değişiyor ama her gelen kendi istekleri dorultusunda değiştiriyor son çıkan güvenlik yasası gibii yada polisin yetkilerinin artırılması gibii .....ama esas olan yarısına yinede hiç dokunulmuyor demek ki gelen iktidarlarında işine geliyor ....diye düşünüyorum .
Ne demek... Hadi tanit bize kendini :))
Farklı nıcklemi yazmıştın buraya üyeliğin 2013..
Neler yapıcaksın nasıl besleneceksin..?
Yok aynı nick tek mesajım olmuş zaten :) Kahvaltı yapmaya başladım normalde okulda poğaça,kraker filan geçiştiriyordum
yulaf ezmesi aldım onu da kahvaltıda yiyorum bi de klasik domates peynir filan.İlk bir iki gün kahvaltıda ekmek yedim ama şimdi hiçbir öğünde yemiyorum sulu yemek tarzı yemediğim için ihtiyaç da duymadım açıkçası.Öğle de okulda malesef fazla seçeneğim yok tavuk ızgara köfte ya da yemekhanede ne varsa yiyorum ara öğünler içinse evden havuç gibi meyveler ceviz kuru kayısı götürüyorum ya da yoğurt veya süt alıyorum.Akşam yemeğini değiştirmedim pek zaten sağlıksız kızartma makarna filan nadiren tüketiyorduk sadece yine ekmek yok bi de abimle kalıyorum ben onun tabağının yarısını hatta daha azını yeme kararı aldım önceleri aynı yiyorduk halbuki ne kadar uzun benden ne kadar var yani.Spor yapmayı isterim haftada 4-5 ama yürüyüşe git gel sonra evde hareketler yap duşudur filan çok vakit gidiyor malesef bunun için yazı beklemeliyim çünkü diş hekimliği okuyorum ve sınavlar zorlu ödevler filan ihmal edemem.Haftada 2-3 yapmaya çalışıcam.Uzun oldu kusura bakmayın ama yanlışlarım filan varsa öğrenmek için ayrıntılı yazdım
Hoşgeldin bu dediklerini uygularsan verirsin kiloyu inşallahYok aynı nick tek mesajım olmuş zaten :) Kahvaltı yapmaya başladım normalde okulda poğaça,kraker filan geçiştiriyordum
yulaf ezmesi aldım onu da kahvaltıda yiyorum bi de klasik domates peynir filan.İlk bir iki gün kahvaltıda ekmek yedim ama şimdi hiçbir öğünde yemiyorum sulu yemek tarzı yemediğim için ihtiyaç da duymadım açıkçası.Öğle de okulda malesef fazla seçeneğim yok tavuk ızgara köfte ya da yemekhanede ne varsa yiyorum ara öğünler içinse evden havuç gibi meyveler ceviz kuru kayısı götürüyorum ya da yoğurt veya süt alıyorum.Akşam yemeğini değiştirmedim pek zaten sağlıksız kızartma makarna filan nadiren tüketiyorduk sadece yine ekmek yok bi de abimle kalıyorum ben onun tabağının yarısını hatta daha azını yeme kararı aldım önceleri aynı yiyorduk halbuki ne kadar uzun benden ne kadar var yani.Spor yapmayı isterim haftada 4-5 ama yürüyüşe git gel sonra evde hareketler yap duşudur filan çok vakit gidiyor malesef bunun için yazı beklemeliyim çünkü diş hekimliği okuyorum ve sınavlar zorlu ödevler filan ihmal edemem.Haftada 2-3 yapmaya çalışıcam.Uzun oldu kusura bakmayın ama yanlışlarım filan varsa öğrenmek için ayrıntılı yazdım
Merhabalar diyete ve sağlıklı yaşamaya başladım ve sürekli bununla ilgili düşünüyorum diye buraya geleyim dedim milletin başını şişirmeden ama fark ettim ki bu ilk gelişim değilmiş 2 yıl öncede yazmışım ama hatırlamıyorum bile o zaman üniversiteye yeni başlayacakmışım o şeyle yazmış olmalıyım şimdi ikinci sınıf bitecek inşallah ama bu sefer estetik kaygılardan ziyade yapabileceğimi düşündüğüm için başladım.Bu kısa özetten sonra şunu söylemem lazım buranın olayını pek bilmiyorum açıkçası biri açıklayabilirse çok sevinirim
Aynen tahmin ettiğin gibi meyracım :))
Nice yaşlar beraber olun inşallah
Normal çekirdek olan tuzlu tabiii...tuzsuzu da var çünkü :))
Kızım köstebek pasta yapmış anneler günü nedeniyle hani hazır olanlar var ya dr outker..Ben bir ara oğlanı dışarı çıkardım gidip almış marketten hazırlamış canım benim...
Asu ve meyra yol arkadaşlarınızın yeni yaşı hayırlı olsun birlikte nice yaşlar görün...
__
Asu mesajımı gördün dimi face de paylaşmıştım onu senin de görmeni istedim...
tamam adaş sıkı tutalım inş. gerçi beslenme filan hiçbişey düşünecek durumda değilim yatılı misafirler geldi ve biz günlük toplanmalara başladık bile bizim kınada perşembe o akşamda benim yatılılar gelicek bu ara pek uğrayamayabilirimde evdeysem kahve molalarında gelirimde bağzen geçmişi filan okuyamıyorum....
yaa yeni ayakabılarım bu akşam ayağımı vurdu ayaklarımın arkası yara oldu napsam
Biz uyuduk..Herkese hayirli gecelerrrr :) Eki Görüntüle 1523278
Gayet iyi...Hızlı gitmesin zaten kilolar...Sindire sindire zorlanmadan kalıcı bir şekil de gidip gelmesinler bir daha inşallah...
Kızımın çok istediği bölüm de okuyorsun..:)
Hoşgeldin bu dediklerini uygularsan verirsin kiloyu inşallah
Sınavlarda başarılar dilerim hangi Üniversite'de okuyorsun
Okusa da kim olduğun belli değil sonuçta endişelenme canım :)Çok sağolun inşallah onun da gönlünden geçen olur :)
Size de cok tesekkur ederim gercekten moral oldu bunlar bana .Ankara üniversitesinde okuyorum umarım birileri burayı okumaz okuldan :)
Inşallah canım hepimizin azmi bol olsunGünaydin,huzurlu,bereketli kendimizi suclayip her konudaki hedeflerimizden vazgecip pisman olmak yerine silkelenip azim ve istikrar ile gecirecegimiz bir hafta olsun insallah...
Inşallah canım hepimizin azmi bol olsun
Çok fena artıdayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?