hosgeldin ablacim.insan isteyince herseyi yapiyo yeterki iste guven.burayida ihmal etme.Selam arkadaşlar bende yeniyim 42 yaş 106 kiloyum son diyet denemem bir yıl önce olmuştu ne dersiniz kilolarımdan kurtulmayı başarabilir miyim
evt hala bitiremedim okuyorum tek tek.bide elif iki olduk bana ya funda deyin yada elifunda ok canm.Günaydınnn gününüz güzel geçsin
elif tek tek okumussun gecmışı masallah
derin ben konuyu anlamadım birisi çocugunamı vurduben oğretmen ceza verdi die yıktım ortalıgı kreste rabbım oyle durumlar yasatmasın evlat baska nirsey kımse dokunamaz
2 de yattım 7.30 da kalktım malum esım trabzonda calısıo kucuk oglum saolsunnyoklugunu aratmıo benle yatıo cısı tasmısonu değiştim o uyuyo benım uykuö kaxtı 3.5 yasında ama hala bezlıyı cısını tutamıo bı turlu cok denedik
hayirlisi ablacimBiz de kararsız kaldık canım şu an kaplatmak için fiyat araştırıyoruz bakalım nasip ne ben bir yandan da istikbalden vs bakınıyorum :))
ilgilen annesi anlanasada hissederki bence anliyo sukur ii cikmis sevindmKizlar kızımın test sonuçları temiz cikti çok şükür haziran da tekrar ultrason ve test yapılacak o zamana kadar koruyucu ilaç kullanmaya devam ama çok ağlıyor ya sürekli kucagimda olmak istiyor elimi kolumu bağladı resmen
inan elimde bi imkan olsa orda olmayi cok isterdim.beni oldurseler kilim kipirdamaz ama bi cocuga benim olmasi sart degil yikarim orayi onun basina.neyse uzulme sen uzak dur ok. cokta ustune geliyosa bi arkadasina anlat benim gibi yirtik olsun biraz.canimmm sağol birkaç ay önce doğumgünü partisinde kendi kızı ile benimki tartışırken bir tane yavaşça vurdu kızıma tamam öldürmedi ama elini kaldırması yetti kendi kızı zaten aşırı yaramaz ve ağzı küfürlü bn zaten 12 senede zor bbulmuşum saçının bir teline kiyamıyorum ...neyse oyle kapandi bu sefer yine okul çıkışı çocuklar karışmaya başladı bırak kapissinlar sen niye müdahale ediyor sunki onlar okulda can ciger yine bana şiddet uyguladılar sokak ortasında çok zor günler geçiriyorum canım çok sagolllll unutamıyorum hiç suçum yok ye na asuman beni iyi bilir 6 senedir bu gruptayiz cunki..oyle kavgacı bir tip değilim neye uğradığımı sasirdim
dogru diyosun kusura bakma bilmiyodum.ALLAH mekanini cenet etsin. bende onemsemiyorum pek annem onemsiyo ama aradi ben anne degilim sen annesin ya anneler gunun kutlu olsun dedi.annecim ben seni 364 gun seviyrm dedim.ama umursamadi.Merhabalar,
Mavipatikler listeye ilk girişte güncel kilonla başlangıç yapılıyor..
annelerin,anne adayların ve tüm kadınların anneler günü kutlu olsun...
Elifundacım,demişsin ya anneme sarılmam en büyük hediyedir diye..Çok şanslısın, uzakta olsan senin bir umudun var...benim 15 yaşımdan beri öyle bir umudum da yok.
Elbet annelik bir günle mümkün değil sınırlı olamaz sembolik bir şey o güne dair ufak bir hediye bir öpücük bir buket çiçek anlamlı geliyor bana...
Örneğin sevgililer günü çok iğreti gelir .kapitalist düzenin getirisi, onun dışında anneler günü,babalar günü,doğum günlerini kutlamayı hatırlamayı hatırlanmayı önemsiyorum...
Hediye olarakta..kayınvaldeme,yengeme,ve oğlumun bakıcısına ti-shirt aldım..
Insallah olmaz :)Takma kafana canım o kadardan bişey olmaz :)
Tesekkur ederimmm :)afiyet bal seker olsun.hosgeldin canim.
Neden olmasin tabiki de kurtulabilirsiniz, kurtulabilirizSelam arkadaşlar bende yeniyim 42 yaş 106 kiloyum son diyet denemem bir yıl önce olmuştu ne dersiniz kilolarımdan kurtulmayı başarabilir miyim
Canim neden kilo veremiyorsun merak ettim.ayrıca hergün yesulcay icmeni tavsiye ederim.gem odemi soker hemde. her ay az az da olsa bi gerileme olur insmhergün kendime "şişko meral şişko meral" diye şarkı söyler oldum yaaömrümde ilk defa temmuz ayında tatile gidicem ve okadar hevesliyim ki, kendime tatili zehir etmek istemiyorum ama ne yaparsam yapayım tıbben kilo vermem mümkün olmadığı için de çok üzülüyorum bazıları aslında okadar kilolu durmuyorsun diyor ama 110 kiloyum arkadaş bildiği 100 beygir gücündeyim boru mu napsam bana neler tavsiye edersiniz? ödem attıracak bir yöntem varsa ne bileyim zayıf gösteren kıyafet mayo falan önerileri herbişeye razıyımm
Canim neden kilo veremiyorsun merak ettim.ayrıca hergün yesulcay icmeni tavsiye ederim.gem odemi soker hemde. her ay az az da olsa bi gerileme olur insm
Ok elif fundacım :)evt hala bitiremedim okuyorum tek tek.bide elif iki olduk bana ya funda deyin yada elifunda ok canm.
Lesli yi biliyorumda diğerleri kim bilmiorum ben faydalı birsey se yapıyımDeli gibi spor yapiyorum evde 2 gündür..
Aksam tv nin karsisinda falan hic bos oturmuyorum. Mekik, yer hareketleri, leslie, jillian michaels falan.. bugunden itibaren de tekrar yuruyuslerime baslayacagim..
ama ilk haftada 1 gunde 500 gr giderdi. Simdi cumada beri daha 300 gr verebildim O kadar dikkat ettigim halde..
rabbim şifa versin canımkaraciğerimde, kalın bağırsağımda, böbreğimde ve kalbimin çeperinin yakınında tümörler var bunların sadece biri kötü huylu canım, diğerleri yağ alımını ve verimine engel oluyor yani aynı kiloda kalıyorum. doktor ameliyat şart ama zayıflaman lazım dedi e zayıflamamamın sebebi tümörler. öyle bi kısır döngüde kısılı kaldım. baya ödemin var dedi onları atsan bile bi işe yarar dedi bende ödem atmak için yol arıyorum. yeşil çay adaçayı ve su bağımlısıyım, pek işe yaramıyor bakalım yeni önerilere açığım :)
Cok gecmis olsun. Allah sifa versin en yakin zamanda...karaciğerimde, kalın bağırsağımda, böbreğimde ve kalbimin çeperinin yakınında tümörler var bunların sadece biri kötü huylu canım, diğerleri yağ alımını ve verimine engel oluyor yani aynı kiloda kalıyorum. doktor ameliyat şart ama zayıflaman lazım dedi e zayıflamamamın sebebi tümörler. öyle bi kısır döngüde kısılı kaldım. baya ödemin var dedi onları atsan bile bi işe yarar dedi bende ödem atmak için yol arıyorum. yeşil çay adaçayı ve su bağımlısıyım, pek işe yaramıyor bakalım yeni önerilere açığım :)
Ah bu misafirlikler... ben genelde diyetteyken gitmiyorum bi yere :)Hayırlı günler
Bugün Düne göre eksideyim hatta cumaya göre bile 100 gr eksim var geçen haftaya göre artıda olsam da bana moral oldu iyi geldi
Bugünü de iyi atlatırsam yarına daha da eksiye inebilrim inşallah
Hava çok güzel yürümek de istiyorum ama önce yemek işini halletmem lazım
Yarın bir arkadaş çağırdı ona gitmem lazımgitmek sorun değil de ikramlar sorun malesef ama börülce salatası siparişi verdim ondan yerim artık
Cuma da bebek mevlüdü var orda pide vs olacakof tam toparlanmam lazım yememeye ikna ediyorum kendimi biletler çıkıyor
jillian michaels diye ara youtube da bulursun canim. Bence leslie ye gore Biraz daha zorluyorOk elif fundacım :)
Lesli yi biliyorumda diğerleri kim bilmiorum ben faydalı birsey se yapıyım
rabbim şifa versin canım
asuman bence gıt cayını iç salata ye oh mis
ben kahvaltımı yaptım 30 dk yurudum 46 dk lesli 3 mil günluk sporum bıttı 76 dk gunluk en az
oglumla dus aldık ogle yemeğimizi yiycem sevgi dplu günlerrr
ben de gitmemeye çalışsam da bazen mecbur kalınıyor işteCok gecmis olsun. Allah sifa versin en yakin zamanda...
Ah bu misafirlikler... ben genelde diyetteyken gitmiyorum bi yere :)
jillian michaels diye ara youtube da bulursun canim. Bence leslie ye gore Biraz daha zorluyor
tesekkurederım bakıcam bunadaCok gecmis olsun. Allah sifa versin en yakin zamanda...
Ah bu misafirlikler... ben genelde diyetteyken gitmiyorum bi yere :)
jillian michaels diye ara youtube da bulursun canim. Bence leslie ye gore Biraz daha zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?