Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı geceler kızlar
bu hafta giremedim. asucum merak etmişsin sağol canım. annemin ayaları iyice kötü olmuş zor geziyor onu masaja götürelim dedik. köyden bursaya hergün git gel zor oluyor. babamı zoraki ikna edip buraya getirdim. evde iki yaşlı hasta insan. bebek gibi bakım istiyor .onlarla uğraşırken hiç zamanım kalmıyor.fırsatım olduğunda uğrarım inşallah. hepinizi öpüyorum

Gunaydinnn

Meyracim :) cok sagol canim ince dusuncen icin. Emin ol sorunlar oldugu gibi duruyo ayni yerinde. Ama onlar yuzunden gulumseticek sebeplerimizi ve bizi mutlu eden insanlari gormezden gelemeyiz dimi

İns cozulucek sorunlarda...

Buraya yazinca mutlu oluyorum helede iyi biseyler yaziyosam. Bazende ne bilim girmiyorum.

Ben birazda dr a gitmeyi bekliyodum gelmek icin oyunu yine oynuyorum :)

geçmiş olsun ablacım, kolay gelsin aynı zamanda da.
bende seni öpüyorum

iyi bakalım: )

Gunaydııın.......ben geldim Frida canm gecmis olsun.derin masallah kızlarına cok tatlılar.Allah esirgesin.amaaan da amaan pek süslüler etege baksana ya...yerim valla:)canm cocuklar gec geldigi icin pek kıymetlilerdir şimdi.gecen esime diyorum bizim yaramaz daha gelmeden kendini kıymete bindiriyo diye.ben de kız çocukları daha cok seviyorum.oglum olmazsa üzülmem ama kızım olmazsa üzülürüm.ama herseyin hayırlısı tabiki.hayırlı evlat olsun sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyet onemli değil.peygamber efendimizin(sav)bi hadisi var bu konuda. Erkek cocuklarınızı sevin demiş.biri sormuş peki kız çocuklarını?sav onlar zaten kendini sevdiriyo demiş:))

Allah şifa versin Daficim

bengisu çok sağol canım 12 sene aradık iki tüp bebek sayısız aşılama yumurta takibi nazlı kızım kendiliğinden geldi dünyamız o bizim adi da naz olduğu için üç sene ağladı nisa da olmuyor diye korunmadik iki sene içinde oldu ödüm koptu iyi mi yaptım kotu mu naz gibi huysuz olursa 9 ayı zor geçirdim oda benim k opyam çok tatlı çok masum hiç cektirmedi bana desem yeridir ama.cok zor nede olsa iki cocuk...hersey zamaninda guzel 35 te anne oldum nisayida 39 da allah kimseye aratmasin ...allah sizede hayirli evlat versin ...valla bnde oyle hic sevmezdim erkek.cocuklarini ama olmadigi için ne olursa dedim kız oğlan farketmedi ama iyikiğe iki kızım olmuş...kız çocuğu her hali ile sevdiriyir gel beni sev diyor mimikleri ile surekli

Neden arpa yiyeceksin anlamadım detoks gibi bişey mi yapacaksın
Yok canım ot meyve sebze yemekten sıkıldım arpayı haslayıp yogurtlasam dedim haslanmıs arpanın kalorısını bulamadıgımdan cesaret edemediö
bende bu ara leslie den bunaldım zor aki yapıyorum cok korkuyorum bırakırım diye acaba bana en cok kışo verdiren diyetmimledlie ile 3 mil mi 30 dk tempolu yurumekmi leslieyi elemeye calısıyo gıbıyım
bu arada su yazmısdınız spor dıyet yapıorum suyu atlıyotum ıcsem dqha cok verirdim belki
Spor diyet su ne yapıyosanız lutfen yazın gaza gelmem lazım

Bu arada erkek cocuk kız cocuk muhabbeti olmus 2 oglum var ve ben bu durumdqn cok memnunum buyu ıkızler duygularını bellı etmez kucugu terazi ben gibi surekli opus kokusuz her an seni seviyorum annecim der erkek cocukları anneye duskun oluyo erkek cocugun6 severdim zwten
ama annemle cok ıyı arkadas oldugumuz için bır kızım olsun arkadas olalım isterdim nasip deilmiş hayırlısı buymuş

Canım çok fazla sıkma kendini
Hep sebze bıktırır tabii
Protein de al hem güzel kilo verdirir hem tok tutar
Arpa yerine bulgur başla yoğurtla içine salatalık da rendele cacık gibi güzel oluyor

Dun bu hadisi bi arkadasima soyluyordum nasil tesaduf oldu

Canim zaten tedavi sirasinda insan kafayi fazla takiyor olumsuz etkileniyor dogal olarak sonra kafa rahatlayip bosverince kendiligimden oluveriyor Allahin takdiri iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…