Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim :))
Sildim çok şükür salon camlarımı aradan mutfak camını da çıkardım bir de
Perdeleri yıkanıyor

ellerine sağlık: )
foto eklersen banada haber et: )

allah allah, kıyamam...

Adaş bir arkadaş tam buğday unu ve normal unu karıştırarak yapıyordu poğaçayı o beğeniliyordu aklında olsun

şimdi frida bu seferde denesemmi yine kızarlarmı acaba diye epey düşünür galiba: ))))

daha iyi çok şükür ablacım, çok sağol ilgin için.
kocaman ve yürekten öpüyorum seni ablam.....

ellerine sağlık...

geçmiş olsun canım.

benim kızın yarın matamatik yazılısı var karın ağrısı tutu ağrı kesicide istemiyor karpuz istiyor kalkıp keseyim bari nasıl birazdaha soru çözdürsem acabaa

para teklif edebilirsin: )
bence para etkili bir yöntem: )

tamam yazarim inanki unuttum ogun erken kalktim yemek verdik 25 kisiye onun telasi ile unuttum teli elime hic almadim taki gece 1e kadar tekrar ozur dilerim.

Bu cok iyi fikirmis yahu
tabi senin kızlar ders çalışıyor atıştırmalık lazım kilo sorunlarıda yok herhalde maşallah :) biz bizimkinin önünden nasıl kaçıracağız şaşırıyoruz
bende ayni buyuk kizin elinden aliyorum kucugun eline veriyorum buyuk kiz sagolsun caninin istedigi bi yemek olmzyinca salataya ekmek banip yer

vay be 6sene oldu: )
maşaallah diyeyim: )
eşimle yeni tanıştığımızda bu video yeni çıkmıştı, her gittiğimiz yerde bu çalıyordu: )))
çokta severek dinlerdik ozamanda eşimle: D
kız aynı benim gibi hareketli güleç dışa dönük, adamda aynı eşim gibi sakin sessiz içe dönük: D
şu sonsuz hasreti kalbime koyup, bir ömür boyu aaaahhhh çekermiydim hiç...
dünya işte kızlar...

Tanisma yildonumunuz mu canim?
Biz de masallah diyelim.
Allah agzinizin tadini hic bozmasin
Bizim de dün nişan günümüzdü :)

Tanisma yildonumunuz mu canim?
Biz de masallah diyelim.
Allah agzinizin tadini hic bozmasin
Bizim de dün nişan günümüzdü :)

ecmain inş canım çok sağol: )
yooo değil, karşıma çıktı dinleyim dedim: )))
hımm nişan gününüzdü demek, allahım daha nice mutlu seneler versin sizede inş ağız tadıyla bitanem..
amin.
bu arada kedişlerin nasıl iyilermi?: )

selamün aleyküm...
günaydın kızlar: )
Aleykum selam gunaydin canim
Günaydın kızlar :)
Dün basarili bir gun gecirdim sukurler olsun. :) Sadece yarim saat spor yapabildim ama olsun o da birşeydir dimi..
cumaya kadar biraz kilo verebilsem bari.
Ramazan gelmeden 90 kilonun altina dusmem lazim.
insallah verirsin canim bende ramazana kadar 85 olmak istiyorum

Günaydın kızlar
bugun oglumun dogum gunu 7 yasını doldurdu canım içi rabbim korusun yavrularınızı
kızlar esım 6 sında gelio ozmn kadar 89 olmak istiorum ama imkansız
dun biraz bakındım leslie 3mil 45 dk mesela debbi ve slim 6 daha kısa imiş ve daha iyi çalıştırıyormus daha kısa surede daha cok kilo yani bilginiz varmı onlar iyiyse onlaea gecelim
elifcim kaçtı kilon senin

oglunun dogum gunu kutlu olsun canim Allah saglikli bi omur nasip etsin insallah

amin.
maşaallah: )
doğum günü kutlu olsun küçük efenin canım, daha nice mutlu seneleri olsun inş..

Mavipatiklet oğlunun doğumgünü kutlu olsun.Rabbim mutlu sağlıklı uzuuuun yillar yasatsin.
Meyracm bugün duygusalsın sanırm.sana da esinle beraber 60. yılları da gormeni diliyorum.
Kızlar diyet konusunda istedigim gibi degilim.ama bugün hafif bi kahvaltyla başladım.umarm aksama kadar bozmam.aksama da misafir var.ikramlık birşeyler hazırlayacam ama az az yerim ben.bugünlerde yogunum biraz.notları giriyorum.sonra cocuklara sürpriz bi yas pasta yaptırmayı düşünüyorum.mezun oluyolar canlarm ya büyüdüler...ayrıca haftasonuna okuldan bayan hocaları çağırmayı düşünü yorum.bi de hafta sonu esimin kuzeninn nişanı var.bi de aradamutfak temizligini bitirmem gerekiyo.cuma doktor randevumu da unutmazsam iyidir...ooo baya yogunum yaa

ecmain inş canım, çok sağol sende: )
aslında bugün duygusal değilim ama haklısın pek bi duygusal takılıyorum bugün: ))))))
canım sanada çok kolay gelsin inşaallah.....

Nice nice yaşlar Görsün sağlıkla huzurla mutlulukla canım

oglunun dogum gunu kutlu olsun canim Allah saglikli bi omur nasip etsin insallah

amin.
maşaallah: )
doğum günü kutlu olsun küçük efenin canım, daha nice mutlu seneleri olsun inş..

Nice nice yaşlar Görsün sağlıkla huzurla mutlulukla canım
ecmain
tesekkur ederiz teyzeleri :)
Onlarda daha zayıf iyi gozuken bır anneyi hakediyolar :)inş olcakk
bu arada lesli slim 6 dıbbın bunları karsılastıralım daha kısa sureni ve daha cok yag yakanı hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…