Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

3 mil ye yuruyus 75 dk tutuyodu 75 dk yüzsem eşdeğer olurmuki
of a gıdıcez canım eşim trabxonda calısıyo ama gidip gelio oraya

cümleten iyi geceler arkidişler ben geldiiim

mavi patikler ben 20 küsür kiloyu burda son 1 yılda verdim ama senin kadar istikrarlı kaçamasız filan gidemedim mağlesef son zamanlarda da vermek iyice bir zorlarştı tabi bıtkınlık da oluyor ama bırakmıycam böyle böyle azar azarda olsa gitmeye devam eder herhalde :)

metobolizma yaşı kadar saçma bişey varmı yaa ne olacamış sen inceldiçe o rakamda küçülecekmiiymiş ? ilginç geliyor bana doğrusu. neysee dr. sana iyi gelir inş. :)

meyroş para teklifi ders çalışma konusunda pek işe yaramadı bugün de idmanı varmış zaten yorgun geldi yatıyor şimdii

kayınbabamda yaşlılık işte ciğerlerinde sorun var karnında da gaz birikmesi oluyor onu rahatsız ediyor yaşı dolayısıyla amelyat filan da olamıyor doktorlar ellerinden geldiğince ağrılarını dindirmeye çalışıyorlar böyle işte eşimin ayağı bir iyileşsin ziyaretine gideriz artık

Kızlar bugün 3 L su ictim.bu da bi gelisme bence:))

evet iyi bir gelişme :)

meyracim çok tatlı cimcimemmm lokumum o benim cok masum cok uslu ama koç burcu inadı tuttu mu kac oda herzaman olmuyor....naz cok yaramazdi uc yasina kadar agladi cocuk allah omur versin biri yaramaz oldu mu diğeri uslu olurmuş...

çok sağol canım fotolar için, görünce çok mutlu oldum fotoları: )
amaaaaan maşaallah pek tatlı küçüğünde, maşaallah tebareke allah ikisinede inş..
allahım nazarlardan korusun inş.
büyükte büyümüş tatlı bir abla olmuş maşaallah: )
bende koçum ya iyi bilirim koçları: )
büyüğün burcu ne, o biraz duygusal gibi sanki annesi: )

kizcelerimi gönderdim meyracim allah sana da en yakın zamanda versin insallah..
benim 12 senede gelen mutluluk larım allah omur versin hepimizin evlatlarına...allah kimseye aratmasin

amin inş canım, sağol.
cümleme çocuklarımızı rabbim hep korusun inş.
amin.

çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş canım kpne.

asumancım çok sagol canım amin hepimizin evlatlarını inşallah...
meyra bıldin ablası nazık kırılgan hassas yengec burcu 30 hazıran çok hisli bir cocuk duygusal ...sagol canım

maşaallah: )
boğa yengeç uyumu genelde oldukça güzeldir, sen boğa burcusun ya: )
kocaman öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…