Anaaamm kimleri görüyorumAmanda aman kimler gelmis kimler
Bonussss hosgeldin gozum
Duyduguma gore herkesleri ozlemissin
Guzel bir adim atip dr a gitmissin pazartesi gunu. Sali gunude tahlil yaptirmissin.
Dr un verdigi listeye uymaya calisirmissin
Allah kolaylık versin cücüşüm sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah
oyy maşşşallah paşayaaa sağsağlim doğar inşallahhh kuzu
hele ben o kiloyu korumak içün AVM leri kaç tur attım bi bilsen bu ay gelecek kredi kartı ekstiresinden belli olcek:)))))
oyy işleyen demir pas utmaz
ayyy geçmiş olsun ablacım: (
hoşgeldin nursena: )
tayin işinizde hayırlısı ile gönlünüze göre olur inş.
hoşgeldiniiiiiz: )
maşaallah..
rabbim kolaylıklar versin inş cücüşüm: )
hamilenin duası kabulolur, banada dua et hayırlı bir evlat için olurmu?: )
bende sizi kocaman öpüyorum, allaha emanet olun
yine yaz bize..
Masallah boyuna..gercekten kilonu hem de hic gostermiyosunbengisu ben im canım 22 nisan doğum günümodu bir ay önceki halim 131 kilo bir ay içinde uzuntulerden su an 124 oldum boyum 1 78 canım o yüzden göstermiyorsun.diyorlar
ooooooooo bonus bacim hosgeldin senin adina cok sevindim canimAmanda aman kimler gelmis kimler
Bonussss hosgeldin gozum
Duyduguma gore herkesleri ozlemissin
Guzel bir adim atip dr a gitmissin pazartesi gunu. Sali gunude tahlil yaptirmissin.
Dr un verdigi listeye uymaya calisirmissin
Resimdeki sen ve kizin heralde cok tatlisiniz masallah ayrica oyle cok kiloluda durmuyorsunBonuscum hoşgeldin iyi geldin tahlillerin nasıl çıktı
Yavrular nasıl sen nasılsın
Adaş ertelenmesi iyi mi olmuş kötü mü bilemedim şimdi
Eşim beni şimdiden iftar sendromuna soktu valla :)Allah güç kuvvet versin de bolca misafir ağırlayalım inşallah
İnş decam ederim cok iyi kilo vermişsin nekadar sürede verdin diyettein nasıldımaşallah bayağı iyi gidiyorsun eşine de güzel sürpriz olucak sanki :) oğluşununda doğum günü kutlu olsun annesi daha nice senelere sağlıkla inş. :)
ben salonda fitness yapıyorum yarım saat yürüyüş 10 veya 15 dk.bisikler ondan sonrada vaktim yetiğince ağırlık çalışıyorum bahsetiğin sporların hangisinin daha etkili olduğunu bilmiyorum gerçekten ama 20 kilonun üzerinde kilo verdim sporla bir + 10 kilo vermiş gibi göründüm çevremden aldığım yorumlar hep iyi yönde :)
canım ta 6 sında esım geli tatıle gıdıcez yuzcem ama gunkuk sporlarım kadar yagtakmaz heralde bıde acık bufe sonrasında teabzona koye gıdıcez ve baya kalıcam ev kalabalık kosu bandı yok diyet spor nolcak bılmıyorum inş bozmam devam ederimGunaydinnn. . Guzel bir gun geçirelim insallah her konuda.. Artık sabahlari hic kalkmak istemiyorum ya. Uykumu hic alamiyorum bu aralar nedense..
sen gecersin yaa ben senin kadar spor yapamiyorum ne yazikkiama olsun en azindan ben dikkat edeyim de yedigime ictigime sonrası tevekkül. ..
evet büyük kızımla ben canımResimdeki sen ve kizin heralde cok tatlisiniz masallah ayrica oyle cok kiloluda durmuyorsun
Asuman abla masallah kızın cok seker.Allah bağışlasın.
Âmin canım çok teşekkür ederimKizlar bugün ogrencilrime sürpriz yaptım.dun pastaneye siparis vermistim kocaman bi yaş pasta yaptırdm.matematk dersi isliyoduk pasta geldi.cocuklar o kadar sevindi ki...ben de cok mutlu oldum.
Bonuscum hoş geldin özletin kendini ama neyseki iyi haberlerle döndün tahlil sonuçların nasıl çıktı ? Nereye gittin Dr. A ayrıntıları yazsana hepsinden önemlisi bebikler nasıl ? Seni üzmüyorlar dimi annesi :)
ooooooooo bonus bacim hosgeldin senin adina cok sevindim canim
Bonuscum hoşgeldin iyi geldin tahlillerin nasıl çıktı
Yavrular nasıl sen nasılsın
Adaş ertelenmesi iyi mi olmuş kötü mü bilemedim şimdi
Eşim beni şimdiden iftar sendromuna soktu valla :)Allah güç kuvvet versin de bolca misafir ağırlayalım inşallah
Ayy ne guzel canim :) bizim 4. sinif ogretmeni de yarin mezuniyet programi yapacak. Bugun konferans salonunu susledik beraber :)Kizlar bugün ogrencilrime sürpriz yaptım.dun pastaneye siparis vermistim kocaman bi yaş pasta yaptırdm.matematk dersi isliyoduk pasta geldi.cocuklar o kadar sevindi ki...ben de cok mutlu oldum.
Yuzmek cok yag yaktiriyomus canim ve vucudu cok sekillendiriyormus hadi yine iyisinİnş decam ederim cok iyi kilo vermişsin nekadar sürede verdin diyettein nasıldı
canım ta 6 sında esım geli tatıle gıdıcez yuzcem ama gunkuk sporlarım kadar yagtakmaz heralde bıde acık bufe sonrasında teabzona koye gıdıcez ve baya kalıcam ev kalabalık kosu bandı yok diyet spor nolcak bılmıyorum inş bozmam devam ederim
bu arasa yediklerinizi yazdıgınızda daha qzımlı oluyorum bu ara dozu arttırmaya basladım gunluk yediklerimizi yassak ıyı olur bence
sizin diywtlerı gorunce ben porsıyonları kucultup kepek ekmwğinide kestim
Cok guzel bi adim atmissin bonusum. O guzel enerjinle dön aramizaAyyy hosbuldum ya aile gibisiniz
Bebikler iyiler cok sukur elif 4 aylik oldu buyuyo agular bi hareketler bi cilveler uslandi bide tadindan yenmez modunda(bu kalbi pek sevdim)
Gelelim doktor konusuna
Ablamla birlikte yakinimizda orta sinif bir ozel hastaneye gittik. Tanidiklardan gidenler memnun kalanlar vardi.
Ablam dedi gel deneyelim diye 1 ay once konustuk ama maddi durmlar elvermedi gecen ay nasip simdiymis.
Dr da naptim e once bi tartildim
Evde pantolon tsortle 104.9 dum orda 103.3 ciktim sanirim kiyafeti dustu icinden. Evdeki tartilarla kiyaslamayin dedi.
%48 yag %51 kas ile yag oranim yuksek cikti. Körolasica metebolizma yasida 45
ve aleyküm selam canimselamün aleyküm...
iyi aksamlar arkadaslar..
hala toparlanabilmis degilim,doktora da gitmedim zaten bitki cayi icin dinlenin deyip gönderiyor..ayrica 2 gündür gecmeyen bir bas agrim var,ilk defa böyle birsey yasiyorum meger ne zormus,Rabbim migren hastalarina sifalar Ihsan eylesin..
Ne cok dertlendim aksam aksam,insan hasta olmadan anlayamiyor sagligin kiymetini...
yok meyroş bilmiyorum çocuğun içinde ders çalışma isteği yok para işe yararmı ki sonrada hep ister altından kalkamam yaa denesem mi acaba
dur bakalım teklif ettim 40 soru 5 tl yapacak mı acaba
Kasımpatı sanada geçmiş olsun canım çok teşekkürler...
Bengisu küçük kızım iki yaşı da bir haftadır onda sırtları da çöktü ama çilekten diye hiç dra götürmedim geçen senede çilekten olunca
Mavipatikler saol canım sizinde doğum gününüz kutlu olsun
74frida sağol canım maalesef aynı okul ama müdüre söyledim kesi likle aynı sınıfta olmak istemiyorum bu üç kişi ile ana sınıfı olduğu için sorun değil ca im ilköğretim olsaydı kesi likle değiştiririm ozaman burası küçük bir yer o yüzden iyi bir okul olduğu için degistiremiyorum...diğer okul için iyi demiyorlar cunki
Canlarım benim çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,Alah razı olsun
Meyram Rabbim tez zamanda gönlüne göre hayirli,sağlıklı bir evlat nasip etsin İnşAllah
Öpüyorum kocaman
Asuman abla masallah kızın cok seker.Allah bağışlasın.
Kizlar bugün ogrencilrime sürpriz yaptım.dun pastaneye siparis vermistim kocaman bi yaş pasta yaptırdm.matematk dersi isliyoduk pasta geldi.cocuklar o kadar sevindi ki...ben de cok mutlu oldum.
Ayyy hosbuldum ya aile gibisiniz
Bebikler iyiler cok sukur elif 4 aylik oldu buyuyo agular bi hareketler bi cilveler uslandi bide tadindan yenmez modunda(bu kalbi pek sevdim)
Gelelim doktor konusuna
Ablamla birlikte yakinimizda orta sinif bir ozel hastaneye gittik. Tanidiklardan gidenler memnun kalanlar vardi.
Ablam dedi gel deneyelim diye 1 ay once konustuk ama maddi durmlar elvermedi gecen ay nasip simdiymis.
Dr da naptim e once bi tartildim
Evde pantolon tsortle 104.9 dum orda 103.3 ciktim sanirim kiyafeti dustu icinden. Evdeki tartilarla kiyaslamayin dedi.
%48 yag %51 kas ile yag oranim yuksek cikti. Körolasica metebolizma yasida 45
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?