara bandı kullanayım evet merhem ne iyi gelir bilmiyorumda benim yaralarım çabuk iyileşmez zaten .....Zor senin için bu ara düzenli beslenmek, abartmamaya çalışman bile yeterli olaaktır bu süreçte..hep hareket halin de olacaksın çünkü...
ayakkabının vurması çok can acıtır..geçmiş olsun...ne yapılır bilemiyorum ki bir daha giydiğin de yara bandı yapıştır o kısımlara...
ne kadar ilginç dimi adamın anayasası yüzde 91 halk oylamasıyla kabul oluyor o kadar destek bulmuş! sonrasında çekilen çileler aldığı cezalar ve halkın nefretini kazanıyor sonuç sadece kocaman bir 0 halaa onun anayasasını kullanıyoruz ....
Ne demek... Hadi tanit bize kendini :))Çok teşekkür ederim cevabınız için.Hemen adapte olmaya çalışıcam inşallah bu sefer cidden kilolar gitsin istiyorum :)
değişiyor ama her gelen kendi istekleri dorultusunda değiştiriyor son çıkan güvenlik yasası gibii yada polisin yetkilerinin artırılması gibii .....ama esas olan yarısına yinede hiç dokunulmuyor demek ki gelen iktidarlarında işine geliyor ....diye düşünüyorum .O dönemin istatistiğini okudum, korkunç ötesi...
az çok hatırlıyorum ama bilinçli değildim...
ben anlamıorum bir türlü yasanın anasını babasını..neye göre hangi kısatasa göre şekilleniyor anlamıyorum...İkidebir de değişmiyormu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?