- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Canim cok basarili olacaksin buna inan.. birlikte istedigimiz kiloya inecegiz.. cocuklarin icin yap bunu.. onlarla saglikli bi ömür gecirebilmek icin..
bende cocuk sahibi olabilmek icin zayifliyorum insallah :)
Su 1 ltre anca hiç susamıyorum ya
Amiiiiiinn canim benim. Allah su mubarek gun hurmetine isteyen herkese hayirli bi evlat nasip etsinelifim hayırlısı ile rabbim bizede verse bir bebek dimiii: )
hayırlısı ile bir bebekte bizim olsun topikçek bebek isteyenler olarak inş: )
ben çörekotu yediğim zaman öyle susatıyorki çörekotu beni anlatamam, baya baya bir içiyorum 2saat falan durup durup.
nedenini çözmüş değilim ama.
Tayininiz ne zaman belli oluyordu. Allah hakkinizda hayirlisini versin. Taşınmak berbat bisey valla. Allah kolaylik versingünayyydınnn yoğunum kiloluyum kafam karmakarışık bu aralar allah hayırlı sını versin
kandilimiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun
sabah kahvaltımı 1 dlm kaşarlı ekmek 1 bardak nar suyu 3 zeytin yedim halı silicem bi yerden başlamam lazım evi toplamaya artık 40 gün kaldı burdan ayrılmammıza
Sen bunyene en uygun olanı yap canim. Cok da zorlama kendini hastaliklarin da var..Forumdan çıktığımdan beri araştırıyorum,saatlerdir yani.. Karatay ve Dukan diyetlerinin çok yan etkileri Olduğunu yazıyor bütün siteler.. Ama gözüme Dash Diyeti çarptı iyice araştırdım..
Amerika'da Dukan diyeti 24. Olurken bu Dash Diyeti 1.seçilmiş,,
Günde 3 öğün ve ara öğünler.. Kısılması gereken yalnızca şeker ve tuz.. Kalp ve yüksek tansiyon hastaları içinde müthiş bir diyetmiş..
Amiiiiiinn canim benim. Allah su mubarek gun hurmetine isteyen herkese hayirli bi evlat nasip etsin
günayyydınnn yoğunum kiloluyum kafam karmakarışık bu aralar allah hayırlı sını versin
sabah kahvaltımı 1 dlm kaşarlı ekmek 1 bardak nar suyu 3 zeytin yedim halı silicem bi yerden başlamam lazım evi toplamaya artık 40 gün kaldı burdan ayrılmammıza
Günaydın
musmutlu bi hafta gecirelim insallah
kandilimiz mubarek olsun.
Ogleden sonra doktora gidecegim. Dua edin benim icin lutfen. Bi bebis haberi alayım kötü bi durum cikmasin..
Kahvalti
beyaz peynirli kepek ekmekli tost
1 bardak süt
yarim sosis
öğle yemegi kaynayacak sanırım doktor falan derken.
Hepinizi öpüyorum
Çörek otunu aç karnına yersen zayıflatır tok karnına kılo aldırır diye biliyorum aç karnınamı yiyorsun. Bende deneyim inş benide susatırelifim hayırlısı ile rabbim bizede verse bir bebek dimiii: )
hayırlısı ile bir bebekte bizim olsun topikçek bebek isteyenler olarak inş: )
ben çörekotu yediğim zaman öyle susatıyorki çörekotu beni anlatamam, baya baya bir içiyorum 2saat falan durup durup.
nedenini çözmüş değilim ama.
Kandiniz mubarek olsun...
Günaydın
Ve aleyküm selam
Rabbim bebiş isteyenlere en kısa sürede bir bebek versin inş..
Çörek otunu aç karnına yersen zayıflatır tok karnına kılo aldırır diye biliyorum aç karnınamı yiyorsun. Bende deneyim inş benide susatır
ok cnm bende deniycem inşseni de susatır heralde canım, inş.
evet senin dediğin gibi aç yersen zayıflatır tok yersen kilo aldırır diye duydum bende.
ben aç tok ne zaman olursa yiyorum, kilo aldırmıyor aksine zayıflamaya katkıda bulunuyor bende, ama bünyenin verdiği tepki kişiden kişiye değişiyor deneyip görmek lazım.
aç yiyince daha çok susatıyor.
ben günde 1çk yada 1tk yiyorum.
ok cnm bende deniycem inş
2 gundur dıyet boyu yapmadıgım seylerı yapmaya basladım gec saate yemek ve bugun tatlı yemek bozuyomuyum ki kotu hıssedıyorum suan kendimi
ok cnm inceliycem bunuda tekrarlamıycam bidaha inŞbenim kanaatime göre birden bu diyet işini çok sıkmak sonradan bozmaya neden oluyor genelde: )
ama böyle böyle öğreniyoz işte diyeti sağlıklı beslenmeyi..
ayçakaya 5333diyetini araştırsana bir, ben onunla 20kilo verdim, ama 1sene içinde verdim.
aynı zamanda sağlıklı besleniyorsun bu 5333le.
ben çok memnundum ama tekrar başlayamadım bir daha, tokta tutuyor, kitabıda var alabilirsin, zaten bu 5333ü yapmaya niyetlenirsen kitap alman bence çok şart iyi kavrayabilmen için.
Tombik arkadaşım Allah kolaylık versin zor valla senin işingünayyydınnn yoğunum kiloluyum kafam karmakarışık bu aralar allah hayırlı sını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?