Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorun yok artık tamam bitti....

Allah rahmet eylesin benim de 12 şubatta abim vefat etti...Çok acı henüz tam toparlayamadım diyebilirim....

Sorun yok artık tamam bitti....

Allah rahmet eylesin benim de 12 şubatta abim vefat etti...Çok acı henüz tam toparlayamadım diyebilirim....
13 ocakta Türkiye'den almanyaya geldi,geldiği gün ameliyata alındı.. 21 inde suni komadan uyandırılamadı.. Senin de başın sağolsun,Allah başka acı vermesin

13 ocakta Türkiye'den almanyaya geldi,geldiği gün ameliyata alındı.. 21 inde suni komadan uyandırılamadı.. Senin de başın sağolsun,Allah başka acı vermesin

Aminn.. Allah razı olsun..Allah sıralı ölüm versin..

KAlp krizi aniden kaybettik

---

Ben de bu aralar cok vefat haberi aldm.sali gunu yan komsumuz vefat etti.sabaha kadar agit sesleri duydum cok etkilendm.iki bekar buyuk kizi var kadinin.bi de gecen hafta bizim okuldan 2.sinif ogrencisine araba çarpmış ve o da vefat etmis.Allah ailesine sabir versin.gecen yil 3.sinif ogrencimi kaybettim kötü hastalandiktan.hala annesinin aglayislari kulagimda.cok zor cook.

Aminn.. Allah razı olsun..Allah sıralı ölüm versin..

KAlp krizi aniden kaybettik

---
Ani Ölümler insani çok yıkıyor.. Babamında bağırsağı delinmiş,haberi yok.. Uçakta fenalaşınca havaalanından Alıp ameliyata soktular.. 1 Yıldır görmüyordum,ameliyattan önce yarım saat gördüm.. Öyle hasret gitti

Allah'ım kimseye evlat acısı yaşatmasın (

Kıyamam yaa ailen yanın da değilmi.? Tr de mi yaşıyorlar.?
Kayıbın her türlüsü çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…