Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın. .
Hadi artik herkes toparlansın.. kimsecikler gelmiyo. Herkes bi saldı sanki..
Ramazana 1 ay kaldi.. Ha gayret arkadaşlar :)
Herkese iyi geceler, ben bugün 9. Takıma üye olarak başladım. Daha yeniyim, 90 kilo üzeri biri olarak buraya da üye olabilir miyim :) benide alırmısınız aranıza :) bu arada dün sabah 98,5 kiloydum :)
hoşgeldin aramıza. .

inş: )
banada inş başlayınca: )))

önemli olan bu kısır döngüyü düzgün sürdürebilmek: )
çünkü iş bitmez..

hoşgeldin aramıza: )

Günaydın. .
Hadi artik herkes toparlansın.. kimsecikler gelmiyo. Herkes bi saldı sanki..
Ramazana 1 ay kaldi.. Ha gayret arkadaşlar :)

hoşgeldin aramıza. .

Hoşbuldummm :)

Biraz geriye doğru baktım ama bulamadım, belli kurallarınız var mı?

Elifunda dogum günün kutlu olsun,sevdiklerinle birlikte nice yillara...

Asuman abla yeni cicilerinizi güle güle kullanin kizlarin ile birlikte..:)

Denizgünesroma aramiza hosgeldiniz.

Topikcek bahar temizligi yapiyoruz sanirim,hepinize kolayliklar diliyorum,kendimede tabisi..:) dün tüm gün mutfak dolaplari ile ugrastim bende,hemen kirlenmeyin diye de bol bol tembihledim...:)neyse ki piril piril oldular..

sabah tartıldım hafta sonu 1 kılo almısım inş şişlik filandır kahvaltıdanda ekmegı kaldırdırdım inş yarın sabaha bugunku manzarayla karsılasmam annemde muhallebi yedim pıknıktede ucundan kıyısından birseyler offf
herkese hayırlı haftalar diliyorummm
temizliğimi yemeğimi kahvaltımı yaptım şimdi spor yapıcam cezalıyım bu hafta

Hoşbuldumm..

Denizgunesroma hosgeldin.her cuma kilo ve spor bildirmi oluyo.tabi istersen günlük menunu de paylasabilirsin.ins. verirsin.ben de senle ayni kilodayken başladım..98.2 ile basladim.simdi 88 falanm
Hoşbuldumm..
Ayy inşallah bende görürüm 8'li kiloları. maşallah sana
Benim diyetisyen menüm var. Onu uygulamaya çalışıyorum. İnsülin direncim var ama ilaca alerjim çıktığı için kullanamıyorum. Biraz zorlu oluyor benim kilo vermem. Ama sizlerin desteği ile bu defa başaracağımı hissediyorum.

Canim hosgeldin bende 14.takimdayim

Gunâydin arkadaslar
Hayirli ve huzurlu ayni zaman dâ hafif hafta dilegiyle mucksss...

amin inş: )
sana profil mesajı atmıştım: ))

ellerine sağlık: )
tamam dedilermi bari dolaplarda sana: D

spor isteğe kalmış, ister yaparsın ister yapmazsın, yaptığın haftada cuma günü öğlen1e kadar bildirim yaparsın toplam spor dakikanı canım.
kilo bildirimi ise sürekli ve düzenli olmalı ama, kilo bildirimininde saati cuma günleri öğlen1e kadar.

selamun aleyküm güzeller
ben geldiimm
şimdi gidiyorum ama gelicem inşallah birkaç güğn buralardayım

oleeeey: )

Selamlaaarr is guc derken bir aanda aklima geldiniz. Asuman ablanin sitem edecegini dusundum en cok ve yazmadigim icin pisman oldum. kasimpati frida yena yeliz zeynep elifunda ortmenim opuyorm hepinizi. Diger herkeside tabiki.

Gecmise bakmadim iyisinizdir ins zeynep dugununuz oldumi nasil gecti merak ediyorm

Seni görmek güzel Bonuscum
Benim de yoğun Zamanıma denk geldin sana sitem edemedim yırttın yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…