Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasımpatı canım sanada geçmiş olsun hala düğün yorgunluğunu atlatamadın sanırım dinlenme çalışsan bol bol iyi gelir

Benden işte moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama eşim evde yatakta üstüne memlekete kayınbabam hastanede bayağı sıkıntı yaşıyoruz sorma benimde öksürüğüm ve burun akıntım bitmedi bir yandan geçmiş olsun gelen misafirler var ......

Bayağa dertliymişim dimiii ama anlatım neyse bugün spora gittim biraz iyi geldii sanki yediklerimide biraz kısabilirsem daha mutlu olucam sanki :)

Derincim gecmiş olsun cocukların su ciçeği cıkarmıs acil şifalar
rabbim iyilerle karsılastırsın kotu insanlarla ugrasmak zor.
elifcim bende 94.2 idim bakalım ne olcak cumaa kim kimi geçicek :)

Merhabalar,

Mavipatiker yeni yasi hayirli olsun oglunun nice mutlu seneler gorun hep birlikte...

Frida siz resmilestirmissiniz olayi..hadi gazan mubarek olsun...

yaaa evet bir sözleşmeye imza attım ki sorma düğünde beni gaza getirdiler çok güzel oldun aynen devam et ......filan bende OOOO bu kadar kilo vermişim 8 kilo nedir ki diyee hedefi öyle belirledim zaten böyle idalara çok giriyorumda genelde de kaybediyorum bakalım bu sefer nasıl olucak :)

geçmiş olsun derin zor iki çocuğun birden su çiçeği geçirmesi banyo meselesi açığa kavuşmuş bende çocukları rüzgarlı ortamlardan uzak tut diyim bu hastalıkta sıcak daha iyi oluyor diye biliyorum
merak ettim sorun yaşadığın insanlarla çocuklarınız seneye birinci sınıfa aynı okuldamı devam edicek ?

Merhaba arkadaşlar doğum kilolarını atamayan bir anneyim şuan 99.3 kiloyum hedetim 65. Umarım hep beraber kurtuluruz bu kilolardan

hoşgeldiniz :)

nursenacım inş. gönlünüze göre bir il çıkar çocuklarla zor gerçekten biz gönülüyüz tayin sendromuna girmeye seni rahatlatıyorsa anlat dinleriz biz :)

maşallah bayağı iyi gidiyorsun eşine de güzel sürpriz olucak sanki :) oğluşununda doğum günü kutlu olsun annesi daha nice senelere sağlıkla inş. :)
ben salonda fitness yapıyorum yarım saat yürüyüş 10 veya 15 dk.bisikler ondan sonrada vaktim yetiğince ağırlık çalışıyorum bahsetiğin sporların hangisinin daha etkili olduğunu bilmiyorum gerçekten ama 20 kilonun üzerinde kilo verdim sporla bir + 10 kilo vermiş gibi göründüm çevremden aldığım yorumlar hep iyi yönde :)

adaş napıyon yatmıycakmıyız biz ışığın hala görünüyorda sabahda ben erken kalkıcam evi toparlıyayım biraz misafir gelicek hemde belki hemde yemeğemi çayamı belli değil ne kadar sinir bozucu değil miii

bitki çayı içiyordum eşimde fındık kırdı verdi ellime onuda yedim iyimi verme bu saatte dedim surat astıı

Gunaydinnn. . Guzel bir gun geçirelim insallah her konuda.. Artık sabahlari hic kalkmak istemiyorum ya. Uykumu hic alamiyorum bu aralar nedense..

Derincim gecmiş olsun cocukların su ciçeği cıkarmıs acil şifalar
rabbim iyilerle karsılastırsın kotu insanlarla ugrasmak zor.
elifcim bende 94.2 idim bakalım ne olcak cumaa kim kimi geçicek :)
sen gecersin yaa ben senin kadar spor yapamiyorum ne yazikki ama olsun en azindan ben dikkat edeyim de yedigime ictigime sonrası tevekkül. ..

Adaş baktım yattım ben de görmemişim yazdığını
Küçük kızı okula göndereyim az daha yatarım ben herhalde :))
Belirsiz misafir de ne zor sana kolay gelsin
Inanırmısın beni şimdiden Ramazan'daki iftar misafirlerinin telaşı sardı

Kasımpatı sanada geçmiş olsun canım çok teşekkürler...
Bengisu küçük kızım iki yaşı da bir haftadır onda sırtları da çöktü ama çilekten diye hiç dra götürmedim geçen senede çilekten olunca
Mavipatikler saol canım sizinde doğum gününüz kutlu olsun
74frida sağol canım maalesef aynı okul ama müdüre söyledim kesi likle aynı sınıfta olmak istemiyorum bu üç kişi ile ana sınıfı olduğu için sorun değil ca im ilköğretim olsaydı kesi likle değiştiririm ozaman burası küçük bir yer o yüzden iyi bir okul olduğu için degistiremiyorum...diğer okul için iyi demiyorlar cunki

hafta sonu moral olsun diye esim yemeğe götürdu hemen artıya geçmişim bir kilo bugun ancak normale donmusum iki gündür leslieye başladım ıkı mille yapıyorum bir kaç gun sonra artırmayı dusunuyorum leslie topiğini arada inceliyorum kilo vermek için bes mille gberekiyormus ...gerci bn onceki senelerde ıkı mille ve diyet yaparakda 10 15 kilo kadar vermiştim ...
bu kavganın tek artısı beni diyete döndürdüler bunlar hepsi manken gibiydi tek işleri makyaj giyim sus yemek yemek yinede incecikler...bnde onlarla birlikte 11 kilo aldım yoksa okul acıldıgında 120 kiloydum 131 kiloya cıktım onlarla ye iç gez toz derken ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…