- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
ah ah inan sabahtan beri ev toplamayacalisiyorum canim bide aralarda cocuk emzir uyut yemek yedir aksam yemegini yap bi bakiyorum az once topladigim mutfagim yine daginik neyse sagligimiz yerinde olsunda gerisi onemli degil
Sormamda sakinca yoksa kac yasindaydin canim sen
İyi akşamlar...
Kasımpatı kolay gelsin işlerin de yeniden karatay mönüyle başlamşsın ne güzel..Daim olur inşallah..
Ben çok seviyorum karatay kahvaltı..Fakat işyerin de kahvaltı yaptığımız için uygulayamıyorum...Evdekilere kahvaltı hazırlıyorum ama ben zaman kaybı olmasın diye oturmuyorum o arada başka işler yapıyorum..Zaten kan ter için de çıkıyorum evden :) saçtır makyajdır ne ola bilmiyorum :) Arada canım isterse işyerin de bir iki renklendiriyorum yüzümü ok..Velhasıl kelam bahane üretmekte üstüme yok..Çok istersem yarım saat daha erken kalkıp yumurtaları haşlayıp iki dakkada tıkarım ağzıma :)) Sanırım ben zayıflamak istemiyorum..
meyracığım,çok uzun süre demli kalmasın yeşilçay, zararlı olduğunu okumuştum bir yerler de..
Ben de sevmiyorum biliyorsun senin gibi soğutup fondip yapıyorum :) Ama akşamdan sabaha bekletmiyorum tabiii...
Hem senin gözlerin ne renk bakiimm.
Mavipatikler, harikasın..İyi ki gelmişsin aramıza..sürekli diyetten ve spordan konuşup bize güzel mesajlar veriyorsun..
Elif, yanlış hatırlamıyorsam siz tek öğretmenli tek müdürlü bir okuldamıydınız karıştıryormuyum...Görev yeriniz aynı yermi hala...?
evt ev hanimiyim bundan buyuk ismi var. malesef kizim daha kucuk teyzesi iki yasina girmedi. kasiyerdim.hamileviken biraktm
Hayirli cumalar hayirli kandiller...
Kilo bildirimi : Aynı. Veremedigim icin sabitliyorum sanirim.
Herkesler iyidir umarim biraz aile ici sorunlar var gelemiyorum telefonu elime aldigimda oyun oynuyorum kafa dagitmak icin kusuruma bakmayin.
evt ev hanimligi bana gore degil ben calissam daha ii.Estagfirullah yelizcim nicin sakinca olsun ki,istedigini sorabilirsin..27 yasindayim...:)
Cocuklar ile daha zor oluyordur tabi temizlik,allah kolaylik versin..biz iki kisiyiz ama ben yine de bitiremiyorum ev islerini,tembelim zarr..
Sagolasin yenacim,karatay kahvaltisini ben de cok seviyorum özellikle cevizi..:) is yerine giderken yanina yumurta, ceviz veya gunkurusu alsan zeytin,peynir is yerinde vardir diye tahmin ediyorum hergün olmasa da arada yapabilirsin belki..
Bayildimm,cok cok hemde...:)
Haklisin elifunda ev hanimligindan büyük is yok,ne saati,ne tatili,ne de emeklisi var..:) annelik iznindesin anladigim kadari ile,en güzel zamanlarin tadini cikar,büyüyünce calisirsin belki tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?