Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amanda aman kimler gelmis kimler

Bonussss hosgeldin gozum

Duyduguma gore herkesleri ozlemissin

Guzel bir adim atip dr a gitmissin pazartesi gunu. Sali gunude tahlil yaptirmissin.

Dr un verdigi listeye uymaya calisirmissin
Anaaamm kimleri görüyorum
Ne guzel seyler yapmissin sen oyle :) masallah

Adaş alıntı yapamıyorum şimdiden ramazan buhranlarına sokma beni zaten inan yüküm ağır sorma yaniii

Misafirler cumartesiye ertelendi uzaktan ve kalabalık olunca önemli oluyor biraz perşembe akşamı gitmem gereken bir kına (duğününe gitmiycem bunun ) cumartesi akşamıda gitmem gereken bir düğün var pooffff

Allah kolaylık versin cücüşüm sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah

oyy maşşşallah paşayaaa sağsağlim doğar inşallahhh kuzu
hele ben o kiloyu korumak içün AVM leri kaç tur attım bi bilsen bu ay gelecek kredi kartı ekstiresinden belli olcek:)))))

oyy işleyen demir pas utmaz

Canlarım benim çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,Alah razı olsun
Meyram Rabbim tez zamanda gönlüne göre hayirli,sağlıklı bir evlat nasip etsin İnşAllah
Öpüyorum kocaman

Amanda aman kimler gelmis kimler

Bonussss hosgeldin gozum

Duyduguma gore herkesleri ozlemissin

Guzel bir adim atip dr a gitmissin pazartesi gunu. Sali gunude tahlil yaptirmissin.

Dr un verdigi listeye uymaya calisirmissin
ooooooooo bonus bacim hosgeldin senin adina cok sevindim canim

Bonuscum hoşgeldin iyi geldin tahlillerin nasıl çıktı
Yavrular nasıl sen nasılsın
Adaş ertelenmesi iyi mi olmuş kötü mü bilemedim şimdi
Eşim beni şimdiden iftar sendromuna soktu valla :)Allah güç kuvvet versin de bolca misafir ağırlayalım inşallah

Resimdeki sen ve kizin heralde cok tatlisiniz masallah ayrica oyle cok kiloluda durmuyorsun

İnş decam ederim cok iyi kilo vermişsin nekadar sürede verdin diyettein nasıldı
canım ta 6 sında esım geli tatıle gıdıcez yuzcem ama gunkuk sporlarım kadar yagtakmaz heralde bıde acık bufe sonrasında teabzona koye gıdıcez ve baya kalıcam ev kalabalık kosu bandı yok diyet spor nolcak bılmıyorum inş bozmam devam ederim
bu arasa yediklerinizi yazdıgınızda daha qzımlı oluyorum bu ara dozu arttırmaya basladım gunluk yediklerimizi yassak ıyı olur bence
sizin diywtlerı gorunce ben porsıyonları kucultup kepek ekmwğinide kestim

Asuman abla masallah kızın cok seker.Allah bağışlasın.

Kizlar bugün ogrencilrime sürpriz yaptım.dun pastaneye siparis vermistim kocaman bi yaş pasta yaptırdm.matematk dersi isliyoduk pasta geldi.cocuklar o kadar sevindi ki...ben de cok mutlu oldum.
Âmin canım çok teşekkür ederim
Çocukları mutlu etmişsin ne güzel ,çok iyi olmuş

ooooooooo bonus bacim hosgeldin senin adina cok sevindim canim

Ayyy hosbuldum ya aile gibisiniz

Bebikler iyiler cok sukur elif 4 aylik oldu buyuyo agular bi hareketler bi cilveler uslandi bide tadindan yenmez modunda (bu kalbi pek sevdim)

Gelelim doktor konusuna

Ablamla birlikte yakinimizda orta sinif bir ozel hastaneye gittik. Tanidiklardan gidenler memnun kalanlar vardi.
Ablam dedi gel deneyelim diye 1 ay once konustuk ama maddi durmlar elvermedi gecen ay nasip simdiymis.

Dr da naptim e once bi tartildim

Evde pantolon tsortle 104.9 dum orda 103.3 ciktim sanirim kiyafeti dustu icinden. Evdeki tartilarla kiyaslamayin dedi.

%48 yag %51 kas ile yag oranim yuksek cikti. Körolasica metebolizma yasida 45

Selamlar... :)
Yesil cayimi iciyorum misler gibi
tabiki misler gibi falan degil ama mecbuurrr
Kizlar bugün ogrencilrime sürpriz yaptım.dun pastaneye siparis vermistim kocaman bi yaş pasta yaptırdm.matematk dersi isliyoduk pasta geldi.cocuklar o kadar sevindi ki...ben de cok mutlu oldum.
Ayy ne guzel canim :) bizim 4. sinif ogretmeni de yarin mezuniyet programi yapacak. Bugun konferans salonunu susledik beraber :)
Yuzmek cok yag yaktiriyomus canim ve vucudu cok sekillendiriyormus hadi yine iyisin
Trabzonun neresine geliyosunuz canim
Cok guzel bi adim atmissin bonusum. O guzel enerjinle dön aramiza
selamün aleyküm...
ve aleyküm selam canim

çok geçmiş olsun canım, allahım hayırlısı ile tez şifa versin inş.
stress kökenli ise baş ağrın melisa çayı iyi gelebilir aklında olsun bu.
hastalık zor olmaz olurmu hiç, sağlık çok büyük bir nimet...

yok meyroş bilmiyorum çocuğun içinde ders çalışma isteği yok para işe yararmı ki sonrada hep ister altından kalkamam yaa denesem mi acaba

dur bakalım teklif ettim 40 soru 5 tl yapacak mı acaba

sonuç ne oldu fridacım merak ettim: )))
ayrıca kp nin neyi var?

canım senin küçük bıdık çok hareketli çok yaramaza benziyor, öylemi annesi?: )
çok tatlı maşaallah cimcime

Canlarım benim çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,Alah razı olsun
Meyram Rabbim tez zamanda gönlüne göre hayirli,sağlıklı bir evlat nasip etsin İnşAllah
Öpüyorum kocaman

amiiiiin inş canım çok sağol: )
bizde istiyoruz artık bir bebek: ) hayırlısı nasip kısmet bakalım artık...
bende seni kocaman öptüm

Asuman abla masallah kızın cok seker.Allah bağışlasın.

bencede çok şeker: )

geçmişlerinin canına değsin inş canım...

seni mutlu gördüğüme sevindim canım...
geçen aile içi sıkıntım var, kafamı dağıtmak için telle oynuyorum falan diyince büyük bir sıkıntın var zannedip çok üzülüp çok merak etmiştim seni son zamanlarda, ama öyle değilmiş galiba...
hatta geçenlerde de yine bir ara böyle zannetmiştim yine, neden ben senin için bu kadar meraklanıyorum ki böyle sıkıntım var diyince anlayamadım şimdi ben kendimi: ))))
aman neyse iyi olda mühim değil.
şimdi sen diyetisyenemi gittin? galiba diyetisyen...
tahliller ne tahlili bacım? sonuçlar nasıl onu da de bakıyım: )

kızlar komşumun 10yaşlarında oğlu var, geçen annesi o öyle değil böyle demiş bişey için, oğlu da demişki hayır anne doğrusu öyle değil sen bilmiyorsun meyra abla öyle demedi ama demiş: )))))
seni baz aldı tuttuda diyo komşum bana: ) bende şaşırdım: )
hoşuma gitti anlatayım dedim: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…