Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

güle güle kullanın yeni cicilerinizi inş ablacım: )

Allahım ne yorulmuşum 2 saattir yatıyorum uyumuşum da akşam vakti
Bu arada kahvaltı geliştirilebilir ama geçiştirilemez

ohhh ellerine saglik havalar duzelsede bende silsem su 22 cami.

22mi?

kizlar bugun benim dogum gunummus esim msj attida hatirladim. vay be yaslilik bu demekki unutturuyo herseyi..

doğum günün kutlu olsun, hayırlısı ile daha nice mutlu yılların olsun inş tüm sevdiklerinle birlikte canım...

Bengisu... Evet cok sessiz canım haftasonu durgunlugu :)
kolay gelsin..
ben de dun camlarimi silip perdeleri yikayip asmistim.
bugun koltuklarimi sildim. Kitapligi bosaltip sildim tekrar yerlestirdim. Battaniyelerimi ve yatak ortulerimi yikadim.. kurumalarini bekliyorum simdi. Bi de evi supurup silecegim. Sonra aksam yemegi, haftalik ütü...
yarin da halilari yikamaya verecegim.
19 mayis tatilinden de faydalanip mutfak dolaplari buzdolabı ve banyoyu hallederim.
Sonra tekrar ev kirlenir.

Hasılı bu isler hic bitmez :)

Ben de aksam kitaplığımı temizlemeyi düşünüyorum.yarın da oturma odasını ve salonu temizleyecm ins.19 mayista ben de mutfagi temizleyecem.tuvalet banyo balkon ve ütü yü esimr bıraktm.:))zaten pazartesileri sadece 2 dersim var.o yönde n rahatım.

Eliffunda doğum günün kutlu olsun dün girmediğim için görmemişim kusura bakma
Nice güzel yaşlara inşallah :)
Kendi meseleme gelince 11-12 gün oldu düzenli diyet yapalı öyle çok bozduğum olmadı bir ısırık belki bir tane şeklinde o da çok kilo fazlam olduğu için uzun süreli diyet olacak diye hiç de bir şeyde de gözüm kalmıyordu açıkcası hırstan dolayı ama bir iki gündür misafirliğe gitmeler annemlerin gelmesi filan derken evde herkes bir şeyler yeyince aklım kalmaya başladı yine bozmadım onu eklemeden geçmeyeyim :)

Selam burası pek sessiz.herkes yogun sanırım.bugun temizlik isine basladım.yap yap bitmiyo.bütün yorganlari battaniyeleri balkona cikardm iyice havalansin.bakalım ins cabuk bitiririm.

inş: )
banada inş başlayınca: )))

önemli olan bu kısır döngüyü düzgün sürdürebilmek: )
çünkü iş bitmez..

Herkese iyi geceler, ben bugün 9. Takıma üye olarak başladım. Daha yeniyim, 90 kilo üzeri biri olarak buraya da üye olabilir miyim :) benide alırmısınız aranıza :) bu arada dün sabah 98,5 kiloydum :)

hoşgeldin aramıza: )

Dogum günün kutlu olsun funda sevdiklerinle beraber uzun mutlu kaliteli yıllar a...
sagol bengusu.amin cumlemizle insallah..
ayyy darisi basima nedeyim. sagol canim sizlerrle beraber daha cok kutlarz insallah..
Nice yıllar dilerim sağlık sıhhat afiyetle ve sevdiklerinle
sagol ablacm .herseyn basi saglik sihat sevdiklerim ve bol para

benimki oyle degil canim.kaynanam kayinbabam kaynim kocam kizim ben bi evdeyim.esim ise gitcek odaya cekiliyo.kaynim okula odasina kaynana ile kayinbaba odasina ben sap gibi oturma odasinda kaliyom zorla yatirsam bagiriyo yatanlar bana kiziyo.sabah 8dede kaldorsam oglen 3-4 de yatiyo tabi kalkmamizda baya gurultulu oliyo beni uyandiriyn diye bagiriyo.bi saat uyuyo 5te kalkiyo.suan yarim saat oldu uyuyali ben en gec 10 da kalkarim. kixim ogleyi bulur kalkmasi napcam bilmiyorum. dogum gunu msjinicinde cokkkk

sagolsan canim gormemis olabilirsin demen yeterli. ben bile unutmustum.

güle güle kullanın yeni cicilerinizi inş ablacım: )

22mi?

doğum günün kutlu olsun, hayırlısı ile daha nice mutlu yılların olsun inş tüm sevdiklerinle birlikte canım...
evt meyracim 22 wc ler ile ara kapinin camlarini saymadim.dusun artik.
sagol canim siz sevdiklerimle dahaa cokk kutlarim insallah d.gunumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…