sağol canımmm.
estiler uykuda tutmadıydı rahat uyuyayım dediydim: )
bu haftaki rekabette sende bize katılsana oluruz 5kişi?
Yok ben sizi izlim bu hafta
meyveden sonra süt içmek ne işe yarıyorki ? Yok bı gun onceden yemegım olursa oglen onu yiyorum bu sefer yoktu genelde 2 gun aynı sebze yemeğini yiyorum ogle ve akşam
meyvede atıştırasım geldikçe yiyorum masum bi atıstırmalık bulamadım
yenacım bilmukabil canımMerhaba arkadaşlar..
Çok güzel kilolar gitmiş pek başarılı....Hepiniz harikasınız,gurur duyuyorum sizlerle..Saçma sapan şok diyet yapmadan sağlıklı beslenerek gayet güzel kilolar veriliyormuş...İşte örneksiniz...
Bana gelince haftabaşından beri ağır gribim dünden beri öksürmeye de başladım süper oldu.
Göğsüm ağırıyor resmen....
İşler yoğun dinlenemiyorum iyileşmem uzun sürüyor tabii..Ben önemli değilim korkum oğlana geçmesi evdekilere bulaşmadan geçer gider inşallah....
Daficiğim çok özledim seni...geçmiş olsun anneye babaya....
Kasımpatıcım sen de hastaymıssın hayırlı şifalar diliyorum...
Fridacım kayınbabana şifa diiyorum..Eşin nasıl oldu.?
elifunda gülümsettin beni...Oynamayı çok seviyorsun sanırım :)) Dök kurtlarını bol bol eglen...
Meyra esra vardı Antalyadan hatırlarmısın.? siz kankaydınız funda'da onun havası var çok benzetiyorum aynı konseptler :))
Başka ne vardı...Kendinize iyi davranın..
amin canım çok teşekkür ederim.Frida kayinbaban rahatsizmis anladigim kadari ile cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum...
Dafi abla anne ve babana cok gecmis olsun,Allah sifa versin..
Birbiriyle yarisa giren hatunlar,gazaniz mübarek olsun...:)
meyracım geçmiş olsun sen narin bir hatuncuksun kendine dikkat etbenimde şuan ateşim var, ateş gibi yanıyo vücudum: (
boğazımda hafif ağrıyo, biraz soğuk aldım galiba.
gece üstüm inceydi ordan aldım gaiba: (
bilgi için teşekkür ederim canımsüt içince kan şekerinde fırlama olmuyor çünkü meyveler şekerli yiyecekler hem kan şekeriniz normal yükseliyor hem de fırlama ve ani düşmeler olmadığı için daha uzun süre tok tutuyor yazdım ama keşke önceki mesajlara baksaydım şimdi gördüm cevaplanmış zaten kusura bakma lütfen çok dalgınım da bu ara
ben annemde kaldım hala kahvaltı yapmadım bu saate spora bıle baslamıs oluyordumGunaydin gecikmis bir bonustan herkeşlere
Yumurtam kalmamisti
3 dilim peynir 2 ceviz domates 2 dilim ekmekle kahvalti yaptim. Ekmegi biraz kacirmis olabilirim 2 dilimi gecmisimdir belki
Cay iciyorum smdi kalkinca su icmeyi unuttum halada icmedim puh bana
Tatli ihtiyaci ve krizi baslamistir hayirli olsun ins
Kaç bedenden inmişki acabagunaydin kuzlar dereceye girenleri tebrik ediyorum ..
bugün ayça kayanın kahvaltı önerisi ile güne başladım facede paylaşmış..
bol sebzeli menemen yarım simit ben ekledim simitçi peynir salt domates ve cay
işleri bitireyim hemen lesliemi yapayım
mavi patikler spor görsel paylaşım bölümünde egzersizleri tikla ordanderya 1970 linkler paylaşıyor bugün bana lastikle yapılan bir leslie önerdi onu yapı can kadın 44 yaşında 38 bedene düşmüş leslie ile herkezle yardım ediyor
Ay inş hep boyşe devam eder saol canımselamun aleyküm güzeller
güne gürültülü başladık yinebinanın dış cephesinde mantolama yapılıyor. bir haftadır gürültülüyüz.
mavi patiler çok azimli görüyorum seniazmin daim olsun canım
neyse selamımı verdim. annemler köye döndüler. bende boş kalmışken bir çarşı yapayım. birazda spor olur bana
inşş canım yaaaa bi insemmSimdi gunaydin dicem ama ayip olacak galiba
daha yeni uyandım. Ama kac haftadir haftasonu da dinlenemiyorum bugunluk olsun bakalim :)
Gec uyandigim icin 2 ogun yerim bugun. Ilk hedefim 3 litre su ve 1 saat spor+ saatlerce temizlik
Meyracığım gecmis olsun canim benim... dikkat et kendine. liste icin ellerine sağlık
benim bu hafta kilom 93.5 ti . Birazdan tekrar bi tartilacagim bakalim :)
Spor yapan kizlar.. hepinize tebrikler...
Mavipatikler bu azimle devam edersen 8li kilolara cokk yakin zamanda dusersin canim :) Leslienin videolarini ben hep youtube dan indiriyordum canim yok mu ki orda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?