Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

As meyracım
kahvaltı
domates maydonoz tere otu 1kk lıht peynir koy peyniri
2 bardak çay 1 er tadlandırıcıyla
ogle
kucuk kase cacık
sac kavurma bı kase tanesi
limonlu bı kase salata
ara
4 5 çilek
akşam
salatalık domates lımonlu yıycem cunku bu saate kaldı avm ye gıttık geldik annemin buz dolabı mutfak dolabı temızledim yemek gecti
spor 45 dk 3 mil
30 dklık yuruyusumu yapamadım ama 4 saat avm deydım
su 1 lt anca aklıma bile gelmediiii
su suyu artırsam sanırım daha cabuk zayıflıycam

seveceksen oğlanı sev kız kendini sevdirir...

sayarım tabiki canım.
bildirim konusunda bana mı bağlandın: )
önceden önceden: D

sende iyiki varsın...
yok kiz gecen hafta unuttum gece hatirladim bir kosusum var tele gormen lazim bi baktim saat biri geciyo tuhh dedim.ondan erken yazdim.

eline saglik yenacim. bu hafta liste cok guzelbolmus herkes ekside.massalah kizlar hepinize.devamida gelsin insallah.

gecmis olsyn sanada.guldurduysem ne mutlu bana.ALLAH hep guldursun seni. evt cok severim oynamayi ayaklarim sisti hamladim bugun mola yarin salon var dun kina yaptik yiktim valla ortaligi.

Merhaba herkese,
arkadaslar zayiflamak icin denemedigim yöntem kalmadi,genelde hep basarili oldum
ama bu kez seytan ücgeninden kurtulamiyorum.. Basliyorum ve bir en fazla iki hafta
sonra bezginlik geliyor.. eve kardio aleti almayi düsünüyorum,stepp veya bisiklet..
Faydasi olur mu ne dersiniz?artik yürümekte,nefes alip vermekte cok zorlaniyorum..
oglum 6,kizim 8 yasinda,sürekli ilgi alaka bekliyorlar,artik onlara da yetisemiyorum.. üstüne
bir de tansiyon basima bela oldu.. nasil cikicam bu isin icinden bilemiyorum (
100 kilo doruk noktam,boyda 1,58 olunca kaldirmiyor bu agirligi..
ne tavsiye edersiniz,nasil kurtulurum bu kilo illetinden?

sana nacizane tavsiyem, bir hastalığın olmadığını ve genç olduğunu düşünerek söylüyorum bunları..
meyveden bişeycik olmaz merak etme, karbonhidrat tüketmektense meyve ye daha iyi.
günde 4porsiyona kadar meyve ye bişey olmaz..
sonra hayatta bi çok şeyde olduğu gibi az olsun ama sürekli olsun, ani diyetler başarılı olmaz, azar azar gitmek en makulu, aslında en makulu sağlıklı beslenmeyi yaşam şekli haline getirmek..
yaşam şekli haline getirdiğin vakit hem sağlıklı olursun hemde ideal kilonda olursun..
kilo tüm insanların uğraşı bence, oyüzden kiloyu teraziye benzetebiliriz...
bence hiç yememekte iyi değil, sonra bu yememeler nefis taşıdığımızdan dolayı birikir birikir büyük patlamalara neden olur ve verdiğinden fazlasını almana sebep olur genelde...
azar azar herşeyden ye bence...
hormunlu kimyasallı yiyecekler ayrı ama, onları yememek gerek bencede: (

ah ayçakaya dedin 5333ü düşürdün aklıma: )
özledim sağlıklı beslenmeyi... ah bir başlasam tekrardan...

kolay gelsin çabuk bitsin hayırlısı ile inş: )

arada geç kalkmak iyidir: )

cok yogunum canim sadece yuruyuslerim spor yapmaya vakit yok insallah pazartrsi topluycam kendimi
İnş canımmm
benim ilk uzun deneyimim bu grupla oldu 25 gunde 6 kılo verdim grupta olman faydalı olur bırde lesli nin videolarını tavsıye ederim yediklerinede dikkat et verdıgın kılolar motıven olur birlikten kuvvet dogar sen bi adım at gerısı gelir

iki yil önce burada 23 kilo vermistim,gece yeme aliskanligim yüzünden hersey alt üst oldu.. verdigim kilolari geri alinca utancimdan burayada gelemedim artik.. diyet yaptigim dönemlerde esime rica etmistim mutfagin kapisini
kilitliyordu.. bir gece beynim nasil dönmüsse deli gibi anahtari aramaya basladim,baktim olacak degil esimi
uyandirdim.. anahtar kavgasi basladi tabii.. esim sinirden anahtari elime verdi ve bir daha bu konuda sana destek
olmami bekleme,bu kadar kilo vermisken bu hatayi yapmamaliydin dedi..
o gün bu gündür gece yemesiyle verdigim kilolari tekrar depolamaya basladim..
o kadar caresizim ki anlatamam..

gece uyanıpmı yıyorsun gec saatemi
gec saate ise erken yatmayı dene
yok gece uyanıp yemek yıyosan kesinlikle endokrine git canım ınsulın dırencı bunu yapıyo gece tatlı pasta yemek erken kalkıp yada tatlilara saldırıyosan vs kesinliklee git cnm ben gece pek kalkmazdım ama kalktıysam tatlı varsa mutlaka yerdım sabah kalkıncada ve yedikçe doyumsuzluk artıyodu hep tatlı yıyodum kasık kasık nutellalar yemekten once tatlı pasta ılac kullandım cok sukur bıttı pes etme yeniden basla endokrıne gıt baktır
beraber yaparız basarırız bız emınım

Evet canim,uyku arasinda uyaniyorum deli gibi mutfaga kosuyorum.. hemde hic ac olmadan.ac degilim
ve buna ragmen gözü kapali saldiriyorum.. eczaneye gittim,gece sekerin düsüyor olabilir dedi ve üzüm sekeri
verdi.. uyandiginda bundan bir tane agzina at sekerini aninda yükseltecek ve aclik hissin gececek dedi..
iki gün denedim,faydasini görmeyince onu da bir kenara attim.. tarcin tavsiye ettiler,soguk súyun icine bir
cubuk tarcin ve 3-4 tane kuru kayisi.. gece aciktigimda onu ictim,icinden de iki kayisi cikarip yedim..
ise yariyordu sanki.. bir gece yine uyandigimda tarcina degil de buzdolabina yöneldigimde artik umudumu
kaybettim.. ben yasamayi yalnizca geceleri yemek sanan bir obezdim ve kurtulusum yoktu..
lakin cocuklarim da kilomu dile getirmeye baslayinca bana cok agir gelmeye basladi..
bu arada seker yok dedi doktor,buna ragmen sekerim gece neden düsüyor anlam veremiyorum..

Canm kesinlikle gece yemeyi nırakman lazm.bunun altında yatan ni sebep olmalı ya insülin ya bi hormon ya da psikolojik muhakkak vardır bi sebebi.önce bunu arastip sorunu çözmeni tavsiye ederm.sonra diyet arti spor veya yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…