Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah iyilik versin Asuman ablacim,aliskin olunca gec kalkmaya uykusuzluk cok koyuyor insana dimi..:)ben de iyiyim sükür,az önce geldik eve biraz takilayim dedim nette..:)
Aynen öyle canım hiç dayanamıyorum ben uykusuzluğa yine iyi dayandım başım felan ağrımadı şükür :))
Çok özeniyorum az uykuyla ayakta durabilenlere
Akşam gezmesindeydiniz demek iyi yapmışınız

Ben de uykusuzluga dayanamiyorum Asuman ablacim,birde kahvesizlige...:) az uyuyanlara,bilhassa seher vakti kalkip geri yatmayanlara acayip özeniyorum ben de,azcikta kiskaniyorum sanki...:)
Taziye ziyaretimiz vardi uzun süredir esimin yogunlugundan gidemedigimiz,firsatini bulmusken gidip geldik...icip daralip günlerce etkisinden kurtulamasam da mecburen gidiyoruz iste...

hayirlisini iste canm insallah saglikli bi evlat nasip eder size.bugun bol dua et

Canım yaklaşık 20 aydır bekliyorum.hic bi sorunumuz yok ama olmadı.benim doktorm da kilo ver dedi.yarım kilo bile avantaj dedi.ben bu kış 10 kilo verdim cok şükür.3 aydır tedavi oluyorum.yani yumurta takibi yaptırıyorum.ben de de adet duzensizligi vardı.vazen 40 gun sonra olurdum ve bazen 20 güne varan adet kanamaları...3 aydir kullandigim ilac duzene de soktu cok şükür 28.gunde adet oluyorum bence ihmal etme sen ne zamandir istiyorsun.bu arada branşn ne

Hayirli cumalar hayirli kandiller...

Kilo bildirimi : Aynı. Veremedigim icin sabitliyorum sanirim.

Herkesler iyidir umarim biraz aile ici sorunlar var gelemiyorum telefonu elime aldigimda oyun oynuyorum kafa dagitmak icin kusuruma bakmayin.
bende aynı durumdayım :)

allah sıkıntılarınızı gidersin inş.

HAFTANIN 1.si _______ - 2 kg. ________ Elifunda

HAFTANIN 2.si _______ - 1,1 kg. _____ Mavipatikler

HAFTANIN 3.sü ______ - 0,5 kg. ________ Nur1835
AYIN 1.si _______ - 2 kg. __________ Meyra

AYIN 2. si ______ - 1,3 kg. ________ 74FRIDA

AYIN 3.sü _____ - 1,1 kg. ______ Mavipatikler

tebrikler...
ablacım ellerine sağlık...

Ayın enn iradesizi,enn başarısızı,ennn oburiksi.. YENA..

ben bunu kabul etmiyorum...
barışın gözü içinde geçmiş olsun ablacım, bencede araştırılsa iyi olur.

Herkesi tebrik ederim kızlar..kendimi de cok kınadım.koca ayda sadece yarım kilo...cok cok ayıp....

artı olmaktan iyidir...

allah gönlüne göre versin inş canım..

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]moruclukalem[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]elif1503[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]mavipatikler[/TD]
[TD]560 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]520 dk[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ mavipatikler
HAFTANIN SPOR 2.si ________ elifunda

HAFTANIN SPOR 3.sü ________ nhtylz & bengisu022

Yelizcim bebişin nasıl,iyidir inşallah..Sen de iyisindir güzel haberler alınca...
Iyi canim sagolasin cocuklar iyi olunca iyi olmamak mumkun mu
Allah hakkinda hayirlisini nasip ersin canim
Ellerine saglik meyracim
tebrikler sporcu güzeller...
spor listesi bu sefer biraz daha dolgun olduğu için çok mutlu oldum...
haftaya dahada dolgun olur inş: )
bi dahakine sende icinde olursun belki

Ellerine sağlık canım
Sporcuları kutlarım

Herkese günaydınnnnn
meyracım emeğine sağlık 1. Oldummmmm inş bu haftada aynen devam ederim spora
14 gundur hiç taviz vermemiştim diyetimde dün kızarmıs hamur yedim yetmıo gıbı aksam annemde muhallebi ve az miktarda ev yapımı kıtır beyaz ekmek yedim babam saolsun bugun orucvtutcam dedim die ye bişey olmaz dedi2 sey farkettım
1. Dıyeteyken diyette olmayan insanlardan uzak durmak gerek. Pek evden cokmamak gerek
2.tadına bakım ucundan alıyım butunun yenmesıne sebep damak sebze meyveye alısıo ok severwk yıosun ama dıger tatları alınca ddamagınla bulusunca o lezzetler insan tutamıyo kendini

Zayıfliycaz bayanlar zayıflamama gibi bi luksumuz yok

Silkinin az kalorılı ama doyurucu yumurtalı bo kahvaltı yapın erken kalkınnn vve hareketttt
biz başarabiliriz ben bize inanıyorumm

Az uyumaktan konu açılmış en cok ıstedıgım seydır sabah namazına kalkıyım bır daha yatmayım
ama erken yatmak gerekiyo mutlaka uykuya doyamam bende
diyetle onuda değiştirdim çok sukur aksam cocuklar uyuduysa bende yatıyorum ve sabah uyandıgım an neseyle yataktan fırlıyorumm eskısınw oranla daha erken kalkıyorum camdan dısarı bıraz bakarsanız kalkınca uykunuz açılır
zayıflamak ısteyenler en gec11 de yatmalıymış

Saat 11 i gordugum zaman cok azdir canim aksamlari ama kacta yatarsam yatayim 6 da ayaktayim cocuklugumdan gelwn bi huy bu cocuklarinda bana cekmis 2 numara haric o biraz uyku sever

Bizim 1 ay daha yeni. Ben cocuk olmuyo diye gitmedim zaten duzensizlik icin gittim.
Ama kilo ve duzensizlik zora sokuyo iste

Ben sinif ogretmeniyim canim

Merhabalar
Hayırlı mutlu hafta sonları dilerim hepimize
Öğlen kızlarımla çarşı işlerimiz var dışarda yemek de yiyeceğiz kahvaltıyı geçiştireyim diye düşünüyorum bir tost yiyip çıkarım herhalde ama bir yandan da yumurta felan da yiyim de dışarda mı geçiştireyim düşüncesi hasıl oldu bende Mavipatikler sayesinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…