Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen öyle...Yeni güvenlik yasası ürkütücü geliyor bana...[/QUOTE]

Ne demek... Hadi tanit bize kendini :))

Boyum 1.68 1.70 filan olabilir ölçmedim tam bilmiyorum kilom da bugün itibariyle 94,6 ama geçen ay 98 dim dokuzdan sonra bir şey yememe kararı aldım sonra 96 oldum geçen haftada diyete başladım yaklaşık 8 günde 2 kilo gitti bile haftada 2-3 40-45 dk yürüyüş yapma kararı aldım bir de her gün dumblle ile kol çalışmaları yaptım geçen yıl spor salonuna gitmiştim hareketleri ordan biliyorum.Bu hafta baya değişiklik yaptım yani.Öğrenciyim sınavlarım başladı malesef ama bunun etkilemesine çok izin vermicem çalışmak için abur cubura ihtiyacım yok çünkü :) yaş da 20 bu arada

Farklı nıcklemi yazmıştın buraya üyeliğin 2013..

Neler yapıcaksın nasıl besleneceksin..?

Yok aynı nick tek mesajım olmuş zaten :) Kahvaltı yapmaya başladım normalde okulda poğaça,kraker filan geçiştiriyordum
yulaf ezmesi aldım onu da kahvaltıda yiyorum bi de klasik domates peynir filan.İlk bir iki gün kahvaltıda ekmek yedim ama şimdi hiçbir öğünde yemiyorum sulu yemek tarzı yemediğim için ihtiyaç da duymadım açıkçası.Öğle de okulda malesef fazla seçeneğim yok tavuk ızgara köfte ya da yemekhanede ne varsa yiyorum ara öğünler içinse evden havuç gibi meyveler ceviz kuru kayısı götürüyorum ya da yoğurt veya süt alıyorum.Akşam yemeğini değiştirmedim pek zaten sağlıksız kızartma makarna filan nadiren tüketiyorduk sadece yine ekmek yok bi de abimle kalıyorum ben onun tabağının yarısını hatta daha azını yeme kararı aldım önceleri aynı yiyorduk halbuki ne kadar uzun benden ne kadar var yani.Spor yapmayı isterim haftada 4-5 ama yürüyüşe git gel sonra evde hareketler yap duşudur filan çok vakit gidiyor malesef bunun için yazı beklemeliyim çünkü diş hekimliği okuyorum ve sınavlar zorlu ödevler filan ihmal edemem.Haftada 2-3 yapmaya çalışıcam.Uzun oldu kusura bakmayın ama yanlışlarım filan varsa öğrenmek için ayrıntılı yazdım

Gayet iyi...Hızlı gitmesin zaten kilolar...Sindire sindire zorlanmadan kalıcı bir şekil de gidip gelmesinler bir daha inşallah...
Kızımın çok istediği bölüm de okuyorsun..:)

Hoşgeldin bu dediklerini uygularsan verirsin kiloyu inşallah
Sınavlarda başarılar dilerim hangi Üniversite'de okuyorsun

hoşgeldin aramıza: )

Aynen tahmin ettiğin gibi meyracım :))
Nice yaşlar beraber olun inşallah

amin inş ablam çok sağol.
sizde sevdiklerinizle birlikte daha nice seneler hayırlı huzurlu sağlıklı olarak birlikte olun inş ablam.

ayyy ne güzel....
maşaallah.

Asu ve meyra yol arkadaşlarınızın yeni yaşı hayırlı olsun birlikte nice yaşlar görün...

__

Asu mesajımı gördün dimi face de paylaşmıştım onu senin de görmeni istedim...

amin, çok sağol ablacım.

geçmiş olsun canım.
bu aralar beslenmeye dikkat etmen zor bencede, ama koşturmada çok olacağı için çok sorunda olmaz çok aşırı kaçmazsan zannımca: )

Biz uyuduk..Herkese hayirli gecelerrrr :) Eki Görüntüle 1523278

oyyy içim gidiyooo: ))))
maşaallah bebişlere....

Gayet iyi...Hızlı gitmesin zaten kilolar...Sindire sindire zorlanmadan kalıcı bir şekil de gidip gelmesinler bir daha inşallah...
Kızımın çok istediği bölüm de okuyorsun..:)

Çok sağolun inşallah onun da gönlünden geçen olur :)

Hoşgeldin bu dediklerini uygularsan verirsin kiloyu inşallah
Sınavlarda başarılar dilerim hangi Üniversite'de okuyorsun

Size de cok tesekkur ederim gercekten moral oldu bunlar bana .Ankara üniversitesinde okuyorum umarım birileri burayı okumaz okuldan :)

Çok sağolun inşallah onun da gönlünden geçen olur :)

Size de cok tesekkur ederim gercekten moral oldu bunlar bana .Ankara üniversitesinde okuyorum umarım birileri burayı okumaz okuldan :)
Okusa da kim olduğun belli değil sonuçta endişelenme canım :)
Ben de Ankara'da yaşıyorum :)

Firsat buldukca kalan gecmisi okumaya calisiyorum,hala bitiremedim...:)

Meyracim kusunun öldügünü bilmiyordum,ne cok üzüldüm...alisinca cok zor oluyordur dimi,anladigim kadari ile bir tane daha kusun var neyseki onun ile ilgilenmek biraz rahatlatir seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…