ele)rine saglik canim kilo veren arkadaslari tebrik ediyorumHAFTANIN 1.si ____________ - 2,1 kg. ______ Moruçlukalem
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,9 kg. ______________ Bonus
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,8 kg. ____________ 74FRIDA
Cok gecmis olsun canimMerhaba arkadaşlar..
Çok güzel kilolar gitmiş pek başarılı....Hepiniz harikasınız,gurur duyuyorum sizlerle..Saçma sapan şok diyet yapmadan sağlıklı beslenerek gayet güzel kilolar veriliyormuş...İşte örneksiniz...
Bana gelince haftabaşından beri ağır gribim dünden beri öksürmeye de başladım süper oldu.
Göğsüm ağırıyor resmen....
İşler yoğun dinlenemiyorum iyileşmem uzun sürüyor tabii..Ben önemli değilim korkum oğlana geçmesi evdekilere bulaşmadan geçer gider inşallah....
Daficiğim çok özledim seni...geçmiş olsun anneye babaya....
Kasımpatıcım sen de hastaymıssın hayırlı şifalar diliyorum...
Fridacım kayınbabana şifa diiyorum..Eşin nasıl oldu.?
elifunda gülümsettin beni...Oynamayı çok seviyorsun sanırım :)) Dök kurtlarını bol bol eglen...
Meyra esra vardı Antalyadan hatırlarmısın.? siz kankaydınız funda'da onun havası var çok benzetiyorum aynı konseptler :))
Başka ne vardı...Kendinize iyi davranın..
bencede paylassinlae bizde ilhAm alirizBundan sonra dereceye girenler neler yaptıklarını da açıklayıp ilham olsunlar bize....
Ne dersiniz.??
--
Bonus çok sevindim. sihirli değnek gibi geldi dr işi sana...devamını bekliyoruz her hafta...
Canm tedaviye devam ediyorum ama her gecen gün umudum azalıyor.bu ay doktor yumurtan cok kaliteli aşılama yapalm demisti ama ben kabul etmedim.bakalm bu defa asilamaya gidecem ramazandan once olur herhalde.Canım senin tedavin ne durum da.??
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,1 kg. ______ Moruçlukalem
Merhaba arkadaşlar..
Çok güzel kilolar gitmiş pek başarılı....Hepiniz harikasınız,gurur duyuyorum sizlerle..Saçma sapan şok diyet yapmadan sağlıklı beslenerek gayet güzel kilolar veriliyormuş...İşte örneksiniz...
Bana gelince haftabaşından beri ağır gribim dünden beri öksürmeye de başladım süper oldu.
İşler yoğun dinlenemiyorum iyileşmem uzun sürüyor tabii..Ben önemli değilim korkum oğlana geçmesi evdekilere bulaşmadan geçer gider inşallah....
elifunda gülümsettin beni...Oynamayı çok seviyorsun sanırım :)) Dök kurtlarını bol bol eglen...
Meyra esra vardı Antalyadan hatırlarmısın.? siz kankaydınız funda'da onun havası var çok benzetiyorum aynı konseptler :))
Heyirli aksamlaarrrr :) Bonusunuz 2.niz gormeyince ozlediginiz gorunce sevdiginiz kisiler kisisi geldi....
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,1 kg. ______ Moruçlukalem
Merhaba arkadaşlar..
Ben gecen hafta 87.6 dim bu hafta 87 yim
Meyra yeliz ve mavipatikler ben de yarisiniza katiliyorum :)
Sağol asum...dinlenemiyorum valla...Nursenayı geçmişsin.
Önümüzde ki haftasonu hiç dinlenemeyecğim.c.tesi geç çıkıcam ertesi gün seçim de görevliyim..
Naapıcam bu kadar parayı bilmiyorum..Ne aç gözlü çıktım ben de...
benimde şuan ateşim var, ateş gibi yanıyo vücudum: (
boğazımda hafif ağrıyo, biraz soğuk aldım galiba.
gece üstüm inceydi ordan aldım gaiba:cry:
Yenaya diyon bidedaha tam yaz sicakligi oturmadi geceleri dikkat etmek lazim. Gecmis olsun kuzum
Meyracım geçmiş olsun
Liste için ellerine sağlık spor yapanları kutlarım
Ankara'da hava oldukça serin sanki sonbahar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?