Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Saat 11 i gordugum zaman cok azdir canim aksamlari ama kacta yatarsam yatayim 6 da ayaktayim cocuklugumdan gelwn bi huy bu cocuklarinda bana cekmis 2 numara haric o biraz uyku sever
Süpersin sen valla
Ben en erken 1 de yatıyorum eşim de erken yatmayı sevmez hiç ben de gece oturmayı seviyorum aslında ama geç kalması iyi olmuyor günün bereketi olmuyor hiç

Günaydiiiinnn
Mutlu haftasonlarımız olsun insallah..
Ellerine saglik meyra..
kizlar Tebrikler

Hayir asuman abla kahvaltı gecistirilmez :)) dışarda cok kalorili yersin oyle olmasin :)

Hayir asuman abla kahvaltı gecistirilmez :)) dışarda cok kalorili yersin oyle olmasin :)
Haklısınız kahvaltı geliştirilmez :)) ben de geçiştirmedim dışarda Hamburger yedim menü felan değil geleneksel tarz hamburger köfte ekmek gibi
Çooook yoruldum daha az önce girdik eve epey bişeyler aldık kızlara ben bir Tişört aldım kendime eksikler bitmiyor ki

ayy canim bende o cok uyuyanlardanim.gece en erken iki en gec 4-5de yatiyorum kizim sayensinde.ama namaza uyanigim yatmadigim icin bi o kar benim icin.10.11 dede kalkiyorum.bi duzeltemedim su kizi.

Saat 11 i gordugum zaman cok azdir canim aksamlari ama kacta yatarsam yatayim 6 da ayaktayim cocuklugumdan gelwn bi huy bu cocuklarinda bana cekmis 2 numara haric o biraz uyku sever
supersınnnn darısı basıma
ayy canim bende o cok uyuyanlardanim.gece en erken iki en gec 4-5de yatiyorum kizim sayensinde.ama namaza uyanigim yatmadigim icin bi o kar benim icin.10.11 dede kalkiyorum.bi duzeltemedim su kizi.
aynı durumdaydım cnm son 2 3 haftadır oglum erken yatmaya basladı 8 9 da kalkıyoruz en gec 12 de yatıyoruz inş daha erkene alırız
dogum gunun kutlu olsun bu arada nice yaslara saglıklı huzurlu inş

Diyetime mantar ekledimm aklıma gelmemişti bu gun geldiiii :)

canim ben sunu farkettimki arada istisnalar olabilir tabiki cocuklar anne babalarina benziyor onlardan gorerek ogreniyor herseyi uykuda dahil sen gec yattigin icin oda gec yatiyor gec kalkiyor benim ust komsumda oyle mesela gece 2lere 3 lere kadar ayakta sabahta 1 den once kalkmaz ramazanda 3 u bulur kalkmasi mesela cocuguda oyle bende erken kalkiyorum cocuklarimda erken kalkiyor

kizlar bugun benim dogum gunummus esim msj attida hatirladim. vay be yaslilik bu demekki unutturuyo herseyi..
mutlu yillar canim sevdiklerinle birlikte

Erken uyanma konusunda ben de size katiliyorum.gecen bi diyetisyen saat 10dan sonra yapılan kahvaltı feci bir durumdur diyordu.yanil kil9 vermek icin erken saatte kahvaltı yapmak gerekiyo.ama maaallesef ben de 10 11 gibi kahvaltı. yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…