- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Kızlar teşekkür ederim güzel yorumlarınıza
Siz asıl kilolara bakın ama :)
Merhabalar,
Mavipatiker yeni yasi hayirli olsun oglunun nice mutlu seneler gorun hep birlikte...
Frida siz resmilestirmissiniz olayi..hadi gazan mubarek olsun...
selam kızlar nasılsınız bn hiç iyi değilim cuma günü okulda kavga çıktı bu sefer susmadı bnde hakkımı aradım .müdür filan geldi dün müdüre çıktık görüştük...zaten anksiyete hastasıyım daha kötü oldum hiç suçum yokken başıma neler geldi...kızların ikiside su çiçeği çıkarıyor yıkanmaz değilmi çocuklar suyun zararı varmidir..geçiren arkadaşlar bilir...
Merhaba arkadaşlar doğum kilolarını atamayan bir anneyim şuan 99.3 kiloyum hedetim 65. Umarım hep beraber kurtuluruz bu kilolardan
taiin çıktı yenaa kafam çok karışık inşallahh iyi bi yere eşli gidicemiz bir yere cıkarr anam benle birlikte sizde giriyonuz tain sendromuna :))
kafam çok dolu liste yapamayabilirim kusura bakma net falanda kapatılacak mecbur temmuz 3 te iliişik kesiyoruz burdan haziran 9 da iller açıklanacak bekliyoruz bakalım kısmet
benim kızda yeni geçiirdi banyo yapılmaz sulanır dediler yaptırmadım saçlarının içinde bile çıktı 1 ayda zor geçti benim cadının yaraları kaşınmayı önleyen kremi bol bol sür kaşımasın yeter geçmş olsun
Günaydın kızlar
bugun oglumun dogum gunu 7 yasını doldurdu canım içi rabbim korusun yavrularınızı
kızlar esım 6 sında gelio ozmn kadar 89 olmak istiorum ama imkansız
dun biraz bakındım leslie 3mil 45 dk mesela debbi ve slim 6 daha kısa imiş ve daha iyi çalıştırıyormus daha kısa surede daha cok kilo yani bilginiz varmı onlar iyiyse onlaea gecelim
elifcim kaçtı kilon senin
sen gecersin yaa ben senin kadar spor yapamiyorum ne yazikkiDerincim gecmiş olsun cocukların su ciçeği cıkarmıs acil şifalar
rabbim iyilerle karsılastırsın kotu insanlarla ugrasmak zor.
elifcim bende 94.2 idim bakalım ne olcak cumaa kim kimi geçicek :)
Adaş baktım yattım ben de görmemişim yazdığınıadaş napıyon yatmıycakmıyız biz ışığın hala görünüyorda sabahda ben erken kalkıcam evi toparlıyayım biraz misafir gelicek hemde belki hemde yemeğemi çayamı belli değil ne kadar sinir bozucu değil miii
bitki çayı içiyordum eşimde fındık kırdı verdi ellime onuda yedim iyimi verme bu saatte dedim surat astıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?