canim hakkinda hayirlisi olsun insallahGünaydın
musmutlu bi hafta gecirelim insallah
kandilimiz mubarek olsun.
Ogleden sonra doktora gidecegim. Dua edin benim icin lutfen. Bi bebis haberi alayım kötü bi durum cikmasin..
Kahvalti
beyaz peynirli kepek ekmekli tost
1 bardak süt
yarim sosis
öğle yemegi kaynayacak sanırım doktor falan derken.
Hepinizi öpüyorum
Zayıflama konusu olunca gerçekten çok yüksek meblalar talep ediyorlar.. Biraz az biraz çok belki oynayabilir ama inanın çok pahalı.. Ancak sağlık sigortası sizi muayeneden geçirip masrafın büyük bir kısmını üstlenecek.. Bunu da yaptırabilmek için yürüyemiyor halde olmak gerekiyor..
Mide küçültme ameliyatını düşündüm bir ara,kalp ve tansiyon hastası olmam vazgeçirdi beni.. Ya çıkamazsam ameliyattan korkusuna kapıldım.. Çocuklarım çok küçük daha
günayyydınnn yoğunum kiloluyum kafam karmakarışık bu aralar allah hayırlı sını versin
kandilimiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun
sabah kahvaltımı 1 dlm kaşarlı ekmek 1 bardak nar suyu 3 zeytin yedim halı silicem bi yerden başlamam lazım evi toplamaya artık 40 gün kaldı burdan ayrılmammıza
Aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun..
Ben de almanya'da yasiyorum,bahsettiginiz üzre diyetisyenler özel ve yaklasik olarak geneli yazdiginiz mevlayi talep ediyor lakin bircok olanaklarda mevcut...hangi eyalette yasiyorsunuz veya hangi sigortaya sahipsiniz bilmiyorum ama saglik acisindan kilo vermesi gerekli olan hastalarina bazi sigortalar diyetisyen hatta spor salonu ücretlerinin büyük bir kismini karsiliyor..
örnegin: ben ramazan sonu spor salonuna baslayacagim insallah,bagli oldugum sigortam büyük bir kismini karsiliyor..
hayırlısı tüm bebbek isteenlere allah nasip etsin annelik duygusunu kısmetGünaydın
musmutlu bi hafta gecirelim insallah
kandilimiz mubarek olsun.
Ogleden sonra doktora gidecegim. Dua edin benim icin lutfen. Bi bebis haberi alayım kötü bi durum cikmasin..
Kahvalti
beyaz peynirli kepek ekmekli tost
1 bardak süt
yarim sosis
öğle yemegi kaynayacak sanırım doktor falan derken.
Hepinizi öpüyorum
Amiiiiiinn canim benim. Allah su mubarek gun hurmetine isteyen herkese hayirli bi evlat nasip etsin
Tayininiz ne zaman belli oluyordu. Allah hakkinizda hayirlisini versin. Taşınmak berbat bisey valla. Allah kolaylik versin
Sen bunyene en uygun olanı yap canim. Cok da zorlama kendini hastaliklarin da var..
Tombik arkadaşım Allah kolaylık versin zor valla senin işin
Inşallah gönlünüze göre iyi bir yere çıkar tayininiz
taşınmak deişik yerler gezmek güzel parayla gezsen gezemezsin bu kadar amaa çocuk okul olunca işler deişiyo size kendimi anlatan bi yazı paylaşayım netten buldum şuan tamda bu duygular içindeyim haftaya pazartesi belli oluyo illlerA
Hakkinizda hayirlisi olsun nursena,düzen kurmak kolay degil tabi,hele ki cocuk vs olunca...Yine de "tebdil-i mekanda ferahlik vardir" demisler..ben mesala biraz göcebe ruhlu oldugum icin severim mekan degisikligini...:) islerinde kolayliklar diliyorum,umarim tayin durumunuz gönlünüzce sekillenir...
Kolay gelsin Zeynepcim
Bu hafta sonunu da atlat da inşallah evine dönünce toparlarsın canım
selamun aleyüm güzeller
cumanız mübarek olsun
düğün yapan güzellere kolaylıklar, çiftlerede mutluluklar diliyorum
kilo : 95.2
spor : yok
Kilo şeysii : 108.2
Düğün şişkinliğini atım üstünede 300 gr. İncelmişim :)
aminnnn kıss aynuyuz hade yarışalımmmnursenacım yine yolculuk var he Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inş..
Ayy asuman abla sesli guldum he :))Hadi yarışalım nursena
Seni beklemekten kilo veremedim ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?