Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evt hala bitiremedim okuyorum tek tek.bide elif iki olduk bana ya funda deyin yada elifunda ok canm.

ilgilen annesi anlanasada hissederki bence anliyo sukur ii cikmis sevindm

inan elimde bi imkan olsa orda olmayi cok isterdim.beni oldurseler kilim kipirdamaz ama bi cocuga benim olmasi sart degil yikarim orayi onun basina.neyse uzulme sen uzak dur ok. cokta ustune geliyosa bi arkadasina anlat benim gibi yirtik olsun biraz.

dogru diyosun kusura bakma bilmiyodum.ALLAH mekanini cenet etsin. bende onemsemiyorum pek annem onemsiyo ama aradi ben anne degilim sen annesin ya anneler gunun kutlu olsun dedi.annecim ben seni 364 gun seviyrm dedim.ama umursamadi.

Deli gibi spor yapiyorum evde 2 gündür..
Aksam tv nin karsisinda falan hic bos oturmuyorum. Mekik, yer hareketleri, leslie, jillian michaels falan.. bugunden itibaren de tekrar yuruyuslerime baslayacagim..
ama ilk haftada 1 gunde 500 gr giderdi. Simdi cumada beri daha 300 gr verebildim O kadar dikkat ettigim halde..

hergün kendime "şişko meral şişko meral" diye şarkı söyler oldum yaa ömrümde ilk defa temmuz ayında tatile gidicem ve okadar hevesliyim ki, kendime tatili zehir etmek istemiyorum ama ne yaparsam yapayım tıbben kilo vermem mümkün olmadığı için de çok üzülüyorum bazıları aslında okadar kilolu durmuyorsun diyor ama 110 kiloyum arkadaş bildiği 100 beygir gücündeyim boru mu napsam bana neler tavsiye edersiniz? ödem attıracak bir yöntem varsa ne bileyim zayıf gösteren kıyafet mayo falan önerileri herbişeye razıyımm

Canim neden kilo veremiyorsun merak ettim.ayrıca hergün yesulcay icmeni tavsiye ederim.gem odemi soker hemde. her ay az az da olsa bi gerileme olur insm

Canim neden kilo veremiyorsun merak ettim.ayrıca hergün yesulcay icmeni tavsiye ederim.gem odemi soker hemde. her ay az az da olsa bi gerileme olur insm

karaciğerimde, kalın bağırsağımda, böbreğimde ve kalbimin çeperinin yakınında tümörler var bunların sadece biri kötü huylu canım, diğerleri yağ alımını ve verimine engel oluyor yani aynı kiloda kalıyorum. doktor ameliyat şart ama zayıflaman lazım dedi e zayıflamamamın sebebi tümörler. öyle bi kısır döngüde kısılı kaldım. baya ödemin var dedi onları atsan bile bi işe yarar dedi bende ödem atmak için yol arıyorum. yeşil çay adaçayı ve su bağımlısıyım, pek işe yaramıyor bakalım yeni önerilere açığım :)

Hayırlı günler
Bugün Düne göre eksideyim hatta cumaya göre bile 100 gr eksim var geçen haftaya göre artıda olsam da bana moral oldu iyi geldi
Bugünü de iyi atlatırsam yarına daha da eksiye inebilrim inşallah
Hava çok güzel yürümek de istiyorum ama önce yemek işini halletmem lazım
Yarın bir arkadaş çağırdı ona gitmem lazım gitmek sorun değil de ikramlar sorun malesef ama börülce salatası siparişi verdim ondan yerim artık
Cuma da bebek mevlüdü var orda pide vs olacak of tam toparlanmam lazım yememeye ikna ediyorum kendimi biletler çıkıyor

evt hala bitiremedim okuyorum tek tek.bide elif iki olduk bana ya funda deyin yada elifunda ok canm.
Ok elif fundacım :)
Lesli yi biliyorumda diğerleri kim bilmiorum ben faydalı birsey se yapıyım
rabbim şifa versin canım
asuman bence gıt cayını iç salata ye oh mis
ben kahvaltımı yaptım 30 dk yurudum 46 dk lesli 3 mil günluk sporum bıttı 76 dk gunluk en az
oglumla dus aldık ogle yemeğimizi yiycem sevgi dplu günlerrr

Cok gecmis olsun. Allah sifa versin en yakin zamanda...
Ah bu misafirlikler... ben genelde diyetteyken gitmiyorum bi yere :)
jillian michaels diye ara youtube da bulursun canim. Bence leslie ye gore Biraz daha zorluyor

Cok gecmis olsun. Allah sifa versin en yakin zamanda...

Ah bu misafirlikler... ben genelde diyetteyken gitmiyorum bi yere :)

jillian michaels diye ara youtube da bulursun canim. Bence leslie ye gore Biraz daha zorluyor
tesekkurederım bakıcam bunada
spor ve diyete baslayınca farkettım ne kadar kılo aldıgımı nasıl hesapsızca yıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…