Aaa doğum günün kutlu olsun canimmm :)kizlar bugun benim dogum gunummus esim msj attida hatirladim.vay be yaslilik bu demekki unutturuyo herseyi. .
Haklısınız kahvaltı geliştirilmez :)) ben de geçiştirmedim dışarda Hamburger yedim menü felan değil geleneksel tarz hamburger köfte ekmek gibi
Çooook yoruldum daha az önce girdik eve epey bişeyler aldık kızlara ben bir Tişört aldım kendime eksikler bitmiyor ki
Allahım ne yorulmuşum 2 saattir yatıyorum uyumuşum da akşam vakti
Bu arada kahvaltı geliştirilebilir ama geçiştirilemez
ohhh ellerine saglik havalar duzelsede bende silsem su 22 cami.
kizlar bugun benim dogum gunummus esim msj attida hatirladim.vay be yaslilik bu demekki unutturuyo herseyi. .
Selam burası pek sessiz.herkes yogun sanırım.bugun temizlik isine basladım.yap yap bitmiyo.bütün yorganlari battaniyeleri balkona cikardm iyice havalansin.bakalım ins cabuk bitiririm.
Bengisu... Evet cok sessiz canım haftasonu durgunlugu :)
kolay gelsin..
ben de dun camlarimi silip perdeleri yikayip asmistim.
bugun koltuklarimi sildim. Kitapligi bosaltip sildim tekrar yerlestirdim. Battaniyelerimi ve yatak ortulerimi yikadim.. kurumalarini bekliyorum simdi. Bi de evi supurup silecegim. Sonra aksam yemegi, haftalik ütü...
yarin da halilari yikamaya verecegim.
19 mayis tatilinden de faydalanip mutfak dolaplari buzdolabı ve banyoyu hallederim.
Sonra tekrar ev kirlenir.
Hasılı bu isler hic bitmez :)
Herkese iyi geceler, ben bugün 9. Takıma üye olarak başladım. Daha yeniyim, 90 kilo üzeri biri olarak buraya da üye olabilir miyim :) benide alırmısınız aranıza :) bu arada dün sabah 98,5 kiloydum :)
sagol bengusu.amin cumlemizle insallah.Dogum günün kutlu olsun funda sevdiklerinle beraber uzun mutlu kaliteli yıllar a...
ayyy darisi basima nedeyim. sagol canim sizlerrle beraber daha cok kutlarz insallah.supersınnnn darısı basıma
aynı durumdaydım cnm son 2 3 haftadır oglum erken yatmaya basladı 8 9 da kalkıyoruz en gec 12 de yatıyoruz inş daha erkene alırız
dogum gunun kutlu olsun bu arada nice yaslara saglıklı huzurlu inş
Diyetime mantar ekledimm aklıma gelmemişti bu gun geldiiii :)
sagol ablacm .herseyn basi saglik sihat sevdiklerim ve bol paraNice yıllar dilerim sağlık sıhhat afiyetle ve sevdiklerinle
benimki oyle degil canim.kaynanam kayinbabam kaynim kocam kizim ben bi evdeyim.esim ise gitcek odaya cekiliyo.kaynim okula odasina kaynana ile kayinbaba odasina ben sap gibi oturma odasinda kaliyom zorla yatirsam bagiriyo yatanlar bana kiziyo.sabah 8dede kaldorsam oglen 3-4 de yatiyo tabi kalkmamizda baya gurultulu oliyo beni uyandiriyn diye bagiriyo.bi saat uyuyo 5te kalkiyo.suan yarim saat oldu uyuyali ben en gec 10 da kalkarim. kixim ogleyi bulur kalkmasi napcam bilmiyorum. dogum gunu msjinicinde cokkkkcanim ben sunu farkettimki arada istisnalar olabilir tabiki cocuklar anne babalarina benziyor onlardan gorerek ogreniyor herseyi uykuda dahil sen gec yattigin icin oda gec yatiyor gec kalkiyor benim ust komsumda oyle mesela gece 2lere 3 lere kadar ayakta sabahta 1 den once kalkmaz ramazanda 3 u bulur kalkmasi mesela cocuguda oyle bende erken kalkiyorum cocuklarimda erken kalkiyor
mutlu yillar canim sevdiklerinle birlikte
sagol kizimin adi agzimin tadi hepberaber insallah canmm.Aaa doğum günün kutlu olsun canimmm :)
Hayırlı, uzun bi omur versin Rabbim sevdiklerinle
sagolsan canim gormemis olabilirsin demen yeterli. ben bile unutmustum.Eliffunda doğum günün kutlu olsun dün girmediğim için görmemişim kusura bakma
Nice güzel yaşlara inşallah :)
Kendi meseleme gelince 11-12 gün oldu düzenli diyet yapalı öyle çok bozduğum olmadı bir ısırık belki bir tane şeklinde o da çok kilo fazlam olduğu için uzun süreli diyet olacak diye hiç de bir şeyde de gözüm kalmıyordu açıkcası hırstan dolayı ama bir iki gündür misafirliğe gitmeler annemlerin gelmesi filan derken evde herkes bir şeyler yeyince aklım kalmaya başladı yine bozmadım onu eklemeden geçmeyeyim :)
evt meyracim 22 wc ler ile ara kapinin camlarini saymadim.dusun artik.güle güle kullanın yeni cicilerinizi inş ablacım: )
22mi?
doğum günün kutlu olsun, hayırlısı ile daha nice mutlu yılların olsun inş tüm sevdiklerinle birlikte canım...
evt meyracim 22 wc ler ile ara kapinin camlarini saymadim.dusun artik.
sagol canim siz sevdiklerimle dahaa cokk kutlarim insallah d.gunumu
sagol kizimin adi agzimin tadi hepberaber insallah canmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?