- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Süpersin sen vallaSaat 11 i gordugum zaman cok azdir canim aksamlari ama kacta yatarsam yatayim 6 da ayaktayim cocuklugumdan gelwn bi huy bu cocuklarinda bana cekmis 2 numara haric o biraz uyku sever
Ellerine saglik meyra..[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]moruclukalem[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]elif1503[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]mavipatikler[/TD]
[TD]560 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]520 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ mavipatikler
HAFTANIN SPOR 2.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ nhtylz & bengisu022
Merhabalar
Hayırlı mutlu hafta sonları dilerim hepimize
Öğlen kızlarımla çarşı işlerimiz var dışarda yemek de yiyeceğiz kahvaltıyı geçiştireyim diye düşünüyorum bir tost yiyip çıkarım herhalde ama bir yandan da yumurta felan da yiyim de dışarda mı geçiştireyim düşüncesi hasıl oldu bende Mavipatikler sayesinde :)
Ben 2. Sinifim :) benimkiler de öyle ayni canimGünaydın..meyra ve yena liste icin teşekkür ederim.elif ben de sınıf öğretmeniyim.4.sınıf okutuyorum.sen kaclari okutuyorsun?kitaplar bitmek üzere öğrenciler sıkılmış bu ara ders islemek istemiyolar.
Haklısınız kahvaltı geliştirilmez :)) ben de geçiştirmedim dışarda Hamburger yedim menü felan değil geleneksel tarz hamburger köfte ekmek gibiHayir asuman abla kahvaltı gecistirilmez :)) dışarda cok kalorili yersin oyle olmasin :)
eline saglik canmtebrikler sporcu güzeller...
spor listesi bu sefer biraz daha dolgun olduğu için çok mutlu oldum...
haftaya dahada dolgun olur inş: )
ayy canim bende o cok uyuyanlardanim.gece en erken iki en gec 4-5de yatiyorum kizim sayensinde.ama namaza uyanigim yatmadigim icin bi o kar benim icin.10.11 dede kalkiyorum.bi duzeltemedim su kizi.Az uyumaktan konu açılmış en cok ıstedıgım seydır sabah namazına kalkıyım bır daha yatmayım
ama erken yatmak gerekiyo mutlaka uykuya doyamam bende
diyetle onuda değiştirdim çok sukur aksam cocuklar uyuduysa bende yatıyorum ve sabah uyandıgım an neseyle yataktan fırlıyorumm eskısınw oranla daha erken kalkıyorum camdan dısarı bıraz bakarsanız kalkınca uykunuz açılır
zayıflamak ısteyenler en gec11 de yatmalıymış
ayyy ne guzel birazda o huyu bana versen.Saat 11 i gordugum zaman cok azdir canim aksamlari ama kacta yatarsam yatayim 6 da ayaktayim cocuklugumdan gelwn bi huy bu cocuklarinda bana cekmis 2 numara haric o biraz uyku sever
aynen abla bereketsiz oluyo.Süpersin sen valla
Ben en erken 1 de yatıyorum eşim de erken yatmayı sevmez hiç ben de gece oturmayı seviyorum aslında ama geç kalması iyi olmuyor günün bereketi olmuyor hiç
ohhh ellerine saglik havalar duzelsede bende silsem su 22 cami.Camlarimi sildim perdelerimi yikadim. Evimi soyle bi temizledim. Yarin da koltuklarimi silerim artık bugunluk yeter :)
supersınnnn darısı basımaSaat 11 i gordugum zaman cok azdir canim aksamlari ama kacta yatarsam yatayim 6 da ayaktayim cocuklugumdan gelwn bi huy bu cocuklarinda bana cekmis 2 numara haric o biraz uyku sever
aynı durumdaydım cnm son 2 3 haftadır oglum erken yatmaya basladı 8 9 da kalkıyoruz en gec 12 de yatıyoruz inş daha erkene alırızayy canim bende o cok uyuyanlardanim.gece en erken iki en gec 4-5de yatiyorum kizim sayensinde.ama namaza uyanigim yatmadigim icin bi o kar benim icin.10.11 dede kalkiyorum.bi duzeltemedim su kizi.
Nice yıllar dilerim sağlık sıhhat afiyetle ve sevdiklerinlekizlar bugun benim dogum gunummus esim msj attida hatirladim.vay be yaslilik bu demekki unutturuyo herseyi. .
canim ben sunu farkettimki arada istisnalar olabilir tabiki cocuklar anne babalarina benziyor onlardan gorerek ogreniyor herseyi uykuda dahil sen gec yattigin icin oda gec yatiyor gec kalkiyor benim ust komsumda oyle mesela gece 2lere 3 lere kadar ayakta sabahta 1 den once kalkmaz ramazanda 3 u bulur kalkmasi mesela cocuguda oyle bende erken kalkiyorum cocuklarimda erken kalkiyorayy canim bende o cok uyuyanlardanim.gece en erken iki en gec 4-5de yatiyorum kizim sayensinde.ama namaza uyanigim yatmadigim icin bi o kar benim icin.10.11 dede kalkiyorum.bi duzeltemedim su kizi.
mutlu yillar canim sevdiklerinle birliktekizlar bugun benim dogum gunummus esim msj attida hatirladim.vay be yaslilik bu demekki unutturuyo herseyi. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?