Yok yena bizim okul 8 sinifli. Ilkokul+ortaokul..
Selam kızlar...Bugün nedense kendimi mutlu hissediyorum.guzrl bi hava...güzel bir gün..meyracim gecmis olsun.gozlerindeki sislik alerjik olabilir.mevsimden kaynaklanıyor.ama gecmezse ihmal etme.doktora görün.benim de 2 gündür sol gözümde hafif ağrı var..
Gününüz aydinlik icinde olsun efenimm...:)
Bismillah deyip karatay usülü kahvalti ile güne basladim cok sükür,günü tamamlamakta nasip olur insallah..:)
Diger taraftan yavas yavas temizlige devam ediyorum birazdan tum kapilari silecegim,keske yapilan temizlik kalici olsa hic kirlenmese ne güzel olur dimi...:)
Kızlar dalıyorum kusura bakmayın ama sorum olcak 3 mile basladıgımdan beri yuzuklerım elimi sıkıo bıde elle hareketler varya acıp yumruk yapılıo yapamıprum ellerim şişti ya neden ki geçicimidir odemmi oldum 3 mil yapanlar oldumu hiç of
kac gundur ilacımıda içmeyi unuttum troid içmemek kilo aldırıyo uzgunummm
hastalara rabbimden şifa diliorum yazın dietten ziyade dısarı fln cıkınca sporum eksik kalır die korkuyorum bi esımın yanına gidicem inş dvm ederiiz
Hayirli aksamlar..
Bugün nobetciydim çoook yoruldum. Ayaklarim nasil agriyo.
Bugün ogretmenler odasinda kilo muhabbetleri yapiliyor.. Yerin dibine giriyorum.. 60 kilo kizlar kilo aldim diyor.. ayy nasil üzülüyorum bugun bu konuda
Bugunu diyet anlaminda guzel kapattim cok sukur.reglden beri spor yapamiyorum malesef.. Su bi bitse de kilo verebiliyo muyum gorsem..
Simdi biraz mekik cekecegim insallah..
Dua edelim birbirimize. ..
İyi akşamlar...
Kasımpatı kolay gelsin işlerin de yeniden karatay mönüyle başlamşsın ne güzel..Daim olur inşallah..
Ben çok seviyorum karatay kahvaltı..Fakat işyerin de kahvaltı yaptığımız için uygulayamıyorum...Evdekilere kahvaltı hazırlıyorum ama ben zaman kaybı olmasın diye oturmuyorum o arada başka işler yapıyorum..Zaten kan ter için de çıkıyorum evden :) saçtır makyajdır ne ola bilmiyorum :) Arada canım isterse işyerin de bir iki renklendiriyorum yüzümü ok..Velhasıl kelam bahane üretmekte üstüme yok..Çok istersem yarım saat daha erken kalkıp yumurtaları haşlayıp iki dakkada tıkarım ağzıma :)) Sanırım ben zayıflamak istemiyorum..
meyracığım,çok uzun süre demli kalmasın yeşilçay, zararlı olduğunu okumuştum bir yerler de..
Ben de sevmiyorum biliyorsun senin gibi soğutup fondip yapıyorum :) Ama akşamdan sabaha bekletmiyorum tabiii...
Hem senin gözlerin ne renk bakiimm.
Mavipatikler, harikasın..İyi ki gelmişsin aramıza..sürekli diyetten ve spordan konuşup bize güzel mesajlar veriyorsun..
Elif, yanlış hatırlamıyorsam siz tek öğretmenli tek müdürlü bir okuldamıydınız karıştıryormuyum...Görev yeriniz aynı yermi hala...?
sik giriyodum canim.inan cok yogunum evin isi kizimin gribi bitmiyo kafam catliyo bu arada bugun kozmik beden temizligine basldm.acimmmmmmmsana şöyle bir önerim var; daha sık gelirsen daha çabuk bitirirsin okumayı: )
hem böylece bizde seni daha çok görmüş oluruz: )
inş ablacım.
yarın ve mevlüde gideceğin günlerde birer ek yeşilçaymı içsen acaba?
gürlemesede yağar işte böylece...
ayy cok gecmis olsun bademcik buyuk sorun ya ben cok cektim.İyi akşamlar..
Uğrayamıyorum hem yoğunum,hem de hala toparlanamadım beslenme konusun da...
Üstüne oğlumun hiç tadı yok bu ara...Sabah doktora götürdük bademcikleri aft olmuş beyaz beyaz.
Dr. bir iki güne ateş de başlar anitbiyotik başlayalım cumaya kadar geçmezse iğneye geçeriz dedi..
---
mavipatikler,diyet pasta börek olmaz da sen salata türlerinden hazırlayabilirsin..Yeşil mercimek salatası,kurubörülce salatası,Buğday yahut nohut salatası.Kısır,mercimekli köfte yapabiliyorsan çiğköfte.tavuklu salatalar oluyor leziz epey :)
evt ev hanimiyim bundan buyuk ismi var. malesef kizim daha kucuk teyzesi iki yasina girmedi. kasiyerdim.hamileviken biraktmhosbulduk elifunda..canim benim bir daha ki gittigimde insallah senin icinde kokusunu cekeyim diyecegim ama izin zamani yaklasiyor muhtemelen sen benden önce gideceksindir dimi?bu arada sen calisiyor musun?
Aramiza hosgeldiniz.Rabbim acil sifalar Ihsan eylesin,dilerim hem rahatsizliklarinizdan hem de kilolarinizdan en kisa zamanda kurtulursunuz...ödem konusunda cok bilgi sahibi degilim,maydonoz suyu icildigini duymustum sadece..
Cok gecmis olsun yenacim,Allah acil sifalar Ihsan eylesin ogluna..
Islerinizde kolayliklar diliyorum yolcu,2 düyünü birden yapmak hic kolay degil..
ne istedimki hayatim.unuttum.topiğimiz çok durgun bu aralar: )
ama olmuyo amaa....
kız funda başka bişeymi isteyeydin ki ozaman: )
sik giriyodum canim.inan cok yogunum evin isi kizimin gribi bitmiyo kafam catliyo bu arada bugun kozmik beden temizligine basldm.acimmmmmmm
Cok tesekkur ederım yazın beni mutlu ettı aranızda olmaktan cook mutluyummm iyiki varsınızzzzzİyi akşamlar...
Kasımpatı kolay gelsin işlerin de yeniden karatay mönüyle başlamşsın ne güzel..Daim olur inşallah..
Ben çok seviyorum karatay kahvaltı..Fakat işyerin de kahvaltı yaptığımız için uygulayamıyorum...Evdekilere kahvaltı hazırlıyorum ama ben zaman kaybı olmasın diye oturmuyorum o arada başka işler yapıyorum..Zaten kan ter için de çıkıyorum evden :) saçtır makyajdır ne ola bilmiyorum :) Arada canım isterse işyerin de bir iki renklendiriyorum yüzümü ok..Velhasıl kelam bahane üretmekte üstüme yok..Çok istersem yarım saat daha erken kalkıp yumurtaları haşlayıp iki dakkada tıkarım ağzıma :)) Sanırım ben zayıflamak istemiyorum..
meyracığım,çok uzun süre demli kalmasın yeşilçay, zararlı olduğunu okumuştum bir yerler de..
Ben de sevmiyorum biliyorsun senin gibi soğutup fondip yapıyorum :) Ama akşamdan sabaha bekletmiyorum tabiii...
Hem senin gözlerin ne renk bakiimm.
Mavipatikler, harikasın..İyi ki gelmişsin aramıza..sürekli diyetten ve spordan konuşup bize güzel mesajlar veriyorsun..
Elif, yanlış hatırlamıyorsam siz tek öğretmenli tek müdürlü bir okuldamıydınız karıştıryormuyum...Görev yeriniz aynı yermi hala...?
meyracım cok cok uzgunum ılacı saatınde alıcam artık. Spordanmı oldu dedim bilemedim inş gecer ellerim hala şiş iyki yanımdasınızsağol canım, sanada çok geçmiş olsun, sende geçmezse git doktora ihmal etme canım.
ivet güzel olur: )
bilhassa yer silmesi: DD
sağol canım.
üzülme lütfen kıyamam...
ilacını içmediğin içinmi ödem yaptı o açıyı bilemiyorum canım ama üst üste çok yoğun spor yaptın bu aralar bence oyüzden birden yoğun yorgunluk geçici ödem yapmış olabilir.
üzülme canım...
boşver takma.
lens diyil gözlerim: ) ihihih: )
yok zaten en fazla 5dk demliyorum, demleyip süzüp öyle bekletiyorum.
ama ben onuda düşünmüştüm bugün içimden belki süzsemde çok uzun bekletmem iyi olmazdır belki dedim, en fazla 3-5saat kafi heralde.
birde tok içmeye özen gösteriyorum ablacım.
bencede çok güzel...
yumuş yumuş ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?