Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim hakkinda hayirlisi olsun insallah

Aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun..
Ben de almanya'da yasiyorum,bahsettiginiz üzre diyetisyenler özel ve yaklasik olarak geneli yazdiginiz mevlayi talep ediyor lakin bircok olanaklarda mevcut...hangi eyalette yasiyorsunuz veya hangi sigortaya sahipsiniz bilmiyorum ama saglik acisindan kilo vermesi gerekli olan hastalarina bazi sigortalar diyetisyen hatta spor salonu ücretlerinin büyük bir kismini karsiliyor..
örnegin: ben ramazan sonu spor salonuna baslayacagim insallah,bagli oldugum sigortam büyük bir kismini karsiliyor..

Hakkinizda hayirlisi olsun nursena,düzen kurmak kolay degil tabi,hele ki cocuk vs olunca...Yine de "tebdil-i mekanda ferahlik vardir" demisler..ben mesala biraz göcebe ruhlu oldugum icin severim mekan degisikligini...:) islerinde kolayliklar diliyorum,umarim tayin durumunuz gönlünüzce sekillenir...

Merhaba kasımpati
Ben Nürnberg/Bayern'de yaşıyorum.. AOK Sigortası'na kayıtlıyım yıllardır.. Bir iki kez kura göndermelerini istedim pek sıcak bakmadılar.. Yanlış bilmiyorsam belli bir kilonun üstünde olmak gerekiyor sigortadan yardım talep etmek için.. Ama şu anda yine de arıycam hemde şimdi :) Haydi hayırlısı

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlısı tüm bebbek isteenlere allah nasip etsin annelik duygusunu kısmet

Tombik arkadaşım Allah kolaylık versin zor valla senin işin
Inşallah gönlünüze göre iyi bir yere çıkar tayininiz

taşınmak deişik yerler gezmek güzel parayla gezsen gezemezsin bu kadar amaa çocuk okul olunca işler deişiyo size kendimi anlatan bi yazı paylaşayım netten buldum şuan tamda bu duygular içindeyim haftaya pazartesi belli oluyo illler

HER TEMMUZ GELDİĞİNDE UMUTLARINIZI
HİÇ YÜKLEDİNİZMİ KAMYONLARA,
YA ÇOK SEVDİĞİNİZ ŞEHRİ TERK EDERSİNİZ,
YADA ÇOK SEVDİĞİNİZ DOSTUNUZU
İSTESENİZDE DÖNEMEZSİNİZ GERİYE,
HAYALLER,DÜŞLER HEPSİ ERTELENİR.
VEDALAR TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE YAPILIR
OYSA NE GİDEN GERİYE GELEBİLİR,
NEDE KALAN BİŞEY YAPABİLİR
KOR GİBİ İÇİNİZİ YAKARDA,
KAMYONLARA YÜKLENEN UMUTLARLA
HEYECAN VE KORKU ARASINDAKİ
TERK EDİLİR TÜM SEVENLER,SEVİLENLER
SİL BAŞTAN BAŞLAR,HAYALLER DÜŞLER,
TAMDA ALIŞMIŞKEN BİR TEMMUZ DAHA GELİVERİR ANİDEN
BİR KAMYON DAHA YANAŞIVERİR UMUTLARINIZI YÜKLEMEK ÜZERE
BİLİNMEYEN KENTLERE BİLİNMEYEN YÜREKLERE DOĞRU,
HER TEMMUZDA YA SEVDİĞİ YERE YADA SEVMEDİĞİ YERE
DOĞUYA GİDER TERÖR KORKUSUYLA YAŞARIZ
BATIYA GİDER HAYAT MÜCADELESİYLE YAŞARIZ
AMA HEPİMİZİN DERDİ AYNIDIR
KAPLUMBAĞA GİBİ SIRTIMIZDADIR YÜKÜMÜZ UMUTLARIMIZ HAYALLERİMİZ
BİR TEMMUZ DAHA GELİR KAMYONLARA YÜKLENİR....

Selamün aleykümm..

ben geldimm ve bir aksilik çıkmaz ise buralardayım artık...sonunda evimdeyim yorgunum ve hastayım kilom arttıkça nefes darlığı ve beraberinde öksürük başladı burnum tıkalı boğazlarımda acıyo konuşmakta bile zorlanıyorum ama herşeye rağmen bugun geç saattede olsa güzel bir kahvaltıyla başladım diyete umarım devamıda gelir tatlı krizlerim fena şimdilik görmezden gelmeyi başarıyorum dua edin devam edebileyim...hiç bişey yapasım yok yatıyorum hep arada kalkıp bi çorba yapayım dedim onuda taşırdım ocak bana bakıyo ben ocağa...çamaşırlar yıkandı kalkıp asmalıyım...kısacası iş hiç bitmiyo daha ne yemek yapsam bilmiyorum neyse ya çok uzattım bende durumlar böyle işte...

Kolay gelsin Zeynepcim
Bu hafta sonunu da atlat da inşallah evine dönünce toparlarsın canım

döndüm ablacım inş dediğin gibi toparlarım...

selamun aleyüm güzeller
cumanız mübarek olsun
düğün yapan güzellere kolaylıklar, çiftlerede mutluluklar diliyorum
kilo : 95.2
spor : yok

sağol ablacım mutlu olurlar inş...buarada sende hoşgeldin...nezaman döndün bilemiyorum ama artık burdasın galiba..

Kilo şeysii : 108.2

Düğün şişkinliğini atım üstünede 300 gr. İncelmişim :)

oh ne güzel ben evden 89 la ayrıldım şuan 93,8 le geri döndüm bukadarı şişkinlik falan olamaz demi adam akıllı kilo aldım işte...yaw insan sıkıntıdan iştahı kesilir ben yemeğe tatlıya sarıyorum manyakmıyım ne..

sen dinlenebildinmi bari... eşin nasıl oldu...

he bu arada hepimizin kandili mübarek olsun...

ayy yoruldum: )
sabahtan ilaç yazdırmaya gittim, allahım nasıl kalabalıktı doktorun başı bugün, ayakta geçti hep vaktim doktoru beklicem diye, sonra biraz çarşıya dolandım, sonra teyzeme dedem uğradım kandil diye, yenilerde geldim eve işte.
baya yorulmuşum ama, bir çay yaptım dinleneyim diye.

Hayirli kandiller canlar.. Cumartesi elifi asiya goturdum aksamina ateslendi dunde hep oyleydi bugun dr a goturdm hafif bi ilac verdi nezle olmus.

Dyt. Kontrolune gittim -1.200 ciktim regl yakinmi dedi yaglanma olmus gorunuyo dedi giden 1 kilo yag degil yani ossun beaaa :))) yagdanda gidecek.

Kacamak cok yaptim ona ragmen verdim ins duzenli yapinca daha saglikli hi sekilde olucak.

Yaglanma zaten kacamaklara bagli olabilir dedi.
Tuz yedigimizde sistigimiz gibi seker yedigimizdede sisiyomusuz. Yolcu derdi he0 ben tatli yedimmi veremiyom diye dogruymus bacim :)

Nursena napan guzum eyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…