Seni görmek cok güzel bonusumm.. bizde seni opuyoruz. Dön aramizaSelamlaaarr is guc derken bir aanda aklima geldiniz. Asuman ablanin sitem edecegini dusundum en cok ve yazmadigim icin pisman oldum. kasimpati frida yena yeliz zeynep elifunda ortmenim opuyorm hepinizi. Diger herkeside tabiki.
Gecmise bakmadim iyisinizdir ins zeynep dugununuz oldumi nasil gecti merak ediyorm
Hosgeldin..Merhaba kızlar...ben bugün üye oldum...aslında evveliyatı uzun olsada üyelik bugün...herşeyi değiştirmekle başladım aslında....şimdi sıra kilolarımda...oldum olası liloluydum ama artık tap yaptım.heleki son sınav macerasından sonra kafaya koydum....artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum hiç bir konuda....daha öncekiler gibi de olsun istemiyorum....şu an kilom 103.4 ve dün sabah itibariyle alkali diyetine başladım....sizlerle eşimden geldiği kadar sizlerinde desteğiyke paylaşımda bulunacağım...şimdilik bu kadar .....hepinize sevgiler....
Aleyküm selam. . Gercekten kimse uğramıyor.. Ben geldim herkesi kacirdim :)selamun aleyküm güzeller
nerelerdesiniz tatiller başladımı kimseler yok buralarda
Hadi tanisalim canim :) neler yapiyosun diyetindeMerhaba kızlar...ben bugün üye oldum...aslında evveliyatı uzun olsada üyelik bugün...herşeyi değiştirmekle başladım aslında....şimdi sıra kilolarımda...oldum olası liloluydum ama artık tap yaptım.heleki son sınav macerasından sonra kafaya koydum....artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum hiç bir konuda....daha öncekiler gibi de olsun istemiyorum....şu an kilom 103.4 ve dün sabah itibariyle alkali diyetine başladım....sizlerle eşimden geldiği kadar sizlerinde desteğiyke paylaşımda bulunacağım...şimdilik bu kadar .....hepinize sevgiler....
Daficim hoşgeldinselamun aleyküm güzeller
Geçmiş olsun eşine çok zor diş ağrısı çekmekSelamlar. .
Esimin diş ağrısı tuttu gece. Bütün gece onunla ugrastik.. sabah 6da uyumusum şimdi uyandim...
Seni görmek cok güzel bonusumm.. bizde seni opuyoruz. Dön aramiza
Hosgeldin..
Aleyküm selam. . Gercekten kimse uğramıyor.. Ben geldim herkesi kacirdim :)
Geçmiş olsun eşine çok zor diş ağrısı çekmek
Hayırlı gunler asuman ablaHayırlı günler
Bugün herkes evde kahvaltımızı yaptık elim gitti öğlene birazdan gelir büyük kızın okulda mezuniyet töreni var o da okula gitti saat 3 de biz de gideceğiz
O zamana kadar azcık işimi yapsam iyi olur
Evet ya cok durgun buralar artikselamun aleyküm güzeller
Ooo cok gecmis olsun disten cok cekmis biri olarak onu cok iyi anliyorum 20 lik disiyse cektirmekten baska care yokSelamlar. .
Esimin diş ağrısı tuttu gece. Bütün gece onunla ugrastik.. sabah 6da uyumusum şimdi uyandim...
Seni görmek cok güzel bonusumm.. bizde seni opuyoruz. Dön aramiza
Hosgeldin..
Aleyküm selam. . Gercekten kimse uğramıyor.. Ben geldim herkesi kacirdim :)
cok gurur verici olmali bizde goruruz o gunleri insallahHayırlı günler
Bugün herkes evde kahvaltımızı yaptık elim gitti öğlene birazdan gelir büyük kızın okulda mezuniyet töreni var o da okula gitti saat 3 de biz de gideceğiz
O zamana kadar azcık işimi yapsam iyi olur
Hosgeldin canım.diyette en onemli sey irade ve sabır.insaaallah kilo verebilirsin.yaşın kaç?Merhaba kızlar...ben bugün üye oldum...aslında evveliyatı uzun olsada üyelik bugün...herşeyi değiştirmekle başladım aslında....şimdi sıra kilolarımda...oldum olası liloluydum ama artık tap yaptım.heleki son sınav macerasından sonra kafaya koydum....artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum hiç bir konuda....daha öncekiler gibi de olsun istemiyorum....şu an kilom 103.4 ve dün sabah itibariyle alkali diyetine başladım....sizlerle eşimden geldiği kadar sizlerinde desteğiyke paylaşımda bulunacağım...şimdilik bu kadar .....hepinize sevgiler....
Hossgeldin dafi abla.ozledik seni...bu arada sana abla diyebilir miyim??benim hiç ablam olmadı:))Saka ya 3 ablam var cok şükür.selamun aleyküm güzeller
Hayırlı gunler asuman abla
kizin nerden mezun oluyor?
Eminim cok gurur vericidir
Diş ağrısına gelince. Ben pek yasamadim simdiye kadar.. ama esimi dün öyle görünce anladim ne kadar zor oldugunu..
Teşekkür ederim hepinizeBonus'cum ne güzel seni görmek,hosgeldin...dün aksam duaya ihtiyaci olan yakin arkadasimi düsünürken aklima geldin nedense,acizane Isminide zikrettim...hersey gönlünce olsun sair ruhlu hatun..:)
Dafi ablacim,hosgeldin..ne güzel pozitif mesajlarini tekrar okumak,geri gidecekmisin köye?
Elif1503 cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum esine..
Asuman ablacim masallah kizlarina,mezun oluyorlar demek..Allah nice güzel günlerini beraberce kutlamanizi nasip etsin..
Yena'cim oglun nasil oldu?
tkesad aramiza hosgeldiniz.
Frida ve dayko'nun telaslari bitmedi sanirim,ugramadilar henuz..
Masallah zeynep büyümüş çocuklar.insaallah üniversite mezuniyet torenine de gifersin.
Âmin çok teşekkür ederimZeynep hanım ben de tebrik ederim kızınızı darısı üniversiteye inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?