Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Listeler için teşekkürler
meyracım gecmiş olsun canım
bonuscum menünü paylaştıpın için teşekkür ederim guzel bi menu emzirmenin iki artısı var susatır ve yag yakar bu menuyle birlesince iyi kilo versin inş
aynen ank hava baya soguk
uyku vaktım cok gectı dıyete basladıgı dan berı 11 de yatıp 8 de kalkmaya calısıorum
iyi geceler sizi seviyorummmm

süt içince kan şekerinde fırlama olmuyor çünkü meyveler şekerli yiyecekler hem kan şekeriniz normal yükseliyor hem de fırlama ve ani düşmeler olmadığı için daha uzun süre tok tutuyor yazdım ama keşke önceki mesajlara baksaydım şimdi gördüm cevaplanmış zaten kusura bakma lütfen çok dalgınım da bu ara

Birinci olmuşum çok sevindim :) Herhalde ilk üçtekiler ne yaptıklarını yazsınlar gibi bir şey demişsiniz yani ben öyle anladım yazayım hemen birkaç bir şey. Okulun son zamanları son vizeler ödevler derken açıkcası yemek yemeye vakit ayıramadım bence ondan oldu bu kayıp biliçli olan bir şey değildi ama bilinçli olarak yaptığım hiç kaçamak yapmamak oldu annem gelmişti ve mantı ve börek yaptı bir tane bile yemedim zamanında çok yedim diye ,okulda ikram edilen hiçbir şeyi almadım demek ki geçen hafta kilo vermeme engel olan gözüme çok gelmeyen bir lokma şeylermiş.Bi de bu hafta meyveyi azalttım sadece kuru Kayısı yedim herhalde meyve bana iyi gelmiyor ya da masum diye çok yiyorum bilemedim ama tabi bu benim bünyem için yoksa meyveler çok sağlıklı. inşallah devamı gelir tabi haftalık iki kilo çok her zaman olsun istemem çok sağlıklı değildir ama buna benzer sonuçlarla ilerlerim inşallah :)

hayırlı geceler güzeller.
yenacım, meyracım ellerinize sağlık.
dereceye giren güzelleri tebri ederim.

yenacım bilmukabil canım
çok teşekkür ederim. sanada çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin

Frida kayinbaban rahatsizmis anladigim kadari ile cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum...

Dafi abla anne ve babana cok gecmis olsun,Allah sifa versin..

Birbiriyle yarisa giren hatunlar,gazaniz mübarek olsun...:)
amin canım çok teşekkür ederim.

benimde şuan ateşim var, ateş gibi yanıyo vücudum: (
boğazımda hafif ağrıyo, biraz soğuk aldım galiba.
gece üstüm inceydi ordan aldım gaiba: (
meyracım geçmiş olsun sen narin bir hatuncuksun kendine dikkat et

bilgi için teşekkür ederim canım
günaydın herkese 12.30 da yatınca 9 da kalktım halıyle ama kılolarımla ugtastıgımm gıbı erken kalkma konusundaki mücadelemde bitmedi

Gunaydin gecikmis bir bonustan herkeşlere
Yumurtam kalmamisti

3 dilim peynir 2 ceviz domates 2 dilim ekmekle kahvalti yaptim. Ekmegi biraz kacirmis olabilirim 2 dilimi gecmisimdir belki

Cay iciyorum smdi kalkinca su icmeyi unuttum halada icmedim puh bana

Tatli ihtiyaci ve krizi baslamistir hayirli olsun ins

Kızlar lütfen yardın leslie ile 4 mile 5 mile videosu bulamıyorum
ayrıca 35 dklık flndı sanırım yere yatarak hareketler yapıyordu onuda bulamıyorum bulursanız lutfen lınk paylasın

ben annemde kaldım hala kahvaltı yapmadım bu saate spora bıle baslamıs oluyordum
tatlı tadmadıgım surece sorun yok eskiden aserir gibi canım isterdi insulin dırencım varmıs ilac kullandım nutellayı kasık kasık yerdim gece gunduz cıkolata isterdi canım

gunaydin kuzlar dereceye girenleri tebrik ediyorum ..
bugün ayça kayanın kahvaltı önerisi ile güne başladım facede paylaşmış..
bol sebzeli menemen yarım simit ben ekledim simitçi peynir salt domates ve cay
işleri bitireyim hemen lesliemi yapayım
mavi patikler spor görsel paylaşım bölümünde egzersizleri tikla ordanderya 1970 linkler paylaşıyor bugün bana lastikle yapılan bir leslie önerdi onu yapı can kadın 44 yaşında 38 bedene düşmüş leslie ile herkezle yardım ediyor

selamun aleyküm güzeller
güne gürültülü başladık yine binanın dış cephesinde mantolama yapılıyor. bir haftadır gürültülüyüz.
mavi patiler çok azimli görüyorum seni azmin daim olsun canım
neyse selamımı verdim. annemler köye döndüler. bende boş kalmışken bir çarşı yapayım. birazda spor olur bana

Simdi gunaydin dicem ama ayip olacak galiba
daha yeni uyandım. Ama kac haftadir haftasonu da dinlenemiyorum bugunluk olsun bakalim :)

Gec uyandigim icin 2 ogun yerim bugun. Ilk hedefim 3 litre su ve 1 saat spor+ saatlerce temizlik

Meyracığım gecmis olsun canim benim... dikkat et kendine. liste icin ellerine sağlık
benim bu hafta kilom 93.5 ti . Birazdan tekrar bi tartilacagim bakalim :)

Spor yapan kizlar.. hepinize tebrikler...

Mavipatikler bu azimle devam edersen 8li kilolara cokk yakin zamanda dusersin canim :) Leslienin videolarini ben hep youtube dan indiriyordum canim yok mu ki orda?

Kaç bedenden inmişki acaba
bende o video var o lastikten edincem inş bakıyorum o foruma ama goremedim 4 mil 5 mil ystarak yapılan onları arıyorum
Ay inş hep boyşe devam eder saol canım
inşş canım yaaaa bi insemm
you tube dada bulamadım istediklerimi malesef biraz daha araştırıyım bakıyım
aksamıda yıyım paylascam yediklerimi bende opuyorummm

Ara olarak 2 grissini ve 5-6 ufak cilek yedim.

Aksam
2 tane nugget
5 tane patates kizartmasi
1 dilim ekmek
salata

Esime patates kizarttim ve dayanamadim 5 tane yediM ekmegi de beyaz ekmek yedim. Ama hareketli bi gun gecirdim cok sorun olmaz diye düşünüyorum :)

3 litrelik su hedefimin 1.5 ltsini ictim. Yatana kadar da 1.5 daha icerim insallah.

Simdi sade bi turk kahvesi icip spora baslayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…