Bende bunu yapıyorum hergün cok guzel terletiyor inş işe yarar yakımında ayrıca hafta içi 30 dk kosu bandında yuruyorum hafta sonu saaatlerce yuruyırum :|Mavipatikler,
İlk üye olduğum dönemler uzun bir süre bunu yapıyordum...yaklaşık 43 dk. sürüyor..
Doğum günü olan arkadaslar nice yıllara inş hayırlı huzurlu mıtlu saglıklıAsu ve meyra yol arkadaşlarınızın yeni yaşı hayırlı olsun birlikte nice yaşlar görün...
__
Asu mesajımı gördün dimi face de paylaşmıştım onu senin de görmeni istedim...
Hep yanyana benim kizlarim ablasi :)Bende bunu yapıyorum hergün cok guzel terletiyor inş işe yarar yakımında ayrıca hafta içi 30 dk kosu bandında yuruyorum hafta sonu saaatlerce yuruyırum :|
Doğum günü olan arkadaslar nice yıllara inş hayırlı huzurlu mıtlu saglıklı
Moruçlukalemdi sanırım ismin hosgeldin canım iyi gidiyorsun bence tam gaz dvm
Meyraa kopus cok tatlı
Elif cim onlar nasıl kuzular ole nasıl sekerler hep yanyanalarmı boyle
yemeklerimi yaptım işlerimide yuruyusumude 2.30 da 3 mile mi yapıcam inş gunlerim duzenli ve programlı artık 3 mile bitince namaz kılıp oglumu servisten almaya iniyorum aksama cocuklarla ılgılenmek odev yemek vs namaz kıtap okumak ve dinlenmeyi ayırdım spor ev işi vs 4 e kadar bitio eşimde solemiştim trabzonda işi orda cocuklarım evim ve kendimle ilgileniorum tabi maddi manevi herseyın yuku bende
cok sekerlerr minnoşlarHep yanyana benim kizlarim ablasi :)
Isin cok zor valla Allah yardimcin olsun.. Ama iyi acidan bak hep birseyle mesgulsun :)
Firsat buldukca kalan gecmisi okumaya calisiyorum,hala bitiremedim...:)
Meyracim kusunun öldügünü bilmiyordum,ne cok üzüldüm...alisinca cok zor oluyordur dimi,anladigim kadari ile bir tane daha kusun var neyseki onun ile ilgilenmek biraz rahatlatir seni...
7rabbim hayırlı kul etsin butun evlatlarımızı
canım benim hergun 3 mil yaparakmı verdın diyet yaptın diyilmiMavi patiklet ben de ayni leslie yapiyorum.leslie iyi kilo verdiriyor.tecrübele sabit.11 martta basladm lesliye ve 95.5 kiloydum simdi 88 falan yani iki ayda 7.5 kilo falan
ve Aleyküm Selammmselamün aleyküm...
canım benim hergun 3 mil yaparakmı verdın diyet yaptın diyilmi
ve Aleyküm Selammm
Ya ben erik elma nektar domates vs yıyorum saat 8 lerde acaba etkisi nasıl olur atıştırasım gelio o saate yani o saate bir yemek yemişim gibi olurmu bunlardan yemem
Dimi bende oyle ümit ediyorum atıstırma alıskanlıgımı meyveyle değiştirdim suan ve evt sağlıklı besleniyorum kahvaltı alıskanlıgım yoktu sımdı kahvaltıda yapıyorumyemekle bir olamazlar bence, çok çok daha hafif bu saydıkların.
canım ya kilo işi bi yerde birde sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek aslen, yani az olsun sürekli olsun bence.
ben tlfdan gırıyorum reklam sıklıgından zıyade teshircilik beni rahatsız ediyor zayıflama ılacı vs reklamo ya gogus ya fantazı camasırla kalca bu sadece teshırcılık tıpkı tv reklamlarındaki gibi sasırıyorum kızımı satıyolar gıysıyımı malesef kadınları bu sekilde kullanıyorlar kadına saygısızlık bence buson zamanlarda kk iyice reklam keçisine döndü yaaa....
öfff sıkıyor insanı durmadan reklam görmek, telde daha bir zor bu reklamlar.
neden böyle birşey yapma gayreti içine girdiler anlamadım... eskiden böyle birşey yoktu, gayet dozunda ve yeterli bir reklam vardı, şuan ise aşırı bu aşırılıkta siteyi sıradanlaştırıyor kanatimce ve de sıkıcı hale getiriyor.
tamamlanması gereken bir eksik varsa bu eksik için başka bir yol bulunsa çok daha iyi olur bence.
Dimi bende oyle ümit ediyorum atıstırma alıskanlıgımı meyveyle değiştirdim suan ve evt sağlıklı besleniyorum kahvaltı alıskanlıgım yoktu sımdı kahvaltıda yapıyorum
ben tlfdan gırıyorum reklam sıklıgından zıyade teshircilik beni rahatsız ediyor zayıflama ılacı vs reklamo ya gogus ya fantazı camasırla kalca bu sadece teshırcılık tıpkı tv reklamlarındaki gibi sasırıyorum kızımı satıyolar gıysıyımı malesef kadınları bu sekilde kullanıyorlar kadına saygısızlık bence bu
burdaki reklamlardasa google geri bıldırım yapıyorum uygunduz die yada fazla yer kaplıosa onun için
Evt işe yaramıo Ama yınede yapıorum belki işe yarar umuduylageri bildirim bende yapıyorum ama bir işe yaramıyoki yine aynısı çıkıyo bende canım.
Evt işe yaramıo Ama yınede yapıorum belki işe yarar umuduyla
Malesef Turkıye gibi bi islam ulkesinde en azından çoğunluğu müslüman olan bi ulkede tvde donen reklamlar varken google gibi bir arama motorunda bu durum normal bile rabbim sonumuzu hayır etsinbi ara bende çok denedim bir umutla sonra baktım hiç işe yaramadı bıraktım bir zaman sonra.
Malesef Turkıye gibi bi islam ulkesinde en azından çoğunluğu müslüman olan bi ulkede tvde donen reklamlar varken google gibi bir arama motorunda bu durum normal bile rabbim sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?