hoşgeldin aramıza. .Herkese iyi geceler, ben bugün 9. Takıma üye olarak başladım. Daha yeniyim, 90 kilo üzeri biri olarak buraya da üye olabilir miyim :) benide alırmısınız aranıza :) bu arada dün sabah 98,5 kiloydum :)
inş: )
banada inş başlayınca: )))
önemli olan bu kısır döngüyü düzgün sürdürebilmek: )
çünkü iş bitmez..
hoşgeldin aramıza: )
Günaydın. .
Hadi artik herkes toparlansın.. kimsecikler gelmiyo. Herkes bi saldı sanki..
Ramazana 1 ay kaldi.. Ha gayret arkadaşlar :)
hoşgeldin aramıza. .
Elifunda dogum günün kutlu olsun,sevdiklerinle birlikte nice yillara...
Asuman abla yeni cicilerinizi güle güle kullanin kizlarin ile birlikte..:)
Denizgünesroma aramiza hosgeldiniz.
Topikcek bahar temizligi yapiyoruz sanirim,hepinize kolayliklar diliyorum,kendimede tabisi..:) dün tüm gün mutfak dolaplari ile ugrastim bende,hemen kirlenmeyin diye de bol bol tembihledim...:)neyse ki piril piril oldular..
Hoşbuldumm..Denizgunesroma hosgeldin.her cuma kilo ve spor bildirmi oluyo.tabi istersen günlük menunu de paylasabilirsin.ins. verirsin.ben de senle ayni kilodayken başladım..98.2 ile basladim.simdi 88 falanm
Canim hosgeldin bende 14.takimdayimHoşbuldumm..
Ayy inşallah bende görürüm 8'li kiloları. maşallah sana
Benim diyetisyen menüm var. Onu uygulamaya çalışıyorum. İnsülin direncim var ama ilaca alerjim çıktığı için kullanamıyorum. Biraz zorlu oluyor benim kilo vermem. Ama sizlerin desteği ile bu defa başaracağımı hissediyorum.
Hoşbuldumm :)Canim hosgeldin bende 14.takimdayim
Hosgeldinselamun aleyküm güzeller
ben geldiimm
şimdi gidiyorum ama gelicem inşallah birkaç güğn buralardayım
Gunâydin arkadaslar
Hayirli ve huzurlu ayni zaman dâ hafif hafta dilegiyle mucksss...
Elifunda dogum günün kutlu olsun,sevdiklerinle birlikte nice yillara...
Asuman abla yeni cicilerinizi güle güle kullanin kizlarin ile birlikte..:)
Denizgünesroma aramiza hosgeldiniz.
Topikcek bahar temizligi yapiyoruz sanirim,hepinize kolayliklar diliyorum,kendimede tabisi..:) dün tüm gün mutfak dolaplari ile ugrastim bende,hemen kirlenmeyin diye de bol bol tembihledim...:)neyse ki piril piril oldular..
Hoşbuldumm..
Ayy inşallah bende görürüm 8'li kiloları. maşallah sana
Benim diyetisyen menüm var. Onu uygulamaya çalışıyorum. İnsülin direncim var ama ilaca alerjim çıktığı için kullanamıyorum. Biraz zorlu oluyor benim kilo vermem. Ama sizlerin desteği ile bu defa başaracağımı hissediyorum.
selamun aleyküm güzeller
ben geldiimm
şimdi gidiyorum ama gelicem inşallah birkaç güğn buralardayım
Seni görmek güzel BonuscumSelamlaaarr is guc derken bir aanda aklima geldiniz. Asuman ablanin sitem edecegini dusundum en cok ve yazmadigim icin pisman oldum. kasimpati frida yena yeliz zeynep elifunda ortmenim opuyorm hepinizi. Diger herkeside tabiki.
Gecmise bakmadim iyisinizdir ins zeynep dugununuz oldumi nasil gecti merak ediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?