Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım, sanada çok geçmiş olsun, sende geçmezse git doktora ihmal etme canım.

ivet güzel olur: )
bilhassa yer silmesi: DD

sağol canım.
üzülme lütfen kıyamam...
ilacını içmediğin içinmi ödem yaptı o açıyı bilemiyorum canım ama üst üste çok yoğun spor yaptın bu aralar bence oyüzden birden yoğun yorgunluk geçici ödem yapmış olabilir.

üzülme canım...
boşver takma.

lens diyil gözlerim: ) ihihih: )
yok zaten en fazla 5dk demliyorum, demleyip süzüp öyle bekletiyorum.
ama ben onuda düşünmüştüm bugün içimden belki süzsemde çok uzun bekletmem iyi olmazdır belki dedim, en fazla 3-5saat kafi heralde.
birde tok içmeye özen gösteriyorum ablacım.

bencede çok güzel...
yumuş yumuş ne güzel...

sik giriyodum canim.inan cok yogunum evin isi kizimin gribi bitmiyo kafam catliyo bu arada bugun kozmik beden temizligine basldm.acimmmmmmm

ayy cok gecmis olsun bademcik buyuk sorun ya ben cok cektim.

evt ev hanimiyim bundan buyuk ismi var. malesef kizim daha kucuk teyzesi iki yasina girmedi. kasiyerdim.hamileviken biraktm

Gunaydin...
İki hafta yurtdisindaydim Egitim_-gezi programı için. Salı günü döndüm. Hala kendime gelemedim. Buralara Alışamadım
Orda cok yedik ama cok da gezdik. gunluk yaklasuk 5 km yuruduk. Sadece 5 saat uyuyabildik. Cok yogun bir program di.
Sindide bol bol calisiyorum. 2 haftada eksik tamamlamak icin 4 haftalik calisicam.
Kilo bildirimimi de yapayim 91.5
adet donemim sanirim oralarda kilo almadim.
Bira,dan ilcere dogru yola cikacagim.
Hayirli cumalar, hayirli kandiller

Aleyküm selam kandiliniz mubarek olsun...
Cok tesekkur ederım yazın beni mutlu ettı aranızda olmaktan cook mutluyummm iyiki varsınızzzzz
meyracım cok cok uzgunum ılacı saatınde alıcam artık. Spordanmı oldu dedim bilemedim inş gecer ellerim hala şiş iyki yanımdasınız
bu hafta hergun 3 mil ve 30 dk kosu bandında yuruyus yaptım ayrıca cumartesı avmde bolcaa yurudum pazarda aynı sekılde ama daha kısa cumartesi 3 mil yaptım 7 saatt avmdeydım ama ben bunu 1 saat yuruyus olarak degerlendirdim gunluk en az 30 dk yuruyodum zaten normalde pazarıda 30 dk olarak rutın yıruyudumı yapmıs gibi kosu bandı cumartesı pazar kullanadım onu onlarla bırını bır bırını yarım saat olarak yazdım
sabah erken kalktım 11 de mısafırlıge gıdıcem 3 mil yapıyım dıe etken kalktım kahvaltı yapıcam cok korkarak tartıldım kılo bıldırımım 96.2 kılom daha fazla vermeyi hayal etmiştim 1 kilo 100 gr vermişim spor: 560 dk
hergun 3 mil yapıorum ama siz baska isimlerdende bahsediyorsunuz tecrubeniz var en etkilisi hangisi sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…