Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

psikolojik olma ihtimali cok yüksek,bir haftadir inat ediyorum yememek icin.. bu kez de öksürük ataklari
bas göstermeye basladi.. yani illa bi sekilde uyanip yemem gerekiyor sanki :))
eve bisiklet almayi düsünüyorum,bir de böyle deneyelim..
ama burada sizlerle motive olacagima cok inaniyorum..
iki yil önce büyük basari göstermistim burada,umarim yine basaririm sizlerle..

Kızlar bugün cok yoruldum.misafirleri de iyi agirladm cok şükür. Bugünü de atlattm.ama ziyadesiyle de yedim.tatlilar dolmalar....ama yarn kendime yeni ni sayfa açıyorum.elimden geleni yapacam.tartıda 75 kiloyu görmeden gonlumce yiyip icmeyecem.tatlı yok sekerli seyler yok.cay da seker hic yok.aman o tatlilar ne oyle vıcık vıcık serbet.zaten hamur isi de yapmasi bile zahmetli.mis gibi sebze dururken.hele cikolata tadi berbat bisey.dondurma da desen o da cocuklar icin.salatalik domates ye bin kat daha iyi.hadi gazam mubarek olsun.bundan sonra yediklerimi de yazaym da görün kıskann hanımlar bakın ne kadar da az yiyorum:)bu arada bu sabah tartlmayı unuttum.ama sabah tartilacam ve bir sürpriz bekliyorm bugünlerde aldm sanki.

Canm öksürük atakları psikolojik olabiliyor.özellikle astm olanlarda üzüntüden aniden uzun bogulacak gibi öksürük oldugunu cok iyi biliyorum.

Ben psikolojik olarak zorlandigim donemlerde aynı seyleri yasiyorum.. Zorla kendini, yeme... Ve bence de bengisu hakli.. nedenini bulup cozmen lazim..

bence bunun altında hem pıskolojık hem tıbbı sebepler olabılır
seker dedegım aclık tokluk sekerı degıl
seker hastalıgı deil insulin direnci baska sebeplerde olabılır endokrıne gıtmeni onerırım
pıskolojık olarakta takıntı halıne gelmiş bence bi dra gorun okb takıntı hastalıgı ben 4 yıl tedavı oldum sukur gectı duzen ve temizliğeydi benimki ama konu değişebilio tavır aynı sureklı gece gunduz temızlık yapardım durduramazdım kendimi ama hep pisti ev sanki yinede cok xor gunlerdı cok sukur atlattım

Ben psikolojik olarak zorlandigim donemlerde aynı seyleri yasiyorum.. Zorla kendini, yeme... Ve bence de bengisu hakli.. nedenini bulup cozmen lazim..

Evet cok haklisin,yillardir bu cikmazin icindeyim.. artik ciddi ciddi sorun olmaya basladi bende bu olay..
Su gece yemegi benim sonumu getirecek önlem almazsam..

Söyle veya bir care bulmam gerekiyor.. yillardir bedenimde iki ruh tasiyor gibiyim.. gündüzleri zayiflamaya
cok istekli ve iradeli ben geceleri baska bir insan oluyor.. uyku arasinda burnuma ekmek kokusu geliyor,
hic istemedigim halde kendimi mutfakta buluyorum.. hayir yememelisin,yapmamalisin diyerek yiyorum..
Allah kimseye vermesin bu belayi.. su anda 99.400 kilodayim.. kücük hedefler koyarak sizlerle birlikte
baslamak istiyorum artik..

hoşgeldin aramıza...
burcun nedir?

Tesekkür ederim,Ezgi ismini ben de cok severim.. Bu yüzden kizima taktim bu ismi :))

çörekotu yaşlılık ve ölümden başka her derde devadır, çörekotunu araştırmanı eğer sana uygunsa denemeni şiddetle öneririm, psikolojiye bile iyi geliyor, ben günlük 1çay kaşığı yerim, öğütmeden tüketme ama çünkü tüm yutunca fayda etmiyormuş.
allah sıkıntılarını da izale etsin inş hayırlısı ile.

cok sagol canim,mutlaka arastiricam..
Allah cümlemize yardim etsin

Hayırlı mutlu pazarlar
Aynilezgi hoşgeldin daha önce +90 topiğindemiysin eğer öyleyse sanırım yeni üyelik aldın eski nickin neydi acaba

hosbuldum asumanzeynep
evet 90 topiginde baslamistim ve daha sonra 70 ile devam etmistim..
o nickimde ya aynil ya da ezgi ile alakali idi.. genelde kizimin ismini nick
olarak kullaniyorum cünkü

Bu arada bir sorum olacak kizlar,
Kendi kendime diyet listesi olusturmaya calisiyorum,mesela haslanmis tavuk gögsü agirlikli
ve hergün olmak üzere.. Fakat internette biraz arastirinca kalp ve tansiyon hastalarinin et
ürünlerini abartmadan yemeleri gerektigini okudum.. Kalorisi cok az olan ve hemen hemen
hic yag icermeyen tavuk gögsünün kalbe ve tansiyona nasil bir yan etkisi olabilecegini bir
türlü idrak edemiyorum..
Evet yüksek tansiyon hastasiyim ve kalp rahatsizligim var tahmin ettiginiz gibi..
Hergün haslanmis tavuk gögsü ve salata benim icin riskli mi dersiniz?

canım inş beraber aşıcaz krndine guven
tavuk et cok tuketmıyorum peynir yogurt yumurta sabze yemegı meyve sebze yesıllık daha cok tuketıyorum tansiyon acıdından bılemıycem
bende terazıyım :)
As meyra
kayvaltı
lıht peynır koy peynırı salatalık domates yesil biber 1 bardak çay
ara ogle yok kuafordeyim
3 mil yaptım

insallah canim :)

Selamün aleyküm kizlaarr yine gec uyandim evimi toparladim supurdum sildim.
banyoyu soyle bi dip kose temizleyecegim ama oncesinde size bakayim dedim.
gelmişken kahvaltimi da yazayim.
30 gr beyaz peynir
dOmates salatalik
7 tane zeytin
1 dilim kizarmis kepek ek.
1 bardak Süt

Kizlar ictigim 3 lt. Suyun inanilmaz faydasini gordum. Bagirsak tembelliginden sikayet ederdim hep. Dunden beri o kadar rahatimki.. Sorun bagirsaklarimda degil bendeymis su icmem gerekiyormus yani. Bugun de yine bol suya devam ediyorum. Yatana kadar 3 litreye tamamlayacagim insallah.
1 saatlik sporumu bugunde yaparsam benden iyisi yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…