Hiç bilmiyorum meyra.. Sürekli resimler çıkıyor bende.. Artı reklamlar.. Bu da reklam sandım paylaşıma yansımaz dedim ama en âlâsından yansımış.. O paylaşımı kaldırayım ben
tamam ahahaha: )
Evet bende böyle bir resim bulunmuyor.. Buna benzer bi Sürü şeyler çıkıyor ama sitenin kendi içinden sankigaliba yanlışlıkla paylaşmış, sanki öyle gibi..
hani kandil günün de böyle bir foto garibime gitti benim.
dediklerin de doğrudur ablacım, işte bence şu söz çok güzel paylaşıyım şimdi, herşeyin iç yüzünü hakkıyla yalnız rabbim biliyor, bizde hep o büyük rabbe sığınıyoruz esirgenme bağışlanma bekliyoruz inş hep..
gerçektende bencede ürkütücü bir haber: (
"Cennet ucuz degil, Cehennem dahi luzumsuz degil."
Nasıl siliniyor paylaşım :)
Bi bilsem ne Olduğunu nerden geldiğini :))Ben de çok merak ettim..
İlk gördüğüm de site de öylesine çok reklam haber vb var ki o tarz birşey sandım ama sen kopyaladığına göre arkadaşımızın paylaştığı mesaj..
Çok ürkünç bir haber,çok ilkel ortaçağ görüntüsünden ibaret..
Ama gerçek biliyormusun meyra..Zamanın da özellikle maraşta alevi kardeşlerimizin evleri aynen örnekte ki gibi fişlenirmiş..
Bu mübarek gün de Allah islah etsin tüm aykırı insanları elbette bizi de..
Böyle tuhaf şeylerde hep benim Başıma geliyor anlamadım gitti :))onun düzenleme zamanı geçmiiiiş: )
çok gerek duyarsan yöneticilere sor istersen.
Ben de nursena benden şişman diye mutluyumFrida naapon.? görüyorum seni :))
Beni geçtin bravo.yine en şişman benim..
Benden şişmansın diye mutluydum azıcık ama kısa sürdü mutluluğum...:)
Böyle tuhaf şeylerde hep benim Başıma geliyor anlamadım gitti :))
Ben de nursena benden şişman diye mutluyum
Nursena ben çok bıktım bu doksanlardan ve göbekten
Yena tekrar diyorum,bu fotonun benimle kesinlikle alakası yoktur.. Ben paylaşmak üzere yazı yazdığımda bu foto sayfada idi.. Hatta gördüğümde benimde garibime gitti lakin benim paylaşımımla birlikte kopyalanacağını aklıma bile getirmedim.. Böyle birşeyin zayıflamakla ne alakası olabilir ki..hakikaten tuhaf ötesi....
bir o kadar da ilginç..
site reklam haberleriyle geçinen bir platform..Bu çok doğal ve gerekli bir durum...Diğer haber reklam değil. ne değeri ne çıkarı oluyor ki eğer site de yayınlanıyorsa..
Bunu öğrenmem gerek...Eğer sitenin bilgisi dahilindeyse sanırım bir daha düşünürüm kadınlar kulubunde paylaşım yapmayı maalesef..en nefret ettiğim ötekileştirme ayrıştırma dır...
Yena tekrar diyorum,bu fotonun benimle kesinlikle alakası yoktur.. Ben paylaşmak üzere yazı yazdığımda bu foto sayfada idi.. Hatta gördüğümde benimde garibime gitti lakin benim paylaşımımla birlikte kopyalanacağını aklıma bile getirmedim.. Böyle birşeyin zayıflamakla ne alakası olabilir ki..
Eğer bu fotoyla grupta herhangi bir soruna sebebiyet verdiysem üyeliğimi derhal iptal edebilirim hiç sorun değil..
Inanın kendimi çok tuhaf hissettim.. Tamamıyla benim iradem dışında gelişen bir olay..hayır hayır lütfen yanlış anlama seninle alakalı değil yazdıklarım siteyie alakalı...
Mesajını alıntılayarak yazdığım için öyle sandın sanırım....
Hoşbuldum sağolasın.. Verdiğim kiloları geri alınca bi bakayım kızlar ne alemde dedim.. Ayrıca hedef kiloma ulaşmadan ayrılmıştım.. İnşallah bu kez ...... :))) yok canım ya,ben kendimi hiç genç hissetmiyorum.. 100 kiloyu sırtında taşıyan bir insan kendisini nasıl genç hissedebilir ki..Aramıza hoşgeldin bu arada.Daha önce de burada zayıfladığını yazmışsın ne güzel tekrar başarırsın...
Bu arada yaşıtız seninle :) epey genciz yani :))
Neymiş peki,sen de beni aydınlatırsan sevinirim.. En azından ileride daha dikkatli davranırım..Yönetim aydınlattı beni konuyla ilgili....
Neymiş peki,sen de beni aydınlatırsan sevinirim.. En azından ileride daha dikkatli davranırım..
Şu anda resim dosyasına tekrar baktım,kesinlikle öyle bir resim yok bende.. Bugün Kandil gecesi,ne kadar inanırsınız bilmem ama birkaç ay önce vefat eden babamın mezarına yemin ederim ki kesinlikle isteğim dışında gelişmiştir.. Aklım durdu yemin billah,bende olmayan bir resmi nasıl paylaşabilirim..Yakın zamandaki raporlarınız çözüme kavuşturuldu: Konu Mesajı '90 Kilonun Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!' - O foto yoruma eklenmiş, üye belki bilmeden eklemiş olabilir zira ekleyen kendisi gözüküyor, Google reklamı olsa yorumun içinde değil altında yer alırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?