- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Canım çok geçmiş olsun kızlara da sana daçok üzüldümselam kızlar nasılsınız bn hiç iyi değilim cuma günü okulda kavga çıktı bu sefer susmadı bnde hakkımı aradım .müdür filan geldi dün müdüre çıktık görüştük...zaten anksiyete hastasıyım daha kötü oldum hiç suçum yokken başıma neler geldi...kızların ikiside su çiçeği çıkarıyor yıkanmaz değilmi çocuklar suyun zararı varmidir..geçiren arkadaşlar bilir...
Amin canim benim :) cok iyi kedislerim meyra ablasi :)ecmain inş canım çok sağol: )
yooo değil, karşıma çıktı dinleyim dedim: )))
hımm nişan gününüzdü demek, allahım daha nice mutlu seneler versin sizede inş ağız tadıyla bitanem..
amin.
bu arada kedişlerin nasıl iyilermi?: )
Inşallah daha da fazla veririz hep beraber :)Aleykum selam gunaydin canim
insallah verirsin canim bende ramazana kadar 85 olmak istiyorum
Doğum günü kutlu olsun oglusunun :)Günaydın kızlar
bugun oglumun dogum gunu 7 yasını doldurdu canım içi rabbim korusun yavrularınızı
kızlar esım 6 sında gelio ozmn kadar 89 olmak istiorum ama imkansız
dun biraz bakındım leslie 3mil 45 dk mesela debbi ve slim 6 daha kısa imiş ve daha iyi çalıştırıyormus daha kısa surede daha cok kilo yani bilginiz varmı onlar iyiyse onlaea gecelim
elifcim kaçtı kilon senin
Gecmis olsun..selam kızlar nasılsınız bn hiç iyi değilim cuma günü okulda kavga çıktı bu sefer susmadı bnde hakkımı aradım .müdür filan geldi dün müdüre çıktık görüştük...zaten anksiyete hastasıyım daha kötü oldum hiç suçum yokken başıma neler geldi...kızların ikiside su çiçeği çıkarıyor yıkanmaz değilmi çocuklar suyun zararı varmidir..geçiren arkadaşlar bilir...
Hosgeldin. . Katil bize. Birlikten kuvvet doğarMerhaba arkadaşlar doğum kilolarını atamayan bir anneyim şuan 99.3 kiloyum hedetim 65. Umarım hep beraber kurtuluruz bu kilolardan
Hoşgeldin inşallah hedefine sağlıkla ulaşırsınMerhaba arkadaşlar doğum kilolarını atamayan bir anneyim şuan 99.3 kiloyum hedetim 65. Umarım hep beraber kurtuluruz bu kilolardan
Evet canim yikanmaz cocuk en kisa zamanda doktora gotur bi krem veriyolar kasinti icinselam kızlar nasılsınız bn hiç iyi değilim cuma günü okulda kavga çıktı bu sefer susmadı bnde hakkımı aradım .müdür filan geldi dün müdüre çıktık görüştük...zaten anksiyete hastasıyım daha kötü oldum hiç suçum yokken başıma neler geldi...kızların ikiside su çiçeği çıkarıyor yıkanmaz değilmi çocuklar suyun zararı varmidir..geçiren arkadaşlar bilir...
taiin çıktı yenaa kafam çok karışık inşallahh iyi bi yere eşli gidicemiz bir yere cıkarr anam benle birlikte sizde giriyonuz tain sendromuna :))Saglikli ve huzurlu haftalar...
Asucum kolay gelsin..
Meyracim hastaniz nasil.?
Nursenacim donduysen bildirim yap bence tasinmaniza daha var...
Ayrica listeyi yapabilcenmi devan edeyimmi.?
Elifunda cuma gunu bildirim yapacagin zaman iki haftanin kilosunu da yazarsin canim...
benim kızda yeni geçiirdi banyo yapılmaz sulanır dediler yaptırmadım saçlarının içinde bile çıktı 1 ayda zor geçti benim cadının yaraları kaşınmayı önleyen kremi bol bol sür kaşımasın yeter geçmş olsunteşekkürler kızlar asumancim sağol canım yena ilede konustuk oda yikanmaz dedi
selam kızlar nasılsınız bn hiç iyi değilim cuma günü okulda kavga çıktı bu sefer susmadı bnde hakkımı aradım .müdür filan geldi dün müdüre çıktık görüştük...zaten anksiyete hastasıyım daha kötü oldum hiç suçum yokken başıma neler geldi...kızların ikiside su çiçeği çıkarıyor yıkanmaz değilmi çocuklar suyun zararı varmidir..geçiren arkadaşlar bilir...
Merhaba arkadaşlar doğum kilolarını atamayan bir anneyim şuan 99.3 kiloyum hedetim 65. Umarım hep beraber kurtuluruz bu kilolardan
Allah şifa versin canımiyi aksamlar arkadaslar..
hala toparlanabilmis degilim,doktora da gitmedim zaten bitki cayi icin dinlenin deyip gönderiyor..ayrica 2 gündür gecmeyen bir bas agrim var,ilk defa böyle birsey yasiyorum meger ne zormus,Rabbim migren hastalarina sifalar Ihsan eylesin..
Ne cok dertlendim aksam aksam,insan hasta olmadan anlayamiyor sagligin kiymetini...
ne desem acaba geçmiş olsun mu desem kasımpatı :) canım vallahi bizimkiler balayına gitti geldi ben halaa öksürüyorum ve burnumda akıyor halsizimde üstelik..... ama benim düğün bitti eşimin hasta ziyaretleri başladı ondan dinlenemedim de inş. sen dinlenebilirsin işlerde yavaş yavaş halolur. sizinde yeni evli çifte mutluluklar dilerim :)
sorma canım yaaa dün akşam tam yatık eşim kalktı ayağım ağrıyor diye tuturdu kalkıp onunla oturdum gece oturuncada sabah uyanamadım zaten eş evde olunca biliyorsun geç kalkılıyor inş. daha fazla abartmam bu durumu
Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah
birde cam silmistin degilmi bugun sen
kasımpatı sana da gecmiş olsun canım
Yeni evli çifte de mutluluklar dilerim
Günaydın kızlar
bugun oglumun dogum gunu 7 yasını doldurdu canım içi rabbim korusun yavrularınızı
kızlar esım 6 sında gelio ozmn kadar 89 olmak istiorum ama imkansız
dun biraz bakındım leslie 3mil 45 dk mesela debbi ve slim 6 daha kısa imiş ve daha iyi çalıştırıyormus daha kısa surede daha cok kilo yani bilginiz varmı onlar iyiyse onlaea gecelim
elifcim kaçtı kilon senin
ıpadde resim ekleyememiştim laptoptan eklemeyi becerebildim:))
selam kızlar nasılsınız bn hiç iyi değilim cuma günü okulda kavga çıktı bu sefer susmadı bnde hakkımı aradım .müdür filan geldi dün müdüre çıktık görüştük...zaten anksiyete hastasıyım daha kötü oldum hiç suçum yokken başıma neler geldi...kızların ikiside su çiçeği çıkarıyor yıkanmaz değilmi çocuklar suyun zararı varmidir..geçiren arkadaşlar bilir...
Merhaba arkadaşlar doğum kilolarını atamayan bir anneyim şuan 99.3 kiloyum hedetim 65. Umarım hep beraber kurtuluruz bu kilolardan
Canım benIm profil sayfama girip izleye tıklarsan görebilirsin sanırımSagolasin frida..esine de cok gecmis olsun,dilerim kolaylik ile atlatirsiniz bu süreci..
Amin canim,cok tesekkürler..bu arada kizin nasil,hersey yolundadir umarim?
Tesekkur ederim Asuman ablacim,rabbim herkesin yuvasina huzur,mutluluk versin insallah..
Oglunun dogum günü kutlu olsun mavipatikler,birlikte gecireceginiz nice güzel günleriniz olsun insallah..
Ben görmedim ama,ben de görmek istiyorum desem bir mahsuru olur mu acaba...
Gecmis olsun derin,bu zor süreci kisa zamanda atlatirsiniz umarim..
Aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun..
ellerine sağlık: )
foto eklersen banada haber et: )
allah allah, kıyamam...
şimdi frida bu seferde denesemmi yine kızarlarmı acaba diye epey düşünür galiba: ))))
daha iyi çok şükür ablacım, çok sağol ilgin için.
kocaman ve yürekten öpüyorum seni ablam.....
ellerine sağlık...
geçmiş olsun canım.
para teklif edebilirsin: )
bence para etkili bir yöntem: )
Bu cok iyi fikirmis yahu
bende ayni buyuk kizin elinden aliyorum kucugun eline veriyorum buyuk kiz sagolsun caninin istedigi bi yemek olmzyinca salataya ekmek banip yer
Allah şifa versin canım
Canım benIm profil sayfama girip izleye tıklarsan görebilirsin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?