Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız bn hiç iyi değilim cuma günü okulda kavga çıktı bu sefer susmadı bnde hakkımı aradım .müdür filan geldi dün müdüre çıktık görüştük...zaten anksiyete hastasıyım daha kötü oldum hiç suçum yokken başıma neler geldi...kızların ikiside su çiçeği çıkarıyor yıkanmaz değilmi çocuklar suyun zararı varmidir..geçiren arkadaşlar bilir...

Canım çok geçmiş olsun kızlara da sana daçok üzüldüm
Benim kızlar geçirdi ama hiç hatırlamıyorum banyo konusunu

Amin canim benim :) cok iyi kedislerim meyra ablasi :)
Aleykum selam gunaydin canim
insallah verirsin canim bende ramazana kadar 85 olmak istiyorum
Inşallah daha da fazla veririz hep beraber :)
Doğum günü kutlu olsun oglusunun :)
Ben en son 94tüm canim.Cumayi bekliyorum :)
Gecmis olsun..

Evet canim yikanmaz cocuk en kisa zamanda doktora gotur bi krem veriyolar kasinti icin
Bence sen birazda kendinu dusun ve kizini o okuldan hemen al hakkini aramayada devam et

taiin çıktı yenaa kafam çok karışık inşallahh iyi bi yere eşli gidicemiz bir yere cıkarr anam benle birlikte sizde giriyonuz tain sendromuna :))
kafam çok dolu liste yapamayabilirim kusura bakma net falanda kapatılacak mecbur temmuz 3 te iliişik kesiyoruz burdan haziran 9 da iller açıklanacak bekliyoruz bakalım kısmet

teşekkürler kızlar asumancim sağol canım yena ilede konustuk oda yikanmaz dedi
benim kızda yeni geçiirdi banyo yapılmaz sulanır dediler yaptırmadım saçlarının içinde bile çıktı 1 ayda zor geçti benim cadının yaraları kaşınmayı önleyen kremi bol bol sür kaşımasın yeter geçmş olsun

kızlara da sanada çok geçmiş olsun canım.
biran önce düzelir inş durum.

Merhaba arkadaşlar doğum kilolarını atamayan bir anneyim şuan 99.3 kiloyum hedetim 65. Umarım hep beraber kurtuluruz bu kilolardan

hoşgeldin...

nhtylz ana sinifiydi zaten seneye 1. sinif yoksa okul değiştiririm..mudurede söyledim.seneye aynı sınıfa gelmemek için.aldim kremmsurup veriyorum.coktesekkurler..
memura çok teşekkürler canım...
nursena size de geçmiş olsun canım demek bir ay sürdü yandım o zaman

iyi aksamlar arkadaslar..

hala toparlanabilmis degilim,doktora da gitmedim zaten bitki cayi icin dinlenin deyip gönderiyor..ayrica 2 gündür gecmeyen bir bas agrim var,ilk defa böyle birsey yasiyorum meger ne zormus,Rabbim migren hastalarina sifalar Ihsan eylesin..
Ne cok dertlendim aksam aksam,insan hasta olmadan anlayamiyor sagligin kiymetini...

Allah şifa versin canım

Sagolasin frida..esine de cok gecmis olsun,dilerim kolaylik ile atlatirsiniz bu süreci..

Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah
birde cam silmistin degilmi bugun sen

Amin canim,cok tesekkürler..bu arada kizin nasil,hersey yolundadir umarim?

kasımpatı sana da gecmiş olsun canım
Yeni evli çifte de mutluluklar dilerim

Tesekkur ederim Asuman ablacim,rabbim herkesin yuvasina huzur,mutluluk versin insallah..

Oglunun dogum günü kutlu olsun mavipatikler,birlikte gecireceginiz nice güzel günleriniz olsun insallah..

ıpadde resim ekleyememiştim laptoptan eklemeyi becerebildim:))

Ben görmedim ama,ben de görmek istiyorum desem bir mahsuru olur mu acaba...

Gecmis olsun derin,bu zor süreci kisa zamanda atlatirsiniz umarim..

Merhaba arkadaşlar doğum kilolarını atamayan bir anneyim şuan 99.3 kiloyum hedetim 65. Umarım hep beraber kurtuluruz bu kilolardan

Aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun..

Canım benIm profil sayfama girip izleye tıklarsan görebilirsin sanırım

yok meyroş bilmiyorum çocuğun içinde ders çalışma isteği yok para işe yararmı ki sonrada hep ister altından kalkamam yaa denesem mi acaba

dur bakalım teklif ettim 40 soru 5 tl yapacak mı acaba

Bu cok iyi fikirmis yahu
bende ayni buyuk kizin elinden aliyorum kucugun eline veriyorum buyuk kiz sagolsun caninin istedigi bi yemek olmzyinca salataya ekmek banip yer

yeliz benimkide beğenmediği yemek olunca yemiyor istediği yemeği hazırlayıp yiyor sinir oluyorum sorma büyüdükçe sorunda büyüyor yaniii sınav haftası takım spor çalışmalarınıda durdurdu kilo alır hemen zaten zayıflığı spordan yediklerini kıstığından değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…