- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Iyiym canım şükür Allah'a
Bu hafta sabah uykularımı uyuyamadım epeyce uykusuzum
Sen nasılsın canım
Aynen öyle canım hiç dayanamıyorum ben uykusuzluğa yine iyi dayandım başım felan ağrımadı şükür :))Allah iyilik versin Asuman ablacim,aliskin olunca gec kalkmaya uykusuzluk cok koyuyor insana dimi..:)ben de iyiyim sükür,az önce geldik eve biraz takilayim dedim nette..:)
Aynen öyle canım hiç dayanamıyorum ben uykusuzluğa yine iyi dayandım başım felan ağrımadı şükür :))
Çok özeniyorum az uykuyla ayakta durabilenlere
Akşam gezmesindeydiniz demek iyi yapmışınız
Bana da müsade sabah kızım dersaneye gidecek uyanamazsam kalabilir o da sever uykuyu :))
Haftaya her Açıdan hepimiz için daha da güzel olur inşallah
Hayırlı geceler
eline saglik yena.birinciyim vayyy be ama aylik degisen bisey yok aldim verdim gulum yapmis benim yaglarimHAFTANIN 1.si _______ - 2 kg. ________ Elifunda
HAFTANIN 2.si _______ - 1,1 kg. _____ Mavipatikler
HAFTANIN 3.sü ______ - 0,5 kg. ________ Nur1835
hayirlisini iste canm insallah saglikli bi evlat nasip eder size.bugun bol dua etKızlar dün doktora gittim.doktor yumurtaların cok iyi istersen aşılama yapalım dedi.ama ben istemedim..tedavi basamaklarını tüketmek istemiyorum dedim.insaallah bu ay olur olmazsa diger ay aşılama düşünüyoruz.Rabbim ne zaman takdir etmisse o zaman olur hayırlı bi evladımız
Canım yaklaşık 20 aydır bekliyorum.hic bi sorunumuz yok ama olmadı.benim doktorm da kilo ver dedi.yarım kilo bile avantaj dedi.ben bu kış 10 kilo verdim cok şükür.3 aydır tedavi oluyorum.yani yumurta takibi yaptırıyorum.ben de de adet duzensizligi vardı.vazen 40 gun sonra olurdum ve bazen 20 güne varan adet kanamaları...3 aydir kullandigim ilac duzene de soktu cok şükür 28.gunde adet oluyorum bence ihmal etme sen ne zamandir istiyorsun.bu arada branşn neNe kadar zamandır bekliyosun canim.. Ben de geçen ay gitmiştim.. Biz de istiyoruz bi bebis artik. Adet düzensizliğim oldugu icin yumurtlama tarihini hesaplayamiyorum.. Ilac verdi doktor. Bi de kilo ver dedi. Tekrar gitcem 7-8 gun sonra.. Benim de yumurtalarımı kontrol etcekmis..
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..
Hayirli cumalar hayirli kandiller...
Kilo bildirimi : Aynı. Veremedigim icin sabitliyorum sanirim.
Herkesler iyidir umarim biraz aile ici sorunlar var gelemiyorum telefonu elime aldigimda oyun oynuyorum kafa dagitmak icin kusuruma bakmayin.
bende aynı durumdayım :)
HAFTANIN 1.si _______ - 2 kg. ________ Elifunda
HAFTANIN 2.si _______ - 1,1 kg. _____ Mavipatikler
HAFTANIN 3.sü ______ - 0,5 kg. ________ Nur1835
AYIN 1.si _______ - 2 kg. __________ Meyra
AYIN 2. si ______ - 1,3 kg. ________ 74FRIDA
AYIN 3.sü _____ - 1,1 kg. ______ Mavipatikler
Ayın enn iradesizi,enn başarısızı,ennn oburiksi.. YENA..
Herkesi tebrik ederim kızlar..kendimi de cok kınadım.koca ayda sadece yarım kilo...cok cok ayıp....
Kızlar dün doktora gittim.doktor yumurtaların cok iyi istersen aşılama yapalım dedi.ama ben istemedim..tedavi basamaklarını tüketmek istemiyorum dedim.insaallah bu ay olur olmazsa diger ay aşılama düşünüyoruz.Rabbim ne zaman takdir etmisse o zaman olur hayırlı bi evladımız
Spor listesini meyra hazırlıyor..
eline saglik yena.birinciyim vayyy be ama aylik degisen bisey yok aldim verdim gulum yapmis benim yaglarim
Iyi canim sagolasin cocuklar iyi olunca iyi olmamak mumkun muYelizcim bebişin nasıl,iyidir inşallah..Sen de iyisindir güzel haberler alınca...
Allah hakkinda hayirlisini nasip ersin canimKızlar dün doktora gittim.doktor yumurtaların cok iyi istersen aşılama yapalım dedi.ama ben istemedim..tedavi basamaklarını tüketmek istemiyorum dedim.insaallah bu ay olur olmazsa diger ay aşılama düşünüyoruz.Rabbim ne zaman takdir etmisse o zaman olur hayırlı bi evladımız
Ellerine saglik meyracim[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]moruclukalem[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]elif1503[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]mavipatikler[/TD]
[TD]560 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]520 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ mavipatikler
HAFTANIN SPOR 2.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ nhtylz & bengisu022
bi dahakine sende icinde olursun belkitebrikler sporcu güzeller...
spor listesi bu sefer biraz daha dolgun olduğu için çok mutlu oldum...
haftaya dahada dolgun olur inş: )
Ellerine sağlık canım[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]moruclukalem[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]elif1503[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]mavipatikler[/TD]
[TD]560 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]520 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ mavipatikler
HAFTANIN SPOR 2.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ nhtylz & bengisu022
Saat 11 i gordugum zaman cok azdir canim aksamlari ama kacta yatarsam yatayim 6 da ayaktayim cocuklugumdan gelwn bi huy bu cocuklarinda bana cekmis 2 numara haric o biraz uyku severAz uyumaktan konu açılmış en cok ıstedıgım seydır sabah namazına kalkıyım bır daha yatmayım
ama erken yatmak gerekiyo mutlaka uykuya doyamam bende
diyetle onuda değiştirdim çok sukur aksam cocuklar uyuduysa bende yatıyorum ve sabah uyandıgım an neseyle yataktan fırlıyorumm eskısınw oranla daha erken kalkıyorum camdan dısarı bıraz bakarsanız kalkınca uykunuz açılır
zayıflamak ısteyenler en gec11 de yatmalıymış
Canım yaklaşık 20 aydır bekliyorum.hic bi sorunumuz yok ama olmadı.benim doktorm da kilo ver dedi.yarım kilo bile avantaj dedi.ben bu kış 10 kilo verdim cok şükür.3 aydır tedavi oluyorum.yani yumurta takibi yaptırıyorum.ben de de adet duzensizligi vardı.vazen 40 gun sonra olurdum ve bazen 20 güne varan adet kanamaları...3 aydir kullandigim ilac duzene de soktu cok şükür 28.gunde adet oluyorum bence ihmal etme sen ne zamandir istiyorsun.bu arada branşn ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?