Kasimpatı gecmis olsun canm.nursena insaallah hakkinizda hayirli olan bi yere cikar.derin cocuguna gecmis olsun.cocuklar bu hastaligi simdi rahat atlatiyolar asilarindan dolayı korkma.
Kasımpatı canım sanada geçmiş olsun hala düğün yorgunluğunu atlatamadın sanırım dinlenme çalışsan bol bol iyi gelir
Benden işte moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama eşim evde yatakta üstüne memlekete kayınbabam hastanede bayağı sıkıntı yaşıyoruz sorma benimde öksürüğüm ve burun akıntım bitmedi bir yandan geçmiş olsun gelen misafirler var ......
Bayağa dertliymişim dimiii ama anlatım neyse bugün spora gittim biraz iyi geldii sanki yediklerimide biraz kısabilirsem daha mutlu olucam sanki :)
Kasımpatı sanada geçmiş olsun canım çok teşekkürler...
Bengisu küçük kızım iki yaşı da bir haftadır onda sırtları da çöktü ama çilekten diye hiç dra götürmedim geçen senede çilekten olunca
Mavipatikler saol canım sizinde doğum gününüz kutlu olsun
74frida sağol canım maalesef aynı okul ama müdüre söyledim kesi likle aynı sınıfta olmak istemiyorum bu üç kişi ile ana sınıfı olduğu için sorun değil ca im ilköğretim olsaydı kesi likle değiştiririm ozaman burası küçük bir yer o yüzden iyi bir okul olduğu için degistiremiyorum...diğer okul için iyi demiyorlar cunki
çok geçmiş olsun canım, allahım hayırlısı ile tez şifa versin inş.
stress kökenli ise baş ağrın melisa çayı iyi gelebilir aklında olsun bu.
hastalık zor olmaz olurmu hiç, sağlık çok büyük bir nimet...
sonuç ne oldu fridacım merak ettim: )))
ayrıca kp nin neyi var?
canım senin küçük bıdık çok hareketli çok yaramaza benziyor, öylemi annesi?: )
çok tatlı maşaallah cimcime
amiiiiin inş canım çok sağol: )
bizde istiyoruz artık bir bebek: ) hayırlısı nasip kısmet bakalım artık...
bende seni kocaman öptüm
bencede çok şeker: )
geçmişlerinin canına değsin inş canım...
seni mutlu gördüğüme sevindim canım...
geçen aile içi sıkıntım var, kafamı dağıtmak için telle oynuyorum falan diyince büyük bir sıkıntın var zannedip çok üzülüp çok merak etmiştim seni son zamanlarda, ama öyle değilmiş galiba...
hatta geçenlerde de yine bir ara böyle zannetmiştim yine, neden ben senin için bu kadar meraklanıyorum ki böyle sıkıntım var diyince anlayamadım şimdi ben kendimi: ))))
aman neyse iyi olda mühim değil.
şimdi sen diyetisyenemi gittin? galiba diyetisyen...
tahliller ne tahlili bacım? sonuçlar nasıl onu da de bakıyım: )
lesli 3 mil mi yapıyodun sadece gunlukyihuuuuu 123 -1.5
spor üç gün oldu başlayalı iki mille 90 dakika hergün yarım saat yapi cam artık
ama aç yaşıyorum desem yeridir kızlar ...bende 23 nisanda başladım olayın olduğu gün 131 kiloydum nasıl hafifledi m zayifladikca dahada mutlu olacam
mavi pratikler sıkı diyet yaparsan çok verirsin mesela ben on kilo veriyordum misal 20 vermiş gibi duruyordum çok sikilastiriyot leslie vücudu çok şekillendiriyor...ben bu fazla kalkıp lesliemi yapayım...
Kolay gelsin ZeynepcimSelamün aleykümm...
nasılsınızz...ben yorgun bedevii geldim gene ama bi selam verip kaçıcam akşama kınamız var şehir dışı ve yurtdışı misafirlerimiz gelmeye başladı..saat üçte gelini kuaföre götürcez..bu hengamede ben feci kilo aldım inş pazartesi evime geçiyorum ve niyeti bozmazsam diyet ve spora başlamayı düşünüyorum..heryanım ayrı sarkıyo..eşimde dün akşam burda kalmak sana yaramadı kilo aldın dedi..haklı adam ne yapsın kırmamak için susuyo hep...ben hem kilo alıyorum deyip hem yemeye devam edince sonunda bir okadar söyledi...son sayfaya göz attım ama hiç bişey anlamadım eve döndüğümde okumam gereken epeyce birikmiş bi geçmiş var..inş iyisinizdir hepiniz...şimdilik kaçıyorum ama aklım sizde Allaha emanet olun....
Benim de h ilk once hedefim85ti ama 80leri gorunce o hedefi biraz daha yukselttim.şimdi hedef 79.esim de bana 780li rakamlari gorunce yuzuk alacam dedi.gecen baktim pek begenemedim ama ilk firsatta alacam:)Bengisu hayallerimin kilosu suan 85 de bile normal gozukuyorum ilaçlardan once 85 i hiç geçmemiştim 80 olıyım eşim istediğim birseyi alıcak bana :)
Ben sabahları 3 mil yapıorum sonrada 30 dk tempolu yuruyus kosu bandında 4 mil hiç yapamambazen üç mülle bazen 4 mille çocuklarla yapamam dersen iki mille sabah iki mille aksam da yapabilirsin....sorun değil...benim kilom çok olduğu için spordur veremiyorum metabolizma ancak leslie ile hızlanıyor tabii diyet ilede
darısı basıma inş kactan indik nekadar sürede ve neler yaptınBenim de h ilk once hedefim85ti ama 80leri gorunce o hedefi biraz daha yukselttim.şimdi hedef 79.esim de bana 780li rakamlari gorunce yuzuk alacam dedi.gecen baktim pek begenemedim ama ilk firsatta alacam:)
darısı basıma inş bende ramazandasa devam edicem inşMavipatikler 98.2 ile basladm.2 ay spor salonuna gittim.2 aya yakinda leslie yaptm kilomun cogunu leslie ile verdim ve tabiki az yedim.oruc tuttugum halde 2 dolma 7 sarma yedigimi hatirliyorum
canım başlangıçlarda çota az yememek lazım. çünküğ duraklamalarda dahada azaltmak gerekecek. zaten az yiyorsan nasıl azaltacaksın. çok azaltıncada hastalanır insanMavipatikler 98.2 ile basladm.2 ay spor salonuna gittim.2 aya yakinda leslie yaptm kilomun cogunu leslie ile verdim ve tabiki az yedim.oruc tuttugum halde 2 dolma 7 sarma yedigimi hatirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?