Gunaydin
Aleyküm selamselamün aleyküm...
günaydın: )
saol cnm seker veriorum her tuvalette 9 dan bu yana kazamız yok hadi hayırlısı inş atlatırızOlur oyle canim ilk alisirken sen ustune gitne halilarini kaldir altina yaptigi icin de kizma annesi ondan da korkar belki yada kiMak demimde bisey soyleme cesaretlendirmeye calis alisir boylece odullendir tuvalete yapinca en azindan aferin de saril o bile fayda eder
İyi akşamlar
Bu sıralar genel olarak diyetten koptuk gibi. Kimimizin haklı sebepleri de var ama ramazana kadar bence biraz sıkmaya çalışmalıyız malum Ramazan'da diyet işi daha da zor oluyor
İftarda nefsimize hakim olmak zor bir sahur var yiyip yatıyoruz su içmek de zorlaşıyor iftar imsak arası az olduğu için yani ramazana kadar biraz kilo vermeliyiz yoksa işimiz Bayram sonuna kalır
Bunları hepimiz biliyoruz ama ben dahil uygulayamıyoruz malesef
ah ah inan sabahtan beri ev toplamayacalisiyorum canim bide aralarda cocuk emzir uyut yemek yedir aksam yemegini yap bi bakiyorum az once topladigim mutfagim yine daginik neyse sagligimiz yerinde olsunda gerisi onemli degilGününüz aydinlik icinde olsun efenimm...:)
Bismillah deyip karatay usülü kahvalti ile güne basladim cok sükür,günü tamamlamakta nasip olur insallah..:)
Diger taraftan yavas yavas temizlige devam ediyorum birazdan tum kapilari silecegim,keske yapilan temizlik kalici olsa hic kirlenmese ne güzel olur dimi...:)
Hayirli aksamlar..
Bugün nobetciydim çoook yoruldum. Ayaklarim nasil agriyo.
Bugün ogretmenler odasinda kilo muhabbetleri yapiliyor.. Yerin dibine giriyorum.. 60 kilo kizlar kilo aldim diyor.. ayy nasil üzülüyorum bugun bu konuda
Bugunu diyet anlaminda guzel kapattim cok sukur.reglden beri spor yapamiyorum malesef.. Su bi bitse de kilo verebiliyo muyum gorsem..
Simdi biraz mekik cekecegim insallah..
Dua edelim birbirimize. ..
Yok yena bizim okul 8 sinifli. Ilkokul+ortaokul..İyi akşamlar...
Kasımpatı kolay gelsin işlerin de yeniden karatay mönüyle başlamşsın ne güzel..Daim olur inşallah..
Ben çok seviyorum karatay kahvaltı..Fakat işyerin de kahvaltı yaptığımız için uygulayamıyorum...Evdekilere kahvaltı hazırlıyorum ama ben zaman kaybı olmasın diye oturmuyorum o arada başka işler yapıyorum..Zaten kan ter için de çıkıyorum evden :) saçtır makyajdır ne ola bilmiyorum :) Arada canım isterse işyerin de bir iki renklendiriyorum yüzümü ok..Velhasıl kelam bahane üretmekte üstüme yok..Çok istersem yarım saat daha erken kalkıp yumurtaları haşlayıp iki dakkada tıkarım ağzıma :)) Sanırım ben zayıflamak istemiyorum..
meyracığım,çok uzun süre demli kalmasın yeşilçay, zararlı olduğunu okumuştum bir yerler de..
Ben de sevmiyorum biliyorsun senin gibi soğutup fondip yapıyorum :) Ama akşamdan sabaha bekletmiyorum tabiii...
Hem senin gözlerin ne renk bakiimm.
Mavipatikler, harikasın..İyi ki gelmişsin aramıza..sürekli diyetten ve spordan konuşup bize güzel mesajlar veriyorsun..
Elif, yanlış hatırlamıyorsam siz tek öğretmenli tek müdürlü bir okuldamıydınız karıştıryormuyum...Görev yeriniz aynı yermi hala...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?