- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Anladım canım bendede hipotroidi var malesefMavipatikler leslieyle beraber diyete de dikkat ettim ama kendimi cok zorlamadm.bi de ben de troit oldugu icin cok. Yavas kilo veriyorum.
Takma kafana canım o kadardan bişey olmaz :)2 avuc kadar patlamış mısır yedim
cok cok gecmis olsun tekrar hicte sacma olmamis bence.ben cok ii okudum ve anladim.ALLAHIM sifa verir.hersey ondan.bol bol ya safi cek. her kuranimda dua edicem kizina.uzulmeki yavruna destek ol.optum sizi.Ay bu ne ya yazdıklarım ne saçma çıkmış öyle
en iisini sen yapmisin.bahçedeki hıdırellez oturması güzeldi, 6gibi dağıldık, ama çok yorulmuşum ben: )
az önce çöp atmaya gidince farkettim, öyle hoplayıp zıplamadıkta sadece oturduk ama işte bildiğiniz üzere benim vitrin bebeği meselem: )
birde gün boyunca ben nereye kaçtıysam güneş beni buldu, en son gölgeye gel dediler en gölgeye oturttular orayada geldi güneş 5dk içinde: )
yandım yani, bi yönden iyi oldu aslında güneşlenmiş oldum, biraz güneşten tek kolum kabardı fısır fısır: )
öğlen 2,5gibi çıktık işte.
bu senenin ilk pikniğini yapmış bulunuyorum: )
bazı arkideşler ev mev çizdiler, gül ağacının dibine bişeyler yaptılar soktular: ))))
bende gül ağacının dibine paramı soksam dedim: )
iyi fikir dediler biri onuda yaptı ama ben hiç birini yapmadım aman batıldır dedim: DDD
komşumun biri 3katlı ev çizmiş, birini kiraya vercekmiş, birine kendi oturcakmış, üstte teras katmış: DD
ben ancak yedim piknikmiş nasıl olsa diye: )
çok yedim çok: (
afiyet bal seker olsun.hosgeldin canim.2 avuc kadar patlamış mısır yedim
iiyiz canim hele ben 5gunluk yaziyi simdi cvpliyorum.selamun aleyküm güğzeller
hepinizi özledim
hepiniz iyisinizdir inşallah
hoş bulduk canlar
2 saat önce geldim evime yarın yine dönecem köye. ramazana kadar köydeyim gibi görünüyor. kısmet bakalım
gecmis olsun ALLAH kolaylik versin. tatli telasiniz biter merak etme.başım ağrıyor ilaç içtim ama artık yerleri sildiğim son kova suyumda eğilip kalkarken başım dönüyordu akşamleyin de bir büyük kupa sütlü neskefeyle 2 avuç fıstık yedim bendeki durumlar böylee ...bayağı yoruldum cumartesi ve pazar gitmemiz gereken düğünler var çok sıkıcı
pazartesiye ayarlıyabilirsek annemi gelinleri kızkardeşimi alıp hamama gidecez şöyle bir masaj yaptırsam kendime gelirim belki...
hosgeldin.ohh ne guzel tatilini yaptin.guzelim tr yi icine iice cekseydin benim icinde. evt en zor tarafi tatil bitince basliyo.kolay gelsinBen geldimmmm,hepinize huzur dolu aksamlar...
Samimiyet ile ifade ediyorum ki hepinizi cok özledim,internete girme imkanim olsa da gerek telimde olan anlayamadigimiz arizadan dolayi gerekse yogunluktan dolayi giremedim siteye..Aklimdaydiniz ama..:)
diyet acisindan cok fenaydi tatil tahmin edersiniz,verdigim tüm kilolari geri almis olabilirim o derece yani...:)
henuz valizleri bosaltamadim,yerlestirip ütüleyip kaldirmak nasil da agir geliyor,sanirim tatilin en sevmedigim tarafi bu..:)neyse yarina hallederim insallah..Sizler nasilsiniz?umarim sizler icin huzur,mutluluk ve azimle gecmis bir hafta olmustur..vakit buldugumda gecmiside okurum insallah..
ohh mis gibi olmustur evin.ALLAH kavustursun ailenide. esler bugunler icin vardir dimi.tabi istisnalar haric.iyi geceler kızlar bahar temizliğim bitmek üzere annemlerinde son gecesi bende yarin evlerine gidiyorlar..esim sabah balikesire giturecek babami ordanda evine gelecek bizde sabah anneme gideriz onlari yerlestireyim evlerine kız evladı ışte yinede içim buruk zor bir bir ay geçirdik ama helal hoş olsun insallah evlatlarimizda bize yapar esi mde sağolsun birgün sürat asmadi..
gecmis olsun.Selamn aleykm. .. ben bi zamanlar buralardaydim : ogretmenimcanimbenim olarak... hatirlayan olur mu bilmiyorum
Zor bi ailevi dönem gecirdim gelemedim araniza. Esim bipolardi. Tekrar nuksetti rahatsizligi. Atlattik sukur..
Simdi tekrar araniza donmek istiyorum kabul ederseniz.
Tanismadigim arkadaslar icin kendimi tanitayim..
ben elif
25 yasindayim
1.70 boyum ve bugun itibariyle 93.8 kiloyum.
1 haftadir diyet ve sporla 96.4 ten düştüm.
Ogretmenim evliyim
bu kadar :)
bebegin icin sut cok onemli moralsiz olursan sutte olmaz.once bunu bil.sonra herkes ama situn ceker sut olsun diye yedirenler yada yemen yanlis.bol su ilede sut oluyo. bu arada hosgeldin aramiza hersey zamanla olur yavas yavas vercez kilolari.Slm arkadaşlar ben Şubat'ta doğum yaptım ve 93 kg tim kilolarından kurtulmak istiorum emzirecektir veririm diyordum Ama sütümde çok olmadı buzun diyetlere sabır gösteremiorum ve bu kilolu halim acayip psikolojimi bozuyor insanın özguvenını etkiliyor((( yardımcı olursanız sevınırım
hosgeldin ALLAHIM sifa versin.insallah verirsin merak etmemerhabalar ben meral, benide aranıza alırsanız çok sevinirim :)
benim vücudumda oluşan tümörler sebebi ile yağ yakımı yapılmıyor ama aşırı ödem birikmiş tam 20 aydır 110 kilodayım ne indim ne çıktım. doğru düzgün yemek yiyen biri değilim ama bari ödemlerimi atayım kendimi hiç iyi hissetmiyorum zayıflamak istiyorum!! 10 kilo verebilirsem tümörler alınacak, bende doktorumun önerisiyle ww diyetine başlıyorum bu gün başladım açıkçası benide alın aranıza beraber zayıflayalım hem bana da moral olur :)
Selam arkadaşlar bende yeniyim 42 yaş 106 kiloyum son diyet denemem bir yıl önce olmuştu ne dersiniz kilolarımdan kurtulmayı başarabilir miyimhosgeldin ALLAHIM sifa versin.insallah verirsin merak etme
hosgeldin ALLAHIM sifa versin.insallah verirsin merak etme
ayy cok tatlilar benimde vardi minnosum kacti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?