Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam
Bugunku menum

Sabah
Domates salatalik
Peynir
Yumurelta
1 tatli kasigi recel
2 dilim kepek ekmegi

Kahvaltiyi gec yaptik ogle yemegi yok

Aralarda
1 kayisi
1 seftali
1 bardak ayran
1 bardak tarcinli sut

Aksam
1 kase havuclu sehriyeli corba
5 kofte
1 tane firinda baharatli patates
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre

cok sagol canim,mutlaka arastiricam..
Allah cümlemize yardim etsin

amin inş.

canım önemli hastalıkların var, oyüzden bence sen iyi bir araştırma hastanesinin diyetisyenine git, hastalıklarını ifade et, bence o sana tahliller tetkikler yapar ve sonucunda sana en uygun günlük listeyi verir, bence böyle yap.
ve değişim tablosunu mutlaka iste, o vericektir ama yinede aklında olsun olur ya vermeyi unutursa sen iste.
değişim tablosu nedir?
1porsiyon süt gurubu şunlar şunlar, 1porsiyonluk et gurubu şunlar şunlar vs vs..
gün içinde isteğine göre yersin kendi seçimine göre değişim tablosundan, galiba sanada verecektir değişim tablosu bilemiyorum artık...
hani 1dilim ekmek yerine 1kase çorba aynı şeydir mesela değişim tablosuna göre.
sen ayarla işte bu anlattıklarıma göre durumu, eğrimle doğrumla yol göstermeye gayret ettim sana bu sözlerimle.

oh dinlenmişsindir...
ben varya çok küçük yaştan genç kızlığıma kadar hep kabızlık sorunu yaşadım, hemde öyle böyle değil, çocukken ağlarmışım anne karnım ağrıyo diye kabızlıktan afedersin: (
sorunumu çözdüm, çözümüm ise vücuddaki sıvı dengesini kurmak oldu.

bende de vardi hep canim ayni sorun.. cok su icmem gerekiyo iste. Onu da pek yapamiyorum kışın. .

sırf su içmeden de dengeliyorum ben, sıvı şeyler tüketerek, örneğin çorba çay bitki çayları sulu meyveler ile de..
tabi su daha etkili ama böylede oluyor bende.
çorba bana da iyi geliyor canim
Oh be bidik uyurken yatagin uzerine uzanip kitap okumak gibisi varmi cok ozlemisim resmen gerci yapilacak cok is var daha ama beklesinler biraz daha keyfim ne zaman isterse o zamn yapicigim
ohhh mis gibi :) birak isler kalsin. Biraz kendine vakit ayir bence de :)

ben seni türkiyede sanıyordum.
almanyayı bilmiyorum ama tabiki...
yani uygun fiyata etraflıca değerlendirecek iyi bir diyetisyen yokmu almanyada?
hepsi çok fazla paramı istiyor? e ozaman ordaki hastalar ne yapıyor hep?

Zayıflama konusu olunca gerçekten çok yüksek meblalar talep ediyorlar.. Biraz az biraz çok belki oynayabilir ama inanın çok pahalı.. Ancak sağlık sigortası sizi muayeneden geçirip masrafın büyük bir kısmını üstlenecek.. Bunu da yaptırabilmek için yürüyemiyor halde olmak gerekiyor..
Mide küçültme ameliyatını düşündüm bir ara,kalp ve tansiyon hastası olmam vazgeçirdi beni.. Ya çıkamazsam ameliyattan korkusuna kapıldım.. Çocuklarım çok küçük daha

zayıflama için değil sağlık durumuna göre liste alıp değişim listesi alıcan, bu farklıdır belki ordaki tanıdıklarına bir sor, hani bunun için ille sürekli gitmen gerekmez galiba canım, hani tek sefer sana rehber olurdur belki, umarım anlatabiliyorum düşüncelerimi sana.

Evet Anlıyorum canım,haklısın.. Mutlaka vardır burada da gidebileceğim bir yer.. Yarın ilk işim spora yazılmak ve daha sonra dediğin gibi bu konuda bilgi edinmem

Dün 99.400 idim.. Bugün sırf kahve ve su ile 98.600 oldum.. Yarın düzenli Yemeğe başlıcam.. Gazam mübarek ola
Canim cok basarili olacaksin buna inan.. birlikte istedigimiz kiloya inecegiz.. cocuklarin icin yap bunu.. onlarla saglikli bi ömür gecirebilmek icin..
bende cocuk sahibi olabilmek icin zayifliyorum insallah :)

Canim cok basarili olacaksin buna inan.. birlikte istedigimiz kiloya inecegiz.. cocuklarin icin yap bunu.. onlarla saglikli bi ömür gecirebilmek icin..
bende cocuk sahibi olabilmek icin zayifliyorum insallah :)

Inşallah canım,çok istiyorum şu yükü sırtımdan atmayı.. İnşallah bu kez de pes etmem.. Sizlerle inanın çok motive oluyorum.. Aslında 24 saat forumda kalmam gerekiyor ama nerde o zaman :)

Kahvaltı
peynır domates salatalık
ara ogle yok
aksa saat 8.30 da yedim diyetimde bu bi ilk bu saate kaldı
kozlenmiş patlıcan ustune az yaglı sebzeli tavuk sote ustune sarımsaklı yogurt koca bi tabak yagı azdı 1 bardak zero
yeni ogrendiğim bu tarifi tavsıye ederım tabi bu saate deil spor yapıcam telafısı ıcın
spor sabah 45 dk lesli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…