Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mavipatikler,
İlk üye olduğum dönemler uzun bir süre bunu yapıyordum...yaklaşık 43 dk. sürüyor..

Bende bunu yapıyorum hergün cok guzel terletiyor inş işe yarar yakımında ayrıca hafta içi 30 dk kosu bandında yuruyorum hafta sonu saaatlerce yuruyırum :|
Asu ve meyra yol arkadaşlarınızın yeni yaşı hayırlı olsun birlikte nice yaşlar görün...

__

Asu mesajımı gördün dimi face de paylaşmıştım onu senin de görmeni istedim...
Doğum günü olan arkadaslar nice yıllara inş hayırlı huzurlu mıtlu saglıklı

Moruçlukalemdi sanırım ismin hosgeldin canım iyi gidiyorsun bence tam gaz dvm

Meyraa kopus cok tatlı

Elif cim onlar nasıl kuzular ole nasıl sekerler hep yanyanalarmı boyle

yemeklerimi yaptım işlerimide yuruyusumude 2.30 da 3 mile mi yapıcam inş gunlerim duzenli ve programlı artık 3 mile bitince namaz kılıp oglumu servisten almaya iniyorum aksama cocuklarla ılgılenmek odev yemek vs namaz kıtap okumak ve dinlenmeyi ayırdım spor ev işi vs 4 e kadar bitio eşimde solemiştim trabzonda işi orda cocuklarım evim ve kendimle ilgileniorum tabi maddi manevi herseyın yuku bende

74frıda duzen bozuluyo kosusturmalarda zor suan işin kolay gelsin topugun konusındada corap gıyme evde acık tut nemlendir gecer inş ayak cok onemli

Yena oyle bi pasta için bende diyetimi bozardım yavrumun ellerinden rabbim hayırlı kul etsin butun evlatlarımızı

Bu arada cumaya kadar sabredip tartılmamayı düşünüyorum
herkes silkinsin kendinizi kandırmayın bolede fena deilim daha kilolularda var die 80 ken bunu diodum 102 de gordum kandırmanın sonucu battı balık yangider e yemiyceksek nie yasıoruz spor yapamam işim var bebeğim var hepsi beynimin beni kandırması işte sonuç ortada bana sorsan hala obez deilim ama yazılar ole demio acı gerceklerden kacmayalım kendimize yapıoruz yapılarımızda musaıt demekki ondan sonra yıyıp yıyıp tıg gıbı gezenler bize hocalık taslıo sole yapsan die acır gozlerle kendimiz için yapmalıyız sizi seviyorum biz yapabiliriz bize inanıyorummm

Hep yanyana benim kizlarim ablasi :)

Isin cok zor valla Allah yardimcin olsun.. Ama iyi acidan bak hep birseyle mesgulsun :)

Hep yanyana benim kizlarim ablasi :)

Isin cok zor valla Allah yardimcin olsun.. Ama iyi acidan bak hep birseyle mesgulsun :)
cok sekerlerr minnoşlar
zor evt canım 10 aydır boyleyız ayrı sehirlerde rabbim biran once donmesini nasıp etsın ama ovarkende cogu sorumluluk yıne benımdı sorumlu bi insanım :)

evet canım zor oldu, ilk gün çok ağladım, sonra ağlamamaya karar verdim yoksa benim için çok zor olacaktı...
hala bile alışamadım desem yeridir, ara ara aklma geliyor başka şey düşünüp unutuyorum, yaklaşık 6yaşındaydı o yüzden çok değerliydi benim için.

7rabbim hayırlı kul etsin butun evlatlarımızı

amin inş.

Mavi patiklet ben de ayni leslie yapiyorum.leslie iyi kilo verdiriyor.tecrübele sabit.11 martta basladm lesliye ve 95.5 kiloydum simdi 88 falan yani iki ayda 7.5 kilo falan
canım benim hergun 3 mil yaparakmı verdın diyet yaptın diyilmi

selamün aleyküm...
ve Aleyküm Selammm

Ya ben erik elma nektar domates vs yıyorum saat 8 lerde acaba etkisi nasıl olur atıştırasım gelio o saate yani o saate bir yemek yemişim gibi olurmu bunlardan yemem

yemekle bir olamazlar bence, çok çok daha hafif bu saydıkların.
canım ya kilo işi bi yerde birde sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek aslen, yani az olsun sürekli olsun bence.

son zamanlarda kk iyice reklam keçisine döndü yaaa....
öfff sıkıyor insanı durmadan reklam görmek, telde daha bir zor bu reklamlar.
neden böyle birşey yapma gayreti içine girdiler anlamadım... eskiden böyle birşey yoktu, gayet dozunda ve yeterli bir reklam vardı, şuan ise aşırı bu aşırılıkta siteyi sıradanlaştırıyor kanatimce ve de sıkıcı hale getiriyor.
tamamlanması gereken bir eksik varsa bu eksik için başka bir yol bulunsa çok daha iyi olur bence.

yemekle bir olamazlar bence, çok çok daha hafif bu saydıkların.
canım ya kilo işi bi yerde birde sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek aslen, yani az olsun sürekli olsun bence.
Dimi bende oyle ümit ediyorum atıstırma alıskanlıgımı meyveyle değiştirdim suan ve evt sağlıklı besleniyorum kahvaltı alıskanlıgım yoktu sımdı kahvaltıda yapıyorum
ben tlfdan gırıyorum reklam sıklıgından zıyade teshircilik beni rahatsız ediyor zayıflama ılacı vs reklamo ya gogus ya fantazı camasırla kalca bu sadece teshırcılık tıpkı tv reklamlarındaki gibi sasırıyorum kızımı satıyolar gıysıyımı malesef kadınları bu sekilde kullanıyorlar kadına saygısızlık bence bu
burdaki reklamlardasa google geri bıldırım yapıyorum uygunduz die yada fazla yer kaplıosa onun için

geri bildirim bende yapıyorum ama bir işe yaramıyoki yine aynısı çıkıyo bende canım.

bi ara bende çok denedim bir umutla sonra baktım hiç işe yaramadı bıraktım bir zaman sonra.
Malesef Turkıye gibi bi islam ulkesinde en azından çoğunluğu müslüman olan bi ulkede tvde donen reklamlar varken google gibi bir arama motorunda bu durum normal bile rabbim sonumuzu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…