92.8 kilom canım eşim gelince unutmam ama tatile gidicem 3 mil yapamayabilirim orda sonra koye gidicem her ikisindede diyette zorlancam kosu bandı yok ama durmak yok yola devam siz varsınız yanımdatamam hadi bakalım başlayalım o zaman: )
bakalım haftaya kim önde olacak: ) senmi önde olacaksın, benmi?
eşin gelince bizi unutcanmı?
ben bu hafta 86.1 kg, sen?
benimde maşallahım var bu hafta +1.1 : )
Cok cok teşekkur ederım bu msjım için boyle yenilenleri gordukce hırslanıyorum cok yemişim gibi geliobende bende bende
Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik
1 dilim corekotlu peynir
2 dilim kepek ekmegi
Ara
Ayran
1 tane kayisi
Ogle
Coban salata
1 dilim kepek ekmegi
1 bardak yogurt
Aksam
3 servis kasigi kiymali kabak yemegi
3 servis kasigi yumurtali makarna
1 bardak ayran
Spor
15 dk kardio
5 dk bacak calismasi
Su
2 litre
Hepsi 1002 kalori yapiyormus
evt bende boyle istiodum diyet spor konusalım yenilenleri fln yazalım cok sevindimmmtamam şuan için 3rakip olduk bu hafta için: )
bakalım kim en önde olacak haftaya: D
ara ara birbirimize hatırlatalım bunu, ve gaz verelim birbirimize...
tek taraflı değilde 3taraflı gaz olsun: )))
senin kilo kaç bu hafta?
Bu saaten sonra ara ara meyve atıstırabilirim
meyveden sonra süt içmek ne işe yarıyorki ? Yok bı gun onceden yemegım olursa oglen onu yiyorum bu sefer yoktu genelde 2 gun aynı sebze yemeğini yiyorum ogle ve akşamBana çok meyve yiyorsun gibi geldi hemde karpuz Kayısı gibi şekerli meyvelerden sonra süt iç bence tarçınlı doktorlar öneriyor hep bi de öğlen karpuz yerine normal yemek yesen daha sağlıklı et balık tavuk gibi protein olabilir mesela ama tabi bu benim fikrim herkesin metabolizması farklı
meyveden sonra süt içmek ne işe yarıyorki ? Yok bı gun onceden yemegım olursa oglen onu yiyorum bu sefer yoktu genelde 2 gun aynı sebze yemeğini yiyorum ogle ve akşam
meyvede atıştırasım geldikçe yiyorum masum bi atıstırmalık bulamadım
Selam kızlar...bu hafta herkes guzel kilo vermis.yena ellerine sağlık teşekkürler..meyra bu hafta ben de varm yarışta bayadır bırakmıstm diyeti ama pazar tekrar basliyorum ve spor arti yürüyüşte olur ins.tartimdan bisey anlayamadigim icin kilom ayni dedim.bi sabah tekrar bakaym olmazsa yeni tartı alaym bu hafta.bu ara cok misafir aldm.cok yedim ictim.yarin kalabalık misafirmm var okuldann arkadaslar.onları da atlataym da diyete baslayaym.
Cok gecmiş olsun canımBundan sonra dereceye girenler neler yaptıklarını da açıklayıp ilham olsunlar bize....
Ne dersiniz.??
--
Bonus çok sevindim. sihirli değnek gibi geldi dr işi sana...devamını bekliyoruz her hafta...
patates ve havuç asla yemiyorum kalorısı yuksek die ama meyveden bir zarar geliceğini düşünmemiştim azaltıcam sutte içicem inşmeyve,patates, tatlı,özetle glisemik indeksi yüksek gıdalarla birlikte alınan kalsiyum ( yoğurt,süt,peynir vb. ) kan şekerini dengelediği için daha geç acıkmaya yarıyor.....
Cok gecmiş olsun canım
emeğine sağlık
super bi fikir ilk 3 den ne yiyip içiolar nasıl spor yapıolar bilgi istiyoruz
patates ve havuç asla yemiyorum kalorısı yuksek die ama meyveden bir zarar geliceğini düşünmemiştim azaltıcam sutte içicem inş
İyi akşamlar
Yenam ellerine sağlık
Bu hafta herkesde hareketlenme olmuş ne güzel devamı da böyle gider inşallah
Yenacım Allah şifa versin tez zamanda iyileş inşallah öksürük de çok zordur hele ki dinlenemediğini düşünürsek
olurmu canım burda bulunmamın amacı bu birseyler ogrenmek diyetisyenede gitmişsin bilgilerini paylasırsan sevinirim ben ole kendimce yapıorum kalorısı cok olan bitseyler yenek istememsağol canım...daha önce gittiğim diyetisyenlerin önerisiydi anlattığım..Örneğin bir iki kaşık yoğurt at ağzına, yahut bir fincan süt iç, yahut 1-2 ceviz, 4-5 badem, 6-8 fındık. kuruyemişte dengeliyormuş...
Aslın da sen çok iyi gidiyorsun bildiğin gibi ilerle şimdilik. çünkü kişiye özel metabolizma hızı. bu bağlam da başarılısın. özellikle benim gibi başarısız birinin öneride bulunması da ayrı bir ironi :)
Geçen gün aklıma geldi biliyormusun bizim kız seçimde yine Görevli olmasa bari diye düşünmüştüm ben ama :))Sağol asum...dinlenemiyorum valla...Nursenayı geçmişsin.
Önümüzde ki haftasonu hiç dinlenemeyecğim.c.tesi geç çıkıcam ertesi gün seçim de görevliyim..
Naapıcam bu kadar parayı bilmiyorum..Ne aç gözlü çıktım ben de...
Allah hayırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda canımYena ellerine saglik ve cok gecmis olsun.. Gercekten bu hafta cok basarili bi hafta olmus cogumuz icin. Tebrikler
Yarindan itibaren ben de tekrar menü paylasmaya baslayayim. Ve lutfen spor icin bana destek olunuzzzzz..
Hep yaza erteliyorum. Ve bu hafta nerdeyse hic bir kacamak yapmamama ragmen sadece 500 gr verebilmisim. Spor yapmam lazim yani :)
Bi dee benim icin de dua eder misiniz bi bebis icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?