Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasimpatı gecmis olsun canm.nursena insaallah hakkinizda hayirli olan bi yere cikar.derin cocuguna gecmis olsun.cocuklar bu hastaligi simdi rahat atlatiyolar asilarindan dolayı korkma.

Güzel dilekleriniz icin hepinize cok cook tesekkür ediyorum arkadaslar,daha iyiyim artik cok sükür..iyi ki varsiniz..

yihuuuuu 123 -1.5
spor üç gün oldu başlayalı iki mille 90 dakika hergün yarım saat yapi cam artık
ama aç yaşıyorum desem yeridir kızlar ...bende 23 nisanda başladım olayın olduğu gün 131 kiloydum nasıl hafifledi m zayifladikca dahada mutlu olacam
mavi pratikler sıkı diyet yaparsan çok verirsin mesela ben on kilo veriyordum misal 20 vermiş gibi duruyordum çok sikilastiriyot leslie vücudu çok şekillendiriyor...ben bu fazla kalkıp lesliemi yapayım...

Frida frida daha butun ayrintilari anlatamadim sana

Dr bi liste verdi her hafta kontrole gidicem denk geldi pazartesi gittigim icin pazartesi gunleri kontrol olucak sanirim listede oynamalar yapcek.

Spor yok dedi yuruyus yapim diyodum dedim yuruyuste su an yok dedi yorgun olursun sutunde yorgun olur dedi bi muddet hic bi aktivite yok yani

lesli 3 mil mi yapıyodun sadece gunluk

Selamün aleykümm...

nasılsınızz...ben yorgun bedevii geldim gene ama bi selam verip kaçıcam akşama kınamız var şehir dışı ve yurtdışı misafirlerimiz gelmeye başladı..saat üçte gelini kuaföre götürcez..bu hengamede ben feci kilo aldım inş pazartesi evime geçiyorum ve niyeti bozmazsam diyet ve spora başlamayı düşünüyorum..heryanım ayrı sarkıyo..eşimde dün akşam burda kalmak sana yaramadı kilo aldın dedi..haklı adam ne yapsın kırmamak için susuyo hep...ben hem kilo alıyorum deyip hem yemeye devam edince sonunda bir okadar söyledi...son sayfaya göz attım ama hiç bişey anlamadım eve döndüğümde okumam gereken epeyce birikmiş bi geçmiş var..inş iyisinizdir hepiniz...şimdilik kaçıyorum ama aklım sizde Allaha emanet olun....

Kolay gelsin Zeynepcim
Bu hafta sonunu da atlat da inşallah evine dönünce toparlarsın canım

Bengisu hayallerimin kilosu suan 85 de bile normal gozukuyorum ilaçlardan once 85 i hiç geçmemiştim 80 olıyım eşim istediğim birseyi alıcak bana :)
Benim de h ilk once hedefim85ti ama 80leri gorunce o hedefi biraz daha yukselttim.şimdi hedef 79.esim de bana 780li rakamlari gorunce yuzuk alacam dedi.gecen baktim pek begenemedim ama ilk firsatta alacam:)

Ben sabahları 3 mil yapıorum sonrada 30 dk tempolu yuruyus kosu bandında 4 mil hiç yapamam
benim metabolızmam yavas hıpotroıdım var tedavı oluyorum
inş veririmmm
Benim de h ilk once hedefim85ti ama 80leri gorunce o hedefi biraz daha yukselttim.şimdi hedef 79.esim de bana 780li rakamlari gorunce yuzuk alacam dedi.gecen baktim pek begenemedim ama ilk firsatta alacam:)
darısı basıma inş kactan indik nekadar sürede ve neler yaptın

Mavipatikler 98.2 ile basladm.2 ay spor salonuna gittim.2 aya yakinda leslie yaptm kilomun cogunu leslie ile verdim ve tabiki az yedim.oruc tuttugum halde 2 dolma 7 sarma yedigimi hatirliyorum
darısı basıma inş bende ramazandasa devam edicem inş

Mavipatikler 98.2 ile basladm.2 ay spor salonuna gittim.2 aya yakinda leslie yaptm kilomun cogunu leslie ile verdim ve tabiki az yedim.oruc tuttugum halde 2 dolma 7 sarma yedigimi hatirliyorum
canım başlangıçlarda çota az yememek lazım. çünküğ duraklamalarda dahada azaltmak gerekecek. zaten az yiyorsan nasıl azaltacaksın. çok azaltıncada hastalanır insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…