- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
hosgeldin.ohh ne guzel tatilini yaptin.guzelim tr yi icine iice cekseydin benim icinde. evt en zor tarafi tatil bitince basliyo.kolay gelsin
karaciğerimde, kalın bağırsağımda, böbreğimde ve kalbimin çeperinin yakınında tümörler var bunların sadece biri kötü huylu canım, diğerleri yağ alımını ve verimine engel oluyor yani aynı kiloda kalıyorum. doktor ameliyat şart ama zayıflaman lazım dedi e zayıflamamamın sebebi tümörler. öyle bi kısır döngüde kısılı kaldım. baya ödemin var dedi onları atsan bile bi işe yarar dedi bende ödem atmak için yol arıyorum. yeşil çay adaçayı ve su bağımlısıyım, pek işe yaramıyor bakalım yeni önerilere açığım :)
İyi akşamlar..
Uğrayamıyorum hem yoğunum,hem de hala toparlanamadım beslenme konusun da...
Üstüne oğlumun hiç tadı yok bu ara...Sabah doktora götürdük bademcikleri aft olmuş beyaz beyaz.
Dr. bir iki güne ateş de başlar anitbiyotik başlayalım cumaya kadar geçmezse iğneye geçeriz dedi..
---
mavipatikler,diyet pasta börek olmaz da sen salata türlerinden hazırlayabilirsin..Yeşil mercimek salatası,kurubörülce salatası,Buğday yahut nohut salatası.Kısır,mercimekli köfte yapabiliyorsan çiğköfte.tavuklu salatalar oluyor leziz epey :)
Selamün aleykümm...
nasılsınız ben çokkkkk yogunum koşturmaca telaşe bitmiyo yarın şehirdışı misafirlerimizde gelmeye başlıyo artık...bu arada görümcemin düğün tarihide belli oldu bu ayın 31 şaka gibi hepimiz şoktayız yarın bizim geline provaya gidicektik şimdi aynı zamanda görümceme gelinlik bakıcaz...bi dahaki hafta onun alışverişine çıkıcaz nikah işlemleri ev temizliği çeyiz dizme falan ugraşıcazz...geceleri uyuyamıyorum çocuklarımla ilgilenemiyorum...evde sürekli yemek telaşesi gelene gidene yedirmek içirmek düğün günü ve kına için pasta kurabiye börek sarma hazırlıkları düğün var diye zayıflıcaktım göyaa bolca artılardayım sanırım...kafam kazan gibi...dua edin ya çokk yoruldummm bu düğün işleri bitiyo bizim hastane işleri başlıyo ben bu sene leyleği havada gördüm herhal...bunca koşturmaca bittiğindede boşa düşücem ve ayrı bi bunalıma gircem gibi geliyo...manyakmıyım neyim bende anlıyamadım....hiç okuyamadım sizi kim ne durumda nasıl bilemiyorum...fridaa siz ne durumdasınız neler yapıyonuz dicem ama sorumun cevabını bile nezaman okurum bilemiyorum tabi sen yazabilirmisin oda ayrı...neyse kaçtım ben Allaha emanet olun dua edin...
Gunaydınnn kolay gelsin
Herkesin günü güzel gecsin ben spora kacarr
Selamün aleyküm..
Günaydın arkadaşlar..
Buralar yağmur,çamur, sis, duman.. 8 aydır kış yaşıyoruz resmenInsanın ruh hali de etkileniyor bu durumdan, sabahları zorla kalkıyorum valla yataktan.. 2 gündür evi supuremedim tembellikten
Kilo desen zaten nanay.. Yine +200 gr cıktım bu sabah.. Gerci regl oldum onun da etkisi vardir herhalde. Bu kadar dikkatli yemeye de kilo alacaksam ölem ben
Amaaa herşeye rağmen musmutlu bi gün geçirelim inşallah
Günaydin,huzurlu ve mutlu günler olsun hepinize...
Beslenme olarak henüz toparlanamadigim icin ugrayamiyorum,bir de yaklasik olarak 9-10 gün sonra tanidiklarimizin düyünü var,yatili misafirlerimiz olacagindan erteledigim bahar temizligine basladim evin hali dandini yani..:)
pespese olmus okurken ben yoruldum rabbım kolaylık versin
Ah ah canım spor yaparken aynada kendimi gordum ole salma hakkım yok ne hala gelmişim ve bununyeni farkettim salmıycam onun için inş tavuklu yogurtlu salata yaptıgınız varsa tarıf rıca edicem
ayran içiyorum yogurt yıyorum ama sutte ekliyim canım
aleyküm selam canımm burda hava guzel sabah kalkıp guneslıgı acıp camları acıyorum insan mutlu oluyo
kıloda reglidendir canımm verirsin bitiminde
bende dun temizlik vardı son duvarımda sılındı oh mıss oldu evim
kahvaltı yaptık yemeklerimi yaptımm spora kalkıcam birazdan
Gecmis olsun canim tez zamanda iyilesir insallah oglunİyi akşamlar..
Uğrayamıyorum hem yoğunum,hem de hala toparlanamadım beslenme konusun da...
Üstüne oğlumun hiç tadı yok bu ara...Sabah doktora götürdük bademcikleri aft olmuş beyaz beyaz.
Dr. bir iki güne ateş de başlar anitbiyotik başlayalım cumaya kadar geçmezse iğneye geçeriz dedi..
---
mavipatikler,diyet pasta börek olmaz da sen salata türlerinden hazırlayabilirsin..Yeşil mercimek salatası,kurubörülce salatası,Buğday yahut nohut salatası.Kısır,mercimekli köfte yapabiliyorsan çiğköfte.tavuklu salatalar oluyor leziz epey :)
Canim brn yesil mercimek salatasini cokseviyorum menulerimde gormussundur belki oglen hic birsey yoksa hemen yapip yiyorum mercimegi haslayip icine haslanmis yumurta haslanmis patates yarim sogan maydonoz dereotu kirmizi biber limon koyup yiyorum cokta seviyorumYeşil mercimek salatası dediğin bat mı farklı birsey mi canım
Allah kolayliklar versincanimSelamün aleykümm...
nasılsınız ben çokkkkk yogunum koşturmaca telaşe bitmiyo yarın şehirdışı misafirlerimizde gelmeye başlıyo artık...bu arada görümcemin düğün tarihide belli oldu bu ayın 31 şaka gibi hepimiz şoktayız yarın bizim geline provaya gidicektik şimdi aynı zamanda görümceme gelinlik bakıcaz...bi dahaki hafta onun alışverişine çıkıcaz nikah işlemleri ev temizliği çeyiz dizme falan ugraşıcazz...geceleri uyuyamıyorum çocuklarımla ilgilenemiyorum...evde sürekli yemek telaşesi gelene gidene yedirmek içirmek düğün günü ve kına için pasta kurabiye börek sarma hazırlıkları düğün var diye zayıflıcaktım göyaa bolca artılardayım sanırım...kafam kazan gibi...dua edin ya çokk yoruldummm bu düğün işleri bitiyo bizim hastane işleri başlıyo ben bu sene leyleği havada gördüm herhal...bunca koşturmaca bittiğindede boşa düşücem ve ayrı bi bunalıma gircem gibi geliyo...manyakmıyım neyim bende anlıyamadım....hiç okuyamadım sizi kim ne durumda nasıl bilemiyorum...fridaa siz ne durumdasınız neler yapıyonuz dicem ama sorumun cevabını bile nezaman okurum bilemiyorum tabi sen yazabilirmisin oda ayrı...neyse kaçtım ben Allaha emanet olun dua edin...
sanada gecmis olsun canim biara ver bakalim rezeneye ondan mi oluyormusdiyete adapte olamıyorum bu aralar, adapte olana kadar bari şimdilik en azından günlük 1bardak yeşilçayımı içeyim diye düşündüm, günlük içtim içmedim diye yazarım sizede, yarınla başlayayım bakalım inş içmeye.
5-6gündür göz kapaklarımın uç kısmı hafif şişiyor ve baya acıyor.
2-3gün önce üst kapaklarda vardı o geçmişti, şimdide alt kapaklarda oldu 2gündürde, daha önce hiç böyle bişey yaşamadım, acaba bahardanmıdır diye düşünüyorum...
eğer geçmezse gidicem doktora.
rezene çayı gözlere iyi gelir, bayadır günlük 1bardak rezene içiyorum, acaba rezenemi yaptı diyorum, ama bilmiyorum şimdilik ne olduğunu işte. aranızda bu aralar gözü benim gibi olan varmı??
ayy insallah meyracim ya.. sinir oldum sabah... insallah vermisimdir azcik...ayyy bizim burasıda öyle hava olarak, bugün güneşli allahtan ama bu seferde durup durup esen kuvvetli bir esinti mevcut: )
rabbim hayır eylesin inş havaların bu durumunu hakkımızda...
+200gr rgldendir, hatta bence sen birazda olsa kiloda vermişsindir, diyete devam et ve bakki rglden sonra nasıl eksi göreceksin... demedi deme: )
kolay gelsin canım: )
ah ah ben başlayamadım ya şu temizliğe kafamda toka gibi takıntı bu iş: DDD
benim ev kuzey olduğu için buzzz... her sene herkesin evi ısınır benimki 1ay sonra ısınır...
evin ısınmasını bekliyorum yoksa terle soğu hasta olurum bu halde temizlik yaparsam.
yani atıştırma olarak meyve sebze yiyosun ya yine atıştırma olarakta bence süt yoğurt ayranda tercih edebilirsin demek istedim canımcım.
bu arada göz görünce gönül katlanmıyo beee: )
ama inş sen yemezsin canım.
İnş yemem evden cıkmak ıstemiorum bu sebeptenayyy bizim burasıda öyle hava olarak, bugün güneşli allahtan ama bu seferde durup durup esen kuvvetli bir esinti mevcut: )
rabbim hayır eylesin inş havaların bu durumunu hakkımızda...
+200gr rgldendir, hatta bence sen birazda olsa kiloda vermişsindir, diyete devam et ve bakki rglden sonra nasıl eksi göreceksin... demedi deme: )
kolay gelsin canım: )
ah ah ben başlayamadım ya şu temizliğe kafamda toka gibi takıntı bu iş: DDD
benim ev kuzey olduğu için buzzz... her sene herkesin evi ısınır benimki 1ay sonra ısınır...
evin ısınmasını bekliyorum yoksa terle soğu hasta olurum bu halde temizlik yaparsam.
yani atıştırma olarak meyve sebze yiyosun ya yine atıştırma olarakta bence süt yoğurt ayranda tercih edebilirsin demek istedim canımcım.
bu arada göz görünce gönül katlanmıyo beee: )
ama inş sen yemezsin canım.
hiç yemedim ve merak ettim mutlaka yapıcam tarıf için saol canımGecmis olsun canim tez zamanda iyilesir insallah oglun
Canim brn yesil mercimek salatasini cokseviyorum menulerimde gormussundur belki oglen hic birsey yoksa hemen yapip yiyorum mercimegi haslayip icine haslanmis yumurta haslanmis patates yarim sogan maydonoz dereotu kirmizi biber limon koyup yiyorum cokta seviyorum
Allah kolayliklar versincanim
sanada gecmis olsun canim biara ver bakalim rezeneye ondan mi oluyormus
Olur oyle canim ilk alisirken sen ustune gitne halilarini kaldir altina yaptigi icin de kizma annesi ondan da korkar belki yada kiMak demimde bisey soyleme cesaretlendirmeye calis alisir boylece odullendir tuvalete yapinca en azindan aferin de saril o bile fayda ederİnş yemem evden cıkmak ıstemiorum bu sebepten
anladım ki yemek için yasıomusum yemeyınce gezmek bıle zevklı deil
hiç yemedim ve merak ettim mutlaka yapıcam tarıf için saol canım
3.5 yasında oğlum wc ye alışıo 7 kez altına yaptı sureklı sormama ragmen 11 den bu yana yapıncada uzuluo korkuyo of sastım kaldım
Spor bildirimi
40 dk yuruyus
150 ip atlama
5 dk karin
5 dk bacak
5 dk kalca
5 dk kol calismadi
Bugunku menum
Sabah
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
Yumurta
Ogle
Kahve
Cay
Aksam
Bir kepce yogurt corbasi
2 servis kasigi sebzeli bulgur pilavi
Salata
Ayran
Su
2 litre
Gecmis olsun canim tez zamanda iyilesir insallah oglun
Canim brn yesil mercimek salatasini cokseviyorum menulerimde gormussundur belki oglen hic birsey yoksa hemen yapip yiyorum mercimegi haslayip icine haslanmis yumurta haslanmis patates yarim sogan maydonoz dereotu kirmizi biber limon koyup yiyorum cokta seviyorum
Allah kolayliklar versincanim
sanada gecmis olsun canim biara ver bakalim rezeneye ondan mi oluyormus
Kizlaaaarrr
esim ispanakli borek istedi ben de yaptim...
sonrasını soylememe gerek var mi bilmiyorum ama
sonra biraz da yedimaksam yemegim borek oldu yani...
ama ekmek yemedim bugun hic... ordan kurtaririm belki..
ayy insallah meyracim ya.. sinir oldum sabah... insallah vermisimdir azcik...
temizlik benim de duruyor ben de ayni senin gibi gunesi bekliyorum..
her haftasonu niyetleniyorum baslim artik diye.. bi yagmur yagiyo vazgeciyorum :) buraya bahar gelmeyince, bahar temizligi de gelmedi daha bana :))
Gozunu de ihmal etme canimcimbelki alerjin falan vardir malum tam vakti bu aralar polenler falan..
Selam arkadaşlar sınavlarım olduğu için giremiyorum hiç menü filan paylaşılıyormuş ama şu an bunun için vakit ayırmak istemiyorum çünkü diyet psikolojisine çok giriyorum malesef 15 dk ders çalışıp 20 dk acaba kilo verebilecek miyim diye düşünmekle geçiyor kilo veriyorum ama uzun vadede olacak mı diye kendi kendimi yiyorum resmen.Bi de bu ara çok yoğunum yemek yapıcak gücü kendimde bulamıyorum abim sürekli dışardan söyleyip arada makarna yiyor katılmıyorum ona bugün 4.günüm oldu akşam yemeğinde yoğurt yedim.Aslında çok güzel doyurucu içine yulaf katıyorum bir-iki kaşık yeşillik filan ama sıkıldım artık.Tek kişilik ve kolay ne hazırlayabilirim sizce.
İyi akşamlar
Bu sıralar genel olarak diyetten koptuk gibi. Kimimizin haklı sebepleri de var ama ramazana kadar bence biraz sıkmaya çalışmalıyız malum Ramazan'da diyet işi daha da zor oluyor
İftarda nefsimize hakim olmak zor bir sahur var yiyip yatıyoruz su içmek de zorlaşıyor iftar imsak arası az olduğu için yani ramazana kadar biraz kilo vermeliyiz yoksa işimiz Bayram sonuna kalır
Bunları hepimiz biliyoruz ama ben dahil uygulayamıyoruz malesef
Canim kahvaltimi gec yaptim bugunluk o yuzden oyle oldusabahtan aksama kadar acıkmıyor musunuz acaba ara ogun de yok cunku
insallah canim ya ugrasiyorum ama tartida sonuc goremiyorum malesef sonra azmim kiriliyo birakmak istiyorum sonra diyorum sen devam et senin azmin degil kilolarin direnci kirilsin diye o kadar uzun suredir bu kilolardayim ki onlarda beni kolay kolay birakmicak heraldeYeliz seni tebrik ediyorum.masallah cok iyi gidiyorsun.bu hafta iyi vermissindir.darisi da biz tembel obur hatunlara....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?