Bakıyım bende bi saol canımKizlar genc ve fit diye bi site var. Ben cok begendim. Cok profesyonel bi site. Bi bakin derim :)
Android uygulamasi da var. Ben bugun ona basliyorum spor olarak.
cok yogunum canim sadece yuruyuslerim spor yapmaya vakit yok insallah pazartrsi topluycam kendimiElifcim sporsuz -500 cok iyi bide spor yapsan süper olucak
yok kiz gecen hafta unuttum gece hatirladim bir kosusum var tele gormen lazim bi baktim saat biri geciyo tuhh dedim.ondan erken yazdim.seveceksen oğlanı sev kız kendini sevdirir...
sayarım tabiki canım.
bildirim konusunda bana mı bağlandın: )
önceden önceden: D
sende iyiki varsın...
eline saglik yenacim. bu hafta liste cok guzelbolmus herkes ekside.massalah kizlar hepinize.devamida gelsin insallah.[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Asumanzeynep[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]91,4[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]88,3[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]88,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]105,6[/TD]
[TD]+1,3[/TD]
[TD]103,7[/TD]
[TD]-1,9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]88,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]86,1[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]87,6[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]69,3[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD]69,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Kasımpatı35[/TD]
[TD]107[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]106,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]109,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]109,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]108,2[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]123[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Mavipatikler[/TD]
[TD]94,2[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD]92,8[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Elif1503[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]Egedeniz03[/TD]
[TD]91,2[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Moruçlukalem[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]90,4[/TD]
[TD]-2,1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]95,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]95,2[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
gecmis olsyn sanada.guldurduysem ne mutlu bana.ALLAH hep guldursun seni. evt cok severim oynamayi ayaklarim sisti hamladim bugun mola yarin salon var dun kina yaptik yiktim valla ortaligi.Merhaba arkadaşlar..
Çok güzel kilolar gitmiş pek başarılı....Hepiniz harikasınız,gurur duyuyorum sizlerle..Saçma sapan şok diyet yapmadan sağlıklı beslenerek gayet güzel kilolar veriliyormuş...İşte örneksiniz...
Bana gelince haftabaşından beri ağır gribim dünden beri öksürmeye de başladım süper oldu.
Göğsüm ağırıyor resmen....
İşler yoğun dinlenemiyorum iyileşmem uzun sürüyor tabii..Ben önemli değilim korkum oğlana geçmesi evdekilere bulaşmadan geçer gider inşallah....
Daficiğim çok özledim seni...geçmiş olsun anneye babaya....
Kasımpatıcım sen de hastaymıssın hayırlı şifalar diliyorum...
Fridacım kayınbabana şifa diiyorum..Eşin nasıl oldu.?
elifunda gülümsettin beni...Oynamayı çok seviyorsun sanırım :)) Dök kurtlarını bol bol eglen...
Meyra esra vardı Antalyadan hatırlarmısın.? siz kankaydınız funda'da onun havası var çok benzetiyorum aynı konseptler :))
Başka ne vardı...Kendinize iyi davranın..
Meyra sen 90 dogumlu msn?evim var
arabam var
+90lıyım havam var: )))))))
aslında evim arabam yok ama neyse: D
gecmis olsyn sanada.guldurduysem ne mutlu bana.ALLAH hep guldursun seni. evt cok severim oynamayi ayaklarim sisti hamladim bugun mola yarin salon var dun kina yaptik yiktim valla ortaligi.
Meyra sen 90 dogumlu msn?
Birinci olmuşum çok sevindim :) Herhalde ilk üçtekiler ne yaptıklarını yazsınlar gibi bir şey demişsiniz yani ben öyle anladım yazayım hemen birkaç bir şey. Okulun son zamanları son vizeler ödevler derken açıkcası yemek yemeye vakit ayıramadım bence ondan oldu bu kayıp biliçli olan bir şey değildi ama bilinçli olarak yaptığım hiç kaçamak yapmamak oldu annem gelmişti ve mantı ve börek yaptı bir tane bile yemedim zamanında çok yedim diye ,okulda ikram edilen hiçbir şeyi almadım demek ki geçen hafta kilo vermeme engel olan gözüme çok gelmeyen bir lokma şeylermiş.Bi de bu hafta meyveyi azalttım sadece kuru Kayısı yedim herhalde meyve bana iyi gelmiyor ya da masum diye çok yiyorum bilemedim ama tabi bu benim bünyem için yoksa meyveler çok sağlıklı. inşallah devamı gelir tabi haftalık iki kilo çok her zaman olsun istemem çok sağlıklı değildir ama buna benzer sonuçlarla ilerlerim inşallah :)
gunaydin kuzlar dereceye girenleri tebrik ediyorum ..
bugün ayça kayanın kahvaltı önerisi ile güne başladım facede paylaşmış..
bol sebzeli menemen yarım simit ben ekledim simitçi peynir salt domates ve cay
işleri bitireyim hemen lesliemi yapayım
mavi patikler spor görsel paylaşım bölümünde egzersizleri tikla ordanderya 1970 linkler paylaşıyor bugün bana lastikle yapılan bir leslie önerdi onu yapı can kadın 44 yaşında 38 bedene düşmüş leslie ile herkezle yardım ediyor
selamun aleyküm güzeller
güne gürültülü başladık yinebinanın dış cephesinde mantolama yapılıyor. bir haftadır gürültülüyüz.
mavi patiler çok azimli görüyorum seniazmin daim olsun canım
neyse selamımı verdim. annemler köye döndüler. bende boş kalmışken bir çarşı yapayım. birazda spor olur bana
Simdi gunaydin dicem ama ayip olacak galiba
daha yeni uyandım. Ama kac haftadir haftasonu da dinlenemiyorum bugunluk olsun bakalim :)
Gec uyandigim icin 2 ogun yerim bugun. Ilk hedefim 3 litre su ve 1 saat spor+ saatlerce temizlik
Meyracığım gecmis olsun canim benim... dikkat et kendine. liste icin ellerine sağlık
benim bu hafta kilom 93.5 ti . Birazdan tekrar bi tartilacagim bakalim :)
Spor yapan kizlar.. hepinize tebrikler...
Mavipatikler bu azimle devam edersen 8li kilolara cokk yakin zamanda dusersin canim :) Leslienin videolarini ben hep youtube dan indiriyordum canim yok mu ki orda?
İnş canımmmcok yogunum canim sadece yuruyuslerim spor yapmaya vakit yok insallah pazartrsi topluycam kendimi
benim ilk uzun deneyimim bu grupla oldu 25 gunde 6 kılo verdim grupta olman faydalı olur bırde lesli nin videolarını tavsıye ederim yediklerinede dikkat et verdıgın kılolar motıven olur birlikten kuvvet dogar sen bi adım at gerısı gelirMerhaba herkese,
arkadaslar zayiflamak icin denemedigim yöntem kalmadi,genelde hep basarili oldum
ama bu kez seytan ücgeninden kurtulamiyorum.. Basliyorum ve bir en fazla iki hafta
sonra bezginlik geliyor.. eve kardio aleti almayi düsünüyorum,stepp veya bisiklet..
Faydasi olur mu ne dersiniz?artik yürümekte,nefes alip vermekte cok zorlaniyorum..
oglum 6,kizim 8 yasinda,sürekli ilgi alaka bekliyorlar,artik onlara da yetisemiyorum.. üstüne
bir de tansiyon basima bela oldu.. nasil cikicam bu isin icinden bilemiyorum(
100 kilo doruk noktam,boyda 1,58 olunca kaldirmiyor bu agirligi..
ne tavsiye edersiniz,nasil kurtulurum bu kilo illetinden?
İnş canımmm
benim ilk uzun deneyimim bu grupla oldu 25 gunde 6 kılo verdim grupta olman faydalı olur bırde lesli nin videolarını tavsıye ederim yediklerinede dikkat et verdıgın kılolar motıven olur birlikten kuvvet dogar sen bi adım at gerısı gelir
gece uyanıpmı yıyorsun gec saatemiiki yil önce burada 23 kilo vermistim,gece yeme aliskanligim yüzünden hersey alt üst oldu.. verdigim kilolari geri alinca utancimdan burayada gelemedim artik.. diyet yaptigim dönemlerde esime rica etmistim mutfagin kapisini
kilitliyordu.. bir gece beynim nasil dönmüsse deli gibi anahtari aramaya basladim,baktim olacak degil esimi
uyandirdim.. anahtar kavgasi basladi tabii.. esim sinirden anahtari elime verdi ve bir daha bu konuda sana destek
olmami bekleme,bu kadar kilo vermisken bu hatayi yapmamaliydin dedi..
o gün bu gündür gece yemesiyle verdigim kilolari tekrar depolamaya basladim..
o kadar caresizim ki anlatamam..
gece uyanıpmı yıyorsun gec saatemi
gec saate ise erken yatmayı dene
yok gece uyanıp yemek yıyosan kesinlikle endokrine git canım ınsulın dırencı bunu yapıyo gece tatlı pasta yemek erken kalkıp yada tatlilara saldırıyosan vs kesinliklee git cnm ben gece pek kalkmazdım ama kalktıysam tatlı varsa mutlaka yerdım sabah kalkıncada ve yedikçe doyumsuzluk artıyodu hep tatlı yıyodum kasık kasık nutellalar yemekten once tatlı pasta ılac kullandım cok sukur bıttı pes etme yeniden basla endokrıne gıt baktır
beraber yaparız basarırız bız emınım
Canm kesinlikle gece yemeyi nırakman lazm.bunun altında yatan ni sebep olmalı ya insülin ya bi hormon ya da psikolojik muhakkak vardır bi sebebi.önce bunu arastip sorunu çözmeni tavsiye ederm.sonra diyet arti spor veya yürüyüş.Evet canim,uyku arasinda uyaniyorum deli gibi mutfaga kosuyorum.. hemde hic ac olmadan.ac degilim
ve buna ragmen gözü kapali saldiriyorum.. eczaneye gittim,gece sekerin düsüyor olabilir dedi ve üzüm sekeri
verdi.. uyandiginda bundan bir tane agzina at sekerini aninda yükseltecek ve aclik hissin gececek dedi..
iki gün denedim,faydasini görmeyince onu da bir kenara attim.. tarcin tavsiye ettiler,soguk súyun icine bir
cubuk tarcin ve 3-4 tane kuru kayisi.. gece aciktigimda onu ictim,icinden de iki kayisi cikarip yedim..
ise yariyordu sanki.. bir gece yine uyandigimda tarcina degil de buzdolabina yöneldigimde artik umudumu
kaybettim.. ben yasamayi yalnizca geceleri yemek sanan bir obezdim ve kurtulusum yoktu..
lakin cocuklarim da kilomu dile getirmeye baslayinca bana cok agir gelmeye basladi..
bu arada seker yok dedi doktor,buna ragmen sekerim gece neden düsüyor anlam veremiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?