Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerine saglik canim

Biz de bugün oğlanı göz doktoruna götürdük yine :)
en son götürdüğümüz dr. ısrarla bir göz muayenesi şart dedi.
doğduğundan beri milyonuncu kez gidiyoruz..Sol gözün de zaman zaman daha da belirginleşen kayma var.
hem özel hem de devlet hekimlerin ortak fikri göz tembelliği yok yapısal bir durum olabilir,kaslarını kullanamıyor olabilir..
bugün gittiğimiz hekim de içiniz rahat değilse eğitim hastanesin de dosya açtırıp takip altına alın dedi...
Artık yaz tatilin de öyle yaparız...

----

Bonusçum,umarım bu güzel gece de dualarımız kabul olur nerde varsa tüm darda olanlar feraha çıkar..Amin..
seni seviyore..

Kızlar dün doktora gittim.doktor yumurtaların cok iyi istersen aşılama yapalım dedi.ama ben istemedim..tedavi basamaklarını tüketmek istemiyorum dedim.insaallah bu ay olur olmazsa diger ay aşılama düşünüyoruz.Rabbim ne zaman takdir etmisse o zaman olur hayırlı bi evladımız

Kıloda 3. Olmusummm
emeğine sağlık canımmm
sporu goremedim
14 gundur dıyetteyımpılav makarna patates tatlı beyaz ekmek yemedim bugun ananemın bakıcısı hamur kızartmıs tadına bakım derken bi tane yedim cok cok pısmanım tadına bakmamak lazım

Bengisu katılıyorum sana canım ilacla korunanlar sorun yasıyor benim 3 kuzenimde yasadı cok beklediler 2. İçin bekli ıkısı yıne arada ilac kullandılar cunku
rabbim evlat isteyenlere su mubarek gun yuzusuyu hürmetine hayırlısıyla evlat nasip etsin

Çok iyi bir haber...İnşallah çok yakın da çift çizgiyi görürsün canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…