heykelimizi dikecekler yıllardır bu topikte kilo hedefne ulaşamayanlar olarakHadi yarışalım nursena
Seni beklemekten kilo veremedim ben de :)
Canim sok diyet yerine aksam erken ye hafif ye yeter bence iki fincanda yesil cay icKızlar yarışmaya başladığımızdan beri hıc yemedıgım seyler yedim sadece gunluk 3 mil yaptım annemdeyim kosu bandı yok su 1 lt anca neoluyo bana tatlıda satmada yedim
leslie cok useniorum gaza ihtiyacım varrrrrtrrr
su ıkı 3 gunu telafı için bildiğiniz sok diyet varmı
Benim heykelimde olcak kizim meydani saga birakmamheykelimizi dikecekler yıllardır bu topikte kilo hedefne ulaşamayanlar olarak
Canm sizin heykellerinizin yanında bana da yer açın.diyet topiginde olup kilo alan biri olarakBenim heykelimde olcak kizim meydani saga birakmamama oncesi sonrasi olaraktan iki tane diktircem ben
Ben hedefime ulasicam ins bu sefer geri donmiycem
Senin daha kırk fırın ekmek yemen lazım canım :))Canm sizin heykellerinizin yanında bana da yer açın.diyet topiginde olup kilo alan biri olarak
paçalı donun da olacakmııı:)))Benim heykelimde olcak kizim meydani saga birakmamama oncesi sonrasi olaraktan iki tane diktircem ben
Ben hedefime ulasicam ins bu sefer geri donmiycem
Merhaba kasımpati
Ben Nürnberg/Bayern'de yaşıyorum.. AOK Sigortası'na kayıtlıyım yıllardır.. Bir iki kez kura göndermelerini istedim pek sıcak bakmadılar.. Yanlış bilmiyorsam belli bir kilonun üstünde olmak gerekiyor sigortadan yardım talep etmek için.. Ama şu anda yine de arıycam hemde şimdi :) Haydi hayırlısı
normalde hafıf yıyorum 2 gundur abarttım onu telafı etmek istedimCanim sok diyet yerine aksam erken ye hafif ye yeter bence iki fincanda yesil cay ic
Ben de çok merak ettim..canım bu foto nedir?
Dualarımızın kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller....
Herkes çok iyidir umarım....
nursena hazırlanmaya başlamışsın,kolaylıklar diliyorum kardeş..Bizide haberdar et hangi il çıktığına dair..
Bonus sonuçlarını aldınmı,nasıl.?
Zeynep,nihayet bitirdiniz düğün dernek işlerini..Dinlenmek için fırsat yarat kendine, ütü yapma bir süre :)
yok olmaz bonus ille taksit taksit paylaşcak: )
sen nasılsın? gribin nasıl oldu ablacım?
Ben de çok merak ettim..
İlk gördüğüm de site de öylesine çok reklam haber vb var ki o tarz birşey sandım ama sen kopyaladığına göre arkadaşımızın paylaştığı mesaj..
Çok ürkünç bir haber,çok ilkel ortaçağ görüntüsünden ibaret..
Ama gerçek biliyormusun meyra..Zamanın da özellikle maraşta alevi kardeşlerimizin evleri aynen örnekte ki gibi fişlenirmiş..
Bu mübarek gün de Allah islah etsin tüm aykırı insanları elbette bizi de..
İyiyim tatlım,iyi olmaya çalışıyorum....hastayım demek istemiyorum ama hastayım :))))
Öksürüğe çevirdi şimdi de bir de midem bulanıyor günlerdir :))
canım bu foto nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?