Adaşım neden ses vermedi acaba
Vallahi beynim durduAynilEzgi,
o esnada okuduğun başka bir haberle karıştı sanırım...telefonla oluyor bazen bu tür şeyler...
Şu anda resim dosyasına tekrar baktım,kesinlikle öyle bir resim yok bende.. Bugün Kandil gecesi,ne kadar inanırsınız bilmem ama birkaç ay önce vefat eden babamın mezarına yemin ederim ki kesinlikle isteğim dışında gelişmiştir.. Aklım durdu yemin billah,bende olmayan bir resmi nasıl paylaşabilirim..
13 ocakta Türkiye'den almanyaya geldi,geldiği gün ameliyata alındı.. 21 inde suni komadan uyandırılamadı.. Senin de başın sağolsun,Allah başka acı vermesinSorun yok artık tamam bitti....
Allah rahmet eylesin benim de 12 şubatta abim vefat etti...Çok acı henüz tam toparlayamadım diyebilirim....
13 ocakta Türkiye'den almanyaya geldi,geldiği gün ameliyata alındı.. 21 inde suni komadan uyandırılamadı.. Senin de başın sağolsun,Allah başka acı vermesin
Yena canm senin abinin ve ezgi senin baban icin Allah gani gani rahmet eylesin.mekanları cennet olsun.hepimizin gidecegi yer orası ama iste hep burda kalacakmışız gibi yasiyoruz maalesef.
Allah razı olsun,bu mübarek gecede Allah hepimizin ölenlerine rahmet eylesinYena canm senin abinin ve ezgi senin baban icin Allah gani gani rahmet eylesin.mekanları cennet olsun.hepimizin gidecegi yer orası ama iste hep burda kalacakmışız gibi yasiyoruz maalesef.
Ani Ölümler insani çok yıkıyor.. Babamında bağırsağı delinmiş,haberi yok.. Uçakta fenalaşınca havaalanından Alıp ameliyata soktular.. 1 Yıldır görmüyordum,ameliyattan önce yarım saat gördüm.. Öyle hasret gittiAminn.. Allah razı olsun..Allah sıralı ölüm versin..
KAlp krizi aniden kaybettik
---
Allah'ım kimseye evlat acısı yaşatmasınBen de bu aralar cok vefat haberi aldm.sali gunu yan komsumuz vefat etti.sabaha kadar agit sesleri duydum cok etkilendm.iki bekar buyuk kizi var kadinin.bi de gecen hafta bizim okuldan 2.sinif ogrencisine araba çarpmış ve o da vefat etmis.Allah ailesine sabir versin.gecen yil 3.sinif ogrencimi kaybettim kötü hastalandiktan.hala annesinin aglayislari kulagimda.cok zor cook.
Ani Ölümler insani çok yıkıyor.. Babamında bağırsağı delinmiş,haberi yok.. Uçakta fenalaşınca havaalanından Alıp ameliyata soktular.. 1 Yıldır görmüyordum,ameliyattan önce yarım saat gördüm.. Öyle hasret gitti
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun13 ocakta Türkiye'den almanyaya geldi,geldiği gün ameliyata alındı.. 21 inde suni komadan uyandırılamadı.. Senin de başın sağolsun,Allah başka acı vermesin
Annem babam 45 yıl yaşadılar Almanya'da.. Sonra emekli olup Türkiye'de yaşamaya devam ettiler.. Senede bir iki hafta geliyorlardı.. Yine geldiler ama bu kez uçak kanadın da geri döndüKıyamam yaaailen yanın da değilmi.? Tr de mi yaşıyorlar.?
Kayıbın her türlüsü çok zor...
Âmin asumanzeynep,Allah hepimizin dünyadan göçüp gidenlerine rahmet eylesin..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
İyi geceler canımBirer fatiha okuyalım en iyisi..
Allah rahatlık versin arkadaşlar...
Âmin inşallahAllahım bu mübarek gece hürmetine hastalara şifa nasip eylesin
Bebek isteyenlere hayırlı evlat nasipse etsin
Çocuklarımıza hayırlı ömürler versin iyilerle karşılaştırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?