- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
sukur bitti bi haftalik yaxiniz ben yokken cok yazmayin bak uykusuz kaliyrm.
Hayırlı günler
Bugün Düne göre eksideyim hatta cumaya göre bile 100 gr eksim var geçen haftaya göre artıda olsam da bana moral oldu iyi geldi
Bugünü de iyi atlatırsam yarına daha da eksiye inebilrim inşallah
Hava çok güzel yürümek de istiyorum ama önce yemek işini halletmem lazım
Yarın bir arkadaş çağırdı ona gitmem lazımgitmek sorun değil de ikramlar sorun malesef ama börülce salatası siparişi verdim ondan yerim artık
Cuma da bebek mevlüdü var orda pide vs olacakof tam toparlanmam lazım yememeye ikna ediyorum kendimi biletler çıkıyor
:))sana şöyle bir önerim var; daha sık gelirsen daha çabuk bitirirsin okumayı: )
hem böylece bizde seni daha çok görmüş oluruz: )
inş ablacım.
yarın ve mevlüde gideceğin günlerde birer ek yeşilçaymı içsen acaba?
gürlemesede yağar işte böylece...
Evet ben de mecbur kaldığımda yiyorum napalim olsun o kadar da :)B
ben de gitmemeye çalışsam da bazen mecbur kalınıyor işte
Tavuklu kuskus salatasi yap benim yerime de ye.. Bayilirim :)Aleykümselam
kızlar bı fıkır verın bahcemiz var pazar toplanıp mangala gidicektik mangalı cumaya almışlar pazar pasta borek goturcek herkes ben diyet ve lezzetli birseyler yapmak isyorum ne yapıyım bilemedim
Çok gecmis olsun Allah sifa versin ogluna..İyi akşamlar..
Uğrayamıyorum hem yoğunum,hem de hala toparlanamadım beslenme konusun da...
Üstüne oğlumun hiç tadı yok bu ara...Sabah doktora götürdük bademcikleri aft olmuş beyaz beyaz.
Dr. bir iki güne ateş de başlar anitbiyotik başlayalım cumaya kadar geçmezse iğneye geçeriz dedi..
---
mavipatikler,diyet pasta börek olmaz da sen salata türlerinden hazırlayabilirsin..Yeşil mercimek salatası,kurubörülce salatası,Buğday yahut nohut salatası.Kısır,mercimekli köfte yapabiliyorsan çiğköfte.tavuklu salatalar oluyor leziz epey :)
Çok gecmiş olsun ogluna rabbim şifa versinİyi akşamlar..
Üstüne oğlumun hiç tadı yok bu ara...Sabah doktora götürdük bademcikleri aft olmuş beyaz beyaz.
Dr. bir iki güne ateş de başlar anitbiyotik başlayalım cumaya kadar geçmezse iğneye geçeriz dedi..
---
mavipatikler,diyet pasta börek olmaz da sen salata türlerinden hazırlayabilirsin..Yeşil mercimek salatası,kurubörülce salatası,Buğday yahut nohut salatası.Kısır,mercimekli köfte yapabiliyorsan çiğköfte.tavuklu salatalar oluyor leziz epey :)
tavıklu salatalara bayılım ama kuslus yerıne ne koyulabılırki varmı bildiğin bir tarifEvet ben de mecbur kaldığımda yiyorum napalim olsun o kadar da :)
Tavuklu kuskus salatasi yap benim yerime de ye.. Bayilirim :)
Çok gecmis olsun Allah sifa versin ogluna..
kalorısı az tarıfın varsa sole yınede zeytınyaglı yıyorum hep guzel tarıflerınız varsa beklıorım hanımlarYenacım geçmiş olsun çabucak toparlanır inşallah barış
Mavipatikler ben de salata türü önerecektim
:))
Ay güldürdün beni meyracım haklısın iyi fikir yeşil çay
Yağmasa da Gürler hem
Aleykümselam
kızlar bı fıkır verın bahcemiz var pazar toplanıp mangala gidicektik mangalı cumaya almışlar pazar pasta borek goturcek herkes ben diyet ve lezzetli birseyler yapmak isyorum ne yapıyım bilemedim
Kus kus ve mercımek arasonda 30 kalorı fark var 100 gr da of nr yıyıvem sebze meyve hep
İyi akşamlar..
---
Selamün aleykümm...
nasılsınız ben çokkkkk yogunum koşturmaca telaşe bitmiyo yarın şehirdışı misafirlerimizde gelmeye başlıyo artık...bu arada görümcemin düğün tarihide belli oldu bu ayın 31 şaka gibi hepimiz şoktayız yarın bizim geline provaya gidicektik şimdi aynı zamanda görümceme gelinlik bakıcaz...bi dahaki hafta onun alışverişine çıkıcaz nikah işlemleri ev temizliği çeyiz dizme falan ugraşıcazz...geceleri uyuyamıyorum çocuklarımla ilgilenemiyorum...evde sürekli yemek telaşesi gelene gidene yedirmek içirmek düğün günü ve kına için pasta kurabiye börek sarma hazırlıkları düğün var diye zayıflıcaktım göyaa bolca artılardayım sanırım...kafam kazan gibi...dua edin ya çokk yoruldummm bu düğün işleri bitiyo bizim hastane işleri başlıyo ben bu sene leyleği havada gördüm herhal...bunca koşturmaca bittiğindede boşa düşücem ve ayrı bi bunalıma gircem gibi geliyo...manyakmıyım neyim bende anlıyamadım....hiç okuyamadım sizi kim ne durumda nasıl bilemiyorum...fridaa siz ne durumdasınız neler yapıyonuz dicem ama sorumun cevabını bile nezaman okurum bilemiyorum tabi sen yazabilirmisin oda ayrı...neyse kaçtım ben Allaha emanet olun dua edin...
pespese olmus okurken ben yoruldum rabbım kolaylık versinSelamün aleykümm...
nasılsınız ben çokkkkk yogunum koşturmaca telaşe bitmiyo yarın şehirdışı misafirlerimizde gelmeye başlıyo artık...bu arada görümcemin düğün tarihide belli oldu bu ayın 31 şaka gibi hepimiz şoktayız yarın bizim geline provaya gidicektik şimdi aynı zamanda görümceme gelinlik bakıcaz...bi dahaki hafta onun alışverişine çıkıcaz nikah işlemleri ev temizliği çeyiz dizme falan ugraşıcazz...geceleri uyuyamıyorum çocuklarımla ilgilenemiyorum...evde sürekli yemek telaşesi gelene gidene yedirmek içirmek düğün günü ve kına için pasta kurabiye börek sarma hazırlıkları düğün var diye zayıflıcaktım göyaa bolca artılardayım sanırım...kafam kazan gibi...dua edin ya çokk yoruldummm bu düğün işleri bitiyo bizim hastane işleri başlıyo ben bu sene leyleği havada gördüm herhal...bunca koşturmaca bittiğindede boşa düşücem ve ayrı bi bunalıma gircem gibi geliyo...manyakmıyım neyim bende anlıyamadım....hiç okuyamadım sizi kim ne durumda nasıl bilemiyorum...fridaa siz ne durumdasınız neler yapıyonuz dicem ama sorumun cevabını bile nezaman okurum bilemiyorum tabi sen yazabilirmisin oda ayrı...neyse kaçtım ben Allaha emanet olun dua edin...
Ah ah canım spor yaparken aynada kendimi gordum ole salma hakkım yok ne hala gelmişim ve bununyeni farkettim salmıycam onun için inş tavuklu yogurtlu salata yaptıgınız varsa tarıf rıca edicemahahaha bende çok güldüm: D
sen diyince farkettim ablacım: )
karizmayı çizdirmişiz: )
canım ben pikniklerde gün oturmalarında saldım çayıra mevlam kayıra yapıyorum, neden dersen gözüm görünce gönlüm katlanmıyo malesef: ) bana eziyet oluyor öyle zamanlarda diyet yapmak, ogünlerde özgürce yiyorum, tavsiyem sende öyle yap bence...
bence bunlara ek olarakta
sütte içebiluuuun
yoğurtta yiyebiluuun
ayranda içebiluuun: )
bu 3ü tokluk hisside verir.
çok geçmiş olsun ablacım, çabucak iyileşir inş barışcık.
ve aleyküm selam...
canım kolay gelsin, dua ettim kolaylık için içimden az önce sana.
e 2düğün kolay değil canım, normal bu kadar telaşe stress, biter geçer bugünlerde endişe etme, düğünler biter bitmezde yine diyet için hemen kolları sıvarsın bizlerle inş tamammı burada: )
şuan bence diyetide hiç düşünme, şuanki koşturmalarında yediklerini eritmende de faydalı olur zannımca...
sende Allaha emanet ol, öpüyorum balım
aleyküm selam canımm burda hava guzel sabah kalkıp guneslıgı acıp camları acıyorum insan mutlu oluyoSelamün aleyküm..
Günaydın arkadaşlar..
Buralar yağmur,çamur, sis, duman.. 8 aydır kış yaşıyoruz resmenInsanın ruh hali de etkileniyor bu durumdan, sabahları zorla kalkıyorum valla yataktan.. 2 gündür evi supuremedim tembellikten
Kilo desen zaten nanay.. Yine +200 gr cıktım bu sabah.. Gerci regl oldum onun da etkisi vardir herhalde. Bu kadar dikkatli yemeye de kilo alacaksam ölem ben
Amaaa herşeye rağmen musmutlu bi gün geçirelim inşallah
Gunaydınnn kolay gelsinGünaydin,huzurlu ve mutlu günler olsun hepinize...
Beslenme olarak henüz toparlanamadigim icin ugrayamiyorum,bir de yaklasik olarak 9-10 gün sonra tanidiklarimizin düyünü var,yatili misafirlerimiz olacagindan erteledigim bahar temizligine basladim evin hali dandini yani..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?