Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin.ohh ne guzel tatilini yaptin.guzelim tr yi icine iice cekseydin benim icinde. evt en zor tarafi tatil bitince basliyo.kolay gelsin

hosbulduk elifunda..canim benim bir daha ki gittigimde insallah senin icinde kokusunu cekeyim diyecegim ama izin zamani yaklasiyor muhtemelen sen benden önce gideceksindir dimi?bu arada sen calisiyor musun?

Aramiza hosgeldiniz.Rabbim acil sifalar Ihsan eylesin,dilerim hem rahatsizliklarinizdan hem de kilolarinizdan en kisa zamanda kurtulursunuz...ödem konusunda cok bilgi sahibi degilim,maydonoz suyu icildigini duymustum sadece..

Cok gecmis olsun yenacim,Allah acil sifalar Ihsan eylesin ogluna..

Islerinizde kolayliklar diliyorum yolcu,2 düyünü birden yapmak hic kolay degil..

diyete adapte olamıyorum bu aralar, adapte olana kadar bari şimdilik en azından günlük 1bardak yeşilçayımı içeyim diye düşündüm, günlük içtim içmedim diye yazarım sizede, yarınla başlayayım bakalım inş içmeye.
5-6gündür göz kapaklarımın uç kısmı hafif şişiyor ve baya acıyor.
2-3gün önce üst kapaklarda vardı o geçmişti, şimdide alt kapaklarda oldu 2gündürde, daha önce hiç böyle bişey yaşamadım, acaba bahardanmıdır diye düşünüyorum...
eğer geçmezse gidicem doktora.
rezene çayı gözlere iyi gelir, bayadır günlük 1bardak rezene içiyorum, acaba rezenemi yaptı diyorum, ama bilmiyorum şimdilik ne olduğunu işte. aranızda bu aralar gözü benim gibi olan varmı??

ayyy bizim burasıda öyle hava olarak, bugün güneşli allahtan ama bu seferde durup durup esen kuvvetli bir esinti mevcut: )
rabbim hayır eylesin inş havaların bu durumunu hakkımızda...
+200gr rgldendir, hatta bence sen birazda olsa kiloda vermişsindir, diyete devam et ve bakki rglden sonra nasıl eksi göreceksin... demedi deme: )

kolay gelsin canım: )
ah ah ben başlayamadım ya şu temizliğe kafamda toka gibi takıntı bu iş: DDD
benim ev kuzey olduğu için buzzz... her sene herkesin evi ısınır benimki 1ay sonra ısınır...
evin ısınmasını bekliyorum yoksa terle soğu hasta olurum bu halde temizlik yaparsam.

yani atıştırma olarak meyve sebze yiyosun ya yine atıştırma olarakta bence süt yoğurt ayranda tercih edebilirsin demek istedim canımcım.
bu arada göz görünce gönül katlanmıyo beee: )
ama inş sen yemezsin canım.

Gecmis olsun canim tez zamanda iyilesir insallah oglun
Yeşil mercimek salatası dediğin bat mı farklı birsey mi canım
Canim brn yesil mercimek salatasini cokseviyorum menulerimde gormussundur belki oglen hic birsey yoksa hemen yapip yiyorum mercimegi haslayip icine haslanmis yumurta haslanmis patates yarim sogan maydonoz dereotu kirmizi biber limon koyup yiyorum cokta seviyorum
Allah kolayliklar versincanim
sanada gecmis olsun canim biara ver bakalim rezeneye ondan mi oluyormus

Kizlaaaarrr
esim ispanakli borek istedi ben de yaptim...
sonrasını soylememe gerek var mi bilmiyorum ama
sonra biraz da yedim aksam yemegim borek oldu yani...
ama ekmek yemedim bugun hic... ordan kurtaririm belki..
ayy insallah meyracim ya.. sinir oldum sabah... insallah vermisimdir azcik...
temizlik benim de duruyor ben de ayni senin gibi gunesi bekliyorum..
her haftasonu niyetleniyorum baslim artik diye.. bi yagmur yagiyo vazgeciyorum :) buraya bahar gelmeyince, bahar temizligi de gelmedi daha bana :))

Gozunu de ihmal etme canimcim belki alerjin falan vardir malum tam vakti bu aralar polenler falan..

Selam arkadaşlar sınavlarım olduğu için giremiyorum hiç menü filan paylaşılıyormuş ama şu an bunun için vakit ayırmak istemiyorum çünkü diyet psikolojisine çok giriyorum malesef 15 dk ders çalışıp 20 dk acaba kilo verebilecek miyim diye düşünmekle geçiyor kilo veriyorum ama uzun vadede olacak mı diye kendi kendimi yiyorum resmen.Bi de bu ara çok yoğunum yemek yapıcak gücü kendimde bulamıyorum abim sürekli dışardan söyleyip arada makarna yiyor katılmıyorum ona bugün 4.günüm oldu akşam yemeğinde yoğurt yedim.Aslında çok güzel doyurucu içine yulaf katıyorum bir-iki kaşık yeşillik filan ama sıkıldım artık.Tek kişilik ve kolay ne hazırlayabilirim sizce.

İnş yemem evden cıkmak ıstemiorum bu sebepten
anladım ki yemek için yasıomusum yemeyınce gezmek bıle zevklı deil
hiç yemedim ve merak ettim mutlaka yapıcam tarıf için saol canım
3.5 yasında oğlum wc ye alışıo 7 kez altına yaptı sureklı sormama ragmen 11 den bu yana yapıncada uzuluo korkuyo of sastım kaldım

Selam Kizlar..nedense diyet konusunu istedigim gibi gitmiyor.ramazana da az kaldı.bari elimden geldigince günlük 3 mile lesliee yapayım.bikac kilo bile farketse iyidir.moruclu kalem sen sinavlarına adapte ol abur cuburu hamur ratli turu seyleri hayatında n cikar.aksam icin kabak yapabilirsin.domates sogan ve biberle pisirebilirsin.yada karnibahar haslayip yogurtla ye.ya da cacık ben cok severim.bazen yumurta hasla bol yesillikle ye.arada da tavuk haslayıp yiyebilirsin.

İyi akşamlar
Bu sıralar genel olarak diyetten koptuk gibi. Kimimizin haklı sebepleri de var ama ramazana kadar bence biraz sıkmaya çalışmalıyız malum Ramazan'da diyet işi daha da zor oluyor
İftarda nefsimize hakim olmak zor bir sahur var yiyip yatıyoruz su içmek de zorlaşıyor iftar imsak arası az olduğu için yani ramazana kadar biraz kilo vermeliyiz yoksa işimiz Bayram sonuna kalır
Bunları hepimiz biliyoruz ama ben dahil uygulayamıyoruz malesef

Olur oyle canim ilk alisirken sen ustune gitne halilarini kaldir altina yaptigi icin de kizma annesi ondan da korkar belki yada kiMak demimde bisey soyleme cesaretlendirmeye calis alisir boylece odullendir tuvalete yapinca en azindan aferin de saril o bile fayda eder

Spor bildirimi
40 dk yuruyus
150 ip atlama
5 dk karin
5 dk bacak
5 dk kalca
5 dk kol calismadi

Bugunku menum

Sabah
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
Yumurta

Ogle
Kahve
Cay

Aksam
Bir kepce yogurt corbasi
2 servis kasigi sebzeli bulgur pilavi
Salata
Ayran

Su
2 litre

sabahtan aksama kadar acıkmıyor musunuz acaba ara ogun de yok cunku

yeşilçayımı şimdiden demledim: )
yarın içerim inş., şimdi içersem uyukumu kaçırır.
sıcak içemediğim için akşamdan vaktim oluncada demleyip süzdüm tezgahın üstüne koydum ağzını kapatıp: )
soğuk ve bir dikişte ancak içiyom: )

sağol canım.

eğer geçmezse gidicem canım doktora, sağol.

çalışman kolay gelsin inş...

allah hayırlısı ile hepimize yardımcı olsun inş bu konuda... amin

sabahtan aksama kadar acıkmıyor musunuz acaba ara ogun de yok cunku
Canim kahvaltimi gec yaptim bugunluk o yuzden oyle oldu
Yeliz seni tebrik ediyorum.masallah cok iyi gidiyorsun.bu hafta iyi vermissindir.darisi da biz tembel obur hatunlara....
insallah canim ya ugrasiyorum ama tartida sonuc goremiyorum malesef sonra azmim kiriliyo birakmak istiyorum sonra diyorum sen devam et senin azmin degil kilolarin direnci kirilsin diye o kadar uzun suredir bu kilolardayim ki onlarda beni kolay kolay birakmicak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…