evet hiç tatmamak lazım baslayınca devamı gelio en iyisi uzak durmakSelam hanımlar genel olarak iyi görünüyorsunuz hepiniz öpüldünüz tek tek cevap yazamıyorum telefondayım bu akşam annemlere geçiyoruz hafta sonunu orda geçirecez mağlesef dün akşam kınada fena halde kurabiye yedim birde meyva suyu kurabiyeler güzeldii dayanamadım herhalde mavi pratikler demişti tadına bakmamam lazım dı .....
ben ben ben yarışırımmm obur cuma esim gelio daha cok vermeM için gaza ihtiyacım varbu hafta benle yarışa girmek isteyen varmı??
belki yarışla gaza gelirim...
ben ben ben yarışırımmm obur cuma esim gelio daha cok vermeM için gaza ihtiyacım var
Kızlar. . bu hafta masallahi var topigin. Iyi kilo vermis herkes. Ben 500 gramcik verebildim ama o da iyi hic yoktan. Yine alıntı yapamıyorum. Hepinize tebrikler.. :)
bengisu çok sağol canım 12 sene aradık iki tüp bebek sayısız aşılama yumurta takibi nazlı kızım kendiliğinden geldi dünyamız o bizim adi da naz olduğu için üç sene ağladı nisa da olmuyor diye korunmadik iki sene içinde oldu ödüm koptu iyi mi yaptım kotu mu naz gibi huysuz olursa 9 ayı zor geçirdim oda benim k opyam çok tatlı çok masum hiç cektirmedi bana desem yeridir ama.cok zor nede olsa iki cocuk...hersey zamaninda guzel 35 te anne oldum nisayida 39 da allah kimseye aratmasin ...allah sizede hayirli evlat versin ...valla bnde oyle hic sevmezdim erkek.cocuklarini ama olmadigi için ne olursa dedim kız oğlan farketmedi ama iyikiğe iki kızım olmuş...kız çocuğu her hali ile sevdiriyir gel beni sev diyor mimikleri ile surekli
slm kizlar cok yognm yazamam diye simdiden bildircm.dugunumz var.yarin kina pazar dugn optm hepibizi beni unutmayin tamamm mii.
kilo 87.
spor 560 dk( yuruyuslerim kizlar meyra sayar insallah.
gecen hafta 88.2 dim yenacim.
oyun havalari beni bekliyor.
Güzel dilekleriniz icin hepinize cok cook tesekkür ediyorum arkadaslar,daha iyiyim artik cok sükür..iyi ki varsiniz..
bende bende bendebu hafta benle yarışa girmek isteyen varmı??
belki yarışla gaza gelirim...
bende bende bende
Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik
1 dilim corekotlu peynir
2 dilim kepek ekmegi
Ara
Ayran
1 tane kayisi
Ogle
Coban salata
1 dilim kepek ekmegi
1 bardak yogurt
Aksam
3 servis kasigi kiymali kabak yemegi
3 servis kasigi yumurtali makarna
1 bardak ayran
Spor
15 dk kardio
5 dk bacak calismasi
Su
2 litre
Hepsi 1002 kalori yapiyormus
Ben gecen hafta 87.6 dim bu hafta 87 yimtamam şuan için 3rakip olduk bu hafta için: )
bakalım kim en önde olacak haftaya: D
ara ara birbirimize hatırlatalım bunu, ve gaz verelim birbirimize...
tek taraflı değilde 3taraflı gaz olsun: )))
senin kilo kaç bu hafta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?