Teşekkür ederim :))
Sildim çok şükür salon camlarımı aradan mutfak camını da çıkardım bir de
Perdeleri yıkanıyor
Allahım bugün çok yoruldum akşamüstü misafirim de geldi daha şimdi oturdum
Bir de kızımla yağmura yakalandık hem de ne yağmur resmen sudan çıkmış balığa döndük bir de dolu yağıyordu epeyce de iriydi ayakkabının üzerine bile gelince acıtıyordu o derece yani
Adaş bir arkadaş tam buğday unu ve normal unu karıştırarak yapıyordu poğaçayı o beğeniliyordu aklında olsun
Saglikli ve huzurlu haftalar...
Asucum kolay gelsin..
Meyracim hastaniz nasil.?
Nursenacim donduysen bildirim yap bence tasinmaniza daha var...
Ayrica listeyi yapabilcenmi devan edeyimmi.?
Elifunda cuma gunu bildirim yapacagin zaman iki haftanin kilosunu da yazarsin canim...
selam kızlarrr
fırında mucveri yaptım tarif için teşekkür ederim içi naptıysam ram pişmedi ıslak kaldı ama bayılarak yedimm
hergun lesli ile 3 mil + 30 dk tempolu yuruyus yapıyorum ama nette slım 6 dıbbıydı sanırım diğeri onlardan bahsediyolar daha iyi diye bilgisi olan lütfen yardım etsin lütfen en etkilisi hangisiiiii
dahada fazlasını veririz inş canım
Saglik,afiyet ve huzur dolu haftalar arkadaslar...
Düyünümüzü atlattik,misafirlerimizide bu sabah ugurladik cok sükür..Öyle cok yorgun ve hastayim ki her tarafim agriyor,bogazlarim fena...
Evin hali berbat,benim ise temizlik yapmaya hic halim yok..kisa zamanda toplarlarim insallah...
benim kızın yarın matamatik yazılısı var karın ağrısı tutu ağrı kesicide istemiyor karpuz istiyor kalkıp keseyim bari nasıl birazdaha soru çözdürsem acabaa
tamam yazarim inanki unuttum ogun erken kalktim yemek verdik 25 kisiye onun telasi ile unuttum teli elime hic almadim taki gece 1e kadar tekrar ozur dilerim.Saglikli ve huzurlu haftalar...
Asucum kolay gelsin..
Meyracim hastaniz nasil.?
Nursenacim donduysen bildirim yap bence tasinmaniza daha var...
Ayrica listeyi yapabilcenmi devan edeyimmi.?
Elifunda cuma gunu bildirim yapacagin zaman iki haftanin kilosunu da yazarsin canim...
Bu cok iyi fikirmis yahuben yarın bir aksilik olmasa spora gitmeyi düşünüyorum artık başlıyayım diyorumda bakalım inş. öksürük ve hastalıktan dolayı fazla zorlanmam
birde bizim akrabalarla ( kuzenler, teyzeler ,yengelerle) bir sözleşmeye imza attım tam 14 kişi bir kağıdı imzaladık tabi herkes kendine hedef kilo belirledi yaklaşık 5 ay gibi bir sürede benim 8 kilo vermem gerekiyor
veremediğim taktirde her kilo başı para cezası var
açil zayıflamam lazım aççççiiilll
bende ayni buyuk kizin elinden aliyorum kucugun eline veriyorum buyuk kiz sagolsun caninin istedigi bi yemek olmzyinca salataya ekmek banip yertabi senin kızlar ders çalışıyor atıştırmalık lazım kilo sorunlarıda yok herhalde maşallah :) biz bizimkinin önünden nasıl kaçıracağız şaşırıyoruz
Tanisma yildonumunuz mu canim?
vay be 6sene oldu: )
maşaallah diyeyim: )
eşimle yeni tanıştığımızda bu video yeni çıkmıştı, her gittiğimiz yerde bu çalıyordu: )))
çokta severek dinlerdik ozamanda eşimle: D
kız aynı benim gibi hareketli güleç dışa dönük, adamda aynı eşim gibi sakin sessiz içe dönük: D
şu sonsuz hasreti kalbime koyup, bir ömür boyu aaaahhhh çekermiydim hiç...
dünya işte kızlar...
Tanisma yildonumunuz mu canim?
Biz de masallah diyelim.
Allah agzinizin tadini hic bozmasin
Bizim de dün nişan günümüzdü :)
Aleykum selam gunaydin canimselamün aleyküm...
günaydın kızlar: )
insallah verirsin canim bende ramazana kadar 85 olmak istiyorumGünaydın kızlar :)
Dün basarili bir gun gecirdim sukurler olsun. :) Sadece yarim saat spor yapabildim ama olsun o da birşeydir dimi..
cumaya kadar biraz kilo verebilsem bari.
Ramazan gelmeden 90 kilonun altina dusmem lazim.
Aleykum selam gunaydin canim
insallah verirsin canim bende ramazana kadar 85 olmak istiyorum
oglunun dogum gunu kutlu olsun canim Allah saglikli bi omur nasip etsin insallahGünaydın kızlar
bugun oglumun dogum gunu 7 yasını doldurdu canım içi rabbim korusun yavrularınızı
kızlar esım 6 sında gelio ozmn kadar 89 olmak istiorum ama imkansız
dun biraz bakındım leslie 3mil 45 dk mesela debbi ve slim 6 daha kısa imiş ve daha iyi çalıştırıyormus daha kısa surede daha cok kilo yani bilginiz varmı onlar iyiyse onlaea gecelim
elifcim kaçtı kilon senin
Günaydın kızlar
bugun oglumun dogum gunu 7 yasını doldurdu canım içi rabbim korusun yavrularınızı
dun biraz bakındım leslie 3mil 45 dk mesela debbi ve slim 6 daha kısa imiş ve daha iyi çalıştırıyormus daha kısa surede daha cok kilo yani bilginiz varmı onlar iyiyse onlaea gecelim
Mavipatiklet oğlunun doğumgünü kutlu olsun.Rabbim mutlu sağlıklı uzuuuun yillar yasatsin.
Meyracm bugün duygusalsın sanırm.sana da esinle beraber 60. yılları da gormeni diliyorum.
Kızlar diyet konusunda istedigim gibi degilim.ama bugün hafif bi kahvaltyla başladım.umarm aksama kadar bozmam.aksama da misafir var.ikramlık birşeyler hazırlayacam ama az az yerim ben.bugünlerde yogunum biraz.notları giriyorum.sonra cocuklara sürpriz bi yas pasta yaptırmayı düşünüyorum.mezun oluyolar canlarm ya büyüdüler...ayrıca haftasonuna okuldan bayan hocaları çağırmayı düşünü yorum.bi de hafta sonu esimin kuzeninn nişanı var.bi de aradamutfak temizligini bitirmem gerekiyo.cuma doktor randevumu da unutmazsam iyidir...ooo baya yogunum yaa
Nice nice yaşlar Görsün sağlıkla huzurla mutlulukla canımGünaydın kızlar
oglunun dogum gunu kutlu olsun canim Allah saglikli bi omur nasip etsin insallah
amin.
maşaallah: )
doğum günü kutlu olsun küçük efenin canım, daha nice mutlu seneleri olsun inş..
ecmainNice nice yaşlar Görsün sağlıkla huzurla mutlulukla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?