- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
benimde cam sildiğimde ilaa yağmur yağar :) neyse doludan dolayı geçmiş olsun şöyle kararında yağmur yağarsa ve havada çok soğuk olmasa ben yağmurda yürümeyi severim aslında şemsiye hiç taşımam desem daha doğru olur herhalde :)Adaş bir miktar ıslandık diye beklemedik bir yerde çok da uzun sürdü zaten
Dolmuşa bindik indiğimiz yerle ev Arasında biraz yürüme mesafesi var ve sığınacak bir yer yok eve gelene kadar da îlan oldu işte iç çamaşırlarınızı kadar ıslandık bir de pis sular felan ıyyy kapının girişinde çıkardım üstümdekileri doğru makineye attım ayakkabılar dahil
Girişi de çamaşır suyuyla sildim bir güzel :))
Adaş 15. Imzayı da ben atayım bari başka türlü olmayacak herhalde bugün yine artılarımla yüzleştim
15. imzayı sen atabilirsin :) zaten liste sonuçlarını ankarada bakıcaz 5 aylık yaklaşık süre benim ankaradaki kuzenin düğününde orda bakıcaz Allahtan bir aksilik çıkmasa tahmini süre 5 ay tabi olaki düğünümüz 2 ay sonra filanda olabilir o zamanda biz 5 ay süreyi baz alıcaz :))Adaş 15. Imzayı da ben atayım bari başka türlü olmayacak herhalde bugün yine artılarımla yüzleştim
Aslında protein olabilir bencebişeyler yapalım ama nee protein gününede hiç gücüm yok birde bizim bu ara ana yemeğimiz kele paça dana ayağı bende bayağı severim hani 2 akşamda onu yedim dayanamadım
Sen zaten Başlamışsın proteine:))bişeyler yapalım ama nee protein gününede hiç gücüm yok birde bizim bu ara ana yemeğimiz kele paça dana ayağı bende bayağı severim hani 2 akşamda onu yedim dayanamadım
yaa bilmiyorumki kele paça proteğinden sayılıyor ama çok yağlı değil miii ? dukanda bile kele paça yok birtek karatay kele paçaya izin veriyor. birde kahvaltıdada ekmek yediğimi düşünürsek ne dersin ? aslında yemiycem diyorum akşam oluyor bir bakıyorum yemişim bilee ....Sen zaten Başlamışsın proteine:))
Aslında protein olabilir bence
Ankara'da hava serinledi yumurta tavuk köfte iyi gider
Ben dediğin biber Dolması yapmıştım ondan yedim 2 tane hazır yufkadan gözleme yaptım azcık ondan da yedim 2 lokma hazır kek of of sustum ben
Şu hazır lokmalık kekler var ya ondandı kakaolu küçük kızım Meyveli felan yemez diye ondan almıştımkek neyliydiii ?
heeee bencede sus
dün akşam komşum sade kek getirmiş artık ne zamandır kek yemediysem bir lezzetli geldi bir lezetlii
tabi senin kızlar ders çalışıyor atıştırmalık lazım kilo sorunlarıda yok herhalde maşallah :) biz bizimkinin önünden nasıl kaçıracağız şaşırıyoruzŞu hazır lokmalık kekler var ya ondandı kakaolu küçük kızım Meyveli felan yemez diye ondan almıştım
Aslında Elmalı Cevizli kek yapmaya niyetlenmiştim de çıkmadan yetiştiremedim
Küçüğümün yok da büyük kız hafif balık etli bu sıralar aldı da biraz kilo kendisi de rahatsız bu durumdan şu sınavı atlatsın da dikkat etmesi lazım biraztabi senin kızlar ders çalışıyor atıştırmalık lazım kilo sorunlarıda yok herhalde maşallah :) biz bizimkinin önünden nasıl kaçıracağız şaşırıyoruz
hımm biryerlerde yazıyordur aslında nasıl ekleneceği veya bizim arkadaşlardan bilen vardır anlatırlarsa seviniriz bende yatayım artık adaş yarın sabah erken kalkmam lazım bakalım bu öksürük benim spor yapmama ne kadar izin vericekBeceremedim nerden ekleniyorsa bulamadım
Yeni sistemde hiç eklememiştim
Iyigeceler canım ben de erken kalkarım ama geri yatarmıyım bilmem :))hımm biryerlerde yazıyordur aslında nasıl ekleneceği veya bizim arkadaşlardan bilen vardır anlatırlarsa seviniriz bende yatayım artık adaş yarın sabah erken kalkmam lazım bakalım bu öksürük benim spor yapmama ne kadar izin vericek
Allah rahatlık versin
evt 2.5 kasık kepekli un koydum ama cok begendim yapcam yine tarif için saol cnmCanım hiç un eklemediysen öyle oluyor pek pişmiyor içi ama dediğin gibi lezzetli oluyor yine de
Teflon tavayı azcık yağlayıp onda da pişirebilirsin Kısık ateşte o da güzel oluyor çok büyük tava olmasın alt. Üst etmesi zor oluyor sonra
Tavada da ince olursa daha kolay ve iyi pişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?