Canm kesinlikle gece yemeyi nırakman lazm.bunun altında yatan ni sebep olmalı ya insülin ya bi hormon ya da psikolojik muhakkak vardır bi sebebi.önce bunu arastip sorunu çözmeni tavsiye ederm.sonra diyet arti spor veya yürüyüş.
Canm öksürük atakları psikolojik olabiliyor.özellikle astm olanlarda üzüntüden aniden uzun bogulacak gibi öksürük oldugunu cok iyi biliyorum.psikolojik olma ihtimali cok yüksek,bir haftadir inat ediyorum yememek icin.. bu kez de öksürük ataklari
bas göstermeye basladi.. yani illa bi sekilde uyanip yemem gerekiyor sanki :))
eve bisiklet almayi düsünüyorum,bir de böyle deneyelim..
ama burada sizlerle motive olacagima cok inaniyorum..
iki yil önce büyük basari göstermistim burada,umarim yine basaririm sizlerle..
Ben psikolojik olarak zorlandigim donemlerde aynı seyleri yasiyorum.. Zorla kendini, yeme... Ve bence de bengisu hakli.. nedenini bulup cozmen lazim..Evet canim,uyku arasinda uyaniyorum deli gibi mutfaga kosuyorum.. hemde hic ac olmadan.ac degilim
ve buna ragmen gözü kapali saldiriyorum.. eczaneye gittim,gece sekerin düsüyor olabilir dedi ve üzüm sekeri
verdi.. uyandiginda bundan bir tane agzina at sekerini aninda yükseltecek ve aclik hissin gececek dedi..
iki gün denedim,faydasini görmeyince onu da bir kenara attim.. tarcin tavsiye ettiler,soguk súyun icine bir
cubuk tarcin ve 3-4 tane kuru kayisi.. gece aciktigimda onu ictim,icinden de iki kayisi cikarip yedim..
ise yariyordu sanki.. bir gece yine uyandigimda tarcina degil de buzdolabina yöneldigimde artik umudumu
kaybettim.. ben yasamayi yalnizca geceleri yemek sanan bir obezdim ve kurtulusum yoktu..
lakin cocuklarim da kilomu dile getirmeye baslayinca bana cok agir gelmeye basladi..
bu arada seker yok dedi doktor,buna ragmen sekerim gece neden düsüyor anlam veremiyorum..
bence bunun altında hem pıskolojık hem tıbbı sebepler olabılırEvet canim,uyku arasinda uyaniyorum deli gibi mutfaga kosuyorum.. hemde hic ac olmadan.ac degilim
ve buna ragmen gözü kapali saldiriyorum.. eczaneye gittim,gece sekerin düsüyor olabilir dedi ve üzüm sekeri
verdi.. uyandiginda bundan bir tane agzina at sekerini aninda yükseltecek ve aclik hissin gececek dedi..
iki gün denedim,faydasini görmeyince onu da bir kenara attim.. tarcin tavsiye ettiler,soguk súyun icine bir
cubuk tarcin ve 3-4 tane kuru kayisi.. gece aciktigimda onu ictim,icinden de iki kayisi cikarip yedim..
ise yariyordu sanki.. bir gece yine uyandigimda tarcina degil de buzdolabina yöneldigimde artik umudumu
kaybettim.. ben yasamayi yalnizca geceleri yemek sanan bir obezdim ve kurtulusum yoktu..
lakin cocuklarim da kilomu dile getirmeye baslayinca bana cok agir gelmeye basladi..
bu arada seker yok dedi doktor,buna ragmen sekerim gece neden düsüyor anlam veremiyorum..
Ben psikolojik olarak zorlandigim donemlerde aynı seyleri yasiyorum.. Zorla kendini, yeme... Ve bence de bengisu hakli.. nedenini bulup cozmen lazim..
bence bunun altında hem pıskolojık hem tıbbı sebepler olabılır
seker dedegım aclık tokluk sekerı degıl
seker hastalıgı deil insulin direnci baska sebeplerde olabılır endokrıne gıtmeni onerırım
pıskolojık olarakta takıntı halıne gelmiş bence bi dra gorun okb takıntı hastalıgı ben 4 yıl tedavı oldum sukur gectı duzen ve temizliğeydi benimki ama konu değişebilio tavır aynı sureklı gece gunduz temızlık yapardım durduramazdım kendimi ama hep pisti ev sanki yinede cok xor gunlerdı cok sukur atlattım
Söyle veya bir care bulmam gerekiyor.. yillardir bedenimde iki ruh tasiyor gibiyim.. gündüzleri zayiflamaya
cok istekli ve iradeli ben geceleri baska bir insan oluyor.. uyku arasinda burnuma ekmek kokusu geliyor,
hic istemedigim halde kendimi mutfakta buluyorum.. hayir yememelisin,yapmamalisin diyerek yiyorum..
Allah kimseye vermesin bu belayi.. su anda 99.400 kilodayim.. kücük hedefler koyarak sizlerle birlikte
baslamak istiyorum artik..
hoşgeldin aramıza...
burcun nedir?
bu arada ezgi ismini çok severim: )
Tesekkür ederim,Ezgi ismini ben de cok severim.. Bu yüzden kizima taktim bu ismi :))
çörekotu yaşlılık ve ölümden başka her derde devadır, çörekotunu araştırmanı eğer sana uygunsa denemeni şiddetle öneririm, psikolojiye bile iyi geliyor, ben günlük 1çay kaşığı yerim, öğütmeden tüketme ama çünkü tüm yutunca fayda etmiyormuş.
allah sıkıntılarını da izale etsin inş hayırlısı ile.
Hayırlı mutlu pazarlar
Aynilezgi hoşgeldin daha önce +90 topiğindemiysin eğer öyleyse sanırım yeni üyelik aldın eski nickin neydi acaba
canım inş beraber aşıcaz krndine guvenSöyle veya bir care bulmam gerekiyor.. yillardir bedenimde iki ruh tasiyor gibiyim.. gündüzleri zayiflamaya
cok istekli ve iradeli ben geceleri baska bir insan oluyor.. uyku arasinda burnuma ekmek kokusu geliyor,
hic istemedigim halde kendimi mutfakta buluyorum.. hayir yememelisin,yapmamalisin diyerek yiyorum..
Allah kimseye vermesin bu belayi.. su anda 99.400 kilodayim.. kücük hedefler koyarak sizlerle birlikte
baslamak istiyorum artik..
canım inş beraber aşıcaz krndine guven
tavuk et cok tuketmıyorum peynir yogurt yumurta sabze yemegı meyve sebze yesıllık daha cok tuketıyorum tansiyon acıdından bılemıycem
bende terazıyım :)
As meyra
kayvaltı
lıht peynır koy peynırı salatalık domates yesil biber 1 bardak çay
ara ogle yok kuafordeyim
3 mil yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?