Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım ömür geçiyor biz anlamadan
Özledim gerçekten
Ben fena değilim ama azcık gergin duygusal sulugöz takıntılı olabilirim bu aralar :))

Hayırdır kuzucuk.? MAlum dönemden dolayımı,başka önemli bir sebebi varmı.?
Bugün ben de çok ağladım gergin değil de çok duygusaldım hayret hiç olmam ama..:))
Özellikle yengemle konuştuktan sonra koyverdim kendimi..

Ne diicem sana mesaj attım geldimi.? :)

Ne kadar zamandır bekliyosun canim.. Ben de geçen ay gitmiştim.. Biz de istiyoruz bi bebis artik. Adet düzensizliğim oldugu icin yumurtlama tarihini hesaplayamiyorum.. Ilac verdi doktor. Bi de kilo ver dedi. Tekrar gitcem 7-8 gun sonra.. Benim de yumurtalarımı kontrol etcekmis..

Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..

Birçok sebep bulabilirim bu soruna :) ama şükür Alalh bugünümüzü aratmasın
Sana duygusallık yakışıyor tatlı kadın
Mesajını aldım canım sağolasın çok aramak istedim seni ama fırsat bulamadım
Mesajda bir atraksiyon varmıydı eğer varsa benim külüstür göstermedi :))

Bir an önce yüreğin ferahlar,sorunlar düzelir inşallah ( hepimizin )

ben pek beceremiyorum hala..bir iki arkadaşıma tuhaf şeyler gitmiş örneğin :) o bakımdan sordum..

Bir an önce yüreğin ferahlar,sorunlar düzelir inşallah ( hepimizin )

ben pek beceremiyorum hala..bir iki arkadaşıma tuhaf şeyler gitmiş örneğin :) o bakımdan sordum..
Çok şükür büyük sorunum yok ama biraz sağlık problemleri üstüste geldi bu aralar ona taktım
Gayet Anlamlı güzel bir mesaj geldi bana canım sağolasın

HAFTANIN 1.si _______ - 2 kg. ________ Elifunda

HAFTANIN 2.si _______ - 1,1 kg. _____ Mavipatikler

HAFTANIN 3.sü ______ - 0,5 kg. ________ Nur1835

Yenacim ellerine saglik,cook tesekkurler..dereceye girenler basta olmak üzre kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaslar,azminiz daimi olsun..

Ayın enn iradesizi,enn başarısızı,ennn oburiksi.. YENA..

Yanliz degilsin yenacim bu katagoriye ben de dahilim,hatta fazlam var eksigim yok senden...

Evet bengisu benim de henüz cocugum yok,söylediklerinde cok haklisin,katiliyorum sana...biraz kilo verdikten sonra istiyorum ben de,hayirlisi yine de zamani rabbim bilir..Dilerim icinde bulundugumuz kiymetli dakikalarda rabbim bizlere ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlere saglikli ve hayirli evlatlar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…