Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol cnm seker veriorum her tuvalette 9 dan bu yana kazamız yok hadi hayırlısı inş atlatırız

Aleykümselammm
günaydınlarr
3 mil ve 30 dk yuruyus yapıorum gunluk az gibi geldi size bakınca
tatlı hamur işi vs hiç yemiorumkahvaltıda 2 dilim uno kepek ekmegı bazen 3 ama kızarmıs pılav vs de yok zeytın yaglı yemek meyve çiğ sebze ve yogurt yıyorum 7 den sonra meyve salatalık fln yıyodum onuda kesicem ilkkez bu kafar sebat ettim çok isyorum zayıflamayı

Selam kızlar...Bugün nedense kendimi mutlu hissediyorum.guzrl bi hava...güzel bir gün..meyracim gecmis olsun.gozlerindeki sislik alerjik olabilir.mevsimden kaynaklanıyor.ama gecmezse ihmal etme.doktora görün.benim de 2 gündür sol gözümde hafif ağrı var..

Gününüz aydinlik icinde olsun efenimm...:)

Bismillah deyip karatay usülü kahvalti ile güne basladim cok sükür,günü tamamlamakta nasip olur insallah..:)
Diger taraftan yavas yavas temizlige devam ediyorum birazdan tum kapilari silecegim,keske yapilan temizlik kalici olsa hic kirlenmese ne güzel olur dimi...:)

Söylediklerinde ne cok haklisin Asuman abla,ramazandi bayramdi,tatildi derken bir de bakmisiz ki sonbahar gelicek..sahsim adina söylemem gerekirse kilo vermeyi erteleyerek güya hakli olduguma kendimi inandirdigim mazeretler,kiliflar bularak sadece kendimi üzmüs ve gencligimin en güzel yillarini gecirmis oluyorum...
biryerlerden baslayip toparlanmak gerek en kisa zamanda,istersek hepimiz basarabiliriz bu güce ve iradeye sahibiz aslinda...

Yenacim oglunun durumu iyidir umarim,Allah sifa versin pasa'ya...

Frida'nin düyün telasi ve yogunlugu vardir simdi fazlasiyla,kolaylik ile atlatirlar insallah..

Sair ruhlu hatun bonus'da yogun bu aralar galiba ugrayamiyor...:)

Hepinizin yoklugu cok farkediliyor kizlar,hastalariniz,yogunluklariniz cabucak gecsinde gelin aramiza...:)

Kızlar dalıyorum kusura bakmayın ama sorum olcak 3 mile basladıgımdan beri yuzuklerım elimi sıkıo bıde elle hareketler varya acıp yumruk yapılıo yapamıprum ellerim şişti ya neden ki geçicimidir odemmi oldum 3 mil yapanlar oldumu hiç of
kac gundur ilacımıda içmeyi unuttum troid içmemek kilo aldırıyo uzgunummm
hastalara rabbimden şifa diliorum yazın dietten ziyade dısarı fln cıkınca sporum eksik kalır die korkuyorum bi esımın yanına gidicem inş dvm ederiiz

ah ah inan sabahtan beri ev toplamayacalisiyorum canim bide aralarda cocuk emzir uyut yemek yedir aksam yemegini yap bi bakiyorum az once topladigim mutfagim yine daginik neyse sagligimiz yerinde olsunda gerisi onemli degil
Sormamda sakinca yoksa kac yasindaydin canim sen

Hayirli aksamlar..
Bugün nobetciydim çoook yoruldum. Ayaklarim nasil agriyo.

Bugün ogretmenler odasinda kilo muhabbetleri yapiliyor.. Yerin dibine giriyorum.. 60 kilo kizlar kilo aldim diyor.. ayy nasil üzülüyorum bugun bu konuda

Bugunu diyet anlaminda guzel kapattim cok sukur.reglden beri spor yapamiyorum malesef.. Su bi bitse de kilo verebiliyo muyum gorsem..
Simdi biraz mekik cekecegim insallah..

Dua edelim birbirimize. ..

yaaa dün bir hevesle yeşilçayı demledim süzdüm taa akşamdan, bugün gündüz bir baktımki rengi bulanık bulanık olmuş, vazgeçtim içmekten o an: )
yenisinide demlemedim içmedim...
yaa nasipte yoksa elindekini içemiyo insan: )
bu nasip işi hep enteresan gelir bana yaaa...
ama içmeye devam inş yarınla birlikte... şimdi içemem uykumu kaçırır, yarın gündüze kaldı artık.

İyi akşamlar...

Kasımpatı kolay gelsin işlerin de yeniden karatay mönüyle başlamşsın ne güzel..Daim olur inşallah..
Ben çok seviyorum karatay kahvaltı..Fakat işyerin de kahvaltı yaptığımız için uygulayamıyorum...Evdekilere kahvaltı hazırlıyorum ama ben zaman kaybı olmasın diye oturmuyorum o arada başka işler yapıyorum..Zaten kan ter için de çıkıyorum evden :) saçtır makyajdır ne ola bilmiyorum :) Arada canım isterse işyerin de bir iki renklendiriyorum yüzümü ok..Velhasıl kelam bahane üretmekte üstüme yok..Çok istersem yarım saat daha erken kalkıp yumurtaları haşlayıp iki dakkada tıkarım ağzıma :)) Sanırım ben zayıflamak istemiyorum..

meyracığım,çok uzun süre demli kalmasın yeşilçay, zararlı olduğunu okumuştum bir yerler de..
Ben de sevmiyorum biliyorsun senin gibi soğutup fondip yapıyorum :) Ama akşamdan sabaha bekletmiyorum tabiii...
Hem senin gözlerin ne renk bakiimm.

Mavipatikler, harikasın..İyi ki gelmişsin aramıza..sürekli diyetten ve spordan konuşup bize güzel mesajlar veriyorsun..

Elif, yanlış hatırlamıyorsam siz tek öğretmenli tek müdürlü bir okuldamıydınız karıştıryormuyum...Görev yeriniz aynı yermi hala...?

aynen ya toplanıyorlar 50-60 kilo kızlar sürekli kilo muhabbeti yapıyorlar diyorum o zaman onlar bile çaba gösteriyorlar ben niye göstermiyorum

Yok yena bizim okul 8 sinifli. Ilkokul+ortaokul..
surdan hatirliyor olabilirsin ama.
Senenin basinda iskur dan elemanlar yaklasik 1 ay sonra gorevlendirilmisti okulun temizligini ogretmenler olarak biz yapıyorduk, yemekleri biz dagitip copleri bosaltiyoduk onu anlatmıştım. Ordan boyle bi sonuc cikarmissindir belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…