yogurt peynır yumurta yıyorum cocuklar et yemediğinden hafta sonu dısarda yıyorum et geneldeCanım çok fazla sıkma kendini
Hep sebze bıktırır tabii
Protein de al hem güzel kilo verdirir hem tok tutar
Arpa yerine bulgur başla yoğurtla içine salatalık da rendele cacık gibi güzel oluyor
Canm meyve her porsiyonda bir tane ye.mesela muz da kalorili fazla yeme onun yerine elma ye daha iyi.bi de kivi de kilo vermek icin ideal meyvelerdenBen meyveyi bol bol yıorum onlar sayılı yıo inş hata yapmıyorumdur
Ne yedinIlk hamurisi ile karsilasma deneyimim basarisiz ve iredesizce sonuclandi. Yazik bana o kadar cok yemeye alismisimki hakimiyet kuramadim.
Olucak ins alisicam ogrenicem
Bonuscum ben de senden farklı değilim bugünü hafif geçirecektir planım buydu aslında fena da değildim ama akşam fazla oldu benim deIlk hamurisi ile karsilasma deneyimim basarisiz ve iredesizce sonuclandi. Yazik bana o kadar cok yemeye alismisimki hakimiyet kuramadim.
ben o işi söyle çözdüm ucundan bakıyım demiyceksin tadmıycaksın sonra durduramıo insan o odayı terkedicezsinIlk hamurisi ile karsilasma deneyimim basarisiz ve iredesizce sonuclandi. Yazik bana o kadar cok yemeye alismisimki hakimiyet kuramadim.
evt hayırlı evlat hayırlı kul olsunlarnhytlz aynen canım bn çok tanıyordum..kafaya hatta çocuğum olmuyor diye urtiker olmuştum üzüntüden kurdesen yani her yerim kabariyordu...ikinci tüp bebek yaptık tutmadı artık anne olamiycam yaşamaya bakicam dedim spora yaxildim aklımdan atamasamda umudu k esmistim ve 5 ay sonra kendiliğinden geldi nazlı kızım ....şimdi bile derin bir ahhhh çektim...
mavi patiklerhayirli evlat olsunlar evet erkek çocukları anneye çok düşkün oluyor sağlıklı olsun larda çocuklarımız...bizim akrabalardan bir çocuk 18 yaşında lösemi oldu geçen sene şimdi uygun ılık bekleniyor aile perisan allah kimseye vermesin ..
birde leslieyi sakin bırakma çok güzel kilo verdiriyor ben üç sene önce130dan 110 düşmüştüm sonra ikinciye hamile kaldim psikolojik ilaçlar hoop geri aldim...leslienin sayfası var orayı takip et derim...orada derya 1970 isimli bayan video paylaşıyor bilgiler veriyor takip edebilirsin egzersizler bölümünde...kadın 44 yaşında 52 kiloya düşmüş 38 beden giyiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?