Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si ____________ - 2,1 kg. ______ Moruçlukalem

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,9 kg. ______________ Bonus

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,8 kg. ____________ 74FRIDA
ele)rine saglik canim kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum

Cok gecmis olsun canim
Bundan sonra dereceye girenler neler yaptıklarını da açıklayıp ilham olsunlar bize....
Ne dersiniz.??

--

Bonus çok sevindim. sihirli değnek gibi geldi dr işi sana...devamını bekliyoruz her hafta...
bencede paylassinlae bizde ilhAm aliriz

Bonus sen diyetisyene gidiyordyn yazsana neler yiyorsun bir gunde senden de ilham alalim

Yena gecmis olsun kuzum daha duzelmemissin zencefil icseydin yine iyi gelirdi.

Bak ben kilo verince nasil sevindin mutlu oldun dimi iste bende oyle oluyorum sen verince

Dr da kac cikacam acaba

Frida frida :) her bi ayrintiyi yazicam sen rahat ol dr a gitmis kimin hissedecen

Gelelim listeye ben cok zorlaniyorum uymakta yani beynim surekle yemekle yemeyi istemekle mesgul birden yemeyi kesince bosta kaldim.

Sigara gibi aklima vuruyo resmen en cok tatli ve yiyecek her turlu sey.
Bugun disinda 4 gundur ayni durumdaydim bugun listede olmadigi halde bi tane hurma yedim oglen yemekten baya onceydi.
Ondanmi bilmiyorum su ana kadar tatli istemedim hic.

Tesekkurler yena,ellerine saglik..
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaslar,azminiz daimi olsun..

Cok gecmis olsun topragim,acil sifalar diliyorum..icibiliyor isen taze zencefil cayi cok rahatlatiyor bogazlari..

Heyirli aksamlaarrrr :) Bonusunuz 2.niz gormeyince ozlediginiz gorunce sevdiginiz kisiler kisisi geldi....

hosgeldin Bonus,ayrica tebrik ederim seni cok güzel kilo vermissin..diyetisyene baslamis olmanda cok güzel bir haber,güzelliklere vesile olsun insallah..

ahada liste genel listelerden pek farki yok ogunlerde aralar fazla sadece emzirdigim ve cok cabuk acikiyorum dedigim icin.

Kalkinca ilik su

8:00 = 2 dilim az yagli peynir (iki parmak bir dilim), 1 yumurta ( haslama tava yada menemen yagsiz), 5-6 tane tuzsuzvzeytin yada 2 tane ceviz, bol cig sebze ( domat salatalik ve otlar), 2 dilim esmer ekmek( cavdar yada tam bugday cok tahilli olucak kepekli ekmek yasak kansizlik yapiyo dedi) acik sekersiz cay

10:30 = 1 su bardagi süt + 1 cay kasigi toz tarcin

13:00 = 1 kase corba, 8 yemek kasigi sebze yemegi (susuz), yarim su bardagi yogurt, 1 dilim esmer ekmk, yagsiz salata

15:00 = 1 porsiyon meyve

17:00 = 2 kepekli grissini, 1 dilim peynir

19:00 = 1 kase corba, 5 kofte kadar et veya tavuk veya balik, yagsiz salata, 1 dilim ekmek.

8:30 = 1 cay bardagi sut

11:00 = 1 cay bardagi malt icecegi(sut artirsin diye)

tebrikler kızlar...
ellerine sağlık yenam.

bilmezmiyim esracanımı: )
maddi durumdan dolayı gelemiyordu en son: (
evet bencede benziyorlar funadayla bazı yerlerde: )
çok geçmiş olsun ablacım, dinlenmeye gayret et lütfen, sana dinçlik vericek yiyecek içecekleri tüketmeye özen göster..
çörekotu tüketmeni de tavsiye ederim ama tabi bir araştır karar ver öncesinde ablam.
ben günlük 1çk yiyorum enerji veriyor yani.
allaha emanet ol, kocaman öptüm, görüşürüz

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]mavipatikler[/TD]
[TD]550 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]560 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]moruclukalem[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ mavipatikler

HAFTANIN SPOR 3.sü ________ Derin

3 litre su icilcek telefona uygulama indirdim suyu hatirlatiyo ve basarili oluyo.

1 kg sebzeye 1 y.k. yag,
1 litre suya 1 y.k. yag
Etler yagsz pisicek.

Ben bunu duyunca didimki hanim hanim ben evin yemegini zor yapiyorum kendime 1 kasik yagli cirbayi nasil yapim evdekilere yaptigimdan yisem olmazmi

Oda o zaman evdekinin yagini azalt bi tencereye 2 koycaksak 3 koy cokta sorun olmaz didi.

Taam didim. Ben bu listeye uyuyorum cogunlukla malt icecegi dsinda ama yine acikiyoruum zaten dr a gitme sebebimde buydu. Gecen gece mide kazintisindan uyuyamadm leblebi yedim. Listede yok ama napim yani kendime eziyet edemem bu yipranmislikla.
Haftaya pazartesi soyliycem ins bunlari oda bizi tanimis olucak neyle nasil kilo veriyoruz bilicek ogrencek tahlillerede bakicak. Bende ins adapte olmus olacagim.

Ben gecen hafta 87.6 dim bu hafta 87 yim

tamam, bize bu hafta lazım kuzu: )

Meyra yeliz ve mavipatikler ben de yarisiniza katiliyorum :)

tamam canım ettik 4kişi: )
senin bu haftaki kilon ne?

Bu arada ablamin listesi benimkinin yarisi gibi sanki corba yok form cayi yesil cay var onda.
Tabi ilk haftalik boyle sonra ekliycekmis.

Pilav makarna hamurisi pattis havic yok. B gurubu sebzeler var haftada bir gun yenebilir.

Havuc
Pancar
Bezelye
Pirasa
Bakla
Enginar
Balkabagi
Yer elmasi. Bunlar zaten bildigim kadariyla sekerde iceriyo glisemik indeksi yuksek sebzeler.

Meyve olarakta vardi hatirlayamadim. Incir uzum dut muz kayisi kuru hurma yuksek glisemik meyveler.

benimde şuan ateşim var, ateş gibi yanıyo vücudum: (
boğazımda hafif ağrıyo, biraz soğuk aldım galiba.
gece üstüm inceydi ordan aldım gaiba: (

Meyracım geçmiş olsun
Liste için ellerine sağlık spor yapanları kutlarım
Ankara'da hava oldukça serin sanki sonbahar gibi

sağol bal ablacım..
aynen burasıda soğuk, ikindin yağmurdan sonra biraz bahçeye çıktık komşumla, kış soğuğu gibi soğuk vardı, üşüdük girdik içeri kısa süre içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…